Hahó, "Medvefa(llo)sz" -mindközönségesen: Drága macipecs), végre újra hallatsz magadról, együttérzésemről bíztsítalak a ma esti programodat illetően, meghat, ahogyan energiatartalékaidra féltőn vigyázol, még leszoríthatnád a rezsidet, ha a két műbanner helyett egyetlen vibrit használnál, amely a vaginális izgatás mellett nem hanyagolja el az anális örömszerzést sem - én kimondottan élvezem, ha egyetlenem potrohom mindkét nyilását igénybe veszi, nos, egy ilyen bizgentyű, amely ráadásul klitoriszbolondítóval is büszkélkedhet, hát, szerintem mennyei élmény lenne számotokra is, szeretettel:
Katicika (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 17:36
Katicika (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

ezek szerint nem csak én fogok ma este jól szórakozni :)
1 nő, 2 vibri, meg egy halom tartós elem a mai menü :)) Bár lehetne más arány is, de szerintem így se lesz rossz! :)
1 nő, 2 vibri, meg egy halom tartós elem a mai menü :)) Bár lehetne más arány is, de szerintem így se lesz rossz! :)

ezek szerint nem csak én fogok ma este jól szórakozni :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 17:20

Törölt felhasználó (7767)

Megnyugtató ezt tudni, képzeld, a párom tejszínhabért küldött le a sarki k-értbe, sejtetni engedve, hogy ma különleges rendeltetése leend az édes haboskának, no lám, mit mondasz, Te miként képzelnéd el a mai esténket - estédet (hasonló körülmények közepette, persze), én nagyon szeretek mindent, mi a (tejszinhab)nyalással, szopogatással csak halványan is tangens, írj, kérlek, s nem baj, ha bő lére ereszted is...
Megnyugtató ezt tudni, képzeld, a párom tejszínhabért küldött le a sarki k-értbe, sejtetni engedve, hogy ma különleges rendeltetése leend az édes haboskának, no lám, mit mondasz, Te miként képzelnéd el a mai esténket - estédet (hasonló körülmények közepette, persze), én nagyon szeretek mindent, mi a (tejszinhab)nyalással, szopogatással csak halványan is tangens, írj, kérlek, s nem baj, ha bő lére ereszted is...
Egyik sem, de a hangulatuk, árnyalásuk néha meglehetősen "fiús"...
Nahát, Te csajszi vagy, kedves Pammy,akkor ne ilyen fickós-suhancosan, megtéveszted a fórumozó nagyérdeműt...
füllentős.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 12:59

Közben a vibrimet véletlenül gyorsabb fokozatra ösztökéltem, áj, az istókáját..hát ez jó, naná, hogy...ó...ó, ne ilyen csodásan, te masina.....áh... még csodásabban...éjh...na, szióka...én...énh...hú...elolv...el...e...
Közben a vibrimet véletlenül gyorsabb fokozatra ösztökéltem, áj, az istókáját..hát ez jó, naná, hogy...ó...ó, ne ilyen csodásan, te masina.....áh... még csodásabban...éjh...na, szióka...én...énh...hú...elolv...el...e...
mivel az anyatermészet mostohán bánt velem... nincs sajna dörzspapírom. Talán ez a módszer az állatok világában elfogadott, nekem azonban nem tetszik, úgyhogy nem próbálom ki. meghagyom ezt az élvezetet a katicáknak.
Hát ezt már aztán rádbízom, ha a fantáziád ilyesmikre ragadtat, a dörzspapírt esetleg vécézés után is kipróbálhatod a "rozettán", majd írd meg, milyen volt...lécci...
hozzávalók ? nem tom. dörzspapír ? csiszolóvászon ? de milyen felbontású? mer többféle-fajta is van belőle :-) nem akarom, hogy "karcoljon" :-D
Ha van mit, van mivel, nagyon könnyen megy, próbáld te is beszerezni a hozzávalókat, ha már az anyatermészet ennyire mostohán bánt veled, apropo, dörzsölés, később elmesélem egy rendkívüli "dörzsölődés" szaftos történetét, no....
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
jó a katicáknak... egy kis dörzsöléssel is beérik ;-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 12:08

Az, s tegyük hozzá azt is hogy hasznos, valamikor úgy tanultam, hogy lesmárolja a levelekről az azokat pusztító tetveket, s jóízűen elfogyasztja őket, de ne reménykedj, más tetűfélékkel, mint lótetű, lapostetű, tudtommal nem foglalkozik, elmegy inkább a párjához, a hétpettyes katonabogárhoz, amely örömében megkeresi rejtett nyolcadik "pötty-ét, hozzádörzsöli katicabogárka kisasszony bizsergő potroha végéhez, amitől aztán olyan szép lesz a világ, hogy csuda; és dörzsölik, nyomják, édesgetik egymást addig, amíg katonabogár "elmegy" ismét hét aprócska pöttyével neki a vakvilágnak. Még a végén , ha találkoztok, betársul hozzátok...
Az, s tegyük hozzá azt is hogy hasznos, valamikor úgy tanultam, hogy lesmárolja a levelekről az azokat pusztító tetveket, s jóízűen elfogyasztja őket, de ne reménykedj, más tetűfélékkel, mint lótetű, lapostetű, tudtommal nem foglalkozik, elmegy inkább a párjához, a hétpettyes katonabogárhoz, amely örömében megkeresi rejtett nyolcadik "pötty-ét, hozzádörzsöli katicabogárka kisasszony bizsergő potroha végéhez, amitől aztán olyan szép lesz a világ, hogy csuda; és dörzsölik, nyomják, édesgetik egymást addig, amíg katonabogár "elmegy" ismét hét aprócska pöttyével neki a vakvilágnak. Még a végén , ha találkoztok, betársul hozzátok...
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 11:53

