Figyike vazzeg,ezt nem kéne,ez nem a horror oldal,meg nem a morbid.hu,de azért nekem tetszik lányok fiúk,és micsoda jámbor kutyákat engedtek a bikára,ilyen harci kutyák ha ki vannak képezve,akkor egy medvével is végeznek úgy 5-en 6-an,habár egy-kettő bele is pusztul-cső! A két harcigép meg jobb is hogy elpusztult,egy ilyen bikát halálra kellett volna tépniük kapásból autómatice!

Jeromos tudja mi a jó!
Pedig így volt, kedves Rep, én javítottam ki először a képbeszúrásod, ami nálam már megszokott dolog rettentő kiváncsiságomból kifolyólag:))))
Azért Tom helyesen járt el, mint ahogy az én "elszúrásaim" esetében is teszi: minek annyi bénázást sokáig látni a rovatban?!!! Sok sikert a további beszúrásokban. ÜdvKatinka
Azért Tom helyesen járt el, mint ahogy az én "elszúrásaim" esetében is teszi: minek annyi bénázást sokáig látni a rovatban?!!! Sok sikert a további beszúrásokban. ÜdvKatinka
Hát egy ilyen, hogy ..."Katicika figyelmét is felkeltette a képed, Rep, az ő beszúrása jobban sikerült, íme:(KÉP)"...jól esett volna, no:))))
Tom!
Tönkrettél idegileg bazzeg!
Erre a jeromosfanclub-ra senki ne menjen,mert ott brutális dolgok történnek,lehet,hogy ki is regisztrálok én is,nem birom már sokáig ott!
hát ezt jeromos egy perc alatt szétszedi
Iván!
Itt van neked a laptopodra egy jó háttérkép!

Drága Jermóka!
Te vagy a mindenünk!
Nagyon szeretünk!
Itt van neked a laptopodra egy jó háttérkép!

Drága Jermóka!
Te vagy a mindenünk!
Nagyon szeretünk!
Küldök egy használt laptopot ha gondolod!
Üsd szét Dani,ne kiméld,vágj bele egy fejszével!
Dani77-biztosan azért nem olvasod végig,mert akkor elfelejted az egéssz elejét!
Öcsém,miket tudsz te?
Nézzétek már Danika legujjab nevét a kismalac utolsó képénél,az a WC-csészés,hát infester megint túlórázik ma ha meglátja,az biztos,szegény Danigyerek már-már sajnálom lassan!
Hát Danika,szép gyermekkorod volt nagyon!
Látom, személyes példával jársz elől.
Nem, köszönöm, ha már elkezdted, fejezd is be!
Nem, köszönöm, ha már elkezdted, fejezd is be!

Te50

Kényeske