Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#599   2025. 05. 26. hétfő 10:37
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Bár a miénk nem nyitott , vagyis nem gondoljuk annak , én mentem terhesség alatt másokkal szexelni amit kedvesem egyáltalán nem bánt sőt izgatta is a dolog de ő maga se előtte, se utána nem akart külön mással dugni pedig engem nagyon izgatott a dolog már jóideje .. most úgy néz ki beadja a punciját egy régi barát beszállónak , én a másik szobában a gyerekekkel míg alszanak és kamerán nézem az eseményeket, nagyon izgat a dolog már most
#598   2025. 05. 25. vasárnap 21:30
jirzi jirzi
Ez nagyon gáz Az a lényeg ebben hogy izgat mit csinál a másik Nem az hogy nem is tudsz róla (ez egy magánvélemény)
(Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2025. 05. 24. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 23:39
Mi most nyitottunk nemrég. Én szerettem volna párokkal ismerkedni, de feleségemnek erre nincs igénye, illetve nem szeretné látni, hogy mit csinálok más lánnyal. Viszont hagyja megélni a vágyaim, így elenged. Cserébe ő is megy a szeretőjéhez. Izgat is, hogy miket csinàlhatnak, de megegyeztünk, hogy erről nem beszélünk.
#597   2025. 05. 25. vasárnap 16:11
Zotyesz85 Zotyesz85
Mi olyan módon nyitottak vagyunk hogy a feleségemnek van egy faszija akivel kb 4-5 havonta kefélnek egy nagyot. Én pedig ha úgy gondolom akkor kielégítek pasikat szájjal. Mindketten élvezkedünk külön de leginkább együtt. Csodás a szexuális életünk. Bár néha nekem is kellene uj puncika de majd alakul
#596   2025. 05. 25. vasárnap 16:04
twostrokeguy twostrokeguy
Van egy olyan hátránya ennek a "csak ne tudjak róla" hozzáállásnak, hogy kiszorultok egymás életének egy fontos részéből, ez könnyen további távolodáshoz vezethet.
(Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2025. 05. 24. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi most nyitottunk nemrég. Én szerettem volna párokkal ismerkedni, de feleségemnek erre nincs igénye, illetve nem szeretné látni, hogy mit csinálok más lánnyal. Viszont hagyja megélni a vágyaim, így elenged. Cserébe ő is megy a szeretőjéhez. Izgat is, hogy miket csinàlhatnak, de megegyeztünk, hogy erről nem beszélünk.
#595   2025. 05. 25. vasárnap 10:21
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Legtöbb esetben az etikusan megélt külső kapcsolódás új energiákat tud behozni a bázis kapcsolatba.
A hűség azt jelenti hogy minden körülmény között elkötelezetten kitartunk a kapcsolatunk mellett, egymás mellett, és a másik elengedése az a legmagasabb fokú bizalom és szeretet megnyilvánulása.
A szvingerben is léteznek szexuális jellegű és romantikus kapcsolatok, én nem látom a kettőt ennyire élesen elkülönülve egymástól. Nyitott házasságban a felek lehetnek a külső partnerrel csak testi és egyben romantikus viszonyban is, de megélhetik egymással a plátói nem szexuális jellegű kapcsolódást is.
Végülis a lehetőségek tárháza rengeteg, én a lényeget az etikusságban látom, azaz hogy ez a résztvevő felek lelkes beleegyezésével történjen, és ehhez minden kapcsolodó fél partnere (ha van ilyen) legalább a tudtával járuljon hozzá.
#594   2025. 05. 25. vasárnap 09:50
Anett és Frank Anett és Frank VIP
Mi is kipróbáltuk a "külön utakon" járást, de nálunk nem vált be. Olyannyira nem, hogy majdnem ráment a házasságunk. Azóta csak együtt kalandozunk és a kapcsolatunk újra jól működik.
#593   2025. 05. 25. vasárnap 07:04
Tükör Pár Tükör Pár
Sok pasinál nyitott kapcsolat van kiírva, de eddig egy sem tudta odaadni a telót a párjának, hogy ezt megerősítse nyes
#592   2025. 05. 24. szombat 23:39
Hedonisz69 Hedonisz69
#591   2025. 02. 18. kedd 19:22
baloghkati01 baloghkati01
Maximálisan egyetértek veletek! Nálunk is működik.
(Ez egy válasz Attis1968 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 15:35
Semmi más nem kell a nyitott házassághoz csak merhetetlen bizalom,mèrhetetlen szeretet ès nem utolsó sorban mèrhetetlen tisztelet a másik fèl iránt! Ha ez megvan lehet probálkozni ès őszintèn bevallani a másik fèlnek hogy mi hiányzik a kapcsolatotokból , talán itt szokott elvèrezni sok párkapcsolat!
#590   2024. 06. 21. péntek 15:39
Attis1968 Attis1968
Ezt csak igy kehet őszintèn,titkok nèlkül mi kb 30+ ève èlünk igy!
