Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#784   2011. 12. 31. szombat 10:31
X Törölt felhasználó (119038)
Szeretném kérdezni hogy lehet meg változtatni az MSN cimet a társkeresöbe és az adtlapot ?????
Boldog Új Évet Kivánunk!!!!! Minden Golden Gate rajongonának wave
#783   2011. 09. 23. péntek 08:15
hpsxx hpsxx
Melyik is az??
#782   2011. 09. 21. szerda 07:34
hpsxx hpsxx
Tisztelettel érdeklődnék,hogy a társkeresőben a "Házaspárok párcsere nélkül" topikot miért töröltétek?

(van már hasonló topic!)
#781   2011. 09. 14. szerda 18:58
PIROSTANGA PIROSTANGA
Sex..szokások: nyitott házasság.... ezt még meddig tűritek? Vagy jó ha a fórumozók provokálva vannak?
Engem felháborít..egyre jobban...
Ti eltűritek... hiába firkálunk... Nem számít az OFFolás se...
Gratula....csak így tovább! boxer

(megoldva!) felkialtas
#780   2011. 07. 20. szerda 18:20
X Törölt felhasználó (379579)
Kedves fórumtárs nyitott egy új topikot, pedig szerintem ilyen témában már van. Az egyik fórumozó szerint persze az én kurvaanyámat.
http://www.goldengate.hu/forum/tema/107378-Gesa-golyok

(megoldva!) :tom
#779   2011. 07. 15. péntek 18:02
X Törölt felhasználó (33028) VIP
sziasztok!
a Szex fórumban ma "kikapcsolódás" nevű tag 3x nyitotta meg a "Hétvégi házzal-nyaralóval rendelkező férfiakat keresünk " c. topikot.

(megoldva!) :tom
#778   2011. 01. 14. péntek 08:27
vöröscicus vöröscicus
A társkeri rovatba,ujra nyitottak egy "Hajdú b. megyei" topicot.... confused ,holott,már van.

(megoldva!)
#777   2011. 01. 11. kedd 21:53
X Törölt felhasználó (379579)
Moderátorokat és Adminokat kérdezem, hogy a következő topiknak van létjogosultsága:
http://www.goldengate.hu/forum/tema/96689-otthoni

(nincs!) :tom
#776   2010. 12. 30. csütörtök 09:29
vazelinator vazelinator VIP Admin
lapalj a emali cimre. tedd fel.
(Ez egy válasz vatis üzenetére (2010. 12. 28. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 28. kedd 07:05
Lenne 1 kérdésem, nemtudom jóhelyen járok e?? Beváltottam a vip pontjaim, mert úgy értelmeztem, H ez érvényes a Törté-Net olvasgatására is, és nem igy van. Lehet én értettem fére a dolgokat, akkor bocsi
#775   2010. 12. 28. kedd 07:05
vatis vatis VIP
Lenne 1 kérdésem, nemtudom jóhelyen járok e?? Beváltottam a vip pontjaim, mert úgy értelmeztem, H ez érvényes a Törté-Net olvasgatására is, és nem igy van. Lehet én értettem fére a dolgokat, akkor bocsi
#774   2010. 12. 25. szombat 23:22
X Törölt felhasználó (119034)
sziasztok! a veszprém megyei társkeresőben nóra15 kiskorú, a cseten is próbálkozott már.
#773   2010. 12. 22. szerda 00:22
kattints a lapalján az email linkre ott tudnak válaszolni erre
itt csak moderáció van
(Ez egy válasz finomság üzenetére (2010. 12. 21. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 21. kedd 16:45
sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy mekkorának kell lennie a képnek?mert a kép minőségére hivatkozva nem került ki a sorozatunk.(pl túl kicsi a kép)Namármost, 0,99 mb egy kép, megnéztem,3072x2304 es a felbontás és csak kisebbek vannak ezután s gépen- vagy a kép kevés?egy sorozat min.5 kép. és annyit tettem fel. koszi a válaszokat
#772   2010. 12. 21. kedd 16:45
finomság finomság
sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy mekkorának kell lennie a képnek?mert a kép minőségére hivatkozva nem került ki a sorozatunk.(pl túl kicsi a kép)Namármost, 0,99 mb egy kép, megnéztem,3072x2304 es a felbontás és csak kisebbek vannak ezután s gépen- vagy a kép kevés?egy sorozat min.5 kép. és annyit tettem fel. koszi a válaszokat
#771   2010. 07. 10. szombat 00:15
kérlek pontosíts a lapalján kattints az email címre
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 07. 09. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 10:32
Ugye nem válik rendszeressé, hogy spam-eket kapjunk üzenetein között. Mint tette azt judit120 egy borzalmas gépi ferdítéssel.
#770   2010. 07. 09. péntek 10:32
Andras_39 Andras_39
Ugye nem válik rendszeressé, hogy spam-eket kapjunk üzenetein között. Mint tette azt judit120 egy borzalmas gépi ferdítéssel.
#769   2010. 07. 05. hétfő 14:20
X Törölt felhasználó (101243)
obex9876 is eltévesztette a bejáratot, és linkkel házal. smile

