azért egyszer meglehetne kúrni jó segge van meg szopós szájja!
Itt nem Anna-hívőkről és tagadókról van szó, Tanársegéd úr, hanem mindenki ahhoz való jogáról, hogy meghatározhassa és -valósíthassa önmagát olyan szinten és hatásfokkal, amelyet választott, és amelyhez a társadalom is "jótékony" és elnéző beleegyezését, a bőven feljavított táptalajt adta/adja.
Meg arról, hogy senkinek sincs joga valakit nullának, guminőnek, ribancnak nyilvánítani, aki valamilyen/bármilyen mértékben a rivaldafényben sütkérezve keresi a tejbe aprítandóját, addig, amíg a "minősítő" nem bizonyít erkölcsi és társadalmi szinten is "magasabbröptű, feddhetetlen életet(ha egyáltalán ezt így meg lehet pontosan határozni!?!)
A "mesterséget" profi szinten kell művelni, akár -mondjuk -, konzumnő valaki -, akár egyetemi lótófutó avagy jobbszélen balfék...N'est ce pas, monsieur? :))))) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:31
Meg arról, hogy senkinek sincs joga valakit nullának, guminőnek, ribancnak nyilvánítani, aki valamilyen/bármilyen mértékben a rivaldafényben sütkérezve keresi a tejbe aprítandóját, addig, amíg a "minősítő" nem bizonyít erkölcsi és társadalmi szinten is "magasabbröptű, feddhetetlen életet(ha egyáltalán ezt így meg lehet pontosan határozni!?!)
A "mesterséget" profi szinten kell művelni, akár -mondjuk -, konzumnő valaki -, akár egyetemi lótófutó avagy jobbszélen balfék...N'est ce pas, monsieur? :))))) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Van már vagy 667 hozzászólás ebben a topicban, s egy-két elvakult Anna-hívőtől eltekintve úgy vélem, a zöm látja ebben a műanyag libában azt, hogy a média által "megcsinál" NULLA, akiből kivéve a műanyagot, semmi sem maradna. Ráadásul sötét is, mint a falusi éjszaka. De ettől függetlenül sok férfitársam "felpróbálná", már csak azért is... :)
Van már vagy 667 hozzászólás ebben a topicban, s egy-két elvakult Anna-hívőtől eltekintve úgy vélem, a zöm látja ebben a műanyag libában azt, hogy a média által "megcsinál" NULLA, akiből kivéve a műanyagot, semmi sem maradna. Ráadásul sötét is, mint a falusi éjszaka. De ettől függetlenül sok férfitársam "felpróbálná", már csak azért is... :)
Nem birom a szilikonos melleket.
Meg a nagyon ronda száját.:)
Ennek ellenére birom a csajt:)
Meg a nagyon ronda száját.:)
Ennek ellenére birom a csajt:)
Igy van...de en kell eljek ezzel....a korlatolt sötetseggel..
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 01:28
Na jó, hagyjuk... Aki ennyire lépcsőház (sötét és korlátolt),arra kár vesztegetni az időt..
Megnyugtató.....csalódtam volna, ha igen :))
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hasznalt gumino
Na jó, hagyjuk... Aki ennyire lépcsőház (sötét és korlátolt),arra kár vesztegetni az időt..
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
akár milyen hülye műpicsa én azért megdugnám!!!!
Merni merek,de nem tudok.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 25. szombat 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 25. szombat 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jol emlekszem "lehet"!!!
Nem "szabad". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 24. péntek 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 01:17
Nem "szabad". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 24. péntek 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Alina!
Kérdéseim, mert hozzám intézett soraid nekem szerbhotvátul vannak.
1.: Mi az a "KEP", ami a nevem után nem jön, 2 csomag (feltételezem) cigi után sem?
2.: Milyen kis feladatok? S milyen nagyobbak? Neadjisten arra gondolsz, hogy fel mertem venni a kesztyűt a védenceddel szemben, s ez szerinted túl nagy falat a számomra?
3.: Milyen egész oldalas "semmit" nézel?
4.: S mi az, mi folytonosan előfordul? S kivel?
5.: Végezetül? Milyen elmaradt fejlődéi lépcsőfokokra gondolsz?
Tudod, van egy kedves sor, mely szállóigévé vált: "Fogalmazni csak gondosan, és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy szabad!".
Javaslom ennek mindenekelőtti szem előtt tartását.
1.: Mi az a "KEP", ami a nevem után nem jön, 2 csomag (feltételezem) cigi után sem?
2.: Milyen kis feladatok? S milyen nagyobbak? Neadjisten arra gondolsz, hogy fel mertem venni a kesztyűt a védenceddel szemben, s ez szerinted túl nagy falat a számomra?
Tudod, van egy kedves sor, mely szállóigévé vált: "Fogalmazni csak gondosan, és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy szabad!".
Ha jol emlekszem "es" nelkül...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dolgozni....
Nem "fogalmazni" (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 24. péntek 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 01:17
Nem "fogalmazni" (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 24. péntek 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Alina!
Nem is mert (vagy tudott) mit válaszolni Alina!
Kelemen Anna egy beképzelt liba szerintem
Ajaj, itt már napok óta megy az "egymás vérét szívás"... Egyes hsz-okat már nem is értem...
Kedves Alina!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 15:09
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Dr. A !!
Ami engem szemelyesen nagyon zavar: Ahol neved utan KEP kellene "jöjjön",nem jön semmi,ket csomag HB elszivasa utan sem....
Nalam van a problema?
Ha nem,hat tanacskent: Egyszer kis feladatokat oldani...mikor mennek,nagyobb faba fagni a fejszet!
Nagyon zavaro egy egesz oldal "semmit" hosszannezni.Remelem megerted.
Mindenkinel elöfordul,,,,de folytonosan????
Visszaterve: Ne maradjon ki fejlödesünkben egy lepcsöfok se!! Inkabb kevesebb legyen,de ne "lyukas".
Ami engem szemelyesen nagyon zavar: Ahol neved utan KEP kellene "jöjjön",nem jön semmi,ket csomag HB elszivasa utan sem....
Nalam van a problema?
Ha nem,hat tanacskent: Egyszer kis feladatokat oldani...mikor mennek,nagyobb faba fagni a fejszet!
Nagyon zavaro egy egesz oldal "semmit" hosszannezni.Remelem megerted.
Mindenkinel elöfordul,,,,de folytonosan????
Visszaterve: Ne maradjon ki fejlödesünkben egy lepcsöfok se!! Inkabb kevesebb legyen,de ne "lyukas".
Nos, én úgy értettem, hogy én ugyan hozzá nem nyúlnék...
És még egy, aki nem...
Hidd el hogy van....Ha visszaolvasol akkor kiderül hogy nem is egy!

huge

151280