Láttátok ezt a nőt smink nélkül?
Nekem volt szerencsém.
A feltöltött száj túl hangsúlyos lesz ha a szeme nincs kifestve és olyan lesz tőle mint egy kacsacsőrű emlős (csak nem olyan szőrös).
Ráadásul a tetovált szemöldöke smink nélkül nagyon murisan fest a fején.
Ez a nő csak full sminkben jó képernyőn és kamerán keresztül.
Ha nem kap jó megvilágitást már nem olyan szép, higyjétek el nekem.
A TV-s kerrierről annyit, hoyg valóban ügyesen intézi, de mit fog kezdeni az ismertséggel a sok lével 15-20 év múlva? Addigra nagyon rondán fog kinézni a felfújt szájával, bármilyen mutatós és izgató is most. Tervez előre a csaj, de nem elég előre... Kíváncsi lennék a 40-es Kannácskára hányan mérnétek rá a farkatokat. Szerintem akkor már nem lenne ekkora tolongás.
Nekem volt szerencsém.
A feltöltött száj túl hangsúlyos lesz ha a szeme nincs kifestve és olyan lesz tőle mint egy kacsacsőrű emlős (csak nem olyan szőrös).
Ráadásul a tetovált szemöldöke smink nélkül nagyon murisan fest a fején.
Ez a nő csak full sminkben jó képernyőn és kamerán keresztül.
Ha nem kap jó megvilágitást már nem olyan szép, higyjétek el nekem.
A TV-s kerrierről annyit, hoyg valóban ügyesen intézi, de mit fog kezdeni az ismertséggel a sok lével 15-20 év múlva? Addigra nagyon rondán fog kinézni a felfújt szájával, bármilyen mutatós és izgató is most. Tervez előre a csaj, de nem elég előre... Kíváncsi lennék a 40-es Kannácskára hányan mérnétek rá a farkatokat. Szerintem akkor már nem lenne ekkora tolongás.
Te! Az Annácska véletlenül nem a Kelemen Béla lánya?
Én inkább vagyok boldogtalan és nem hülye:)
Ez a nő úgy sminkkel,vagy anélkül egy rettenet.Nem beszélve a mérhetetlen butaságáról.Valóban!Véletlen nem a Kelemen Bélabá árvízszakétő és vízügyimérnök lánya ez botcsinálta sztárocska? A kettőjük iq-ja nagyon hasonló.Igaz az öreg csak részegen gyagya,de Anna szerintem amióta megszületett.
Jó a teste, de meg ne szólaljon!!!
Ez most egy tipikus ferfi mondat volt....:-/Kulonben Annaval semmi baj nem lenne, ha kicsit tobb esz szorult volna bele...De mibol fog kesobb megelni, ha mar a szepnek levesbol kioregszik??
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 19. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy az volt...
Nekem az jön be, ha a nőnek agya is van...és akkor már nem kell bombázókak sem lennie! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 19. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 19. péntek 13:12
Nekem az jön be, ha a nőnek agya is van...és akkor már nem kell bombázókak sem lennie! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 19. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez most egy tipikus ferfi mondat volt....:-/Kulonben Annaval semmi baj nem lenne, ha kicsit tobb esz szorult volna bele...De mibol fog kesobb megelni, ha mar a szepnek levesbol kioregszik??
Én annyira utálom...és képzeljétek öszefutottam vele a Depeche Mode koncerten, a BS.-ben. Tudom már késő...és külömben sem illik egy (nöt??) felrugni, és páros lábbal, bakancsban ugrálni a fején...de ojan jó lett volna...aahhhh ha ujraélhetném....
Szerintem Annácskával semmi gond. Egy ilyen tipikus agyatlan szöke nöt kell eljátszania a médiában, mert ilyenre is szükség van, hogy valamiröl beszéljenek az emberek. Szerintem egy nagyon belevaló csaj. Magyarorszag legmenöbb férfimaganzinjában leirt történetei alapján nyilatkozok igy...

