nem ismerem:(....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem meg speciel a Schulcz Gizi...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 13:09
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
aranyos vagy:)))))))))))))))))))))))
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:)
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:)
aranyos vagy:)))))))))))))))))))))))
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 13:02
hát igen igazad van...nekem sem tetszik x, y...és nem nézem meg. kinek a pap kinek a papné:) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Halál komolyan!!! Csakis és kizárólag azért. Én nem vagyok olyan álszent, hogy azt mondjam, hogy nem a csajok, hanem a cikkek miatt veszem ezeket a magazinokat, én ki merem jelenteni, hogy főleg a csajok miatt. Épp ezért mivel Annácska benne van, bojkottálom az ehavit!
Halál komolyan!!! Csakis és kizárólag azért. Én nem vagyok olyan álszent, hogy azt mondjam, hogy nem a csajok, hanem a cikkek miatt veszem ezeket a magazinokat, én ki merem jelenteni, hogy főleg a csajok miatt. Épp ezért mivel Annácska benne van, bojkottálom az ehavit!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg csak azért hagytad ki?:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 12:55
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen el sem lehet kerülni, hogy akarva-akaratlanul az ember szeme elé kerüljenek, akár Annácska, akár mások. Óhatatlanul is belebotlik az ember egy-egy ilyenbe, ez természetes. De hogy mondjak egy példát: Általában mindig megveszem a Playboy-t. NA, az ehavit kihagytam, mert Annácska van benne. Valahogy így gondoltam.
Természetesen el sem lehet kerülni, hogy akarva-akaratlanul az ember szeme elé kerüljenek, akár Annácska, akár mások. Óhatatlanul is belebotlik az ember egy-egy ilyenbe, ez természetes. De hogy mondjak egy példát: Általában mindig megveszem a Playboy-t. NA, az ehavit kihagytam, mert Annácska van benne. Valahogy így gondoltam.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 12:51
azt akarod mondani h egy árva pillantást sem vetsz rájuk, amikor minden ujság, magazin, internetes oldalak....stb. csak ilyenekkel van tele?? (tisztelet a kivételnek...)
szerintem neki már nincsenek titkai...mindent kiteregett
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 12:04

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

azt akarod mondani h egy árva pillantást sem vetsz rájuk, amikor minden ujság, magazin, internetes oldalak....stb. csak ilyenekkel van tele?? (tisztelet a kivételnek...)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 03:36
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ez sztem egy nagy marhaság... Én a magam részéről nem is nézem meg az Annához hasonló PVC picsákat... Szépíteni lehet, javítani lehet, minden nő szeretne minél szebb lenni, de amikor ez túlmutat egy határon, és a beépített anyagok nélkül szétesne... Az már nem az én műfajom.
Az igazság: a másik oldalon van...Mármint a tetkó. Fordulj el a tükörtől, hogy direktben lásd a görényládádat! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 26. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 21:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 26. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9950)
Azért érdekes, hogy a csütörtöki fokuszban az egyik jelenetbe ott a tetko a cicijén a másikba nem. Na most mi az igazság???
Azért érdekes, hogy a csütörtöki fokuszban az egyik jelenetbe ott a tetko a cicijén a másikba nem. Na most mi az igazság???
Imádom
Miért bántjátok Annácskát? Gondoljátok bele magatokat az ő helyébe...ugyanezt tennétek ha ennyi pénzt kapnátok azért, hogy a tökéletessé műtött testeteket és kissé butuskának tűnő agyatokat mutogassátok! Hiszen valójában senki sem ismeri...Győzike sem ollan hülye mint aminek mutatja magát...csak sokat keres azzal, hogy bekapcsolják az emberek a tévéjüket, amikor ő van műsoron. Hiszen nem keresne ennyi pénzt ha senki sem lenne rá kiváncsi. Ő vállalja a népszerű népszerűtlenséget! Hiszen mindenki azt mondja nem nézi, de részletesen tud róla mesélni..Azért ez elgondolkodtató...nem?
Eszméletlen hülye,de meglehetne b...
GUSZTUSTALAN IDIÓTA!!!!!!!!!!
kelemen anna sajátosan iq fighter szerintem
tiszta nevetséges amit művel
tiszta nevetséges amit művel
Kiszel Tünde 2. Vagy soroljam a primitiv lotyókat sorba?
nos a letölthetö filmekközöt meg találod az annáácskát amugy meg egyáltalán nem szimpatikus gyözi mellet feszitet mutogata magát de szerintem lezbikus mit szoltok hozzá mert én mindi nökkel látom minden filmben
Tegnap láttátok a Fábry showban?Katasztrófa ez a nő!!!!
küldjön már valaki egy linket ahonnan lehet videót vagy baszós képet latölteni annáról

huge

nudefan