NA látom, most már jól elvagytok nélkülem is
Valahol nagyon mélyen örülök ennek
... néhány napig a héten úgyis nélkülöznötök kell a társaságom

Valahol nagyon mélyen örülök ennek

Igazán el tudok képzelni egy napot,amikor a BIG FAMILY együtt tölti el a perceit,akár egy vacsora erejéig..
Öszintén mondjátok meg,nem elég nektek ,hogy esténként ezzel a sok sületlen marhasággal "uraljátok" a chatet,még itt is ezt kell olvasunk???
hozzá sem lehet szolni,annyi baromságot irkáltok felnött fejjel..mondjuk..mindenkinek el kell élveznie valamire?!
Hát,a q.more.d szobájához hozzá sem hasonlithato!
rose,a kutya is a probálkozásba döglött bele!!
Öszintén mondjátok meg,nem elég nektek ,hogy esténként ezzel a sok sületlen marhasággal "uraljátok" a chatet,még itt is ezt kell olvasunk???
hozzá sem lehet szolni,annyi baromságot irkáltok felnött fejjel..mondjuk..mindenkinek el kell élveznie valamire?!
Hát,a q.more.d szobájához hozzá sem hasonlithato!
rose,a kutya is a probálkozásba döglött bele!!
Van az úgy, amikor a barack már virágkorában rothadni kezd:))) A virágokat ilyenkor óvatosan leszüretelik, póterjesztik, majd lepárlással a legerősebb és legtisztább heroint állítják elő. A mi diliházunk is most kapott ebből egy jó szállítmányt! A próbálkozásba beledöglött kutyát máris sikerült vele Superdog-gá heroizálni, most éppen Szívecske kúrálja vele a nátháját...:)))
Mármint a Kajszeroinnal

Köszi..ebböl a fajta "felnött fejjel valo elengedésböl" inkább nem kérnék.ennek semmi köze a felnött élethez...ilyet a gyermekek beszélnek az ovodában...és még el sem kell engedniük magukat...belölük TERMÉSZETESEN jön..nem ilyen eröltetetten...
Én igazábol..csak sajnálni tudlak benneteket,hogy az otthoni életetek ilyen szegénykés...és tényleg jobb ha kihuzom innen a "koszos cipömet"..bár..itt már nincs is mit bepiszkitani...minden olyan MOCSKOSAN KOSZOS!!
Én igazábol..csak sajnálni tudlak benneteket,hogy az otthoni életetek ilyen szegénykés...és tényleg jobb ha kihuzom innen a "koszos cipömet"..bár..itt már nincs is mit bepiszkitani...minden olyan MOCSKOSAN KOSZOS!!
Kedves Barackvirág
!
Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a fórumban megközelítőleg 400 topik, téma található.
Én egyiknek a címében sem láttam, hogy ki lenne írva, hogy a belépés kötelező, azt még kevésbé, hogy hozzá kell szólni.
De lehet, hogy figyelmetlen vagyok persze, ami könnyen előfordul velem
tudod, az elgurult gyógyszereim ...
Én nem ismerlek, úgyhogy nem is alkotnék rólad véleményt. Q-more-t viszont ismerem elég jól, és nem szándékoztam a helyére lépni, nem versenyzem vele. Ha figyelmesen olvastál volna, ez neked is lejön
Egyébként meg az ajtó az olyan normális emberek számára, mint amilyen te is vagy, mindig nyitva áll ebben a szobában, téged tuti nem fognak visszatartani a ápolók
Úgyhogy menj csak nyugodtan, nincs mitől tartanod

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a fórumban megközelítőleg 400 topik, téma található.
Én egyiknek a címében sem láttam, hogy ki lenne írva, hogy a belépés kötelező, azt még kevésbé, hogy hozzá kell szólni.