(Ez egy válasz gabriella1958 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 07:43
46 éve vagyok feleség,azóta nyitottan élünk és teljesen jól müködik.Ha az elején megbeszéljük mit hogy és ezt betartjuk nagyon jó.Lényeg hogy mindig ö az elso életembe.
#589   2024. 06. 21. péntek 15:35
Attis1968 Attis1968
Semmi más nem kell a nyitott házassághoz csak merhetetlen bizalom,mèrhetetlen szeretet ès nem utolsó sorban mèrhetetlen tisztelet a másik fèl iránt! Ha ez megvan lehet probálkozni ès őszintèn bevallani a másik fèlnek hogy mi hiányzik a kapcsolatotokból , talán itt szokott elvèrezni sok párkapcsolat!
(Ez egy válasz gabriella1958 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 11:34
Csak egy szót még.én ugy látom ezt a témát azok magyarázzák meg föleg akik sose tették meg.max fantáziálnak róla.baráti körünkbe jópár ilyen házaspár van és 30-40 éve együtt .Sose volt téma a válás Erröl disszertáciot lehetne irni.de megélni kell és kész meg kell probálni.Tanácsot meg olyantol aki benne él
#588   2024. 06. 21. péntek 12:53
Hazaspar007 Hazaspar007
Mi még sosem tettük meg,ez igaz.
A disszertációkat már régen megírták a kötődésről és még sokmindenről.Tetszik nekünk,és izgat minket a gondolat,hogy milyen is egy ilyen kapcsolat.Az ismeretlen helyzetektől való félelem is nagyon gátol minket.
(Ez egy válasz gabriella1958 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 11:34
Csak egy szót még.én ugy látom ezt a témát azok magyarázzák meg föleg akik sose tették meg.max fantáziálnak róla.baráti körünkbe jópár ilyen házaspár van és 30-40 éve együtt .Sose volt téma a válás Erröl disszertáciot lehetne irni.de megélni kell és kész meg kell probálni.Tanácsot meg olyantol aki benne él
#587   2024. 06. 21. péntek 12:47
Hazaspar007 Hazaspar007
Nehéz megítélni objektíven hogy mennyire is stabil.
Vannak itt jópáran olyanok akik csúnyán benézték.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 06. 21. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 09:09
"De számolni kell azzal is,hogy jön egy jobbnak látszó vendég,és a házadban amit panzióvá alakítottatok,éppen te leszel a nem kívánatos/ problémás vendég!Ez is benne van a pakliban!"

Szerintem ha tényleg stabil az alapkapcsolat és szeretik egymást a felek, jól kijönnek egymással, akkor ez nem jellemző. Miért is dobná el egy ember a sokéves házasságát (amiben mással is szexelhet!) és jobbnak látszó(!) partnerért?
#586   2024. 06. 21. péntek 11:34
gabriella1958 gabriella1958
#585   2024. 06. 21. péntek 09:15
"Szerintem az ilyet művelő párok között elenyésző, aki azért engedi a párjának, hogy legalizálja a saját félre lépéseit"

Ebben nem vagyok teljesen biztos. Én sok olyan történetet hallottam, ahol a férj már lebukott, vagy még nem, de nagyon félre akart már menni, de hogy megtartsák a házasságot, nyitottak. Azóta is csak a férjnek vannak szeretői. Arra kíváncsi lennék, hogy a nyitott kapcsolatok mekkora részében nyit csak az egyik partner...
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 21. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 08:20
Szerintem az ilyet művelő párok között elenyésző, aki azért engedi a párjának, hogy legalizálja a saját félre lépéseit. Szerintem inkább a kölcsönösen adni a másiknak, nem birtokolni, a jellemzőbb. Igazából nehéz is a nyitott kapcsolatot definiálni, mi pl nem is érezzük úgy hogy nyitott kapcsolatban lennénk, inkább használjuk a etikus nonmonogám kapcsolati besorolást magunkra. Gyakorlatban ez annyi, ha a kedvesnek megteszik valaki , vadászhat rá, de pl minden részletében beavat, ez idáig 1 pasi volt csak akivel jutott is élményhez... és azt a hálát amit egy nő tud sugározni, hogy ismét vadászhatott, csábíthatott , flörtölhetett, és ezt lelkiismeret furdalás nélkül, hát nagyon megéri szerintem.
#584   2024. 06. 21. péntek 09:09
"De számolni kell azzal is,hogy jön egy jobbnak látszó vendég,és a házadban amit panzióvá alakítottatok,éppen te leszel a nem kívánatos/ problémás vendég!Ez is benne van a pakliban!"

Szerintem ha tényleg stabil az alapkapcsolat és szeretik egymást a felek, jól kijönnek egymással, akkor ez nem jellemző. Miért is dobná el egy ember a sokéves házasságát (amiben mással is szexelhet!) és jobbnak látszó(!) partnerért?
(Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 07:59
Sziasztok!
A téma rendkívül érdekes!
