Kár a vernyákolásért, meg az idétlen képbeillesztésekért. Tudod, kicsirigó, már amikor legelőször felböffent valakinek a "Dr", már akkor jeleztem, hogy amióta netezek (kb. 7-8 éve) mindig és mindenhol ez a regnevem, ezt használom, csupán a Te kedvedért nem fogom módosítani, mert a 8 általánosodnak szúrja ez a 2 betű a szemét szemét. Ha reklámnak veszed, lelked rajta, leszarom magasról a véleményed. Na, borulj össze a tükörtojás Szoni haveroddal és beszéljétek meg a dolgot, most mit találtok ki...
Ja, ha nem kell cégér, akkor mi a faszért futtatod ezt a ribancot????????????? Isteníted, pedig egy nagy rakás fekália az egész nő... Na, erőlködj pár képpel megint... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 18:18
Ja, ha nem kell cégér, akkor mi a faszért futtatod ezt a ribancot????????????? Isteníted, pedig egy nagy rakás fekália az egész nő... Na, erőlködj pár képpel megint... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

"Jó bornak nem kell cégér!"
Apropó: Cégér! Kit-mit is reklámozok én? A Dr-t?

eszembe jutott egy pár jó dolog!
Anna neve műtétei előtt: Kebletlen Anna
műtétei után: Kebles Anna
negatív kimenetelű párkapcsolatai miatti neve: Kelletlen Anna
a megjelenő hírei és múltja miatt: Kelendő Anna
és ha úgydönt, hogy férfivé operáltatja magát, akkor nem is kell már változtatnia: Kelemen Anna
Anna neve műtétei előtt: Kebletlen Anna
műtétei után: Kebles Anna
negatív kimenetelű párkapcsolatai miatti neve: Kelletlen Anna
a megjelenő hírei és múltja miatt: Kelendő Anna
és ha úgydönt, hogy férfivé operáltatja magát, akkor nem is kell már változtatnia: Kelemen Anna
"Jó bornak nem kell cégér!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 17:59

Törölt felhasználó (38040)

Az oldalon való reklámozásért tiltás jár!
Ejnye ejnye

Az egyikkel szerződésben áll, a másikkal nem. Majd így meg egy harmadik megkérdezi, melyik az igaz.
(Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 09:00

Csak azt nem értem hogy az eggyik csatornán tagadta, a másikon megerősítette a hírt.
Az oldalon való reklámozásért tiltás jár!
Ejnye ejnye
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 06:53

"Nyugaton a helyzet változatlan."

Csak azt nem értem hogy az eggyik csatornán tagadta, a másikon megerősítette a hírt.
"Nyugaton a helyzet változatlan."

Ugyanmár, kicsit leült az "Anna" mizéria az 1000 Eurós kufirc után (nem lett akkora sztori, mint várták), most bedobtak megint egy marhaságot a köztudatba.
Különben meg az Aktív-ban is pózolt, hogy "elege van a szóbeszédekből" meg ilyenek. Szóval a mögöttes pénzek ismét tettek annak érdekében, hogy Anna nehogy elfelejtődjön. Mint itt. Pár napig senki nem írt ide, aztán valaki megtalálta, Katicika-Katinka-Katticika megint tolta be a képeket, szóval: Nyugaton a helyzet változatlan.
Különben meg az Aktív-ban is pózolt, hogy "elege van a szóbeszédekből" meg ilyenek. Szóval a mögöttes pénzek ismét tettek annak érdekében, hogy Anna nehogy elfelejtődjön. Mint itt. Pár napig senki nem írt ide, aztán valaki megtalálta, Katicika-Katinka-Katticika megint tolta be a képeket, szóval: Nyugaton a helyzet változatlan.
Guppifejűűű!
jo nézki de nem kellene semmiért
Magányos és szerelmi bánata van
Állítólag... Ne is csodálkozzon egy ilyen, hogy nem is látnak túl rajra,csak a szilikon csöcs, meg a felfújt muff. Ennyi. Fasztarisznya, a szó szoros értelmében. Meg is törte lelkileg. Kalap. Béke.

