Látom te is akkora odafigyeléssel nézted a filmet mint én. Ezt bbol gondolom mert teljesen egy véleményen vagyunk.Lehet ha KAnnácska nem röhögte volna végig az egészet még élvezni is lehetett volna a filmet,Így viszont csak Kata produkcióját tudtam élvezni. Az a nő viszont lenyűgöző.

Köszi béby. nekem nem sikerült normálisan beilleszteni. De szerintem ha sikerült volna örömömben berugtem volne.
Mégegyszer köszi. És remélem tetszik mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 15:22

Törölt felhasználó (7767)

Nos.... Megnéztem Annácska GG-s videóját.
1. elég szarul sikerült az egész film- ez sajna a GG stábját minősíti. SZVSZ maradjatok az oldal tökéletesítésénél, ne csináljatok filmet.
2. Annácska - Zombie@TM- egy guppifejű szar. Semmi érzéke nem volt hozzá, akkora nullát alakított, hogy az nem mindennapos.
3. Kati viszont egy szép, és nagyon jó nő, őt kéne itt reklámozni, nem ezt a szutyadékot.
Innentől kezdve lehet engem is fikázni.
1. elég szarul sikerült az egész film- ez sajna a GG stábját minősíti. SZVSZ maradjatok az oldal tökéletesítésénél, ne csináljatok filmet.
2. Annácska - Zombie@TM- egy guppifejű szar. Semmi érzéke nem volt hozzá, akkora nullát alakított, hogy az nem mindennapos.
3. Kati viszont egy szép, és nagyon jó nő, őt kéne itt reklámozni, nem ezt a szutyadékot.
Innentől kezdve lehet engem is fikázni.
Annácska szokta olvasni ezt az oldalt? Vagy csak Police szemüveget reklámoz és zsebeli a pénzt?
Agya nincs, teste elmegy. Igazából nem az agyát dugod meg!
Szerintem testileg jó csaj,csak agyilag nincs a topon!
Sztem nem buta...annyira biztos nem mintahogy beállítják,csak ő ezért kapja a zs-t.De nagyon odavág a teste!

Szóval Béla bácsi, nem Géza bácsi???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)

...a Béla bácsi, haügye a Gizi, cukrot ad neki..." :-D
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 16:21

ÁÁÁÁ, személyesen én sem... Nem tudom, ismered-e a réges-régi Voga-Turnovszky duót, ők voltak az elődjei az Irígy-Mirígynek, csak ők mixelve figurázták ki az akkori magyar és külföldi slágereket. A Voga ugyanaz, aki mostanság a Sláger rádióban a Bumerángban is nyomja.
Na, ez a kiszólás egyik számukból való, valahogy így:
"Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem meg speciel a Schulcz Gizi.
De hát a Gizi az egy... Ki ne mondd!
Szóval... Mindenki őt szereti."
Na, erre utaltam volna.
Na, ez a kiszólás egyik számukból való, valahogy így:
"Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem meg speciel a Schulcz Gizi.
De hát a Gizi az egy... Ki ne mondd!
Szóval... Mindenki őt szereti."
Na, erre utaltam volna.

szoktam de ritkán....régebben hallgattam...igen tudom ki az a voga professzor de a notát akkor sem ismerem....sajni...na mind1..
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 19:58

Na mindegy, megpróbáltam... Régi nóta, az egyszer már biztos... De azért Sláger rádiót reggelente szoktál hallgatni? Bocskor-Boros-Voga? Bumeráng? Na, ha igen ő a "Voga processzor Úr!".
komolyan bírném barárnőmnek
annácsát ne szidjátok
isteni csaj imádnám
szeretem az okos lányokat,és ő nem hulye picsa az tuti
isteni csaj imádnám
szeretem az okos lányokat,és ő nem hulye picsa az tuti
Mióta érzed ezt a vakságot???? Ma már sikeresen műtik a szürkehályogot, tehát ne hanyagold!!! A zöldhályogra meg használd a betoptikot!:))))
Húúú, ma nagyon pörögsz, ezek hogyan jutnak az eszedbe???
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 20:15

Igazad vagyon: egyik ágon valóban franc...azazhogy frank, vagyishogyhát francia beütésű a Gizi, ugyanis az Eiffel torony megdugta a Gizehi piramist, így lett aztán szerelmük gyümölcse a Franc Gizi, akit később a Schulz-papa vett örökbe és íratott a nevére. Kelemen Anna később, egy óvatlan pillanatban született Ramszesz és Ramóna kisdedeként... :)))))
Igazad vagyon: egyik ágon valóban franc...azazhogy frank, vagyishogyhát francia beütésű a Gizi, ugyanis az Eiffel torony megdugta a Gizehi piramist, így lett aztán szerelmük gyümölcse a Franc Gizi, akit később a Schulz-papa vett örökbe és íratott a nevére. Kelemen Anna később, egy óvatlan pillanatban született Ramszesz és Ramóna kisdedeként... :)))))
(Ez egy válasz pepszi üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is klónja, csak unatkozó hasonmása... Ráadásul a Szakadék Alattiak Romlása a kedvenc lapja.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 17:40

Nem ismered a Schulz Gizit???? Ő Annácska klónja azzal a különbséggel, hogy a tetkója a térde alatt van 96 cm-rel - persze takarásban :))) -, amikor fejállásban olvassa a Szőke Ribancok Lapját, amit a póstás véletlenül fordítva támasztott az ajtófélfának...

Mondam már, Gizi az egy... Ki ne mondd!!! SZóval, mindenki őt szereti. Géza bácsi, ha ügyes a Gizi, cukrot ad neki...
(Ez egy válasz pepszi üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Na mindegy, megpróbáltam... Régi nóta, az egyszer már biztos... De azért Sláger rádiót reggelente szoktál hallgatni? Bocskor-Boros-Voga? Bumeráng? Na, ha igen ő a "Voga processzor Úr!".
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 17:31

nem igysem ismerem:))))
külföldi vagyok....igaz nem olyan messzi:)
külföldi vagyok....igaz nem olyan messzi:)