Jeromos is volt kicsi és édes, most nagy és dög!

valamikor az ösidökben lattam egy nagyon durva videot a jeromos-oldalon
egy polip maszott ki egy japan nö seggeböl
kerdes: hol talalom most azt a videot..le szeretnem tölteni, hogy remisztgessem a baratnömet
elöre is kössz erte
kerdes: hol talalom most azt a videot..le szeretnem tölteni, hogy remisztgessem a baratnömet
elöre is kössz erte
szerintem a videa-ról szedtük le, de megnézem én is, mert már nekem is hiányzik az a videó
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 25. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 21:47
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 25. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
valamikor az ösidökben lattam egy nagyon durva videot a jeromos-oldalon
elöre is kössz erte
elöre is kössz erte
tom. ha itt vagy, akkor gyere fel Jeromosra, mert új infok kerültek elő a kutyáról. állítólag a srác ismeri, és küldött is 2 rövid sztorit a kutyiról és a gazdiáról. iszonyat. meg ajánlot fel nekünk más is. de olvasd el a hírek között.
én mondtam nektek, hogy Jeromos halhatatlan!!!
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 13:21
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tom. ha itt vagy, akkor gyere fel Jeromosra, mert új infok kerültek elő a kutyáról. állítólag a srác ismeri, és küldött is 2 rövid sztorit a kutyiról és a gazdiáról. iszonyat. meg ajánlot fel nekünk más is. de olvasd el a hírek között.

Te50

zsebi30
Anita Queen