basszuk meg
sziasztok!! letöltöttem a videót de nem nyitja meg tudtok segíteni h milyen smst kell küldeni és milyen számra? vagy csak h hol tudok utánna nézni a gg-én! Köszi
Én ha választhatnék kettöjük közt akor inkább Parist mert neki tögivel van mit a tejbe apritani ,és a pénz mindenkiböl szépet csinál legföljebb sex előt kicsivel többet kelene inni

Énszerintem a feje is ronda, olyan lófejú nő, és a felpuffasztott szája se szép nekem, de hát ízlések és pofonok. A puncija lehet hogy tetszik, de amúgy pénzért én se töltöm le. Sokkal szebb lányokkal vannak filmjeim...
Nekem is inkább Párizs! :))) Képzeld el: Eiffel torony, Notre Dame, Szajna csobbanása, "mulenrúzsos" estvék!!!!
(Ez egy válasz bigtoy üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 10:30

Sziasztok!
Nekem nem kéne egy mű nő (Anna), inkább Paris, ő legalább nem afektál állandóan!
Nekem nem kéne egy mű nő (Anna), inkább Paris, ő legalább nem afektál állandóan!
Kíváncsi lennék, hogy lesz -e aki megosztja veled a kódját..
Igazad van. Nekem leginkább azzal van a problémám hogy sehol sem jelezték a szerkesztők hogy ez fizetős film. Nekem teljesen ugy tünt mintha.... Ismét naiv voltam. Nekem Annácska nem és 500-at. Aki meg kiváncsi rá az fizessen.
Azért igy kódért kuncsorogni kicsit gáz. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 12:22
Azért igy kódért kuncsorogni kicsit gáz. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

De nagy lúzer vagy te! Bazze, szerinted bárki is megosztja veled azt, amit ő 500 Ft-ért vásárolt meg? Ki vagy Te, hogy ingyen juss ahhoz, amiért más fizet?
Egyébként meg pláne lúzer vagy, mert 1-1 regisztrációs password csak EGYSZER használható fel, magyarul ha valaki aktiválja, ugyanazzal még egyszer már NEM LEHET!!!
Bazze, ha ennyire érdekel, ne sajnáld az 500 Ft-ot, vagy ne itt kuncsorogj, mint valami kódis.
Egyébként meg pláne lúzer vagy, mert 1-1 regisztrációs password csak EGYSZER használható fel, magyarul ha valaki aktiválja, ugyanazzal még egyszer már NEM LEHET!!!
Bazze, ha ennyire érdekel, ne sajnáld az 500 Ft-ot, vagy ne itt kuncsorogj, mint valami kódis.
De nagy lúzer vagy te! Bazze, szerinted bárki is megosztja veled azt, amit ő 500 Ft-ért vásárolt meg? Ki vagy Te, hogy ingyen juss ahhoz, amiért más fizet?
A segge azért elég jó neki egyszer meglehetne azért baszni!
A video nem tekerhető előre. Elég gáz. Már a második nézésre rohadtul utam az elejét. Annyi idő meg nincs, hogy egyszerre végignézzem az egészet.
Ha a többi film is ilyen igazá nem tudom, miért lenne érdemes, akár egyet is letölteni?
Ha pedig nem így van, akkor legyetek szívesek megemberelni magatokat és elküldeni a javított verziót!
Ha a többi film is ilyen igazá nem tudom, miért lenne érdemes, akár egyet is letölteni?
Ha pedig nem így van, akkor legyetek szívesek megemberelni magatokat és elküldeni a javított verziót!
hali hát akinek egy ilyen műnő bejön arról megvan a véleményem
Sziasztok!
No igen, de nem tudhatod, hogy kb 1,5 hónapja volt egy kis összezörrenésünk Katicikával és barátnőjével, mely alapvetően Annácskán indult el. Elég az, hogy én értettem...
Ha kicsit visszaolvasol, ebben a topicban megleled.
Ha a tarkómhoz nyomnának egy AK47-est, hogy válasszak, Anna vagy Paris, azért Annát választanám, mert sztem Paris oan rút (fejre), hogy az éhező oroszlánt ütni kellene, hogy hozzápiszkáljon, ha meg kimenne Pápua Új-Guineába, a kannibálok rászoknának a vegetáriánus étrendre inkább...
Annával csak az a bajom, hogy iszonyat műanyag, mind testi, mind szellemi szinten, továbbá sajna nem a saját erejéből lett "felkapott" bulvár sztár, hanem egy mögötte álló stáb és pénzek csináltak belőle "valaki"-t.
Ennyi.

Ha kicsit visszaolvasol, ebben a topicban megleled.
Ha a tarkómhoz nyomnának egy AK47-est, hogy válasszak, Anna vagy Paris, azért Annát választanám, mert sztem Paris oan rút (fejre), hogy az éhező oroszlánt ütni kellene, hogy hozzápiszkáljon, ha meg kimenne Pápua Új-Guineába, a kannibálok rászoknának a vegetáriánus étrendre inkább...
Annával csak az a bajom, hogy iszonyat műanyag, mind testi, mind szellemi szinten, továbbá sajna nem a saját erejéből lett "felkapott" bulvár sztár, hanem egy mögötte álló stáb és pénzek csináltak belőle "valaki"-t.
Ennyi.

Emberek,milyen számra kell elküldenem az sms-t és milyen üzenettel??Plz...
Csak annyit: Szerintem a másik csajszi, akivel a filmben kavar (Király Kati tán) ezerszer szebb!!! Gyönyörű a haja, szép az arca, az egész teste nem "mű". Kár, hogy ő is csak egy "K"...
Ne hari nem kötekedés képp,de rám inkább egy pasit dobjanak,de megjegyzem szerintem te se élveznél olyan nőt magadon aki elélvez és aztán lép max akkor ha te élvezel el hamarabb,de mi van ha ő a gyorsabb akkor aztán ki vagy segítve vele
akármijen szép is a nő,bár meg kell jegyeznem butának annyira nem mondanám mert amit ő fontosnak tart azt megszerzi és nálla a pénz a legfontosabb,de szépnek nem szép 1 dolog szép az a puncia a többi testrészét elbaszták nagyon mert ne hari de ha már megmütettem a mellem akkor az ne lógjon

elég jók a képek annácskáról!!!
Emberek,milyen számra kell elküldenem az sms-t és milyen üzenettel??Plz...