Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Aki ezeket a gyönyörű lányokat megnézi, ahogy telerakják a szájukat, elgondolkodik, hogy milyen érzés is lehet ez.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt. "

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2006. 01. 12. csütörtök 11:39
macipecs macipecs
Úgy értem a kedvesről, a kedvesből, szóval semmi perverz egyedüllét... wave
#2   2006. 01. 12. csütörtök 12:05
Silverman74 Silverman74
Engem nem zavar, ha azután nyalom ki párom punciját, miután telespricceltem....
#3   2006. 01. 12. csütörtök 12:15
 xxxjani xxxjani
Hiába....jó kannibál párját (magját) ritkítja! confused schmoll2 gunyos1
Én undorítónak tartom, de ez csak egy vélemény, persze van aki a "bartolinszürcsölgetést" tartja undorítónak. finom eplus2
#4   2006. 01. 12. csütörtök 12:45
X Törölt felhasználó (38040)
Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D
#5   2006. 01. 12. csütörtök 12:54
X Törölt felhasználó (29760)
confused wow2 wow2 wow3 rolleyes schmoll2 shakehead nyes
#6   2006. 01. 12. csütörtök 13:00
Mr.Enigma Mr.Enigma
"Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D"

Hasonló fordult már lő velem is, bár a produktum akkor már rég lefelé tarott, de azért ilyesmire én is figyelek.

Egyébként hallottam egy uismerőstől, hogy a kakstökepörkölt pont olyan ízű mint mi magunk (leszámítva, hogy fűszeres és paprikás, míg mi nem :D). Na akkor eldöntöttem, hogy ezt a gasztronómiai csodát kihagyom.
#7   2006. 01. 12. csütörtök 13:05
Creative01 Creative01
Mindent ki kell próbálni, igaz részemről elég volt 1szer, nem vágyom az ismétlésre finom schmoll2
#8   2006. 01. 12. csütörtök 13:12
macipecs macipecs
Engem mindig izgatott a dolog, addig a pillanatig, amíg el nem mentem...akkor majdnem mindig visszatáncolok :) Amikor viszont továbbra is kívánom a hölgyet és folytatódik a móka, akkor előfordult már, hogy még a lefelé menet előtt csókolóztunk, sőt, a telespriccelt punciját is kinyaltam...ha megvan a hangulat, mindkét félnek izgalmas :) Persze biztos van akinek ez idegen...

Vivi ezzel mit akartál mondani? :)
#9   2006. 01. 12. csütörtök 13:31
Mint e téren is nagyon kevés tapasztalattal rendelkezőnek, visszatetsző a dolog, most még, bár ez is változhat, mint a "cumizás"
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:12
Engem mindig izgatott a dolog, addig a pillanatig, amíg el nem mentem...akkor majdnem mindig visszatáncolok :) Amikor viszont továbbra is kívánom a hölgyet és folytatódik a móka, akkor előfordult már, hogy még a lefelé menet előtt csókolóztunk, sőt, a telespriccelt punciját is kinyaltam...ha megvan a hangulat, mindkét félnek izgalmas :) Persze biztos van akinek ez idegen...

Vivi ezzel mit akartál mondani? :)
#10   2006. 01. 12. csütörtök 14:51
Moncy Moncy
na ha leszámítod a fűszerezést akkor már nem is pont olyan mint a kakasherepöri... az meg különben is csak túróscsuszával az isteni.. rajt egy kis sült szalonnával... finom finom fúúú de meg éheztem egyből...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:00
"Hát olyan volt már, hogy egy szájbaspricc után nem sokkal lekapott...:S De azért az ilyen apróságokra odafigyelek:D"

Hasonló fordult már lő velem is, bár a produktum akkor már rég lefelé tarott, de azért ilyesmire én is figyelek.

Egyébként hallottam egy uismerőstől, hogy a kakstökepörkölt pont olyan ízű mint mi magunk (leszámítva, hogy fűszeres és paprikás, míg mi nem :D). Na akkor eldöntöttem, hogy ezt a gasztronómiai csodát kihagyom.
#11   2006. 01. 12. csütörtök 14:56
"anya" biztos jól tudja eljen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 14:51
na ha leszámítod a fűszerezést akkor már nem is pont olyan mint a kakasherepöri... az meg különben is csak túróscsuszával az isteni.. rajt egy kis sült szalonnával... finom finom fúúú de meg éheztem egyből...
#12   2006. 01. 12. csütörtök 18:31
X Törölt felhasználó (25733)
én is azok közé tartozom akik még a csókot is kerülik szájbaélveés után...
#13   2006. 01. 12. csütörtök 18:37
 xxxjani xxxjani
Nem lehet olyan ízű, mert antómiailag is teljesen különbözőek vagyunk, és nem is ugyan azt esszük. Azért... nem kóstolom meg magam , hogy megbizonyosodjak.:)
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:00

#14   2006. 01. 12. csütörtök 19:04
yanee84 yanee84
nem olyan vészes szerintem ez a dolog. jó nem reggeli vagy vacsora helyett a saját gecimet fogyasztom, de ha a csajoknak szinte kötelező, hogy megkostolják a saját nedvüket, akkor mi, nagy perverz disznó fiuk mér ne kostol6nánk meg magunkat:) én kostoltam. nem jó. nem rossz. de inkább lányoknak való kaja:))))))
#15   2006. 01. 12. csütörtök 19:18
magellan magellan
Azért nem szeretném nagykanállal enni... Ha barátnőm lenyelte utána minden probléma nélkül smacizok vele. Sok ismerősöm van aki azt mondja, hogyha leszopta a párja, utána biz meg nem csókolja amíg fogat nem mos. Milyen férfiak ezek?
#16   2006. 01. 12. csütörtök 19:20
magellan magellan
Mit reagálnátok, ha a csajotok egy jóleső cumizás után sunyin csókot színlelve átnyomná a lét a szátokba??? Én biztos nem vágnám szájon érte, de utána odafigyelnék és ellenőrizném, hogy lenyelte-e.
#17   2006. 01. 12. csütörtök 21:14
macipecs macipecs
én nem vettem rossz néven, sőt, annyira izgató volt mindkettőnknek, hogy azon nyomban egy újabb egetrengető menet alakult ki belőle :)
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 19:20
Mit reagálnátok, ha a csajotok egy jóleső cumizás után sunyin csókot színlelve átnyomná a lét a szátokba??? Én biztos nem vágnám szájon érte, de utána odafigyelnék és ellenőrizném, hogy lenyelte-e.
#18   2006. 01. 12. csütörtök 21:26
s s
Üdv mindenki! En nemtudom mit csinalnek Magellan! En sem utnem pofon az biztos, de mondjuk abban van vmi hogy ök is izlelgetik a sajatjukat neha..tehat azokat en sem ertem akik teljesen felhaborodnanak es kiakadnanak a helyzeten. Oszinten szolva en meg nem voltam ien szituacioban de nem sertödnek meg, ugy gondolom! Üdv.: S
#19   2006. 01. 13. péntek 01:20
iceboi83 iceboi83
szerintem nem gáz ha 1 srác a sajátját megkostolja. neem rossz. ja és egyetértek veled Vipera01
#20   2006. 01. 13. péntek 11:55
jesus01 jesus01 VIP
Többen panaszkodtak, hogy párjuk nem nyeli le. Amennyiben puncibaélvezés után nyalogatjátok és a sperma a szátokba kerül utánna csók, így rá lehet kapatni párotokat. Melyik Nő mond nemet egy érzéki csókra?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: macipecs macipecs
Nyitás ideje: 2006. 01. 12. csütörtök
Üzenetek: 1939db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 24. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!