Vazi:Ezen az "agyatlan gyilkológép"-en jót röhögtem,ennek a friginek tényleg ez kell,irtani mint a madárinfluenzát! Frigi te meg elhúzhatnál már egy másik szexoldalra,vagy az ideg és elmeosztályra egy ketrecbe ahova való vagy,hány email-cimet nyitottál már,hogy belépj ide mindig álnéven,kivágnak már a freemail-ból is egyszer,ezt a seggedbe
ezt meg a szádba
ezt meg a szádba
Régebben túlzásnak éreztem, amikor Tom azt írta, hogy Brigitta beteg. De már igazat adok neked.
(ja, ha hamarosan megjelenik egy charlotte-klón, akkor pedig piti kis bosszúálló is vagy...)
(ja, ha hamarosan megjelenik egy charlotte-klón, akkor pedig piti kis bosszúálló is vagy...)
Mik ezek az agyonblurölt halálbéna képek? :O
Boys don't cry!
Hogyhogy ma hajnal óta még senki nem törölte ezeket a képeket?
tomi,a legutóbb éjszakai képeit elnézve amit feltöltött ide szerintem súlyos elmebeteg lehet Frigitta,azon sem csudálkoznék már,ha egy elmegyógyból pötyögne,mintha odaengednék az ápolói a géphez éjjelente jutalomból,miután leszopta őket cserébe,csak ez lehet,nappal már nem merészkedik ide!Frigike elősször
aztán
szopizhatsz engem ezt meg dugd a seggedbe
aztán
szopizhatsz engem ezt meg dugd a seggedbe
tomi,a mostani nevemnek a mail-ját elfelejtettem,de ird már meg nekem amit irtál a soknulla@freemail.hu cimre-köszönettel neked-Iván tesa!
Frigitta,már a képeidből is sejteni lehet,hogy te egy beteg kurva lehetsz,miért nem kamatoztatod a tudásodat a prostuticióban,neked ott a helyed elmebeteg kis kurva,te helyedben messziről elkerülném a GG-t mert látnám,hogy ide normális rendes emberek járnak,hogy kapd be ennek a csövét,és szopd meg
ma nem keltem korán de a tegnapi infester volt
akor holnapi én leszek:)
tulságosan kicsinyes és primitiv boszú
szerintem megse emlisd mostantol csak egyszerüen töröld
akor holnapi én leszek:)
tulságosan kicsinyes és primitiv boszú
szerintem megse emlisd mostantol csak egyszerüen töröld
Milyen szépen írod kolléga:D Én..mint admin:D Jaj istenem:D Amíg álmom valóra nem válik addig maradok csillagharcosmoderátor(ma rövidítem) de egyszer eljön az én időm!!! És bevetem az összes rovarirtó ciánlötyimet:D
Csak spontán érdeklődöm,hogy már több napon keresztül nem jött be nekem a GG- délután 5-és 6-között,ez karbantartás,vagy nekem a netem a sz@r,mert már kezd zavarni,csak érdeklődési szinten kérdezem!
Eperkelyhecske
ujra aktiválva
ujra aktiválva
Köszi! Bár már elment a kedvem az írogatástól. Belefáradtam a fantomokkal való vitákba. Mostanában külföldiekkel ismerkedem, ők tudják, mi a dolguk! és örülök, ha megértjük egymást egy nyelven, a győzködés és magyarázkodás már mindkét fél energiakészleteit kimerítené:-))))))
Köszönettel:
E. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönettel:
E. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
jellemző
Sztem megcsíptél egy jó kis kitiltást....
nem lehet biztos.. miért kell szétbarmolni az összes topicot???? legalább kezd a 689-iknél.. ne az első 50-nél...
Sötét sikátorban,sötét embernek,sőrt kell adni,mert jó tanácsot nem fogadná meg.
Mindenki magából indul ki...
Tisztelettel: gKm.
Tisztelettel: gKm.
Jerry: sajnos szükséges a visszaeélések miatt, ettől ne érezd magad hátrányosan.
tom: ment mail, olvasd el, mert sürgős!
tom: ment mail, olvasd el, mert sürgős!

GG-ufsz

Atpár