nem kell ennyire komolyan venni.
Csak a topic nyitása ablakban lenne előtte pár "jótanács"
azért mondom, hogy 2-3-4 sornál nem több, mert ha hosszú, akkor már tényleg hivatalos íze van, meg a fenének sincs kedve elolvasni.
Szerintem ebben nics semmi "csorbítás" egyszerűen egy kis útmutatás...
(a lányból meg nem látszik semmi :P)
Csak a topic nyitása ablakban lenne előtte pár "jótanács"
azért mondom, hogy 2-3-4 sornál nem több, mert ha hosszú, akkor már tényleg hivatalos íze van, meg a fenének sincs kedve elolvasni.
Szerintem ebben nics semmi "csorbítás" egyszerűen egy kis útmutatás...
(a lányból meg nem látszik semmi :P)
nyehh, nem teccik... miért vicsorog így? Valami rosszat mondtam neki? :P
ki vetem a tiltást
Sajnos, kedves Vazi, hiába próbálok belépni a "Katicika" nick-kel és a hozzá tartozó jelszóval, ismételten egy fehér lap jelenik meg, aminek a balfelső sarkában egy "sorry" felírat árválkodik. A tiltás okáról meg gőzöm sincs. Ha nem esik nehezedre, nézz utána e kellemetlen dolognak. Köszi: Katinka
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 02. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm előre is.
Egyelőre nem ezt teszi. Ha megtudsz valamit a "miért"-jéről, kérlek, jelezz.
Ráadásul Katicka néven is beregelt egy új fórumozó. Hát isten hozta! :))))
Köszi! :)
Újra kell akkor regelned, mert a nicknév nem változtatható meg.

Nem, nem Apa... Gondolom a külföldről fórumozók nagy nagy örömére megszűnt a (GG) toldalék a nevek mögül...

mért a külföldiek nagy örömére?? Nekem nagyon is hiányzik:(((
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 17:08

Nem, nem Apa... Gondolom a külföldről fórumozók nagy nagy örömére megszűnt a (GG) toldalék a nevek mögül...

nem tudjátok hol az a kép,amikor egy csaj farok alaku üvegből iszik???
Még mindig tiltva vagyok.Sorry.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 02. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
DoktorbaluGG tudod te azt hisz nem hiába hogy most is belle veted a nevedbe...
mivel folytatod tovább ra is

Vazikám, nem gondolod, hogy ez már a paranoia vérből is kimutatható tünetegyüttese?

Inkább gondolj szép, karcsú nyamalcsajokra, nagy, észveszejtő dugásokra/élvezésekre, szexorgiákra,spriccelve reszkető, forró, lucskos puncikra, falloszodon sikítva, őrjöngve vágtázó végzetasszonyokra, farkadat mélytorokkal, extázisban cuppogtató, telhetetlen nőstényekre!

Ugyehogy nem is kivántam rosszat neked??

Szép napot! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)

DoktorbaluGG tudod te azt hisz nem hiába hogy most is belle veted a nevedbe...
Doctorbalu
feloldom de abba a pillanatba hogy megint elkezd politizálni (külföldi kisebbség, bélyegzés, hátrányos megkülömböztetés) megy újra a tiltás
feloldom de abba a pillanatba hogy megint elkezd politizálni (külföldi kisebbség, bélyegzés, hátrányos megkülömböztetés) megy újra a tiltás
Jó a heJesírásod !
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 18:02

Doctorbalu
köszönöm a feloldast!
sztem ezt a tiltast nem erdemeltem meg,de mostmar mindegy!
tisztelettel:Doctorbalu (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 18:02
sztem ezt a tiltast nem erdemeltem meg,de mostmar mindegy!
tisztelettel:Doctorbalu (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Doctorbalu
Helló mi?
Én hogyan lehetek moderátor? Nagyon érdekel a dolog.
Én hogyan lehetek moderátor? Nagyon érdekel a dolog.