Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#444   2006. 09. 10. vasárnap 20:48
vazelinator vazelinator VIP Admin
legalább megmodanád mi volt a neved?
(Ez egy válasz Digitalkiller üzenetére (2006. 09. 09. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 09. szombat 08:28
Valaki meg tudná mondani miért vagyok tiltólistán? Úgy tudom nem tettem semmi olyat hogy le legyek tiltva...
#443   2006. 09. 09. szombat 18:30
Zoli0512 Zoli0512
Valaki nyisson már egy Erotika Parádé topikot és jöhetnek a vélemények, képek stb.. worship
#442   2006. 09. 09. szombat 08:28
Digitalkiller Digitalkiller
Valaki meg tudná mondani miért vagyok tiltólistán? Úgy tudom nem tettem semmi olyat hogy le legyek tiltva...
#441   2006. 09. 01. péntek 21:45
X Törölt felhasználó (38040)
ÓÓÓ a szegény:D Akkor ebbe őszült bele?:D
#440   2006. 09. 01. péntek 06:22
á neki nagyon pechje volt
2 szer is
lepukkant az autója egyik apáca kolostor mellett így menedéket kért de helyette 22 fehérmájú apácát kapott
majd másnap pechjére a kolostortól elindulva a nem messzi lévő leány sulis táborig jutott (apácák által le szívót űrestank csak addig gurult a lejtőn le)
aminek létszáma 20 nő és 115 havas barack

úgy hogy őszintén sajnálni tudom

#439   2006. 09. 01. péntek 00:28
Ohh milyen gyönyörűen megfogalmazott istenhozzám:D Köszönöm szépen:D Barna nem lettem, de a többi stimmt:D Remélem hasonlóan telt a te nyarad is kolega:D
#438   2006. 08. 30. szerda 21:39
DÜHÖNGŐ. Belinkeljem?
#437   2006. 08. 30. szerda 21:31
Én már rég ott vagyok kolega:D
#436   2006. 08. 30. szerda 21:29
grrrr zomb szapuld a dühiben
#435   2006. 08. 30. szerda 21:29
A házi állatot most nem veszem figyelembe:D A többi rendben:D Am télleg aranyos vagyok:D
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 08. 30. szerda 21:27
azért mert hogy zobit aranyos kis házi állatkaként tartjuk és megengedheti magának :)
azért te nem

meg külömben is nekünk szolt be

najo ez nem igaz de te kezdted
ugy neked és zommbi bácsinak is grrrrrrrrrrr

#434   2006. 08. 30. szerda 21:28
Ugye milyen hülye vagy?:D Mondom DÜHÖNGŐ te nagyon egyszerű:D Kötözködni meg te akarsz velem?:D Lehet ,hogy szar de legalább van stílusom:D Neked meg beztosan anyád diktál:D Bocs! A "csajod":D Bár ő is az én pöcsömről beszél..:D
#433   2006. 08. 30. szerda 21:27
azért mert hogy zobit aranyos kis házi állatkaként tartjuk és megengedheti magának :)
azért te nem

meg külömben is nekünk szolt be

najo ez nem igaz de te kezdted
ugy neked és zommbi bácsinak is grrrrrrrrrrr

#432   2006. 08. 30. szerda 21:21
ÓÓÓÓ:D elöször is:D Saját súlycsoportban kötekedj, szöveged a kanyarban...Amúgy meg hugyos, ha akarsz valamit ott van a dühöngő vagy az off topic... Eszetlen. Ha már rám akarsz kötni akkor a helyet tudnád megválasztani te majomivadék. Anyád meg ne üzengessen nekem:D Ha valami kell, dühöngőbe írj.Ja, és nem azt ,hanem oszt... Módosulás te gyökér.
#431   2006. 08. 30. szerda 21:13
Főleg az bilyen kis kezdő GG-s ne pattogjon:D Téma lezárva:D Téged meg offollak isteni hatalmamnál fogva:D Béke:D
#430   2006. 08. 30. szerda 21:12
A gyík az egy elég fain kis állat:D Nagy túlélő:D Izmos az egész teste, a szíve és a keringése kiváló:D Nagyon sok fajta van belőle és alkalmazkodó képes, és azon kevés állatok egyike ,amelyik képes magát regenerálni:D Szval köszönöm:D Ami viszont téged illet anyádnak ugass, úgyis vár már az ágyban, te evolúciós zsákutca:D Majd akkor ugacc ha nem csak a csepp kis kezed marad magadnak:D Rád talán a nyomi illene. Köcsög...
#429   2006. 08. 30. szerda 21:02
Ha valaki nem emlékezne, akkor szupercsillagharcosmoderátorarc voltam:D
#428   2006. 08. 30. szerda 21:00
Ejjjj:D Vége a nyárnak:D:D:D Újra itthon:D Reszkessetek, mert itt van a moderátot-terminátor, a kegyetlen és könyörtelen, a szőrös szívű istencsászárübermeistervadállatt moderátor mindeható ZOMBIEE@ :D:D:D:D A nyáron csak erősebb lettem és szeb:D Szval gyíkok:D Én és akollégáim újra hoztuk a véres diktatúrát:D:D:D
Béke:D
#427   2006. 08. 29. kedd 16:12
Moncy Moncy
Kitartás! 3 (!!!) hónapja írtam de gondolhatod ....
#426   2006. 08. 25. péntek 21:44
Katinka Katinka
Hogy mit is mondasz??? Répának egyből elpárolgott a poénkodhatnékja, amikor felcsillant előtte a lehetőség, hogy kirúghat engem, a mázsás teherré vált koloncot, aki - az Ő szent meggyőződése szerint -, távol tartom a Gorcsev Jonnyt a Jeromostól! Érzed a poént? :))))Tiszta röhej!
És habozás nélkül kirúgott egy olyan vétség miatt, amit mások minden "szankció" nélkül akárhányszor megtehettek, ugyancsak poénkodásból!
Mondod: "nem kellene a szívedre venni, nyugodtan menj vissza a "másik üzifalra" is!" Hová? Oda, ahol még jelen pillanatban is tiltva van a "Katicika" nickem??? Hát, ha árnyalni kell, én aztán tudok! Még az elejtett mással- avagy magánhangzókból is. ÜdvKatinka
#425   2006. 08. 25. péntek 12:56
Katinka Katinka
Netán egy másik "üzenőfal" Répa-hozzászólására kellett volna gondolnom???
"REPARATUR: jöszbaszni? oszt
kísz. vagy igen vagy
nem"
vigyor2 wave

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1144db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 12. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!