A legújabb aranyköpése: Vlad Tepes Lengyelországban, Erdélyben élt. Ilyen hülye média szereplőt ritkán lát az ember!
Annuska épp most közölte a Buzerában, hogy pisilnie kell. Persze semmi köze nem volt a vizelési problémának az épp esedékes témához, humorosnak meg még kevésbé nem volt momdható. IQ bajnok pláza cica!!
Annuskán újabb ajaknagyobbító műtétet hajtottak végre.
szia
Lenne csak nekem is szerkesztési jogom....Hiszen úgy könnyű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 21. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 21. kedd 15:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 21. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Tom, segíííííts!!!!!
(én nem leslek mindig Téged, legyél türelmesebb, és figyelmesebb!) itt egy kép helyette (tom és katic)

kb. ennyit ér a kapcsolatunk (kicsit szürke és kemény)
(én nem leslek mindig Téged, legyél türelmesebb, és figyelmesebb!) itt egy kép helyette (tom és katic)
Megszűnik a TV2-n a nemi szerveket ábrázoló reklámplakátok miatt botrányosan induló, szerény sikerű Buzera.
A Megasztár újrakezdésére hivatkozva már csak három hétig lesz látható.
A Megasztár újrakezdésére hivatkozva már csak három hétig lesz látható.
nem lehet semmi az ágyban, ha ilyen könnyen talál "támogatókat
Saját fülemmel hallottam, egy Buzerában kijelentette, hogy a G-pont az egy hülyeség, ő olyannal még sohasem találkozott. Én amúgy elférek tőle. Nem álmaim ne továbbja, de...
Csak attól parázok, hogy a kamaszodó lányaim kit látnak mint példaképet, persze bízom a nevelésemben...
Saját fülemmel hallottam, egy Buzerában kijelentette, hogy a G-pont az egy hülyeség, ő olyannal még sohasem találkozott. Én amúgy elférek tőle. Nem álmaim ne továbbja, de...
Csak attól parázok, hogy a kamaszodó lányaim kit látnak mint példaképet, persze bízom a nevelésemben...
Tom, segíííííts!!!!!

Jé, egy szerencsétlen balfasz!:)))))))
felőlem lehet buta.. nézhet ki úgy ahogy akar.. de istenem, akkor ne egy olyan müsorba tegyék be, a többi szerencsétlen balfasszal, ahol legalább egy kis alapmüveltség az követelmény lenne.. megjegyzem, csak lenne .. mert az már a szánalmas kategóriába tartozik.
Rakják be valami beszélgetéses müsorban, vagy mit tudom én, de ne ilyen buzera féleségben. mondjuk e müsor is arra apellál, hogy a nép röhögjön a szerencsétlen hülyéken. kicsit gáz, legalábbis nekem. (nem is nagyon nézek meg több részt belőle)
Rakják be valami beszélgetéses müsorban, vagy mit tudom én, de ne ilyen buzera féleségben. mondjuk e müsor is arra apellál, hogy a nép röhögjön a szerencsétlen hülyéken. kicsit gáz, legalábbis nekem. (nem is nagyon nézek meg több részt belőle)
Szűz Máriás felsőben...
jo csaj az annácsak butus de tuti
Felpumpált szája van nagyon,nekem gusztustalan,azért 1-cumit megérne!

Mi mindenre nem jó ez a száj,mi?
Nekem tulképp tetszenek Rembrant nő alakjai. Van bennük valami....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 19:24
Határozottan a holland festők modell-szindrómáit produkálja ezen a képen...:)
Állj melléje: régen nem láttuk egy "hülye picsa" másik nembeli megfelelőjét!:))))
Határozottan a holland festők modell-szindrómáit produkálja ezen a képen...:)
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 19:21
Ha ez Ő nekem jobban tetszik, mint a mostani formájában. Sőt így tetszik. Most meg nem tetszik.
Tetszik-nem tetszik nem kap mást!!
Tetszik-nem tetszik nem kap mást!!
Ha ez Ő nekem jobban tetszik, mint a mostani formájában. Sőt így tetszik. Most meg nem tetszik.
Tetszik-nem tetszik nem kap mást!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 19:18
Tetszik-nem tetszik nem kap mást!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretném látni, mi van a kis piros X alatt...
Én is szeretném látni, mi van a kis piros X alatt...

huge

beteszem