ki a franc az a schulz gizi?
Nem ismered a Schulz Gizit???? Ő Annácska klónja azzal a különbséggel, hogy a tetkója a térde alatt van 96 cm-rel - persze takarásban :))) -, amikor fejállásban olvassa a Szőke Ribancok Lapját, amit a póstás véletlenül fordítva támasztott az ajtófélfának...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 17:31

nem igysem ismerem:))))
külföldi vagyok....igaz nem olyan messzi:)
nem igysem ismerem:))))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 16:21
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)

ÁÁÁÁ, személyesen én sem... Nem tudom, ismered-e a réges-régi Voga-Turnovszky duót, ők voltak az elődjei az Irígy-Mirígynek, csak ők mixelve figurázták ki az akkori magyar és külföldi slágereket. A Voga ugyanaz, aki mostanság a Sláger rádióban a Bumerángban is nyomja.
Na, ez a kiszólás egyik számukból való, valahogy így:
"Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem meg speciel a Schulcz Gizi.
De hát a Gizi az egy... Ki ne mondd!
Szóval... Mindenki őt szereti."
Na, erre utaltam volna.
Na, erre utaltam volna.

ismeretlenül is inkább a gizi...
ÁÁÁÁ, személyesen én sem... Nem tudom, ismered-e a réges-régi Voga-Turnovszky duót, ők voltak az elődjei az Irígy-Mirígynek, csak ők mixelve figurázták ki az akkori magyar és külföldi slágereket. A Voga ugyanaz, aki mostanság a Sláger rádióban a Bumerángban is nyomja.
Na, erre utaltam volna.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, erre utaltam volna.

nem ismerem:(....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem meg speciel a Schulcz Gizi...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 13:09

aranyos vagy:)))))))))))))))))))))))
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:)
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:)
aranyos vagy:)))))))))))))))))))))))
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 13:02
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Halál komolyan!!! Csakis és kizárólag azért. Én nem vagyok olyan álszent, hogy azt mondjam, hogy nem a csajok, hanem a cikkek miatt veszem ezeket a magazinokat, én ki merem jelenteni, hogy főleg a csajok miatt. Épp ezért mivel Annácska benne van, bojkottálom az ehavit!
Halál komolyan!!! Csakis és kizárólag azért. Én nem vagyok olyan álszent, hogy azt mondjam, hogy nem a csajok, hanem a cikkek miatt veszem ezeket a magazinokat, én ki merem jelenteni, hogy főleg a csajok miatt. Épp ezért mivel Annácska benne van, bojkottálom az ehavit!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg csak azért hagytad ki?:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 12:55

Természetesen el sem lehet kerülni, hogy akarva-akaratlanul az ember szeme elé kerüljenek, akár Annácska, akár mások. Óhatatlanul is belebotlik az ember egy-egy ilyenbe, ez természetes. De hogy mondjak egy példát: Általában mindig megveszem a Playboy-t. NA, az ehavit kihagytam, mert Annácska van benne. Valahogy így gondoltam.
Természetesen el sem lehet kerülni, hogy akarva-akaratlanul az ember szeme elé kerüljenek, akár Annácska, akár mások. Óhatatlanul is belebotlik az ember egy-egy ilyenbe, ez természetes. De hogy mondjak egy példát: Általában mindig megveszem a Playboy-t. NA, az ehavit kihagytam, mert Annácska van benne. Valahogy így gondoltam.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 12:51

azt akarod mondani h egy árva pillantást sem vetsz rájuk, amikor minden ujság, magazin, internetes oldalak....stb. csak ilyenekkel van tele?? (tisztelet a kivételnek...)
szerintem neki már nincsenek titkai...mindent kiteregett
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 12:04

Törölt felhasználó (69371)

azt akarod mondani h egy árva pillantást sem vetsz rájuk, amikor minden ujság, magazin, internetes oldalak....stb. csak ilyenekkel van tele?? (tisztelet a kivételnek...)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 03:36
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ez sztem egy nagy marhaság... Én a magam részéről nem is nézem meg az Annához hasonló PVC picsákat... Szépíteni lehet, javítani lehet, minden nő szeretne minél szebb lenni, de amikor ez túlmutat egy határon, és a beépített anyagok nélkül szétesne... Az már nem az én műfajom.
Az igazság: a másik oldalon van...Mármint a tetkó. Fordulj el a tükörtől, hogy direktben lásd a görényládádat! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 26. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 21:54

Törölt felhasználó (9950)

Azért érdekes, hogy a csütörtöki fokuszban az egyik jelenetbe ott a tetko a cicijén a másikba nem. Na most mi az igazság???
Azért érdekes, hogy a csütörtöki fokuszban az egyik jelenetbe ott a tetko a cicijén a másikba nem. Na most mi az igazság???
Imádom
Miért bántjátok Annácskát? Gondoljátok bele magatokat az ő helyébe...ugyanezt tennétek ha ennyi pénzt kapnátok azért, hogy a tökéletessé műtött testeteket és kissé butuskának tűnő agyatokat mutogassátok! Hiszen valójában senki sem ismeri...Győzike sem ollan hülye mint aminek mutatja magát...csak sokat keres azzal, hogy bekapcsolják az emberek a tévéjüket, amikor ő van műsoron. Hiszen nem keresne ennyi pénzt ha senki sem lenne rá kiváncsi. Ő vállalja a népszerű népszerűtlenséget! Hiszen mindenki azt mondja nem nézi, de részletesen tud róla mesélni..Azért ez elgondolkodtató...nem?
Eszméletlen hülye,de meglehetne b...
GUSZTUSTALAN IDIÓTA!!!!!!!!!!