Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#927   2016. 06. 03. péntek 10:50
X Törölt felhasználó (1350262)
Tisztelt Szerkesztők, Üzemeltetők!

Jó pár éve cosy03 néven regisztráltunk a GG-re adatlappal, képekkel.Egy kicsit kihagytunk az oldal aktív látogatásából, és egy idő eltelte után már nem tudtunk belépni a jelszavunkkal.Az oldalunk most sem található. Kérjük a segítségeteket hogy vissza kapjuk az eredeti regisztrációnkat!

Előre is köszönjük,

Üdvözlettel: cosy03
(jelenleg cosy8088)
#926   2016. 06. 01. szerda 01:01
vazelinator vazelinator VIP Admin
lásd a lentebbi hozzá szólásaim.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 31. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 05. 31. kedd 13:44
De előtte már tiltva lett. Mindig ki kell várni a 50+ hozzászólást?
Olyan ez, mint egy számítógépes játék, amit újrakezdhetsz? Ő visszaeső. Ezért a bíróságon is szigorúbb ítélet jár.
Jeleztük neki többször, tehát ha nem esett volna le neki, hogy tiltva van, és törölve a hozzászólásai, akkor is kapott infót arról, hogy nem pálya, amit csinál. Egy kavics hamarabb felfogta volna.
Persze most pénzért vett megint VIP-et, ami miatt megint nem lesz tiltva, fizetővendég. Talán ilyenkor jó az a szófordulat, hogy el van kurvulva az oldal. Mondjuk érdekes dolog ez, egy szex oldalon. alien
#925   2016. 05. 31. kedd 13:44
X Törölt felhasználó (69371)
De előtte már tiltva lett. Mindig ki kell várni a 50+ hozzászólást?
Olyan ez, mint egy számítógépes játék, amit újrakezdhetsz? Ő visszaeső. Ezért a bíróságon is szigorúbb ítélet jár.
Jeleztük neki többször, tehát ha nem esett volna le neki, hogy tiltva van, és törölve a hozzászólásai, akkor is kapott infót arról, hogy nem pálya, amit csinál. Egy kavics hamarabb felfogta volna.
Persze most pénzért vett megint VIP-et, ami miatt megint nem lesz tiltva, fizetővendég. Talán ilyenkor jó az a szófordulat, hogy el van kurvulva az oldal. Mondjuk érdekes dolog ez, egy szex oldalon. alien
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 31. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 31. kedd 09:59
hát még nem 9 db hsz. csak.
#924   2016. 05. 31. kedd 09:59
hát még nem 9 db hsz. csak.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 31. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 31. kedd 07:25
Ismét ugorhatsz. pardon1
#923   2016. 05. 31. kedd 09:02
zsadi zsadi VIP Admin
Szia itt amit írtál, a chatin (több ponton minősítgettél egy másik felhasználót) már tiltás járna. Az jó ha jelzel problémákat, de ezt a másik felhasználó negatív jelzőkkel való teleaggatása nélkül kéne
tenni. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 31. kedd 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 31. kedd 07:52
Az az elszomorító, hogy az ilyen gyökerek, kapnak 1 hét tiltást, más egy vicces képért 1 hónapot. És még képesek leírni, hogy itt nem megy pofára a moderálás. Ha a másikra azt mondjátok, hogy visszaeső és provokáló, akkor ez a gyökér micsoda?
Egyébként tök mindegy, mert 1 hónap tiltásra inkább törölné magát, vagy kreálná az újabb karakterét, amivel ugyanezt csinálná.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire agyalágyult szellemi sérült ez a hkingleo975, vagy egy robot irogat, bizonyos szavakból összeollózva. Hogy valaki ennyire ne vegye a lapot, ahhoz vagy full kretén hülyének kell lenni, vagy gyereknek, vagy robotnak.
IP vagy MAC Bann, aztán vegyen új alaplapot, hálókártyát, telefont, tabletet, routert, vagy amit akar.
#922   2016. 05. 31. kedd 07:52
Az az elszomorító, hogy az ilyen gyökerek, kapnak 1 hét tiltást, más egy vicces képért 1 hónapot. És még képesek leírni, hogy itt nem megy pofára a moderálás. Ha a másikra azt mondjátok, hogy visszaeső és provokáló, akkor ez a gyökér micsoda?
Egyébként tök mindegy, mert 1 hónap tiltásra inkább törölné magát, vagy kreálná az újabb karakterét, amivel ugyanezt csinálná.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire agyalágyult szellemi sérült ez a hkingleo975, vagy egy robot irogat, bizonyos szavakból összeollózva. Hogy valaki ennyire ne vegye a lapot, ahhoz vagy full kretén hülyének kell lenni, vagy gyereknek, vagy robotnak.
IP vagy MAC Bann, aztán vegyen új alaplapot, hálókártyát, telefont, tabletet, routert, vagy amit akar.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 31. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 31. kedd 07:25
