Kedves Addams Family és szobalátogató barátok!
Mi a papival (gyk. nagypapival, sőt nagyapóssal
) most kicsit megszöktünk a zártosztályról, kipihenjük a brutális ápolókat,és a sok bogyót (amit meg nem vettünk be,azt visszük magunkkal, hogy jó pénzé értékesítsük
) Ne gyertek utánunk, mert úgyse találtok meg minket
Viszont vigyázzatok a szobára, hogy továbbra is infantilis társaságunk gyülekezete maradjon, újabb ápoló jelöltek be ne tehessék a lábukat
Puszi mindenkinek!
U.i.: Azért teljesen ne szabaduljatok el, mert a mami lehet, hogy távolból is figyel
Mi a papival (gyk. nagypapival, sőt nagyapóssal
) most kicsit megszöktünk a zártosztályról, kipihenjük a brutális ápolókat,és a sok bogyót (amit meg nem vettünk be,azt visszük magunkkal, hogy jó pénzé értékesítsük
) Ne gyertek utánunk, mert úgyse találtok meg minket
Viszont vigyázzatok a szobára, hogy továbbra is infantilis társaságunk gyülekezete maradjon, újabb ápoló jelöltek be ne tehessék a lábukat
Puszi mindenkinek!
U.i.: Azért teljesen ne szabaduljatok el, mert a mami lehet, hogy távolból is figyel
Szerintem borítsuk ki az összeset egy asztalra és mindenki vegye el a magáét emlékezetből. Nagyanyósék a magukét elvitték, tehát az már tuti hogy az összeset be kell vennünk.
Hoppŕ, itt valami nem smakt
En vagyok čn, te vagy te! Ki a bogyňs čn vagy te?
Mi az a skizofrčn?
Drága smasszerkám, mitől gyorsabban hat, merthogy én próbáltam, de mindig gyorsabban egy, később kettő, maj' három s asziszem most lassan hat. Még számolni se tudsz, de ha Rose nagyanyó itthagyta volna a vegyinggombjait, lehetne segíteni rajtad. Még a hatvanhat is bejönne, ha a nagypapi fecskendőjét vennéd kezelés alá, lehet, hogy tényleg gyorsabban lenne hatszázhatvanhat...Amúgy előbb mosni, főzni, takarítani kell a Krisztára, majd lehet injekció formád is:)
Ahogy nézem, csak ráncos mogyorói vannak....Be lehet őket szedni, ha kifogyunk a bogyókból?
Katicika, te tudod kit hivtak igy? barni?
Nem kotozkodni akarok, de most nčztem a Nčmet hiradňt!(Mosolyog)
Osztŕn meg fitymŕzň szegčnyekkel:)(nem tudok szŕjlni)
Én nem látom, mert párnázott tévém van:)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:33
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika, te tudod kit hivtak igy? barni?
Mijaza pŕrnŕzott?(cenzura?)Nos tudod?
Vagy elŕruljam?(tutti nem tuggya) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:36
Vagy elŕruljam?(tutti nem tuggya) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Én nem látom, mert párnázott tévém van:)
NemTom....Inkább Felpa!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:38
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mijaza pŕrnŕzott?(cenzura?)Nos tudod?
Vagy elŕruljam?(tutti nem tuggya)
Vagy elŕruljam?(tutti nem tuggya)
Korhŕzba nem megyek, mčg akkor sem, ha kotelezo!
Apŕm belgyňgyŕsz korzeti orvos volt kitanitott, orvoshoz akkor menj fiam, ha visznek:)
Apŕm belgyňgyŕsz korzeti orvos volt kitanitott, orvoshoz akkor menj fiam, ha visznek:)
Hát nálam fordítva volt: hoztak, aztán már nrm vittek!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:42
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Korhŕzba nem megyek, mčg akkor sem, ha kotelezo!
Sade! Szňval nem hůzom az idot Barni Bush elnok kutyŕjŕnak a neve! Aszittem azčrt nikelted!:)
Azč nincs harag remčlem:)? (most vŕrja mit szňl hozzŕ) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:44
Azč nincs harag remčlem:)? (most vŕrja mit szňl hozzŕ) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus, ez komoly???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:44
Uncsi bejelentkezik!Nagyi ma jönn haza...... elvégezendő feladatok:takaritás,mosás,főzés,locsolás...stb
Amugy szia anya remélem jól vagytok és töki 1000-rel gyógyul.
Amugy szia anya remélem jól vagytok és töki 1000-rel gyógyul.
Na ráfáztatok... lebuktatok
Mami és papi előbb jöttek haza... mint gondoltátok volna
Mi ez a szemétdomb itthon? Hol vannak az állatok,a virágaim, és mi ez a sok izé itt szanaszét???
Kislányom már ezerszer megmondtam, hogy a halakat nem a mosósgépben kell tisztítani, a növények meg nem vacsorának valók
Elmegyünk néhány napra és az egész diliház felbolydul, feje tetejére áll??? Nem találtátok meg a felcimkézett dobozkáitokat a bogyókkal???
Persze... szokás szerint minden összekeveredett...
Na neki is állok eltakarítani a romokat, amiket hagytatok
Még szerencse, hogy papival azért legalább kipihentük magunkat kicsit... meg mást is...
Mi ez a szemétdomb itthon? Hol vannak az állatok,a virágaim, és mi ez a sok izé itt szanaszét???
Kislányom már ezerszer megmondtam, hogy a halakat nem a mosósgépben kell tisztítani, a növények meg nem vacsorának valók
Elmegyünk néhány napra és az egész diliház felbolydul, feje tetejére áll??? Nem találtátok meg a felcimkézett dobozkáitokat a bogyókkal???
Még szerencse, hogy papival azért legalább kipihentük magunkat kicsit... meg mást is...
Nagyika be sem jutottunk a lakásba!!! 3 napig csővesek voltunk de a fő hogy ti elvertétek a családi vagyont..!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 15:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
Na ráfáztatok... lebuktatok

Lea Lexis