Nagyon tudományos kiskegyed...
(én meg mér megint italos, ugyhogy nem is piszkálom tovább a "klavcsim")
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 25. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 25. szombat 19:42
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 25. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Húzz már a QRVA dédnagyanyád lábaközébe kocsonyásodott tyrex agyalapi mirigye orvostani kórisméjének konziliumára, bizonyítéknak! Ja, ez POÉN!!!
Jánosbá!!!! Az egedet!!! Mán esmént a krigli fenekére jártál, ahelyett, hogy más fenekek járultak vóna a markod alá!!!!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 25. szombat 20:04
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon tudományos kiskegyed...
Töki!!!
Huzzál bőrt a fogadra...(mert megint IQ szegény lettem és nem akarom égetni magam)
Ha ismernéd tudnád hogy az orvost csak simán , és nem "tanhalgatja"
Te viszont nyugodtan "kapcsolódhatsz" Jeromoshoz, ha a gazdája is úgy gondolja
Huzzál bőrt a fogadra...(mert megint IQ szegény lettem és nem akarom égetni magam)
Tisztelt Dani77 nevör dájz, kedves dakszli úr!
Elnézését kérem, hogy képem volt olyan képet felszúrni, amely nem képezi e témát képező többágú képlet képlékeny képzetébe térképezett kép- és nyomvonalat, mely beképzelt képmatatók képviseleti testületei számára képletesen is elképzelhetetlen lelki képződmények forrásává válhat. Ezért elképzelhetetlen vehemenciával kérem, uraságod képe előtt képes felemre leborulva: legyen képes megbocsátani nekem, az elképzelhetetlenül képtelen tett elkövetőjének.
Mindörökre tisztelő képviselője az ön iránti tisztelet megnyilvánulásainak: Képtelen Mitugrász, szolgálatára...
Elnézését kérem, hogy képem volt olyan képet felszúrni, amely nem képezi e témát képező többágú képlet képlékeny képzetébe térképezett kép- és nyomvonalat, mely beképzelt képmatatók képviseleti testületei számára képletesen is elképzelhetetlen lelki képződmények forrásává válhat. Ezért elképzelhetetlen vehemenciával kérem, uraságod képe előtt képes felemre leborulva: legyen képes megbocsátani nekem, az elképzelhetetlenül képtelen tett elkövetőjének.
Mindörökre tisztelő képviselője az ön iránti tisztelet megnyilvánulásainak: Képtelen Mitugrász, szolgálatára...
Kapcsolódás Jeromoshoz! Képzeld, a gazda is úgy akarta, no meg, akinek a tanácsot adtad, habozás nélkül elfogadta!
ku
-parzas-01-orpheus.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg685074574" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
a
Töki!!!

Te50

frensys
Daggy