a szende hülye biztosa kellet egy kis pénz mert a honapban nem volt ki pénzelje!!! de a média felkapja az ilyen bundás kurvát!!!
Elég messzire jutottunk el onnan, hogy egyesek számára szexuálisan nem vonzó Kelemen Anna. Hippi-e vagy?
Amúgy én pl. nem nézem le a műanyag nőket. Egyszerűen nem érdekelnek és kész. Annácskával annyiból más a helyzet, hogy közszereplő és "sztár". (Ami jól minősít minket és kultúráltságunkat.) Így őt nem is tudom különösebben sajnálni az erős kritikák miatt. (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 20:59

Amúgy én pl. nem nézem le a műanyag nőket. Egyszerűen nem érdekelnek és kész. Annácskával annyiból más a helyzet, hogy közszereplő és "sztár". (Ami jól minősít minket és kultúráltságunkat.) Így őt nem is tudom különösebben sajnálni az erős kritikák miatt. (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Félre érteszz azt próbálom taglalni, hogy nem kell valakit bántani azért mert más az izlése, nekünk sem az ideálunk Anna, de azért még nem nézem le mert ő így érzi magát jól, ez a baj velünk emberekkel, hogy lenézünk mindenkit aki egy kicsit más legyen az borotvált vagy csupasz, biszex vagy hetero, kinai vagy dakota.
Miért nem lehet mindenkit elfogadni a maga hülyeségével együtt?
Mi nyiltan elfogadjuk mindenkinek a hülyeségét amig az nem árt vele másnak, és valószinüleg rengetegen divatból, a másikfele meg irigységből cikizi a másikat, de ha nem is ennyire mint Anna ő is igazíttatna valamit magán ha lenne rá pénze.
Mi nyiltan elfogadjuk mindenkinek a hülyeségét amig az nem árt vele másnak, és valószinüleg rengetegen divatból, a másikfele meg irigységből cikizi a másikat, de ha nem is ennyire mint Anna ő is igazíttatna valamit magán ha lenne rá pénze.
Igen és miközben ostorral csapkodod a seggét, kiabálja, hogy "Ez az, Milán, büntess, büntess még!".

Most néztem meg Annácska filmjét

Félre érteszz azt próbálom taglalni, hogy nem kell valakit bántani azért mert más az izlése, nekünk sem az ideálunk Anna, de azért még nem nézem le mert ő így érzi magát jól, ez a baj velünk emberekkel, hogy lenézünk mindenkit aki egy kicsit más legyen az borotvált vagy csupasz, biszex vagy hetero, kinai vagy dakota.
Mi nyiltan elfogadjuk mindenkinek a hülyeségét amig az nem árt vele másnak, és valószinüleg rengetegen divatból, a másikfele meg irigységből cikizi a másikat, de ha nem is ennyire mint Anna ő is igazíttatna valamit magán ha lenne rá pénze. (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 20:30
Mi nyiltan elfogadjuk mindenkinek a hülyeségét amig az nem árt vele másnak, és valószinüleg rengetegen divatból, a másikfele meg irigységből cikizi a másikat, de ha nem is ennyire mint Anna ő is igazíttatna valamit magán ha lenne rá pénze. (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon durván vakvágányon jársz. Vagy úgy is mondhatnám, baj van a szövegértelmezéseddel...
Annácska főleg azoknak nem tetszik szerintem, akik szeretik a természetességet. És épp azt nem szeretik, ha valaki megtoldja magát pár kiló szilikonnal, hogy még tökéletesebbnek nézzen ki.
Nem mond ez egy kicsit ellen a vagdalkozásodnak?
Annácska főleg azoknak nem tetszik szerintem, akik szeretik a természetességet. És épp azt nem szeretik, ha valaki megtoldja magát pár kiló szilikonnal, hogy még tökéletesebbnek nézzen ki.
Nem mond ez egy kicsit ellen a vagdalkozásodnak?
Persze, hogy különbözik az emberek ízlése, csak tagadhatatlan az is, hogy "ahol tó nincs, ott béka sincs"! Dehogy izgul mindenki Annácskára, csakhogy nem mindig az annyira lenézett "férgese" teszi ezt....
(Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 20:24

Még szerencse, hogy ennyire jól ismered mindenki lelkivilágát. De ha itt páran azt mondják, hogy Annácskára izgul mindenki, akkor biztos úgy is van...
Az nyilván nem lehet, hogy különbözik az emberek ízlése.

