Kedves Katicika és Tom!
Tomot imádom (pusz), ismerem, szeretek vele küzdeni, kezelni, csak néha kicsit makrancos
Téged Katicika nem ismerlek, de úgy látom beilleszkedtél a dilisek közé, és amíg nincs itt sárdobálás és huza meg vona, addig bárki jöhet.
de ha itten nekiálltok izmozni, megvonom a bogyó adagotokat, és a beépített (Thumb névre hallgató) ápolómmal kiűzlek titeket a diliházból
Úgyhogy lécci, lécci ne legyen ez is hiszti szoba
A leves miatt ne aggódj, papi ma mást rendelt vacsira (pirul)
Tomot imádom (pusz), ismerem, szeretek vele küzdeni, kezelni, csak néha kicsit makrancos
Téged Katicika nem ismerlek, de úgy látom beilleszkedtél a dilisek közé, és amíg nincs itt sárdobálás és huza meg vona, addig bárki jöhet.
de ha itten nekiálltok izmozni, megvonom a bogyó adagotokat, és a beépített (Thumb névre hallgató) ápolómmal kiűzlek titeket a diliházból
Úgyhogy lécci, lécci ne legyen ez is hiszti szoba
A leves miatt ne aggódj, papi ma mást rendelt vacsira (pirul)
.
Nya.... Ennyire durva lettem volna, hogy már senki sem mer szólni???
Akkor megyek és beszedem az összes bogyót amit találok...
Úgylátom ma mindenki kimenőt kapott a diliházból
Nem voltál durva kiccsillag csak véded a territóriumot mint anya a kicsinyeit
Ne szedj be annyi bogyót vazze mert még normális leszel.
Na megyek befejelek melléd a dikóra és suhi aluszkálás......
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 08. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 08. szerda 23:07
Ne szedj be annyi bogyót vazze mert még normális leszel.
Na megyek befejelek melléd a dikóra és suhi aluszkálás......
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 08. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
Nya.... Ennyire durva lettem volna, hogy már senki sem mer szólni???
Az életben nem tudnám megcsinálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 08. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 08. szerda 10:21
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 08. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nagyapósoddal együtt össze is vontuk rendesen a szemöldökünket, hogy nem írtál
A kalács receptet meg majd elküldöm, oszt akkor te süthetsz a nagyanyósnak.... de csak ha megígéred, hogy a bogyókat nem sütöd bele
A kalács receptet meg majd elküldöm, oszt akkor te süthetsz a nagyanyósnak.... de csak ha megígéred, hogy a bogyókat nem sütöd bele
Kedves Katicika és Tom1019! (meg mindenki aki ide nem bogyót szedni jönne)
Olyan de olyan jó lenne, ha maradnánk az eredeti terv szerint, miszerint is érezzük itt jól magunkat. Ennyi. Nem olyan nehéz ez
Olyan de olyan jó lenne, ha maradnánk az eredeti terv szerint, miszerint is érezzük itt jól magunkat. Ennyi. Nem olyan nehéz ez
Nya uncsi is bejelentkezik. Egyet értek az előttem szólóval. Béke mindenkinek. Vagy béke poraitokra?
Tudtam, hogy te megértesz drágaság
És köszi a figyelmeztetést, szerintem ha véletlenül, valami csoda folytán normálissá válnék, még lehet, hogy végzetes is lenne
Bár lehet, hogy te örülnél, mer több hely jutna a dikón
És köszi a figyelmeztetést, szerintem ha véletlenül, valami csoda folytán normálissá válnék, még lehet, hogy végzetes is lenne
Bár lehet, hogy te örülnél, mer több hely jutna a dikón
Dehonnem
Az uncsikám majd segít... látta ő, hogy milyen gyorsan is megy ez
Csak összeszeded a hozzávalókat, beleöntöd egy tálba, összegyúrod, megkeleszted, megfonod, megsütöd és má kész is
Ha meg nem megy, az uncsi majd vezeti a kezed
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 02. 08. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Az uncsikám majd segít... látta ő, hogy milyen gyorsan is megy ez
Csak összeszeded a hozzávalókat, beleöntöd egy tálba, összegyúrod, megkeleszted, megfonod, megsütöd és má kész is
Ha meg nem megy, az uncsi majd vezeti a kezed
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 02. 08. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát neked is kanárifüttyös, aranyhaltátogós, havaspálmás, autóvalszánkózós szép jó reggelt
A bogyókat meg beszedni, mert még gyógyult leszel a végén, és akkor tuti nem értjük majd meg egymást
A bogyókat meg beszedni, mert még gyógyult leszel a végén, és akkor tuti nem értjük majd meg egymást
Szaasztok ápoltaknakvalók
Reggel bogyók tömkelege várt a zassztalon
gyanítom a tegnap esti diliházasdizás végeredményeképp kaptam egy jószándékú
ételtárstól...(aki elárulom nektek hamarosan bogyótárs is lesz,me megetetem vele a zösszeset,amit kipakúlt nékem.)
