Segitsetek már légyszike,miért nem tudok chat-ra menni már napok óta-Angolul kiir valami marhaságot,meg server,ilyesmi meg 3864,de sajnos csak Oroszul,és Belga-kongói nyelveken beszélek,és az Angol nem jön be nekem-szóval mi lehet a gond! Mit tegyek?? Vagy menjek el sörözni helyette,vagy mi?
Neked is ment kedves a stati! Irhatsz oda nekem néha!
Ha jóra leltem akkor ment egy stati...
Loveboxon hol vagy,én is ott vagyok vagy két éve-privátul elküldöm az ottani nevemet neked,és megtudsz nézni ha gondolod,te is irhatnád a te ottani neved-na küldöm a lovebox-os nevem!
Igen.. vagy legalább témakörönként lennének a címek és akkor hátha veszi az új belépő a fáradtságot h. válogat mielőtt orrba szájba új témát nyit...
Mondjuk itt a sex a fő témakör.. de mondjuk akkor is lejjebb lehetne bontani...
A www.lovebox.hu-n egész áttekinthető...
Mondjuk itt a sex a fő témakör.. de mondjuk akkor is lejjebb lehetne bontani...
A www.lovebox.hu-n egész áttekinthető...
mármint az új topik nevében szereplő szavakra
jó ötlet.. valamelyik honlapon úgy van leprogramozva, hogy topic inditáskor rákeres a névben szereplő szavakra a már létező topikok között, azt ezt kilistázza a felhasználónak a következő mondattal kezdődően: 'Kérem ellenörizze-e hogy az ön álltal inditott téma vagy témához hasonló nem létezik-e már!'
Gondolom ezt annyira nem lenne nehéz megoldani, bár nem tudom e forum milyen formában van megírva!
Gondolom ezt annyira nem lenne nehéz megoldani, bár nem tudom e forum milyen formában van megírva!
Üdvözletem!
A kedves moderátorokat szeretném megkérni arra, hogyha lehetséges, akkor a ma SzerelmeSMS néven nyitott topicomat írják át SzerelmeSMS Üzenetküldő Program-ra. Előre is köszönöm!
A kedves moderátorokat szeretném megkérni arra, hogyha lehetséges, akkor a ma SzerelmeSMS néven nyitott topicomat írják át SzerelmeSMS Üzenetküldő Program-ra. Előre is köszönöm!
Annyira büszke vagy a helysírásra, és annyira zavar akkor használd is rendesen, ne rövidíts, ne torzíts h. nem egyelő "hogy" -gyal én csak nem tudok helyesen írni. Te, meg nem tiszteled.
Engem elrontott a suli(kísérleti osztály, kísértetes helyes írás a vége), de nem csak a suli hibája.
Ja bocsi érte de jól eset amúgy semmi bajom veled csuppa
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 17:39
Engem elrontott a suli(kísérleti osztály, kísértetes helyes írás a vége), de nem csak a suli hibája.
Ja bocsi érte de jól eset amúgy semmi bajom veled csuppa
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia "Apa" !
Olyat még nem tudtok h. azonos témaköröket úgymond "összemosni"?
Válasz tom1019[VIP][ADMIN] üzenetére (14)
Bocsi áthoztam az Intézkedésekből.. mert mertem oda beleírni... bocsi Apa

Szia "Apa" !

ááááááááááááááá
mennyél..... istenkém...
mennyél
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 17:34

jajj már Vazi... szted mi a fenéért írtam az intézkedésekbe???
Inkább kicsit csiszold a helyesírásodat mert a falnak megyek Tőle...
jajj már Vazi... szted mi a fenéért írtam az intézkedésekbe???

Ltöltöttem a Tutty Frutty party 3 című filmet és nem tudom aktíválni. Milyen kódot kell elküldeni?
És melyik számra?
És melyik számra?
gyors lefoglalás eredménye:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 11:29
Törölt felhasználó (7767)

Kedves Vazelinátor, mi az az "X"-es topic?????
Nam most már látom. Tom 1019....
Kedves Vazelinátor, mi az az "X"-es topic?????
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 11:20

nekem az elsö 3 oldalban meg jelenik minen kép mélyebbre meg nem megyek...
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában.
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában.
nekem az elsö 3 oldalban meg jelenik minen kép mélyebbre meg nem megyek...
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 11:05
fölösleges nem tartom mélyebben karban aktuálisan a forumokat 2-3 oldalig elég általában. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

" barni79 #375 | tegnap 17:42
Vazi bátyó!
Kérlek, törüld az " Ass licking"-ből a már nem látható képeimet. Köszönöm. Üdvözlettel: Barni"
Csak tolmácsoltam, ha esetleg nem lennél mással elfoglalva...
Vazi bátyó!
Kérlek, törüld az " Ass licking"-ből a már nem látható képeimet. Köszönöm. Üdvözlettel: Barni"

" barni79 #375 | tegnap 17:42
Vazi bátyó!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 04. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 10:53
Vazi bátyó!

beszálok én is...
okos
olvasot
életben talán minta ember is
maradt neki hogy itt engedje le a gözt
probáltál már valami olyan játékot amin a neten online elenfeleket lehet halomra gyilkolni szerintem bejönne neked...
vagy járj amatör box, utcaiharcos, gyorsulási versenyekre...
okos
olvasot
életben talán minta ember is
maradt neki hogy itt engedje le a gözt
probáltál már valami olyan játékot amin a neten online elenfeleket lehet halomra gyilkolni szerintem bejönne neked...
vagy járj amatör box, utcaiharcos, gyorsulási versenyekre...