Nagyon durván vakvágányon jársz. Vagy úgy is mondhatnám, baj van a szövegértelmezéseddel...
Nem mond ez egy kicsit ellen a vagdalkozásodnak? (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 17:26
Nem mond ez egy kicsit ellen a vagdalkozásodnak? (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos ti vagytok a tökéletes emberpéldányok, mi csak szimpla pár vagyunk akik elfogadják, hogy nem mindenki tökéletes, mint ahogy nekünk is vannak hibáink, lehet, hogy nekünk azért van ennyi kalandunk mert csak azt a feltételt tartjuk fontosnak, hogy tiszta, kulturált és szexkedvelőek legyenek azok akikkel összejövünk.
Örülök, hogy vannak ilyenek mint ti több nő marad nekünk.
Örülök, hogy vannak ilyenek mint ti több nő marad nekünk.
Még szerencse, hogy ennyire jól ismered mindenki lelkivilágát. De ha itt páran azt mondják, hogy Annácskára izgul mindenki, akkor biztos úgy is van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 12:44

Törölt felhasználó (7767)

Na, ez az amit én is így mondanék. Mások előtt leszólják, guminőnek/miegymásnak nevezgetik lefitymálva, aztán, amikor senki sem látja, hát eljátszadozgatnak a gondolattal..khm...na, hát tudjátok....ráverik a lompost a fotójára, fantáziálgatnak-fröcskölgetnek....Ennyi...
Nekem nem is ingem, nem veszem magamra, de ahogy "egy barátom mondá," aki nem válogat valamilyen szinten, az valószinű baromira igénytelen, még saját magával is kibaszik, nincsenek elvárásai, tehát tökmindegy neki, és éppen ezért annak ajánlanám pl: Psota Irén művésznőt."
(Ez egy válasz vaneck üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 18:06

Szerintem a modora,az arcberendezés,a megnyilvánulása elég visszataszitó, de!!!azért megdugnám ,ahogy egy barátom mondá,válogatós embernek szar a faszára.(kinek nem inge.....
Szerintem a modora,az arcberendezés,a megnyilvánulása elég visszataszitó, de!!!azért megdugnám ,ahogy egy barátom mondá,válogatós embernek szar a faszára.(kinek nem inge.....
Teljesen igazad van és akkor a magasan kvalifikált értelmi képességéről még egy szót sem szóltál! :))))))))
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 17:48

Annácska nem is nő! Egy, sebészek által alkotott robot! Egy szánalmas paplanszájú sebészeti prototipus. Nem is hiszem el hogy van olyan ember akinek az ilyen nő az ideálja. Teljesen el van fuserálva. Nagy pacal száj, k.nagy és a testéhez aránytalan csöcs, és meghosszabitott szőkére festett haj. Annyira csesznye hogy minden porcikáját javitani kellett. Háááát nem jól sikerült. :) Karrier??? Ugyanmár... Nem ez a karrier hogy mások pénzén javittatjuk magunkat, és mások pénzén bekerülünk a médiába. Inkább csak "hirtelensztár" -nak lehetne nevezni. Egy elcseszett hirtelensztárnak. De ez csak az én véleményem!

Annácska nem is nő! Egy, sebészek által alkotott robot! Egy szánalmas paplanszájú sebészeti prototipus. Nem is hiszem el hogy van olyan ember akinek az ilyen nő az ideálja. Teljesen el van fuserálva. Nagy pacal száj, k.nagy és a testéhez aránytalan csöcs, és meghosszabitott szőkére festett haj. Annyira csesznye hogy minden porcikáját javitani kellett. Háááát nem jól sikerült. :) Karrier??? Ugyanmár... Nem ez a karrier hogy mások pénzén javittatjuk magunkat, és mások pénzén bekerülünk a médiába. Inkább csak "hirtelensztár" -nak lehetne nevezni. Egy elcseszett hirtelensztárnak. De ez csak az én véleményem!