Én nem ismerlek, úgyhogy nem is alkotnék rólad véleményt. Q-more-t viszont ismerem elég jól, és nem szándékoztam a helyére lépni, nem versenyzem vele. Ha figyelmesen olvastál volna, ez neked is lejön

Egyébként meg az ajtó az olyan normális emberek számára, mint amilyen te is vagy, mindig nyitva áll ebben a szobában, téged tuti nem fognak visszatartani a ápolók

Szia
Téged tuti nem engednek ki ebből a diliházból
És ezt most bóknak szántam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 11:59

Téged tuti nem engednek ki ebből a diliházból

Törölt felhasználó (7767)

Van az úgy, amikor a barack már virágkorában rothadni kezd:))) A virágokat ilyenkor óvatosan leszüretelik, póterjesztik, majd lepárlással a legerősebb és legtisztább heroint állítják elő. A mi diliházunk is most kapott ebből egy jó szállítmányt! A próbálkozásba beledöglött kutyát máris sikerült vele Superdog-gá heroizálni, most éppen Szívecske kúrálja vele a nátháját...:)))
Mármint a Kajszeroinnal

Köszönjük kedves észrevételeidet!
Mi már csak ilyen infantilisek vagyunk. Te csak játszd a "felnőtt" életed, ahogy neked jól esik, mi is úgy játszuk a miénket. De szeretnélek megkérni, hogy ide többet ne írj. Előre is köszi.
Mi már csak ilyen infantilisek vagyunk. Te csak játszd a "felnőtt" életed, ahogy neked jól esik, mi is úgy játszuk a miénket. De szeretnélek megkérni, hogy ide többet ne írj. Előre is köszi.

Kedves Addams Family és a zárt osztály egyéb szívünknek kedves látogatói!
Szerintem a "némítás" a legjobb módszer, úgyhogy kérlek Titeket, hogy a jövőben ne reagáljatok Barackvirág hsz-eire.
Csók nektek!
Ne hozzatok szégyent mami ősz fejére

Szerintem a "némítás" a legjobb módszer, úgyhogy kérlek Titeket, hogy a jövőben ne reagáljatok Barackvirág hsz-eire.
Csók nektek!

Ne hozzatok szégyent mami ősz fejére

Bíztam benned kislányom
A papi úgyis a feketére bukik
és legalább tartós is lesz

A papi úgyis a feketére bukik

Szia Drága!
Ki végez ki kit????

Ki végez ki kit????

Arra én is kiváncsi lennék
És veled mi van?

És veled mi van?

Az nekem is, még mindig dolgozom
... holnap reggel meg mennénk...
Látod meg van ennek a szépsége is... legalább lélekben velem lehetsz

Látod meg van ennek a szépsége is... legalább lélekben velem lehetsz

Anyós csak óvatosan adagold a nekem szánt hajfestéket, mert sokáig szeretnék okos maradni
Amúgy betartom rose21 kérését, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már némítottam is azt akit kell
Ja, meg az is van itten, hogy én annyira örültem neki, hogy véééégre van egy olyan topik amiben nincs veszekedés. És ahogy a "családot" ismerem, nem is lesz. Úgyhogy csitt polgár!

Amúgy betartom rose21 kérését, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már némítottam is azt akit kell

Ja, meg az is van itten, hogy én annyira örültem neki, hogy véééégre van egy olyan topik amiben nincs veszekedés. És ahogy a "családot" ismerem, nem is lesz. Úgyhogy csitt polgár!

Na most aztán már végleg Addams family tag lettél, ha eddig lett volna kétség már nincs
Már csak azt kell eldöntened, hogy jó-e ez neked
A veszekedést meg ki nem állhatom
még szerencse, hogy ilyen okos kis "családom" van
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 18:41

Már csak azt kell eldöntened, hogy jó-e ez neked

A veszekedést meg ki nem állhatom

Anyós csak óvatosan adagold a nekem szánt hajfestéket, mert sokáig szeretnék okos maradni

Drága én nem úgy megyek el... hanem autóval
De ha odaértem, majd elmegyek másképp is (pirul) és reménykedik

Jň Estčt Mindenkinek!!!(intgeto szmŕjli)

Hagyd magad, elobb szabadulsz:) (irigykedik)
Szia
Már hiányoltalak. Végre kedves emberek látogatnak meg minket...
Asszem elgurult ma valamelyik gyógyszerem, mert rémálmaim voltak, hogy ebből is egy veszekedős szoba lesz a végén
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Már hiányoltalak. Végre kedves emberek látogatnak meg minket...

Nem ŕrulta el,lehet,hogy meg kell nčznem szemčlyesen:) (swingerklub)
Itt mindenki be vagy dilibogyózva, úgyhogy senki sem erőszakoskodik