ezt a pofátlanságot!
most volt a Reflektorba, hogy miután drága Annácska "öngyilkosságot" kísérelt meg, pont egy televízióst hívott fel, hogy segítsen neki! (logikus, hogy megy vele az operatőr is) ezt a gáz pofátlanságot! látszik, hogy szőke! a vak is észre veszi mi volt a célja! azt a sebet meg megnézném! szerintem felületi horzsolás! aki öngyilkos akar lenni, az el tudja intézni, hogy tényleg vége legyen! másrészt az érfelvágást már rég nem tartják öngyilkossági kísérletnek, csak figyelemfelhívásnak! aki öngyilkos akar lenni, az leugrik valahonnan, vagy kifekszik a vonat elé. az a biztos! ez csak feltünési viszketegség!
jajj, szerelmi bánata van! ha elmúlik ez a téma, akkor már meg is van a következő! ki miatt lett öngyilkos Kelemen Anna? jujj egy hónapig ezután fognak nyomozni! Katicika téged meg sajnállak, hogy még ezután is majmolod azt a "nőt"! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 17:30
most volt a Reflektorba, hogy miután drága Annácska "öngyilkosságot" kísérelt meg, pont egy televízióst hívott fel, hogy segítsen neki! (logikus, hogy megy vele az operatőr is) ezt a gáz pofátlanságot! látszik, hogy szőke! a vak is észre veszi mi volt a célja! azt a sebet meg megnézném! szerintem felületi horzsolás! aki öngyilkos akar lenni, az el tudja intézni, hogy tényleg vége legyen! másrészt az érfelvágást már rég nem tartják öngyilkossági kísérletnek, csak figyelemfelhívásnak! aki öngyilkos akar lenni, az leugrik valahonnan, vagy kifekszik a vonat elé. az a biztos! ez csak feltünési viszketegség!
jajj, szerelmi bánata van! ha elmúlik ez a téma, akkor már meg is van a következő! ki miatt lett öngyilkos Kelemen Anna? jujj egy hónapig ezután fognak nyomozni! Katicika téged meg sajnállak, hogy még ezután is majmolod azt a "nőt"! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Na erre kiváncsi vagyok
Most hallottam a tvben. A nagy kedvencem megunta... Nem kívánom én se a halálát, de ha megmurdan akkor ennyi, oszt jónapot. Amúgy meg sztem is csak bulvár. Nem kell ez már senkinek, mint már említettem újat mutatni nemtud, mert ugye nincs miből, csöcs meg annyi van a tvben, hogy Donaut-t lehetne vele rekeszteni. Most jön rá lehet, hogy ennyi volt a kárier?

felvágta a kari(ereit)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 17:30

Na erre kiváncsi vagyok
Most hallottam a tvben. A nagy kedvencem megunta... Nem kívánom én se a halálát, de ha megmurdan akkor ennyi, oszt jónapot. Amúgy meg sztem is csak bulvár. Nem kell ez már senkinek, mint már említettem újat mutatni nemtud, mert ugye nincs miből, csöcs meg annyi van a tvben, hogy Donaut-t lehetne vele rekeszteni. Most jön rá lehet, hogy ennyi volt a kárier?

Na erre kiváncsi vagyok

persze! nem kívánom én senkinek sem a halálát! csak kicsit ingerült vagyok a tiltásom miatt!
egyébként szerintem a hír csak kacsa! ismét egy újabb címlapsztori fogás! csakhogy ismét vele foglalkozzanak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 17:19
egyébként szerintem a hír csak kacsa! ismét egy újabb címlapsztori fogás! csakhogy ismét vele foglalkozzanak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Tréfád morbid voltára - gondolom! -, nem kell különösebben rávilágítanom...
Tréfád morbid voltára - gondolom! -, nem kell különösebben rávilágítanom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 17:05
Törölt felhasználó (69371)

Gondolom nem járt sikerrel?!

Gondolom nem járt sikerrel?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 14:09

Törölt felhasználó (21812)

Kész őrület! Kelemen Anna felvágta az ereit?
2007. április 4., szerda 12:13
Egy barátja szerint a nyuszilányból sztárrá vált szilikon szépség megpróbált öngyilkos lenni.
Megdöbbentő hír kapott szárnyra Kelemen Annáról. Az egyik napilap úgy tudja, hogy a közelmúltban a médiából teljesen eltűnt modell megpróbált öngyilkos akart lenni. Az újság egy neve elhallgatását kérő barátra hivatkozott, aki állítja, Anna felvágta az ereit, de életben maradt.
Külföldön bujkál?
A StoryOnline úgy tudja, hogy a botrányos életéről elhíresült modell él, jelenleg külföldön tartózkodik és nem kíván a magyar médiával szóba állni. Lehet, hogy régen dédelgetett álmát akarja valóra váltani és a szexfilmek után egy igazi moziban is feltűnik majd? Vagy egyszerűen besokallt a népszerűségből és elbujkált a vizslató szemek elől?
(story online)
Egy barátja szerint a nyuszilányból sztárrá vált szilikon szépség megpróbált öngyilkos lenni.
Megdöbbentő hír kapott szárnyra Kelemen Annáról. Az egyik napilap úgy tudja, hogy a közelmúltban a médiából teljesen eltűnt modell megpróbált öngyilkos akart lenni. Az újság egy neve elhallgatását kérő barátra hivatkozott, aki állítja, Anna felvágta az ereit, de életben maradt.
Külföldön bujkál?
A StoryOnline úgy tudja, hogy a botrányos életéről elhíresült modell él, jelenleg külföldön tartózkodik és nem kíván a magyar médiával szóba állni. Lehet, hogy régen dédelgetett álmát akarja valóra váltani és a szexfilmek után egy igazi moziban is feltűnik majd? Vagy egyszerűen besokallt a népszerűségből és elbujkált a vizslató szemek elől?
(story online)
Kész őrület! Kelemen Anna felvágta az ereit?
Külföldön bujkál?
(story online)
Külföldön bujkál?
(story online)
ha hánysz egyet én teszek be!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazad van, véleménye csak lehet valamiről/valakiről az embernek!Ebből a szempontból ez a topik a legtöbbször korrekt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 31. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 31. szombat 22:31

Törölt felhasználó (84876)

szeritem még ha műanyag is,akkor is jó lenne