Rendben van! Köszönöm az iNfót :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 23:37
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

Max iNf tudja..nekem is ő csinálta meg..Ilyen körű hozzáféréssel ő rendelkezik...
Szeretném tudni, miért vagyok tiltólistán a magyar amatőröknél????? Hm?
Mi az a tiltólista?
Nem tudok hozzászólni a sorozatokhoz....pedig tudtommal nem szídtam senkit....ha mégis, kérem a moderátorokat, mondják meg, mert én nem emlékszem ilyesmire!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Te szegény...
akkor írd ide:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 30. kedd 15:21
akkor írd ide:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Nem tudok hozzászólni a sorozatokhoz....pedig tudtommal nem szídtam senkit....ha mégis, kérem a moderátorokat, mondják meg, mert én nem emlékszem ilyesmire!
Próba....
Az előbb már ide sem tudtam írni.
Az előbb már ide sem tudtam írni.
Szóval...Az nem egy és ugyanaz! Mert, aki a magyar amatőröket látogatja, nem biztos, hogy fórumozik is...És azért mégis nekem csináltad, tehát ott illik hozzászólnom.
De nem chateljük szét ezt a topicot, mert akkor egyrészt elvész a kérdésem, másrészt számíthatok arra, hogy innen is kihajítanak! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem chateljük szét ezt a topicot, mert akkor egyrészt elvész a kérdésem, másrészt számíthatok arra, hogy innen is kihajítanak! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ok, menjünk a munkahelyi chat-topicba, jó?
Jó, hogy válaszoltatok!
Rossz kislány voltam, hogy nem tudok hozzászólni a sorozatokhoz? Hm?
A másik az, hogy ma kaptam meg 2 privát levelet, amit 25-én küldtek, azaz 6 napja! hogy lehet ez?
Remélem, válaszoltok!
Rossz kislány voltam, hogy nem tudok hozzászólni a sorozatokhoz? Hm?
A másik az, hogy ma kaptam meg 2 privát levelet, amit 25-én küldtek, azaz 6 napja! hogy lehet ez?
Remélem, válaszoltok!
@JAROD@-ot kilőhetnétek.KÖSZI!
Kicsit pontatlan voltam:@Jarod@.
Sztem is...
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ez a @Jarod@ ez micsoda?
Ez a @Jarod@ ez micsoda?
Szerintem egy kellemetlen vendég, akinek a hozzászólásait csoportosan törölték. Ilyenkor a neve addig látszódik a listában, amig valaki nem szól a témához.
BBB (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
BBB (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok! Most mar ertem.
Azt hittem megbolondult a gepem.
Azt hittem megbolondult a gepem.
ha valami extrém dolog történik... el tünik egy forum téma vagy egy felhasználo
akkor a válasz a
INTÉZKEDÉSEK (Fórum-moderátori)
témában van (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor a válasz a
INTÉZKEDÉSEK (Fórum-moderátori)
témában van (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kosz!

Szerkesztő Urak:Nem lehetne a Goldennek véglegesen kibaszni ezt a brigitta nevű kurvát innen,már hányingerrel jövök ide a fórumra,de azért még jövök,az okossága már meghaladja a csúcsot!
A szerkesztok figyelmebe ajanlanam a Fotozos Topic-ot.
Szerintem ez kimeriti a reklamozas(sot, nyereseg celjabol valo onreklamozas)esetet.
Szerintem ez kimeriti a reklamozas(sot, nyereseg celjabol valo onreklamozas)esetet.
Bár az arrogáns, fennsőbbséges, gőgösen-kioktató stílust én is irritálónak tartom, inkább a Sirrály hozzáállását osztom: "Tessék megvédeni magad! -Miért kell itt rinyálni?"
Az árulkodást mindennél megvetendőbbnek tartom, mert ez arról regél, hogy az érvek elfogytak, s az árulkodó az imaginárius gordiuszi csomó elnagysándorkodására csak a hatalom képviselőjét tartja képesnek. Mindazonáltal tiszteletben tartom a különféle véleményeket a dologról. Mindenkinek kellemes időtöltést: Katinka
Az árulkodást mindennél megvetendőbbnek tartom, mert ez arról regél, hogy az érvek elfogytak, s az árulkodó az imaginárius gordiuszi csomó elnagysándorkodására csak a hatalom képviselőjét tartja képesnek. Mindazonáltal tiszteletben tartom a különféle véleményeket a dologról. Mindenkinek kellemes időtöltést: Katinka