Nem is a csúnya a jó szó rá, hanem a csesznye szaros guppircú morbid majomkutya. Torz szar az egész. Feltud állítani egy faszt. Nagy vasziszdasz. Nőből van, szval alap. Ha nektek teccik béke veletek. De ,hogy a retinátok penészes az muerte biztos. Béke.
Hát Jézus tudod, én nem szeretnék úgy kinézni, mint az a guppi arcú szardarab. Talán a furcsa ragaszkodás a szőrös mellkasomhoz, vagy a reggeli borotválkozás rutinja amihez annyira ragaszkodom? Nemtudom. Vagy talán hogy hülyébb legyek mint a seggempartján sündörgő apró kis papírgalacsin, ez nem vonzhat? Vagy félek ,hogy elereszt a latex testem a napon? Vagy anyámat nem akarom összezavarni ,hogy face/off, és megváltozom? Ez a kupac szar majd úgy jár mint dzsekó. Nemtom.
Letiltott faszkalap vagy, de király...
Nem szeretem. Nagyon irritáló a viselkedése.
Sőt a castingos koszos talpa után már mint nő sem egy kivánnivaló...
Sőt a castingos koszos talpa után már mint nő sem egy kivánnivaló...
nekem az arca nem teccik! nagyon idétlen! ;-)
Szerintem sokan szeretnének úgy kinézzni mint Ő.
Csak keresgélj a netten van fenn róla igen kemény videó (Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2006. 11. 07. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelemen Annuska kicsit szoftosabban pont azt a szerepet vállalta fel Magyarországon, amit Staller Ilona a hetvenes években Nyugat-Európában. Szerintem jól áll neki, és alig várom, hogy a keményebb időszakába lépjen.
Mondjon bárki, bármit, ez egy látványos és nagyon csábos csaj, ráadásul tisztában van a lehetőségeivel és okosan operál. Nem a buta kurva tipikus esete.
Kelemen Annuska kicsit szoftosabban pont azt a szerepet vállalta fel Magyarországon, amit Staller Ilona a hetvenes években Nyugat-Európában. Szerintem jól áll neki, és alig várom, hogy a keményebb időszakába lépjen.
Ma ez kell, ilyenekkel van tele a "híresek világa".
"Hogy nem ütötte még agyon senki? :-)"
Na, az nehéz lenne... szerinted egy ilyen fejben van olyan ? (Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 09. 08. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 21:09
Na, az nehéz lenne... szerinted egy ilyen fejben van olyan ? (Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 09. 08. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelemen Anna megtalálta a G-pontját
A platinaszőke playmate-nek kellett egy kis segítség a feladathoz, de azóta nagyon boldog új felfedezésével. Nem siette el.
A rendkívül szőke modellnek bevallása szerint kellett egy kis segítség, hogy megtalálja a hüvelyében ezt a rendkívül érzékeny területet, de azóta nagyon boldog vele. Kelemen azt is reméli, hogy már mindenki más is felfedezte magán a G-pontot, mert ő például azóta is szívesen eljátszogat a sajátjával, amikor csak alkalma nyílik rá.
-
Hogy nem ütötte még agyon senki? :-)
A platinaszőke playmate-nek kellett egy kis segítség a feladathoz, de azóta nagyon boldog új felfedezésével. Nem siette el.
A rendkívül szőke modellnek bevallása szerint kellett egy kis segítség, hogy megtalálja a hüvelyében ezt a rendkívül érzékeny területet, de azóta nagyon boldog vele. Kelemen azt is reméli, hogy már mindenki más is felfedezte magán a G-pontot, mert ő például azóta is szívesen eljátszogat a sajátjával, amikor csak alkalma nyílik rá.
-
Hogy nem ütötte még agyon senki? :-)
Akit érdekel eredeti méretben (1181x1181 és 2048x3072) 27db. az szedje le.
Kelemen.Anna.HQ .Pictureset
Kelemen.Anna.HQ .Pictureset
Na ebből teszek fel párat később :)
Én ugy halottam,hogy visszavonul a média elöl!!!
Kelemen Anna meg Kásás Tamás együtt van?!?!
Na ezt sem tudtam. Úgy látszik, bulvárban kicsit alul tájékozott vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 16. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 16. szombat 18:52
Na ezt sem tudtam. Úgy látszik, bulvárban kicsit alul tájékozott vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 16. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki Kelemen Annát bántja, annak ezentúl a vízilabdával gyülik meg a baja! :))) ....Vagy ha nem is egészében azzal, de Kásással igen!
Aki Kelemen Annát bántja, annak ezentúl a vízilabdával gyülik meg a baja! :))) ....Vagy ha nem is egészében azzal, de Kásással igen!
AMEN!!!

huge

Kety