Nem értem hogy nem vettem észre idáig ezt a témát.Pedig szívből gyülölöm ezt a nőt.Nem elég hogy buta mint a föld,de még unszinpatikus is.Nem értem mit esznek rajta az emberek.De nem baj!Legalább van egy magyar BARBI BABÁNK.Erröl a nőről a Prosectua Ezermester című száma jut eszembe.

Hülyébbek vagytok, mint Annácska, mind egy szálig.
Jó az a csaj.
Jó az a csaj.

És ráadásúl azt hitet el bárkivel, amit csak akar...
Sziasztok!!
Elárulnátok nekjem,hogy ki is pointosan ez a Kelemen Anna,ésa miért akarjátok többen kinyirni,mint megkurni??:)
Várom,a válaszokat!!
Sziasztok!!:)
Elárulnátok nekjem,hogy ki is pointosan ez a Kelemen Anna,ésa miért akarjátok többen kinyirni,mint megkurni??:)
Várom,a válaszokat!!
Kelemen Anna a tavalyi év 2. helyezett playmateje (mégis többet foglalkoznak vele mint az első helyezett és igencsak kedvemre meg farkamravaló Dundikával).
A tv2-n tűnt fel a Buzer c. színvonalon aluli műsorban, ahol mérhetetlen butaságával szerzett magának hírnevet, meg a szintén már mérhetetlenül rövidke szoknyácskáival. :)
Sokan irígységből szidják, mert (Jáksó után szabadon) dugnák amíg mozog. Még én is. Felpóbálnám innen onnan. :)
Aztán van aki szidja, mert a csaj nem az eszével szerzett ismertséget, meg pénzt. De így is lehet.
Smink témában meg (egy korábbi hsz-re reagálva).
Smink nélkül baromi ronda a csaj. De ha full sminkben van szerintem jól mutat, és abban az esetben ahogy már Jáksó is elmondta: "Dugnám amíg mozog." :) (Ez egy válasz Arapara üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 11:32
A tv2-n tűnt fel a Buzer c. színvonalon aluli műsorban, ahol mérhetetlen butaságával szerzett magának hírnevet, meg a szintén már mérhetetlenül rövidke szoknyácskáival. :)
Sokan irígységből szidják, mert (Jáksó után szabadon) dugnák amíg mozog. Még én is. Felpóbálnám innen onnan. :)
Aztán van aki szidja, mert a csaj nem az eszével szerzett ismertséget, meg pénzt. De így is lehet.
Smink témában meg (egy korábbi hsz-re reagálva).
Smink nélkül baromi ronda a csaj. De ha full sminkben van szerintem jól mutat, és abban az esetben ahogy már Jáksó is elmondta: "Dugnám amíg mozog." :) (Ez egy válasz Arapara üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!!
Várom,a válaszokat!!
Várom,a válaszokat!!
[url]http://www.rapidshare.de/files/29741611/47c3.zip.html[/url]
Kinek mi a véleménye?
Kinek mi a véleménye?
szentem jó a csaj , raknám is meg minden
de akkor is olyan mint egy guminő
meg kb az IQ-ja is a gumiéval egyenlő csak a gumi kegalább jó valamire, de ő...
Üdv mindenki
de akkor is olyan mint egy guminő
meg kb az IQ-ja is a gumiéval egyenlő csak a gumi kegalább jó valamire, de ő...
Üdv mindenki
Sziasztok!
Ez az a casting video amire a link mutat? (Ez egy válasz Warmika üzenetére (2006. 08. 19. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 19:34
Ez az a casting video amire a link mutat? (Ez egy válasz Warmika üzenetére (2006. 08. 19. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

[url]http://www.rapidshare.de/files/29741611/47c3.zip.html[/url]
Kinek mi a véleménye?
Kinek mi a véleménye?
Nem lehet Viva és Annácska rokonok ,mert mindkető mü és IQ szegény .Ha jó nöket és tartalmas élményt akartok keresetek husissabb nőket.Nem pedig a Plasa cicák adják meg ezt az élményt.
http://www.interapro.hu/cgi-bin/BATE/nI_BQ_ArWHPiRmE0F1SiRgXDe/IA/List?category=36