aaaaz bisssztos!!
oszt lesz ám vigyorgás
..
cépen lecc,mire végzek véle..
mongyuk hogy ép elmét lel-e a fejében a kúúúra végére,aztat nem tudom
na minnnegy.Őjakarta.
aztán panaszkodhat a zösszes illetékesné
ételtárstól...(aki elárulom nektek hamarosan bogyótárs is lesz,me megetetem vele a zösszeset,amit kipakúlt nékem.)
aaaaz bisssztos!!
oszt lesz ám vigyorgás
..
na minnnegy.Őjakarta.
Jňnapot! Bejottem a hňlapŕtolŕsbňl!
Aszem elpusztultam, 100 mčter a garidzsbňl az utcŕig.
Szia te önkéntes ápolt
Itt ép elméjű nincs, úgyhogy jó helyen jársz
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 09:11
Itt ép elméjű nincs, úgyhogy jó helyen jársz
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
aaaaz bisssztos!!
oszt lesz ám vigyorgás
..
na minnnegy.Őjakarta.
aaaaz bisssztos!!
oszt lesz ám vigyorgás
..
na minnnegy.Őjakarta.
Mondom én hogy itthon vagyoook
Te ismered az illetčkes-nčt?
Mert szerintem o nem Jakartŕban čl, bŕr ha kčt gombňc (bogyň) utŕn vagy
akkor mind1.(most mirol van itt szň?)
2006. 02. 09. csütörtök 09:11
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
aaaaz bisssztos!!
oszt lesz ám vigyorgás
..
na minnnegy.Őjakarta.
aaaaz bisssztos!!
oszt lesz ám vigyorgás
..
na minnnegy.Őjakarta.
Szia!
Akkor most biztos jól átfagytál, igyál egy pohár forralt bort, és vedd be hozzá a bogyókat
Utána már tuti nem lesz hideged
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 11:46
Akkor most biztos jól átfagytál, igyál egy pohár forralt bort, és vedd be hozzá a bogyókat
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jňnapot! Bejottem a hňlapŕtolŕsbňl!
Szia!
Koszi, de mŕr megmelegedtem,
:)
Sajnos lassan mennem kell a vŕrosba intčzkednem.
Hŕt ezekkel a bogyňkkal nem boldogulok, mindig valami mŕsmilyen jon be:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 12:13
Koszi, de mŕr megmelegedtem,
:)Sajnos lassan mennem kell a vŕrosba intčzkednem.
Hŕt ezekkel a bogyňkkal nem boldogulok, mindig valami mŕsmilyen jon be:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Anyuuuus! Bevettem a nekem kikészített színes inggombokat, de egy danivörös meg egy hupikék messzegurult, s asszem az ablakból egyenest a postafiókodba pottyant! Kérlek, anyuuuus, kotorászd ki nekem, mert hideglelésem lesz, ha nem vehetem be őket forralt vörösborral!
2006. 02. 09. csütörtök 12:13
Szia!
Katinka! Hányszor mondtam már, hogy vigyázz az inggombokra
és pláne a hupikékekre
nagy nehezen kibánysztam őket a postaládából és galambfordultával vissza is küldtem őket
remélem most már vigyázol rájuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 13:33
és pláne a hupikékekre
nagy nehezen kibánysztam őket a postaládából és galambfordultával vissza is küldtem őket
remélem most már vigyázol rájuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Anyuuuus! Bevettem a nekem kikészített színes inggombokat, de egy danivörös meg egy hupikék messzegurult, s asszem az ablakból egyenest a postafiókodba pottyant! Kérlek, anyuuuus, kotorászd ki nekem, mert hideglelésem lesz, ha nem vehetem be őket forralt vörösborral!
szóval én egy
vagyok?
na szép
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 12:00
vagyok?
na szép
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Te ismered az illetčkes-nčt?

zoltanka
Lina