Klassz vers. nekem tetszik
ui: hozzáteszem, a katicabogár egy nagyon aranyos szeretetre méltó hasznos lény

Klassz vers. nekem tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 11:40

A net-fiúk
Vacska, Perecke, no meg a Pammy,
"Johohó, meg egy üveg rum!"
összejönnek,jaj, egy jót "baszélgetni",
És aztán a vicces kis trió,
elfelejti, hogy mi mire való:
-Johohó, kell egy üveg rum!-
így kiált fel a három buksi most,
kellene bassz...szankodni úgy, egy alapost,
de maradhat, minek már kínozni inad,
hisz pia lőn, vedeljünk: ránk virrad
netán hamar pucér szégyenünk,
szerszámunk kókad, el kell rejtenünk.
Imígyen morgott a három drága tag,
s hazaballagván, behúzva farkukat,
az "ARANYKAPU"-t szálazzák most a net-fiúk,
kalapjuk billeget: miért kell sírniuk?
Katicika, 2005. 01. 07.
Katicika, 2005. 01. 07.
Drága Vacska, Perecke és Pammy!
Ne haragudjatok rám, amiért most meg nekem támadt viccelődni kedvem.Bízva megbocsájtásotokban, maradok örök szeretettel irányotokban,
Katicika (Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 10:45
Ne haragudjatok rám, amiért most meg nekem támadt viccelődni kedvem.Bízva megbocsájtásotokban, maradok örök szeretettel irányotokban,
Katicika (Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Vacska és Pammy. nem akarok békebírót játszani, de szerintem 3-an jöjjünk össze és basz...akarom mundani beszéljünk egy jót
szívjuk el a békepipát (egy jó kis füves cigit) aztán fátyolozzunk borítást a múltra ;-)
Szeressük egymást gyerekek !

szívjuk el a békepipát (egy jó kis füves cigit) aztán fátyolozzunk borítást a múltra ;-)

Köszi, kedves vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 10:59

Köszönöm absztrakt költeményedet az egész nap csak hm...hm...-öző, kétfülüről, nagyon tetszett, előrevetíti majdani erős költői vénádat, s ha már eléred valahára a pubertáskort, a fejlődés kézzelfogható lesz, igaz, akkor már nem a fórumba, meg holmi papírlapokra firkálsz, a lepedő gyűrött pergamenje lesz csodás formájú, spriccelt technikával megalkotott műveid egyedüli adathordozója;ehhez kiván Neked sok sikert: KATICIKA
A net-fiúk
Katicika, 2005. 01. 07.
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 10:45
Katicika, 2005. 01. 07.
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Vacska és Pammy. nem akarok békebírót játszani, de szerintem 3-an jöjjünk össze és basz...akarom mundani beszéljünk egy jót

Köszönöm absztrakt költeményedet az egész nap csak hm...hm...-öző, kétfülüről, nagyon tetszett, előrevetíti majdani erős költői vénádat, s ha már eléred valahára a pubertáskort, a fejlődés kézzelfogható lesz, igaz, akkor már nem a fórumba, meg holmi papírlapokra firkálsz, a lepedő gyűrött pergamenje lesz csodás formájú, spriccelt technikával megalkotott műveid egyedüli adathordozója;ehhez kiván Neked sok sikert: KATICIKA
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 07. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 10:37

Katicabogárka :
Nem is bőgtem.... az csak a hagyma miatt volt ;-)
Amúgy jövő héten tényleg megyek "világgá" egész pontosan (na, ez titok ;-).
Jó nekem, de jó a nyúlnak is mert két füle van mégse szatyor :-) (meg nem csak azért jó a nyúlnak, hanem mert egész nap mást se csinál, mint...)
Jó nekem, de jó a nyúlnak is mert két füle van mégse szatyor :-) (meg nem csak azért jó a nyúlnak, hanem mert egész nap mást se csinál, mint...)

Katicabogárka :
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 17:57

Perecke és Pammy - témához nem nagyon illő, gyerekes hozzáállással próbáljátok Erykát borzolni, azt hiszem, hozzászólásotok nyomán megvan rólatok a véleménye, sztem lejárattátok magatokat, mindközönségesen állatira lebőgtetek...