szóval én egy
vagyok?
na szép
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 12:00

Te ismered az illetčkes-nčt?
Mert szerintem o nem Jakartŕban čl, bŕr ha kčt gombňc (bogyň) utŕn vagy
akkor mind1.(most mirol van itt szň?)

Mert szerintem o nem Jakartŕban čl, bŕr ha kčt gombňc (bogyň) utŕn vagy

Neked bármit bármikor,tudod

Drága a kék oválisakat nem láttam, de a rózsaszín kerekeket kikészítettem az asztalra, rögtön a sörös kriglid mellé

Hajjaj.... Közben megtaláltad a kékeket is?
Hát ez gáz... ugye nem vetted be őket?

Hahó, én találtam két véraláfutáskék ovális "bogyó"-t itt a szögesdrótos kerítés tövében, be akartam szolgáltatni a főnővérnek, mert hallottam itt, hogy gazdája, az biza' lenne
, de amikor megragadtam, szomorúan kellett tapasztalnom, hogy csatolt áru esete forog fenn: a bogyók valami nyivákoló hang nyúlványainak bizonyultak, amely mind csak azt hajtogatta, hogy " ZÁjec! Nu,págágyíííí!"

Sajnos csak most ismerkedek a bogyňkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 15:21
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

szóval én egy
vagyok?
na szép

Jňest!
Az a baj, csak akkor tudom mit jelent mikor mŕr beirom.
Az a baj, csak akkor tudom mit jelent mikor mŕr beirom.

Remčlem SIDECAR nem olvasta, tudod milyen!

Szia!
Itt vagy mčg, vagy ultizol?
Itt vagy mčg, vagy ultizol?

Aŕŕ szerintem tčnyleg ultizik!

Segíccség! A Thumb, a szerelmem (most már!), az előbb egy új szmájlit mutatott nekem, s megigérte, ha megfejtem a jelentését, egyebet is mutat! Segítsetek, mert erőst kéváncsi vok!!! Itt a szmájli:

Ime a megfejtés: vigyorgó, átváltozásra képes rózsaszín dilibogyó
Remélem ezért a megoldásért mutat neked mást is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 20:40

Törölt felhasználó (7767)

Segíccség! A Thumb, a szerelmem (most már!), az előbb egy új szmájlit mutatott nekem, s megigérte, ha megfejtem a jelentését, egyebet is mutat! Segítsetek, mert erőst kéváncsi vok!!! Itt a szmájli:

Akinek bogyó problémája van, jelentkezzen nálam...
ma utoljára még kaphattok a dugi bogyókból

Brühühűűű! Megaztmondtam nekije a megoldásot, oszt aszonta nekömnek, hogy: Te gügye!( s itt rettenetes hatásszünetet tartott). Hászen ez te vagy egy kiadós seggrepacsi után höhöhö... No, még eggyet mutatok, s ha ase menne, biza mögb...jajjj, nem mondhatom, de ezt produkálta:

Most meg mi a f*** tegyek???? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 21:17

Most meg mi a f*** tegyek???? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)

Ime a megfejtés: vigyorgó, átváltozásra képes rózsaszín dilibogyó
Remélem ezért a megoldásért mutat neked mást is

No, milyen van mčg a lŕgeron, aztŕn utos legyen mint Jŕnos farka a nagy kirakodňvŕsŕron:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 21:22

Akinek bogyó problémája van, jelentkezzen nálam...

Ez tuti megoldás... Thumbs mikor rájött, hogy nem ő irányítja az elmegyógydát
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 21:29

Törölt felhasználó (7767)

Brühühűűű! Megaztmondtam nekije a megoldásot, oszt aszonta nekömnek, hogy: Te gügye!( s itt rettenetes hatásszünetet tartott). Hászen ez te vagy egy kiadós seggrepacsi után höhöhö... No, még eggyet mutatok, s ha ase menne, biza mögb...jajjj, nem mondhatom, de ezt produkálta:

Most meg mi a f*** tegyek????

Most meg mi a f*** tegyek????
Hát van mindenféle színű.... ezenkívül csíkos, pöttyös, kerek, hosszúkás, kocka, táblás, mogyorós, lyukas...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 21:32

No, milyen van mčg a lŕgeron, aztŕn utos legyen mint Jŕnos farka a nagy kirakodňvŕsŕron:)

Ez most egy nestlč reklŕm??
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 21:36

Hát van mindenféle színű.... ezenkívül csíkos, pöttyös, kerek, hosszúkás, kocka, táblás, mogyorós, lyukas...