Szia.Igen ide találtam .Már gyogyulo félben vagyok és igyekszem be3nézni máskor is hozátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 19:03

Törölt felhasználó (2757)

SZia
Örülök, hogy te is idetaláltál, annak már kevésbé, hogy beteg vagy
Inkább legyél úgy beteg, mint mi ;-)
Gyógyulj meg gyorsan, és gyere máskor is

Örülök, hogy te is idetaláltál, annak már kevésbé, hogy beteg vagy

Gyógyulj meg gyorsan, és gyere máskor is

Milyen betegsčgben szenvedsz?
(injekciňs szmŕjli) (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(injekciňs szmŕjli) (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Fránya influenza a betegség neve
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Dede... csak a mami is zsibbadt kicsit
Sokkolta az uncsi balesete
De már itt is vannak a bogyók.. csak nhezen találtam őket... szétgurultak és szét kellett válogatni, hogy melyik a csoki drazsé és melyik a dilibogyó...
Asszm Hamupipőkét játszottam
De megoldottam, úgyhogy mehetek a bálba... és végre az enyém lesz a királyfi

Sokkolta az uncsi balesete

De már itt is vannak a bogyók.. csak nhezen találtam őket... szétgurultak és szét kellett válogatni, hogy melyik a csoki drazsé és melyik a dilibogyó...

Én nem voltam korcsolyázni, de úgy tudom, hogy eseménydús volt
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 19:55

hukk..mi volt a korcsolyŕzŕson..?..hukk...
mŕr nem ihatok tobbet..hukk..(berrů-gott)
mŕr nem ihatok tobbet..hukk..(berrů-gott)
Látom már identitás zavarod is van édesem
Ha állandóan jéghideg zokniban járkálsz, nem csodálom, hogy állandóan felzavarsz mindenkit a köhögéseddel
De ez mégh agyján... De hogy most már a vodkámra is rájársz....
sokba lesz ez neked
(Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 19:55

Ha állandóan jéghideg zokniban járkálsz, nem csodálom, hogy állandóan felzavarsz mindenkit a köhögéseddel

Upsz. Az 265 hozzászólás az enyém volt. A sokktól sajnos még a nevemet sem tudom tisztán.......
Na ennek örülök kicsilányom
Sok-sok puszi az uncsinak
és üzenem, hogy élvezze ki a lógást
Te meg ne felejtsd el bevenni a bogyókat, apád zokniját légyszíves vedd ki a fagyasztóból, mert már enyhült az idő

Sok-sok puszi az uncsinak

Te meg ne felejtsd el bevenni a bogyókat, apád zokniját légyszíves vedd ki a fagyasztóból, mert már enyhült az idő

Ők maradhatnak, vagy a papi zoknija nélkül nem bírják a levegőt
Tán túl tiszta lett?
Ha csak éheznek, fogj valamit az akváriumból nekik, de mielőtt odaadnád, jól sózd meg, hogy tengerinek tűnjön

Ha csak éheznek, fogj valamit az akváriumból nekik, de mielőtt odaadnád, jól sózd meg, hogy tengerinek tűnjön

Jň estčt! (kčk bogyň, sŕrga bogyň, zold bogyň)
Csak sót mondtam, borsot nem
De ha már megborsoztad tegyél mellé egy kis fokhagymát is...
nemsokára otthon vagyok... legalább nem lesz gond a vacsira
Csak papinak el ne áruljáok miből készül

Neked is csillaghullásosat
Ha látsz egyet ne felejts el kivánni... valamit
A bogyókat köszi, ha nem magadnak készítetted ki... Nálunk már fogytán a készletek
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha látsz egyet ne felejts el kivánni... valamit

A bogyókat köszi, ha nem magadnak készítetted ki... Nálunk már fogytán a készletek

Látom nem kell félteni, anyádra ütöttél
A jég hátán is megélsz
Szerintem az algából meg a növényzetből meg megcsinálhatnánk a salit... viszek hozzá olajat a kútról

Ez extrafinom lesz.... Garantálom
De most aztán már pszt, mer papi mindjárt itt van

De most aztán már pszt, mer papi mindjárt itt van

Na szééép anyós meg az anyja, nem is kérdezem, hogy akkor mi volt terítéken amikor kajálni hívtatok. Ne is beszéljünk róla inkább...

Hmmm... Csibe becsinált? Nekem ízlett. De madárteeeej? Olyanra nem emlékszem, csak nem megvártátok míg távozok és akkor vettétek elő??

Aham te itt én meg ott várlak!!
kérj és én megfözöm neked a tutit
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 20:55

Hmmm... Csibe becsinált? Nekem ízlett. De madárteeeej? Olyanra nem emlékszem, csak nem megvártátok míg távozok és akkor vettétek elő??

Ja az volt az? Ami csúnyán rászáradt a tányérokra és utána egy óráig súroltam??

Kééééérlek főzd meg nekem a tutit (puszilgatós ikon, ami itt nincs)
(Ez egy válasz joki üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Már állitom is a fogást!
egy kis melleg viz és kész az alap
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 21:02

Kééééérlek főzd meg nekem a tutit (puszilgatós ikon, ami itt nincs)
Figyu, ha Te is úgy főzől mint az őseid akkor inkább ne mondd tovább, elég ha annyit tudok hogy van benne víz is
(Ez egy válasz joki üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)