Nem tudok hozzászólni a sorozatokhoz....pedig tudtommal nem szídtam senkit....ha mégis, kérem a moderátorokat, mondják meg, mert én nem emlékszem ilyesmire!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a tiltólista?
Szeretném tudni, miért vagyok tiltólistán a magyar amatőröknél????? Hm?
Rendben van! Köszönöm az iNfót :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 23:37
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

Max iNf tudja..nekem is ő csinálta meg..Ilyen körű hozzáféréssel ő rendelkezik...
Max iNf tudja..nekem is ő csinálta meg..Ilyen körű hozzáféréssel ő rendelkezik...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 23:24

Mielőtt valaki teljesen hülyének nézne :D azoknak mondom, hogy az adatmódosítás menüpont alatt nem tudom megváltoztatni, egyszerűen nem tudom átírni az email címet. Valamelyik admin át tudja nekem írni? riska@enternet.hu Előre is köszi. Ja ha megtörtént akkor kérem jelezze számomra valamilyen formában. Előre is köszi.
Mielőtt valaki teljesen hülyének nézne :D azoknak mondom, hogy az adatmódosítás menüpont alatt nem tudom megváltoztatni, egyszerűen nem tudom átírni az email címet. Valamelyik admin át tudja nekem írni? riska@enternet.hu Előre is köszi. Ja ha megtörtént akkor kérem jelezze számomra valamilyen formában. Előre is köszi.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 23:19

Sziasztok! Van egy kis gondom, mégpedig az, hogy az adataimnál nem tudom megváltoztani az email címem, ami ott van email az már nem él. Hogy tudom megváltoztatni?
Sziasztok! Van egy kis gondom, mégpedig az, hogy az adataimnál nem tudom megváltoztani az email címem, ami ott van email az már nem él. Hogy tudom megváltoztatni?

Megoldva
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 27. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 17:41

Sziasztok Fiúk! Vaz és tom "apa"!
Újabb vírus szökött be közénk: bysop néven... Jó munkát!

Csatlakozok,tényleg kitakaríthatnátok az önreklámozót.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 27. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 17:41

Mé vagy ideges,kollega ? nincs puszi ikon,de vedd úgy,hogy most kaptál egyet :)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 05. 22. hétfő 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 22. hétfő 02:01

Szerinted kicsit vagyok ideges? Tom1019?
rád véeltlenül sem ne érsd félre:)
grrr...
grrr...

ide irjatok ha a forummal van problémátok....
Szerinted kicsit vagyok ideges? Tom1019?
grrr...
grrr...

hagyok elkanászodni és klonozodni minden témát milyen jol beindul a fantáziátok:)
szabadság mindennek szárnyakat ad:)
szabadság mindennek szárnyakat ad:)
szerintem elég lenne a személyes anyázás
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 05. 02. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 02. kedd 08:43

vazelinator: Egy azaz egyetlen egy darab ilyen szoba szerintem mehetne. Kérdés vállalnátok e a szélsőséges faji vallási alapon nyugvó tömeggyilkosságok elméletének vulgárisabb megfogalmazását, netalántán az uszítások, és egyéb rendeleteket törvényeket sértő magatartást. Mert idővel ilyen is lenne (pesszimista vagy? nem csak reálisan látom az embereket), és annak a goldengate és a lap színvonala látná kárát. Egy szexre vagy általános közéletre (politika-, vallásmentesen) korlátozott "moderálatlan" (azaz félig moderáltan ahonnan a topichoz nem illő hozzászólásokat lsd. feljebb kipurgálnátok azonnali hatállyal) topic tán életképes maradna.
Én már nyitottam egy ilyet "anno", hát nem is kell mondanom: nyomtalanul LESÖPÖRTÉK! :)))))) ...De semmi gáz, szép időnk van. :)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 04. 27. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 27. csütörtök 20:28

Tom1019
Néha gondolkozom egy anarchia fórum szobán, ahol minden moderálás nélkül lehetne kést dobálni:) na jó - politika.
Néha gondolkozom egy anarchia fórum szobán, ahol minden moderálás nélkül lehetne kést dobálni:) na jó - politika.
vazelinator: Egy azaz egyetlen egy darab ilyen szoba szerintem mehetne. Kérdés vállalnátok e a szélsőséges faji vallási alapon nyugvó tömeggyilkosságok elméletének vulgárisabb megfogalmazását, netalántán az uszítások, és egyéb rendeleteket törvényeket sértő magatartást. Mert idővel ilyen is lenne (pesszimista vagy? nem csak reálisan látom az embereket), és annak a goldengate és a lap színvonala látná kárát. Egy szexre vagy általános közéletre (politika-, vallásmentesen) korlátozott "moderálatlan" (azaz félig moderáltan ahonnan a topichoz nem illő hozzászólásokat lsd. feljebb kipurgálnátok azonnali hatállyal) topic tán életképes maradna.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 04. 27. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 27. csütörtök 20:28

Tom1019
Tom1019
rossz kört penditetél meg ez egy forum
problémád van akor van egy
Segítség, hibamegoldás menűpont.
vagy a lapalján az e-mail cim
(Ez egy válasz bordi üzenetére (2006. 04. 19. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 19. szerda 21:24
problémád van akor van egy
Segítség, hibamegoldás menűpont.
vagy a lapalján az e-mail cim
(Ez egy válasz bordi üzenetére (2006. 04. 19. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

gyerekek többször is regisztáltam magam ezen a site-n .
Ne haragudjon meg senki ,de sosem tudtam letölteni úgy progit hogy ne legyen hibás ,ne kelljen újra sms kódot kérni .
Nem létezik hogy ekkora marha lennék !!!???
Bocs a stábnak de innentől átvitorlázok más könnyebben letőlthető site-okra
Köszi helló!
Ne haragudjon meg senki ,de sosem tudtam letölteni úgy progit hogy ne legyen hibás ,ne kelljen újra sms kódot kérni .
Nem létezik hogy ekkora marha lennék !!!???
Bocs a stábnak de innentől átvitorlázok más könnyebben letőlthető site-okra
Köszi helló!