Maga a 3 szó ami fent van egymás mellett.
De itt nem is ezen van a történet súlytontja.
Hűség /hűtlenség:kinek mit jelent?
Valakinek egy mosoly és egy beszélgetés is megcsalás,Valakinek a szexuális aktus sem az.
A nyitott házasság olyan lehet,mintha az otthonunkban vendéglátó helyet csinálnánk.Ha reggel mikor kimész alsógalyában vagy csupaszon kávézni,és nem zavar hogy látnak,és te is látsz másokat,esetleg isszák vagy éppen megitták a kávédat,és ez nem zavar akkor ezzel semmi gond!De számolni kell azzal is,hogy jön egy jobbnak látszó vendég,és a házadban amit panzióvá alakítottatok,éppen te leszel a nem kívánatos/ problémás vendég!Ez is benne van a pakliban!
Záró gondolat: szex és szeretkezés
Kinek mit jelentenek ezek a szavak?
Szeretkezni az én felfogásom szerint azzal lehet akit szeretünk! Milyen szép ez a magyar nyelv!
Szexhez szerintem a vonzalom elégséges .(ha jó sokat iszol,még az is kialakulhat! )
Ahhoz hogy működjön egy ilyen kapcsolat,az őszinteség,egymás tiszteletét ,önreflexiót nagyon magas szinten kell üzemeltetni.
A kérdés röviden: Hajlandó vagy megengedett a párodnak azt 0,hogy szexeljen mással,csak azért hogy te is szexelj mással is?
De ha ez még rosszul is működik ,akkor is mérföldekkel jobb mint a megcsalás és a szeretőtartás. És több benne a szeretet is!
Várom a kapcsolódó gondolatokat.
#583   2024. 06. 21. péntek 08:20
upaupa upaupa
Szerintem az ilyet művelő párok között elenyésző, aki azért engedi a párjának, hogy legalizálja a saját félre lépéseit. Szerintem inkább a kölcsönösen adni a másiknak, nem birtokolni, a jellemzőbb. Igazából nehéz is a nyitott kapcsolatot definiálni, mi pl nem is érezzük úgy hogy nyitott kapcsolatban lennénk, inkább használjuk a etikus nonmonogám kapcsolati besorolást magunkra. Gyakorlatban ez annyi, ha a kedvesnek megteszik valaki , vadászhat rá, de pl minden részletében beavat, ez idáig 1 pasi volt csak akivel jutott is élményhez... és azt a hálát amit egy nő tud sugározni, hogy ismét vadászhatott, csábíthatott , flörtölhetett, és ezt lelkiismeret furdalás nélkül, hát nagyon megéri szerintem.
(Ez egy válasz Hazaspar007 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 07:59
Sziasztok!
Valakinek egy mosoly és egy beszélgetés is megcsalás,Valakinek a szexuális aktus sem az.
A nyitott házasság olyan lehet,mintha az otthonunkban vendéglátó helyet csinálnánk.Ha reggel mikor kimész alsógalyában vagy csupaszon kávézni,és nem zavar hogy látnak,és te is látsz másokat,esetleg isszák vagy éppen megitták a kávédat,és ez nem zavar akkor ezzel semmi gond!De számolni kell azzal is,hogy jön egy jobbnak látszó vendég,és a házadban amit panzióvá alakítottatok,éppen te leszel a nem kívánatos/ problémás vendég!Ez is benne van a pakliban!
Szeretkezni az én felfogásom szerint azzal lehet akit szeretünk! Milyen szép ez a magyar nyelv!
Szexhez szerintem a vonzalom elégséges .(ha jó sokat iszol,még az is kialakulhat! )
Ahhoz hogy működjön egy ilyen kapcsolat,az őszinteség,egymás tiszteletét ,önreflexiót nagyon magas szinten kell üzemeltetni.
A kérdés röviden: Hajlandó vagy megengedett a párodnak azt 0,hogy szexeljen mással,csak azért hogy te is szexelj mással is?
De ha ez még rosszul is működik ,akkor is mérföldekkel jobb mint a megcsalás és a szeretőtartás. És több benne a szeretet is!
#582   2024. 06. 21. péntek 07:59
Hazaspar007 Hazaspar007
Sziasztok!
#581   2024. 06. 21. péntek 07:43
gabriella1958 gabriella1958
46 éve vagyok feleség,azóta nyitottan élünk és teljesen jól müködik.Ha az elején megbeszéljük mit hogy és ezt betartjuk nagyon jó.Lényeg hogy mindig ö az elso életembe.
#580   2024. 06. 20. csütörtök 15:18
jános2024 jános2024
mi nemrégen nyitottunk, párom megvadult a lehetőségtől, ki is használja rendesen! én csak annyit kérek tőle, igen részletesen mesélje el kalandjait! egyet biztosan állíthatok, kár, hogy nem 10 éve fogtunk bele!

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Nyuszóka Nyuszóka
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 619db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 10. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!