Jeromos bánatos, mert nem foglalkozunk vele...
eszméletlen jó és kívánatos kép Jeromos barátnőjéről! kutya legyek, ha nem szeretnék bele egy ilyen csókos szájba és ezekbe a barna szemekbe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 08:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Nyár van Jeromosnak is:
Ez egy ilyen topic!
Állatgyűlöleted gyűlöletes!
Tudod, hogy a magyar büntetőjog az állatkínzást, gyilkolást börtönnel bünteti?( Én is aláírtam, hogy törvény szülessen az állatkínzás büntetésével kapcsolatban!)
Értelmesebb LÉNYEK, mint te! És SZERETRE méltóbbak!
Állatgyűlöleted gyűlöletes!
Tudod, hogy a magyar büntetőjog az állatkínzást, gyilkolást börtönnel bünteti?( Én is aláírtam, hogy törvény szülessen az állatkínzás büntetésével kapcsolatban!)
Értelmesebb LÉNYEK, mint te! És SZERETRE méltóbbak!
Figyu DTF!
Senki nem kért meg rá, hogy látogasd ezt a topicot. Ha nem szereted a kutyákat, az a te dolgod, de próbáld meg magad visszafogni. Nekem is van egy németjuhászom, valószínű értelmesebb mint te. Megkérünk hanyagold ezt a topicot. Köszönjük.
Senki nem kért meg rá, hogy látogasd ezt a topicot. Ha nem szereted a kutyákat, az a te dolgod, de próbáld meg magad visszafogni. Nekem is van egy németjuhászom, valószínű értelmesebb mint te. Megkérünk hanyagold ezt a topicot. Köszönjük.
Úgya!
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:30
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyu DTF!
Szia Willy! Őszintén megmondom nem tudom mire gondolt. Azóta én is többször megnéztem, de nem jövök rá. Az a leánzó valami rosszban sántikál, de majd elmondja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:32
Törölt felhasználó (24620)
Úgya!
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT?
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT?
Szoni lány?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:34
Szia Willy! Őszintén megmondom nem tudom mire gondolt. Azóta én is többször megnéztem, de nem jövök rá. Az a leánzó valami rosszban sántikál, de majd elmondja.
Jótol kérded, majd ha megdugom megmondom...de valószínű az..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:36
Szoni lány?
Én úgy láttam, hogy épp csapja a szelet pillének...
óvatosan azzal a dugdosással
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Jótol kérded, majd ha megdugom megmondom...de valószínű az..
Hát ha úgy van akkor tárgytalan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én úgy láttam, hogy épp csapja a szelet pillének...
Először megijedtem, hogy tán az én egyik képemet vasaltátok a kutya mögé, de most gyorsan kiszaladtam a tükörhöz és megállapítottam, hogy nekem vastagabb szám van, és nem így ráncosodik a homlokom.. legalábbis úgy tűnt...
itte kép, ezt nézegettem még, de nem
Az internetről vettem a képet, manipulált persze, de nem általunk. Na itt befejeztem, mert Tom sírógörcsöt fog kapni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:43
Először megijedtem, hogy tán az én egyik képemet vasaltátok a kutya mögé, de most gyorsan kiszaladtam a tükörhöz és megállapítottam, hogy nekem vastagabb szám van, és nem így ráncosodik a homlokom.. legalábbis úgy tűnt...
Te meg ne szólj bele, megismerlek, te voltál aki ellopta a pénztárcámat. Ha jól tudom most is köröznek.
/itt is van szmájli/
/itt is van szmájli/
Te DTF!
Tudunk Hippel olvasni, sőt még tanítani is azt!
Az idióta jelzőt tartsd meg magadnak!
Te azt nem fogod fel, hogy már a témával való viccelődés is nagyon durva!
És nem offoltam a topicot!
Tudunk Hippel olvasni, sőt még tanítani is azt!
Az idióta jelzőt tartsd meg magadnak!
Te azt nem fogod fel, hogy már a témával való viccelődés is nagyon durva!
És nem offoltam a topicot!
Ferikém, ha "kinyírtalak", akkor beteszlek!

Te50

odonke68