Lehet, hogy nem teljesen eredeti már a leányzó de a párommal biztos, hogy nem rugdosnánk ki az ágyunkból, és azért megnézném azokat akik ocsárolják, hogy utasítanák vissza ha felajánkozna nekik.
egy-két menetett lenyomnék vele
elmegy
Kb 500-szor. Már akkor se tetszett...
Nem rossz, de csak a párnámat cserélném el vele, mert a barátnőmnél nem jobb és nem is érne többet.
Hali valaki segit.Milyen számra kell küldeni az aktiváló smst?film letöltésnél?
Na erre majdnem írtam valamit... Hát "jobb híján" lehet, h tényleg jobbak a recskázásnál, de csak annál!
Én is megnéztem a videó, szerintem jó, ajánlom mindenkinek.
láttam már egy videót paris-ról és tényleg nem nagy szám
de amúgy nem is olyan csúnya(csak néha)
cumi közben egész szép (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 22. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 16:59
de amúgy nem is olyan csúnya(csak néha)
cumi közben egész szép (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 22. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, Paris-ról meg mostanság azt mondják, hogy tán nem is ő a Hilton birodalom örököse. De ettől függetlenül már megszedte magát annyira, hogy valóban már érdemes lenne csak a pénzéért... Csak azt a rút fejit kell letakarni... :)
Ja, Paris-ról meg mostanság azt mondják, hogy tán nem is ő a Hilton birodalom örököse. De ettől függetlenül már megszedte magát annyira, hogy valóban már érdemes lenne csak a pénzéért... Csak azt a rút fejit kell letakarni... :)
Akkor Te egy ügyes nagyfiú vagy! Vagy csak piti pontvadász! Nem tudom, hogyan csinálod, hiszen a netről kér és a netre is regisztrálja vissza az érvényesítő licence kódot, de ha meg tudod oldani, akkor hajrá! De szerintem csak piti szájhősködés.
Hogyhogy nem nyitja meg? El sem indul? Akkor töltsd le a Win Media Plyaer 10-est, meg valami új kodek-et, és úgy próbáld meg. Amikor elindul a film, jelzi, hogy kód kell a lejátszáshoz (nem is kódnak írja, hanem licenc-nek), ha arra kattintasz, beadja a linket, ahonnan megtudod hova és mit kell küldeni!
(Ez egy válasz Eugen Jr üzenetére (2006. 12. 22. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 11:38
sziasztok!! letöltöttem a videót de nem nyitja meg tudtok segíteni h milyen smst kell küldeni és milyen számra? vagy csak h hol tudok utánna nézni a gg-én! Köszi
basszuk meg
sziasztok!! letöltöttem a videót de nem nyitja meg tudtok segíteni h milyen smst kell küldeni és milyen számra? vagy csak h hol tudok utánna nézni a gg-én! Köszi
Én ha választhatnék kettöjük közt akor inkább Parist mert neki tögivel van mit a tejbe apritani ,és a pénz mindenkiböl szépet csinál legföljebb sex előt kicsivel többet kelene inni
Énszerintem a feje is ronda, olyan lófejú nő, és a felpuffasztott szája se szép nekem, de hát ízlések és pofonok. A puncija lehet hogy tetszik, de amúgy pénzért én se töltöm le. Sokkal szebb lányokkal vannak filmjeim...
Nekem is inkább Párizs! :))) Képzeld el: Eiffel torony, Notre Dame, Szajna csobbanása, "mulenrúzsos" estvék!!!!
(Ez egy válasz bigtoy üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 10:30
(Ez egy válasz bigtoy üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nekem nem kéne egy mű nő (Anna), inkább Paris, ő legalább nem afektál állandóan!
Nekem nem kéne egy mű nő (Anna), inkább Paris, ő legalább nem afektál állandóan!
Kíváncsi lennék, hogy lesz -e aki megosztja veled a kódját..
Igazad van. Nekem leginkább azzal van a problémám hogy sehol sem jelezték a szerkesztők hogy ez fizetős film. Nekem teljesen ugy tünt mintha.... Ismét naiv voltam. Nekem Annácska nem és 500-at. Aki meg kiváncsi rá az fizessen.
Azért igy kódért kuncsorogni kicsit gáz. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 12:22
Azért igy kódért kuncsorogni kicsit gáz. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
De nagy lúzer vagy te! Bazze, szerinted bárki is megosztja veled azt, amit ő 500 Ft-ért vásárolt meg? Ki vagy Te, hogy ingyen juss ahhoz, amiért más fizet?
Egyébként meg pláne lúzer vagy, mert 1-1 regisztrációs password csak EGYSZER használható fel, magyarul ha valaki aktiválja, ugyanazzal még egyszer már NEM LEHET!!!
Bazze, ha ennyire érdekel, ne sajnáld az 500 Ft-ot, vagy ne itt kuncsorogj, mint valami kódis.
Egyébként meg pláne lúzer vagy, mert 1-1 regisztrációs password csak EGYSZER használható fel, magyarul ha valaki aktiválja, ugyanazzal még egyszer már NEM LEHET!!!
Bazze, ha ennyire érdekel, ne sajnáld az 500 Ft-ot, vagy ne itt kuncsorogj, mint valami kódis.

huge

mmkkcc
Nela D