(lerendezve, az illegális reklám miatt tiltva!) :tom felkialtas
#768   2010. 07. 04. vasárnap 21:55
PeVi30 PeVi30
Nyitottam tegnap egy topikot a szex szokásokhoz és ma délután eltünt. Miért? Szabadtéri fürdőzés volt a címe ha jól emlékszem

(Barátom! ugyan nem én tüntettem el a topicodat, de én is kiradíroztam volna! miért nem jó neked a nudistáknak indított topic???) :tom ravasz1
#767   2010. 07. 02. péntek 01:05
szólás szabadság?
s te megszabod a másiknak hogy mit csinálhat és húzzon el?
hol a szabad megnyilvánulás miért akarod korlátozni benne ?
de sajna egy két perverz mindig lesz ki abban éli ki magát hogy névtelen arctalan megitélheti a másikat.
mit pl én..
de nem fogok undorítóbbnál undorítóban mocskolni senkit...
De végül is "Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!" hogy nem fogjátok fel, hogy ha nem teszik lapozok..
fogjátok el, hogy erre valaki kíváncsi vagy szereti, és ti nem.
ez ép olyan, hogy a felhasználok 60% nem rajong a szőrös pináért, most akkor nem kerül ki míg nem borotválkozik meg? s mi lesz 40% igényeivel...
De végül is "Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!" hogy ilyenek vagytok hogy valaki egy kicsit el tér és mit a véres kolonc szét szeditek.. pedig csak pl nagyon telt, vagy rücskös a pöcse, mint a rossz sakálok falkába kóstolgatjátok, de nem az éhség miatt, csak mert jól esik, hogy kínozzátok. s még ezt tudjátok tenni a társadalom érdekében, holott a társadalom egy része kíváncsi rá.
De végül is "Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!"
(Ez egy válasz Cukibaby üzenetére (2010. 07. 01. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 01. csütörtök 14:54
Sziasztok!
Én itt nyilvánosan tenném fel kérdésemet,mivel ti is nyilvánosan szégyenitettétek le egyik ismimet.
Ő elég gyakran irogatott itt fórum-témákban,amig ki nem tiltottátok csekély 8 ÉVRE(basszus,més rablásért nem kap ennyit)csak azért,mert beolvasott 1-2 perverznek.Kérdem:hol itt a szólásszabadság?
Vagy itt ilyen nincs?Senki nem irhatja meg egy deviánsan viselkedő embernek,h húzzál már orvoshoz,mert BETEGES dolog,amit művel,és még dicsekszik is vele?ráadásul ti is ezeket futattjátok,ahelyett h a normális szexuális beállitottságú embereket védenétek.Komolyan,néhány hányinger felmenni már magára a fórumra,mert undoritóbbnál undoritóbb témákat tesznek fel egyesek.Már rég nem a tapasztalatcseréről vagy beszélgetésről szól a dolog.
Szval nekem csalódás volt ez dolog,mivel én is leirtam őszinte véleményemet,és máris többen nekem estek,ráadásul az admin nemhogy megvédett vna,minősithetetlen stílusban irta le véleményét.
Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!

