legalább megmodanád mi volt a neved?
(Ez egy válasz Digitalkiller üzenetére (2006. 09. 09. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 09. szombat 08:28

Valaki meg tudná mondani miért vagyok tiltólistán? Úgy tudom nem tettem semmi olyat hogy le legyek tiltva...
Valaki nyisson már egy Erotika Parádé topikot és jöhetnek a vélemények, képek stb..

Valaki meg tudná mondani miért vagyok tiltólistán? Úgy tudom nem tettem semmi olyat hogy le legyek tiltva...
ÓÓÓ a szegény:D Akkor ebbe őszült bele?:D
á neki nagyon pechje volt
2 szer is
lepukkant az autója egyik apáca kolostor mellett így menedéket kért de helyette 22 fehérmájú apácát kapott
majd másnap pechjére a kolostortól elindulva a nem messzi lévő leány sulis táborig jutott (apácák által le szívót űrestank csak addig gurult a lejtőn le)
aminek létszáma 20 nő és 115 havas barack
úgy hogy őszintén sajnálni tudom
2 szer is
lepukkant az autója egyik apáca kolostor mellett így menedéket kért de helyette 22 fehérmájú apácát kapott
majd másnap pechjére a kolostortól elindulva a nem messzi lévő leány sulis táborig jutott (apácák által le szívót űrestank csak addig gurult a lejtőn le)
aminek létszáma 20 nő és 115 havas barack
úgy hogy őszintén sajnálni tudom
Ohh milyen gyönyörűen megfogalmazott istenhozzám:D Köszönöm szépen:D Barna nem lettem, de a többi stimmt:D Remélem hasonlóan telt a te nyarad is kolega:D
DÜHÖNGŐ. Belinkeljem?
Én már rég ott vagyok kolega:D
grrrr zomb szapuld a dühiben
A házi állatot most nem veszem figyelembe:D A többi rendben:D Am télleg aranyos vagyok:D
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 21:27

azért mert hogy zobit aranyos kis házi állatkaként tartjuk és megengedheti magának :)
azért te nem
meg külömben is nekünk szolt be
najo ez nem igaz de te kezdted
ugy neked és zommbi bácsinak is grrrrrrrrrrr
azért te nem
Ugye milyen hülye vagy?:D Mondom DÜHÖNGŐ te nagyon egyszerű:D Kötözködni meg te akarsz velem?:D Lehet ,hogy szar de legalább van stílusom:D Neked meg beztosan anyád diktál:D Bocs! A "csajod":D Bár ő is az én pöcsömről beszél..:D
azért mert hogy zobit aranyos kis házi állatkaként tartjuk és megengedheti magának :)
azért te nem
azért te nem
ÓÓÓÓ:D elöször is:D Saját súlycsoportban kötekedj, szöveged a kanyarban...Amúgy meg hugyos, ha akarsz valamit ott van a dühöngő vagy az off topic... Eszetlen. Ha már rám akarsz kötni akkor a helyet tudnád megválasztani te majomivadék. Anyád meg ne üzengessen nekem:D Ha valami kell, dühöngőbe írj.Ja, és nem azt ,hanem oszt... Módosulás te gyökér.
Főleg az bilyen kis kezdő GG-s ne pattogjon:D Téma lezárva:D Téged meg offollak isteni hatalmamnál fogva:D Béke:D
A gyík az egy elég fain kis állat:D Nagy túlélő:D Izmos az egész teste, a szíve és a keringése kiváló:D Nagyon sok fajta van belőle és alkalmazkodó képes, és azon kevés állatok egyike ,amelyik képes magát regenerálni:D Szval köszönöm:D Ami viszont téged illet anyádnak ugass, úgyis vár már az ágyban, te evolúciós zsákutca:D Majd akkor ugacc ha nem csak a csepp kis kezed marad magadnak:D Rád talán a nyomi illene. Köcsög...
Ha valaki nem emlékezne, akkor szupercsillagharcosmoderátorarc voltam:D
Ejjjj:D Vége a nyárnak:D:D:D Újra itthon:D Reszkessetek, mert itt van a moderátot-terminátor, a kegyetlen és könyörtelen, a szőrös szívű istencsászárübermeistervadállatt moderátor mindeható ZOMBIEE@ :D:D:D:D A nyáron csak erősebb lettem és szeb:D Szval gyíkok:D Én és akollégáim újra hoztuk a véres diktatúrát:D:D:D
Béke:D
Béke:D
Kitartás! 3 (!!!) hónapja írtam de gondolhatod ....
Hogy mit is mondasz??? Répának egyből elpárolgott a poénkodhatnékja, amikor felcsillant előtte a lehetőség, hogy kirúghat engem, a mázsás teherré vált koloncot, aki - az Ő szent meggyőződése szerint -, távol tartom a Gorcsev Jonnyt a Jeromostól! Érzed a poént? :))))Tiszta röhej!
És habozás nélkül kirúgott egy olyan vétség miatt, amit mások minden "szankció" nélkül akárhányszor megtehettek, ugyancsak poénkodásból!
Mondod: "nem kellene a szívedre venni, nyugodtan menj vissza a "másik üzifalra" is!" Hová? Oda, ahol még jelen pillanatban is tiltva van a "Katicika" nickem??? Hát, ha árnyalni kell, én aztán tudok! Még az elejtett mással- avagy magánhangzókból is. ÜdvKatinka
És habozás nélkül kirúgott egy olyan vétség miatt, amit mások minden "szankció" nélkül akárhányszor megtehettek, ugyancsak poénkodásból!
Mondod: "nem kellene a szívedre venni, nyugodtan menj vissza a "másik üzifalra" is!" Hová? Oda, ahol még jelen pillanatban is tiltva van a "Katicika" nickem??? Hát, ha árnyalni kell, én aztán tudok! Még az elejtett mással- avagy magánhangzókból is. ÜdvKatinka
Netán egy másik "üzenőfal" Répa-hozzászólására kellett volna gondolnom???
"REPARATUR: jöszbaszni? oszt
kísz. vagy igen vagy
nem"
"REPARATUR: jöszbaszni? oszt
kísz. vagy igen vagy
nem"