Nem tartom magam tökéletes emberpéldánynak, sőőőőt! Valahol a közepes-átlagos környékén vagy az alatt mozgom - külsőleg! De sok-sok pénz, plasztika, stb. feltehetően belőlem is Adoniszt varázsolna... Már férfinak is ültetnek be szilikont mellbe (izomszerűen), zsírleszívás, pofatalakítás, egyebek... De ha volna is ezekre pénzem, akkor SEM!!!
Arról nem is beszélve, hogy ha valakivel ágyba bújok, akkor az lehetőleg VALÓDI legyen, ez a nő meg olyan messze van a valóditól, a természetestől, mint az a bizonyos Makó nevű ember Jeruzsálemtől. Aki ilyen az életben, feltehetően az ágyban sem lehet különb: Nyávogós, lekezelő, bigface, műanyag. Ad apropó a szex sem lehet vele túl nagy szám. Csak azért nem kéne, hogy szilikoncsöcst meg botolux-os szájat kapjak.
Arról nem is beszélve, hogy ha valakivel ágyba bújok, akkor az lehetőleg VALÓDI legyen, ez a nő meg olyan messze van a valóditól, a természetestől, mint az a bizonyos Makó nevű ember Jeruzsálemtől. Aki ilyen az életben, feltehetően az ágyban sem lehet különb: Nyávogós, lekezelő, bigface, műanyag. Ad apropó a szex sem lehet vele túl nagy szám. Csak azért nem kéne, hogy szilikoncsöcst meg botolux-os szájat kapjak.
Biztos ti vagytok a tökéletes emberpéldányok, mi csak szimpla pár vagyunk akik elfogadják, hogy nem mindenki tökéletes, mint ahogy nekünk is vannak hibáink, lehet, hogy nekünk azért van ennyi kalandunk mert csak azt a feltételt tartjuk fontosnak, hogy tiszta, kulturált és szexkedvelőek legyenek azok akikkel összejövünk.
Örülök, hogy vannak ilyenek mint ti több nő marad nekünk. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 17:22
Örülök, hogy vannak ilyenek mint ti több nő marad nekünk. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Na speciel nekem akkor se kellene, ha ő volna az uccsó nő a világon... Igaza van Latykának, annyi a különbség közte és egy guminő között, hogy ő (még) nincs összetöttyenve...
Na speciel nekem akkor se kellene, ha ő volna az uccsó nő a világon... Igaza van Latykának, annyi a különbség közte és egy guminő között, hogy ő (még) nincs összetöttyenve...
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 00:05

Lehet, hogy nem teljesen eredeti már a leányzó de a párommal biztos, hogy nem rugdosnánk ki az ágyunkból, és azért megnézném azokat akik ocsárolják, hogy utasítanák vissza ha felajánkozna nekik.
Ha műanyagot akarok nyomogatni veszek egy guminőt.De azért egyszer beválallnám.
"Nekem nem kéne egy mű nő (Anna), inkább Paris, ő legalább nem afektál állandóan!"
WEEEHEHEHEHEHEEEEE
Mer' őtet még nyem hallottad e! :D
Ugyanolyan eccerű emberke mint Annácska drága.
"Basznátok ti mind a kettöt, jobbhíjján...:)"
Jobb híjján? Könnyen megkaphatóak (csak mozogj ugyanabban a körben ahol ők), némi pia, hogy elvselje az ember a hülyeségeket, aztán kész. Jó az! :)
Tolnám mindkettőt, mint a lopott bicajt! :) (Ez egy válasz bigtoy üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 10:30

WEEEHEHEHEHEHEEEEE
Mer' őtet még nyem hallottad e! :D
Ugyanolyan eccerű emberke mint Annácska drága.
"Basznátok ti mind a kettöt, jobbhíjján...:)"
Jobb híjján? Könnyen megkaphatóak (csak mozogj ugyanabban a körben ahol ők), némi pia, hogy elvselje az ember a hülyeségeket, aztán kész. Jó az! :)
Tolnám mindkettőt, mint a lopott bicajt! :) (Ez egy válasz bigtoy üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nekem nem kéne egy mű nő (Anna), inkább Paris, ő legalább nem afektál állandóan!
Nekem nem kéne egy mű nő (Anna), inkább Paris, ő legalább nem afektál állandóan!
Ha nekem lihegne itt, én még pofán is rúgnám, mert ez minden csak nem nő. Szemét kis műkurva.
Az teccik a legjobban, hogy néhány beszűkült nyomorék azt hiszi, hogy ez a kurva mindenkinek a mesenő, álmai netovábbja, és ellenálhatatlan. Körülbelül ovodáskorban ilyen énközpontú egy ember gondolkodása... Ez egy csesznye, ellenszenves nő. Csúnya lószopó szája van, és nemsok nőies vonása... Egy szar plazakurva. Tucatjával van ilyen kiszarva az utcára, csak ez bement fasztszopni a playboyba és ennyi. Nem karrier ez, mert nincs benne előrehaladás, és eredmény sincs. Egyszerűen csak azt a szétplasztikázott mpicsáját kitette közkincsé, a sok parasztja meg adja alá a lovat. Vagy a lófaszt. Guppiarcú szar.