Na, ez az amit én is így mondanék. Mások előtt leszólják, guminőnek/miegymásnak nevezgetik lefitymálva, aztán, amikor senki sem látja, hát eljátszadozgatnak a gondolattal..khm...na, hát tudjátok....ráverik a lompost a fotójára, fantáziálgatnak-fröcskölgetnek....Ennyi...
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 00:05

Lehet, hogy nem teljesen eredeti már a leányzó de a párommal biztos, hogy nem rugdosnánk ki az ágyunkból, és azért megnézném azokat akik ocsárolják, hogy utasítanák vissza ha felajánkozna nekik.
tényleg mű a csaj, de nem rossz a videó
ő már annyira mű hogy tényleg nem kellene
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, hogy nem teljesen eredeti már a leányzó de a párommal biztos, hogy nem rugdosnánk ki az ágyunkból, és azért megnézném azokat akik ocsárolják, hogy utasítanák vissza ha felajánkozna nekik.
Egyetértek.Én is gyakran hangot adok annak,hogy nem vagyok elragadtatva attól,ha egy nő átplasztikáztatja magát,de azt elismerem,ha az orvosok jó munkát végeztek.:))

AZÉRT AZT MINDENKINEK EL KELL ISMERNI,HOGY ANNÁCSKA HIHETETLEN JÓL FELÉPÍTETT KARRIERT TUDHAT MAGA MÖGÖTT,AMIT A LEGALÁBB OLYAN JÓL FELÉPÍTETT TESTÉNEK KÖSZÖNHET.:)
Szerintem sokan vagyunk olyanok, akiknek nem jönnek be az ilyen műanyag nők. Én pl. egyáltalán nem találom szépnek.

Úgy hogy egyenlő egy gumibabával!!!:) (csak az nincs összetruttyantva)

egy-két menetett lenyomnék vele
elmegy
Kb 500-szor. Már akkor se tetszett...
Nem rossz, de csak a párnámat cserélném el vele, mert a barátnőmnél nem jobb és nem is érne többet.
Hali valaki segit.Milyen számra kell küldeni az aktiváló smst?film letöltésnél?
Na erre majdnem írtam valamit... Hát "jobb híján" lehet, h tényleg jobbak a recskázásnál, de csak annál!
Én is megnéztem a videó, szerintem jó, ajánlom mindenkinek.
láttam már egy videót paris-ról és tényleg nem nagy szám
de amúgy nem is olyan csúnya(csak néha)
cumi közben egész szép (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 22. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 16:59
de amúgy nem is olyan csúnya(csak néha)
cumi közben egész szép (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 22. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, Paris-ról meg mostanság azt mondják, hogy tán nem is ő a Hilton birodalom örököse. De ettől függetlenül már megszedte magát annyira, hogy valóban már érdemes lenne csak a pénzéért... Csak azt a rút fejit kell letakarni... :)
Ja, Paris-ról meg mostanság azt mondják, hogy tán nem is ő a Hilton birodalom örököse. De ettől függetlenül már megszedte magát annyira, hogy valóban már érdemes lenne csak a pénzéért... Csak azt a rút fejit kell letakarni... :)
Akkor Te egy ügyes nagyfiú vagy! Vagy csak piti pontvadász! Nem tudom, hogyan csinálod, hiszen a netről kér és a netre is regisztrálja vissza az érvényesítő licence kódot, de ha meg tudod oldani, akkor hajrá! De szerintem csak piti szájhősködés.
Hogyhogy nem nyitja meg? El sem indul? Akkor töltsd le a Win Media Plyaer 10-est, meg valami új kodek-et, és úgy próbáld meg. Amikor elindul a film, jelzi, hogy kód kell a lejátszáshoz (nem is kódnak írja, hanem licenc-nek), ha arra kattintasz, beadja a linket, ahonnan megtudod hova és mit kell küldeni!
(Ez egy válasz Eugen Jr üzenetére (2006. 12. 22. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 11:38

sziasztok!! letöltöttem a videót de nem nyitja meg tudtok segíteni h milyen smst kell küldeni és milyen számra? vagy csak h hol tudok utánna nézni a gg-én! Köszi