Ismét ugorhatsz. pardon1
#921   2016. 05. 31. kedd 07:25
Fögenyó Fögenyó
Ismét ugorhatsz. pardon1
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 22. vasárnap 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 22. vasárnap 02:40
No akkor ugorok. a szabályokat elvileg meg is szegte, mert:
51 hozászolásból pontgyűjtögető tendenciát megalapítani lehet, mert ugye így elég világos, egyértelmű 51 hozzá szólás esetén
#920   2016. 05. 27. péntek 12:42
vojtika
Erősen reklámgyanús a tevékenysége.
#919   2016. 05. 22. vasárnap 21:58
ismételni tudom magam.
szabályzat irányadó. lentebb olvashatod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 22. vasárnap 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 22. vasárnap 05:38
Értelek. Csak az ő esetében felesleges ezt megvárni. Vagy egy gyerekkel állunk szemben, vagy szellemileg alulmaradt "felnőttel". Törölte már a korábbi felhasználóját, csak éppen az idétlen hozzászólásai maradtak meg.
#918   2016. 05. 22. vasárnap 05:38
Értelek. Csak az ő esetében felesleges ezt megvárni. Vagy egy gyerekkel állunk szemben, vagy szellemileg alulmaradt "felnőttel". Törölte már a korábbi felhasználóját, csak éppen az idétlen hozzászólásai maradtak meg.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 22. vasárnap 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 22. vasárnap 02:40
51 hozászolásból pontgyűjtögető tendenciát megalapítani lehet, mert ugye így elég világos, egyértelmű 51 hozzá szólás esetén
#917   2016. 05. 22. vasárnap 02:40
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 21. szombat 19:01
No Vazi, akkor ugorhatsz. Csak most hkingleo. Persze, a szabályokat elvileg nem szegi meg, mert nem képes topikban szövegel, de ha még Töri szögeli ezt az egészet, akkor oldja meg a végleges tiltását.
#916   2016. 05. 22. vasárnap 02:36
új regisztráció új lap tehát szűz ként indul. (s nem törvénybe ütköző vétséget követ el többször, hogy személyi tiltást kapjon, csak oldal szabályát szegi meg)
10 hozászolásból tendenciát megalapítani nem lehet (itt érvénybe van még mindig új reg új lap)
51 hozászolásból tendenciát megalapítani lehet, mert ugye indokolni is kell és így elég világos egyértelmű 51 hozzá szólás esetén(s még mindig nem tekinthetem a másik regisztrációját mert ugye új regisztráció új lap.)
mindegy hogy vesz vipet vagy nem vesz, a vip tartalom hozzáférést nem érinti a letiltása.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 19. csütörtök 14:56
Nem értem mire is gondolsz.
Szerintem neki mindegy a pont, mert simán vált VIP-re pénzért is, akkor meg fizetős vendék már, és akkor pláne nem lesz kirakva. Én így látom.
Ez már legalább a 4. felhasználója. A gondom pedig azzal van, hogy rosszul vagyok ha ilyet látok, mint egy papaguy. Akik ugyanazt az egyen, semmi szöveget lökik, szmájlizgatnak. Ennek az egyénnek, minden nap ugyanabban a topic-ban el kell mondani minden nap ugyanazt. Normális? Szerinte minden nagyon izgató, szerinte csinos, szerinte őszintébbek, odaadóbbak, stb. Ebből áll ki a tevékenysége.
Elnézést, de nekem valahogy a fórumról más elképzelésem van, tartalmas beszélgetések, nézetek egyeztetése és nem a vitákra gondolok. Azért mert valakik úgy reagálnak dolgokra, akkor lehet azoknak kellene magukba nézniük. Vagy épp adott esetben nekem is. De én ezt általában megteszem.
Nem azt várom el, hogy azonnal, de láthatod az utóbbi időben rendszeresen jeleztem róla. Már 1-2 hozzászólás után tenném ki a szűrét, mert nem szól érdemben egyik témához sem. Olyan mint egy BOT, ami pörgeti a fórumot, csak épp semmi értelme, mert miatta muszáj belenéznem olyan topic-ba, ahol amúgy az övén kívül semmi új nincs, de miatta nem tudhatom, hogy előtte valaki nem írt-e valami fontosat, számomra értékelhetőt oda. Aztán az esetek nagy %-ban vakvágányra futok, de már tudom előre szinte.
Én értem, hogy ő egy plusz ember, és jól mutat statisztikában, de ő egy kártevő. Ennek ellenére mások rendszeresen tiltásra kerülnek, csak mert mások nem fogadják el az igazságot, és sírnak-rínak a másik miatt.
#915   2016. 05. 21. szombat 19:01
Fögenyó Fögenyó
No Vazi, akkor ugorhatsz. Csak most hkingleo. Persze, a szabályokat elvileg nem szegi meg, mert nem képes topikban szövegel, de ha még Töri szögeli ezt az egészet, akkor oldja meg a végleges tiltását.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 19. csütörtök 09:04