(szerintem nagyon elfogultan kezeled a témát, vagy tévedsz kardinális kérdésekben, és szerencsés fiatal korod miatt nem jól méred fel a helyzetet és helyzetedet! itt a fórumban mindig is teljes "szólás és vélemény szabadság" volt és van! csak ezt egyesek máshogyan értelmezik, talán Te is! sok mindenben igazad lehet, ki is fejtheted bármilyen véleményedet, de tudni kell ezeket nem csak jól és helyesen megfogalmazni, hanem mindenki által közérthetően, és semmi esetre sem sértő és lekezelő hangnemben átadni!
valóban sok olyan felhasználó is ide téved, ír, véleményez, elmondja a szokásait, ami a normális szexuális kultúrától, tendenciáktól eltér, egyesekben kellemetlen , akár visszataszító érzéseket is kelthetnek!
de ne feledd! ők is emberek, nekik is lehet más véleményük és szokásaik, mint neked, vagy nekem!
vagyis az általad kifogásolt "szólásszabadság" őket is megilleti, mindaddig, amíg nem követnek el törvénytelenségeket, nem sértegetnek másokat, nem sértenek személyiségi jogokat!
tehát nem megsértődni kell ezeken, és kiakadni, hanem megfelelő és normális érvekkel "párbajozni" velük!
erről szól a fórum: vélemények, tapasztalatok ütköztetése, érvek és ellenérvek csatája, okítások és tanulságok átadása, DE mindezeket normális és emberi módon!
NEKÜNK semmi sem kellemetlen, legfeljebb neked, ha valaki nem a Te álláspontodat képviseli egy-egy témában! neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg beilleszkedni egy fórum közösségébe, és akkor kevésbé fog fájni a fejed a felvetett problémáid és kérdéseid miatt!) :tom
smile
#766   2010. 07. 01. csütörtök 14:54
Cukibaby Cukibaby
Sziasztok!
Én itt nyilvánosan tenném fel kérdésemet,mivel ti is nyilvánosan szégyenitettétek le egyik ismimet.
Ő elég gyakran irogatott itt fórum-témákban,amig ki nem tiltottátok csekély 8 ÉVRE(basszus,més rablásért nem kap ennyit)csak azért,mert beolvasott 1-2 perverznek.Kérdem:hol itt a szólásszabadság?
Vagy itt ilyen nincs?Senki nem irhatja meg egy deviánsan viselkedő embernek,h húzzál már orvoshoz,mert BETEGES dolog,amit művel,és még dicsekszik is vele?ráadásul ti is ezeket futattjátok,ahelyett h a normális szexuális beállitottságú embereket védenétek.Komolyan,néhány hányinger felmenni már magára a fórumra,mert undoritóbbnál undoritóbb témákat tesznek fel egyesek.Már rég nem a tapasztalatcseréről vagy beszélgetésről szól a dolog.
Szval nekem csalódás volt ez dolog,mivel én is leirtam őszinte véleményemet,és máris többen nekem estek,ráadásul az admin nemhogy megvédett vna,minősithetetlen stílusban irta le véleményét.
Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!

(szerintem nagyon elfogultan kezeled a témát, vagy tévedsz kardinális kérdésekben, és szerencsés fiatal korod miatt nem jól méred fel a helyzetet és helyzetedet! itt a fórumban mindig is teljes "szólás és vélemény szabadság" volt és van! csak ezt egyesek máshogyan értelmezik, talán Te is! sok mindenben igazad lehet, ki is fejtheted bármilyen véleményedet, de tudni kell ezeket nem csak jól és helyesen megfogalmazni, hanem mindenki által közérthetően, és semmi esetre sem sértő és lekezelő hangnemben átadni!
valóban sok olyan felhasználó is ide téved, ír, véleményez, elmondja a szokásait, ami a normális szexuális kultúrától, tendenciáktól eltér, egyesekben kellemetlen , akár visszataszító érzéseket is kelthetnek!
de ne feledd! ők is emberek, nekik is lehet más véleményük és szokásaik, mint neked, vagy nekem!
vagyis az általad kifogásolt "szólásszabadság" őket is megilleti, mindaddig, amíg nem követnek el törvénytelenségeket, nem sértegetnek másokat, nem sértenek személyiségi jogokat!
tehát nem megsértődni kell ezeken, és kiakadni, hanem megfelelő és normális érvekkel "párbajozni" velük!
erről szól a fórum: vélemények, tapasztalatok ütköztetése, érvek és ellenérvek csatája, okítások és tanulságok átadása, DE mindezeket normális és emberi módon!
NEKÜNK semmi sem kellemetlen, legfeljebb neked, ha valaki nem a Te álláspontodat képviseli egy-egy témában! neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg beilleszkedni egy fórum közösségébe, és akkor kevésbé fog fájni a fejed a felvetett problémáid és kérdéseid miatt!) :tom
smile
#765   2010. 06. 24. csütörtök 15:00
voyeurpar voyeurpar
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/121840-Csak-ugy - Fiuk helyett a Parokhoz keveredett

(ha az AMATŐR kép ADMIN észreveszi, akkor át fogja rakni a megfelelő helyre! de meg tudjátok sürgetni, ha írtok egy E-mailt az ügyfélszolgálatra, a lap alján!) felkialtas hehe

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1144db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 12. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!