Persze tele pčnztŕrcŕval:)))
(Ez egy válasz MasztiBoy22 üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Annácska megint leszerepelt! A ma esti Activityben össze-vissza beszélt. Játékostársa Havas Henrik volt, aki ismételeten figyelmeztette, hogy "Nem tegeződünk!"
Ráadásul nem tudott szinte egyik feladványra sem helyesen válaszolni. Szégyen-Gyalázat!
Ráadásul nem tudott szinte egyik feladványra sem helyesen válaszolni. Szégyen-Gyalázat!
Ratyi ringyó!
Fele festékkel fel sem tűnne.
Kár rá többet pazarolni, jönnek az új Playmate-k, és Ő lassn süllyesztő kerül
Fele festékkel fel sem tűnne.
Kár rá többet pazarolni, jönnek az új Playmate-k, és Ő lassn süllyesztő kerül
Én is néztem tegnap és teljesen meglepődtem, valószínüleg tényleg buta szöke picsának játsza meg magát mert ez az eladható
Szerintem nem játsza a hülyét, hanem tényleg egy kis hülye szőke liba, csak tegnap próbált értelmes lenni. De hogy nagyképű, az ellen nem lehet semmi mondani... Azért a Pisti is mondta neki rendesen!
azt nem okosnak, hanem ravasznak hívják.
Inkább leszek okos, aki sokat keres!
Bár igaz ekkora melleim sose lesznek és a szám se lesz sose ilyen kívánatos
Bár igaz ekkora melleim sose lesznek és a szám se lesz sose ilyen kívánatos
Jelen esetben, pedig nem ravasznak, hanem k_rvának!
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 11. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 11. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ember, ugyan miért jön ide az aki utálja? Nem kened mi? Olyat még nem hallottál, hogy valakit kibeszélnek, lefikáznak, közösen utálják? Pedig akad. Pl: nézd meg mit csinálnak a pártok szimpatizánsai. Ha valami nem érdekel, akkor leszarom és kész. De ha valakit utálok, miért ne adnék hangot a negatív véleménynek is? Akinek meg teccik ez a majom, az akkor mi francnak ír ide? Mert kedveli, és jaj de jó ömlegeni róla. Ennyi. A homik engem sem érdekelnek, a bizarr undorít, az animalban meg már kinyilatkoztam éppen eléggé. (Sok beteg fasz.) Nem az a szánalmas, aki kiadja az ilyen negatív érzéseket, hanem aki még ezt sem fogja fel, hogy van ilyen és kell is lenie ilyenek. A Kelemen Anna meg egy szaros guppi arcú,neo-popkultúrás áll-ideál.
Amúgy oryon? Te mi a fasznak írtál azoknak akik utálják a halképűt? Szerintem tök idétlen, hogy azt csinálod, amit annyira ostorozol... Őket is zavarja ez a "nő", téged meg az zavar hogy őket zavarja és le is írják. Erre meg te leírod ezt... Penge lehecc te is na:) Üdvözlettel az egyik megnemértetT-lelkületű szánalmas...:D
UI: Üdvözlet a köreinkben:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 03:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Amúgy oryon? Te mi a fasznak írtál azoknak akik utálják a halképűt? Szerintem tök idétlen, hogy azt csinálod, amit annyira ostorozol... Őket is zavarja ez a "nő", téged meg az zavar hogy őket zavarja és le is írják. Erre meg te leírod ezt... Penge lehecc te is na:) Üdvözlettel az egyik megnemértetT-lelkületű szánalmas...:D
ez a nő gyönyörű lenne, ha nem lenne ennyire mű a feje. mondjuk a póthaj már túl sok, meg a fejtetőre rajzolt szemöldök...
Egyébként szerintem nem állja meg a helyét, hogy akik utálják, azok ne nézzenek be ide. a fórum nem csak ömlengésre, de anyázásra is jó
Kannácsaka meg addig örüljön, amíg utálják, mert az is a "rajongók" táborát bővítik, hiszen a vele kapcsolatos híreket nekik is el lehet adni, csak azoknak nem, akiket nem érdekel. Ergo, amíg sokan utálják, és sokan szeretik, magasabb a gázsi is
Kannácsaka meg addig örüljön, amíg utálják, mert az is a "rajongók" táborát bővítik, hiszen a vele kapcsolatos híreket nekik is el lehet adni, csak azoknak nem, akiket nem érdekel. Ergo, amíg sokan utálják, és sokan szeretik, magasabb a gázsi is
Valóban kicsit mű Annácska, de én bírom. Szerintem aranyos csaj is, amit látni róla a tv-ben csak egy felvett szerep. A "butaszexicica" image jól eladható, de valójában nem olyan buta. Ahhoz túl ügyesen a tv-s karrierjét.
Ahhoz túl ügyesen intézi a tv-s karrierjét
...ez kimaradt
...ez kimaradt

huge

Liana0
Angel Pink