azonnal nem ugorhatok rá, egyből hisz pont szerzős gyanús irkálás tendencia alapján jön ki.
#914   2016. 05. 19. csütörtök 14:56
Nem értem mire is gondolsz.
Szerintem neki mindegy a pont, mert simán vált VIP-re pénzért is, akkor meg fizetős vendék már, és akkor pláne nem lesz kirakva. Én így látom.
Ez már legalább a 4. felhasználója. A gondom pedig azzal van, hogy rosszul vagyok ha ilyet látok, mint egy papaguy. Akik ugyanazt az egyen, semmi szöveget lökik, szmájlizgatnak. Ennek az egyénnek, minden nap ugyanabban a topic-ban el kell mondani minden nap ugyanazt. Normális? Szerinte minden nagyon izgató, szerinte csinos, szerinte őszintébbek, odaadóbbak, stb. Ebből áll ki a tevékenysége.
Elnézést, de nekem valahogy a fórumról más elképzelésem van, tartalmas beszélgetések, nézetek egyeztetése és nem a vitákra gondolok. Azért mert valakik úgy reagálnak dolgokra, akkor lehet azoknak kellene magukba nézniük. Vagy épp adott esetben nekem is. De én ezt általában megteszem.
Nem azt várom el, hogy azonnal, de láthatod az utóbbi időben rendszeresen jeleztem róla. Már 1-2 hozzászólás után tenném ki a szűrét, mert nem szól érdemben egyik témához sem. Olyan mint egy BOT, ami pörgeti a fórumot, csak épp semmi értelme, mert miatta muszáj belenéznem olyan topic-ba, ahol amúgy az övén kívül semmi új nincs, de miatta nem tudhatom, hogy előtte valaki nem írt-e valami fontosat, számomra értékelhetőt oda. Aztán az esetek nagy %-ban vakvágányra futok, de már tudom előre szinte.
Én értem, hogy ő egy plusz ember, és jól mutat statisztikában, de ő egy kártevő. Ennek ellenére mások rendszeresen tiltásra kerülnek, csak mert mások nem fogadják el az igazságot, és sírnak-rínak a másik miatt.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 19. csütörtök 09:04
azonnal nem ugorhatok rá, egyből hisz pont szerzős gyanús irkálás tendencia alapján jön ki.
#913   2016. 05. 19. csütörtök 09:07
valószínű elértük a be jelentési darabszámot vagy valami link volt valamelyik hsz ben (nem tudom mi alapján működnek)
De kértük a felül vizsgálást és lám.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2016. 05. 18. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 18. szerda 16:25
Nem annyira fórum téma:
Firefox blokkolja az oldalt, mint bejelentett támadó webhely.
#912   2016. 05. 19. csütörtök 09:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 11:40
hkingleo975
Tényleg senkit nem zavar, hogy már sokadik néven regisztrál ez az illető, és továbbra is ugyanazt csinálja mint eddig? Szerintem egyik internetes oldalon sem korrekt az, ha valaki több felhasználónéven van jelen.
Jelen esetben legalább ugyanazt műveli, mint amit már megszoktunk tőle, így egyértelmű a személyisége.
Az ilyet IP, vagy MAC adress alapján nem lehet szűrni, tiltani? Nyilván visszajöhet akkor is, de az költséges lesz neki.
#911   2016. 05. 18. szerda 16:25
Fögenyó Fögenyó
Nem annyira fórum téma:
Firefox blokkolja az oldalt, mint bejelentett támadó webhely.
#910   2016. 05. 15. vasárnap 11:40
hkingleo975
Tényleg senkit nem zavar, hogy már sokadik néven regisztrál ez az illető, és továbbra is ugyanazt csinálja mint eddig? Szerintem egyik internetes oldalon sem korrekt az, ha valaki több felhasználónéven van jelen.
Jelen esetben legalább ugyanazt műveli, mint amit már megszoktunk tőle, így egyértelmű a személyisége.
Az ilyet IP, vagy MAC adress alapján nem lehet szűrni, tiltani? Nyilván visszajöhet akkor is, de az költséges lesz neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 06. vasárnap 05:22
kingleo75
Még mindig aktuális. Nem tűnik fel, hogy rendszeres visszaeső? Hiába rakjátok ki 2 hetekre. Ez egy gyerek, vagy csökkent értelmi képességű. Önszántából egyik MOD sem csinál semmit. Ez nem zavaró. De párunk seggébe ott vagytok állandóan, azt nézve, mikor botlunk meg. Remélem jó helyen jeleztem a problémát. Mert más esetében az sem gáz, ha rossz helyen teszi.
#909   2016. 05. 12. csütörtök 14:46
kicsirics kicsirics VIP
http://www.goldengate.hu/forum/tema/299642-sex-szabadban-bi-pa- siknak

indokolatlan,több bi téma is van már.
#908   2016. 02. 01. hétfő 13:14
kicsirics kicsirics
http://www.goldengate.hu/forum/tema/269682-animal-szex

gyomlálható,szabályzat is tiltja

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1147db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!