még mindig az a véleményem, hogy a töbszörösen átszabott test egy ostoba nőt takar akinek mondanivalója nem igen van esetleg mutatnivalója, és most azt hiszem elég diplomatikusan fogalmaztam.
Az összes tudománya 3db-lyuk. De azt jó drágán adja./amíg el tudja adni/
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 13. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, csak beszélgetni ne kelljen vele közben... :) Mondjuk nehéz lenne...
Ja, csak beszélgetni ne kelljen vele közben... :) Mondjuk nehéz lenne...
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2006. 12. 13. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én megb_sznám
Anna ostobaságához csak Kiszel Tündét lehet hasonlítani.
Írtó 1 seggfej csaj, de azért megb*sznám!
Azért bukta, mert Annácska váltig tagadta, hogy akár találkozott volna Jáksóval, nemhogy kapcsolata lett volna vele. Bár lehet, hogy ez csak egy baráti puszi...
Kell-e man Anna?Szerintem minden mennyiségben....
Ez biza bukta... Amúgy sem bírom a jákshowt...
Na, a Jáksós bukta:
Feltörni már nem fog, hiszen nem talajvíz... Egy biztos, Annát lehet fikázni, nem szeretni, megvédeni, de pbigbear nem igazén volt fórum-ba való. Bár feltehetően többen ezt már rólam is mondták, gondolták, de hát eddig megúsztam... :) Gyorsan beillesztek egy képet, nehogy a "semmitmondó" hsz kategóriába beleessek! :)
(Ez egy válasz Denise üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Denise üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem találta meg Önmagát, ha így akar feltörni!
Szegény pbigbear bele merészelt szállni Katicika érzékeny lelkébe, és elég gusztustalan jelzőkkel illette a topic elnevezőjét, Annácskát. Alpári volt, az egyszer szent, de hát láthatjuk, tudatlansága "ban"-t érdemelt... :)
(Ez egy válasz Kokov1 üzenetére (2006. 12. 06. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg buta vagy jól játsza?
Ez a baj a törléssel, hogy most akkor miről is volt szó ???
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 05. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 18:39
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 05. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
pbigbear még nem tudta, hogy Annácska Katicika gyenge pontja... :) Meg is lett az eredménye, ahogy látom, nem látom pbigbear-t. Gyorsan jött, gyorsan ment... :)
pbigbear még nem tudta, hogy Annácska Katicika gyenge pontja... :) Meg is lett az eredménye, ahogy látom, nem látom pbigbear-t. Gyorsan jött, gyorsan ment... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 14:45
Törölt felhasználó (7767)
Mindenki a saját mesterségénél! A f@sznak biztosan nem mondja, hogy az a szentlélek!
Mindenki a saját mesterségénél! A f@sznak biztosan nem mondja, hogy az a szentlélek!
Na, te aztán szépen bemutatkoztál! :)))))Megkapó az őszinteséged, ahogyan bevallod.

huge

Larissa Dee