Kelemen Anna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1402   2007. 05. 09. szerda 08:32
surdapapa surdapapa
Ezt még Neked se tudom megbocsájtani!

Gyere egy engesztelő szopásra! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 08. kedd 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 05. 08. kedd 23:37
#1401   2007. 05. 08. kedd 23:37
X Törölt felhasználó (21812)
#1400   2007. 05. 04. péntek 21:08
X Törölt felhasználó (38040)
Én hallod be nyes Csakazé is ma is nyes K.A.E.G.SZ. Pisz nyes
#1399   2007. 05. 03. csütörtök 16:59
X Törölt felhasználó (38040)
Kelemen Anna egy guppifejű szar. Béke.
#1398   2007. 05. 03. csütörtök 15:11
surdapapa surdapapa
igeeeeennnn! tudom, de tom és a "barátaid" télleg felhozzák!

adminok! elcsesztem, de nagyon: tom1019KaticikaGrandpierre javítsátok már!
(jav:prune nyes )
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:08
Ha megnézed, én szinte mindennap letolom a táthatóság alá a többi topiccal... Aztán Grandpierre-Katicika-stb.-álregek felhozzák.
Ennyi.
#1397   2007. 05. 03. csütörtök 15:08
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha megnézed, én szinte mindennap letolom a táthatóság alá a többi topiccal... Aztán Grandpierre-Katicika-stb.-álregek felhozzák.
Ennyi.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:06
ne csináld már!

mi tartjuk felszínen ezt a topicot!

ja ha meg süpped tom1019KaticikaGrandpierre úgyis felhozza! (na mondjuk tommikának hivatali kötelessége, de akkor se kéne!)
#1396   2007. 05. 03. csütörtök 15:06
surdapapa surdapapa
ne csináld már!

mi tartjuk felszínen ezt a topicot!

ja ha meg süpped tom1019KaticikaGrandpierre úgyis felhozza! (na mondjuk tommikának hivatali kötelessége, de akkor se kéne!)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:02
Hmmm... Ezen ismét elgondolkodtam...
Miért hiszik azt egyesek, hogy ha valaki elér valamit (légyen az a Kelemen Anna-féle, általam és sokak által nemhogy irígyelt, de egyenesen megvetett és lenézett "valami", mely szememben sem érték, sem pozitívum), akkor azért irígylik az emberek, és irígységből, az irígységből fakadó gyűlöletből próbálják (akár itt, akár a bulvársajtóban vagy máshol) "lehúzni", lejáratni.

Számomra ez felháborító és mindamellett szörnyű egyszerű szemlélet.

Azt hiszem, épp elégszer kifejtettem már itt, de nem csak én, hanem még jópáran, hogy SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY IRÍGYEI volnánk vagy volnék én Annának.

Nem irígylem, hogy a seggével és a szájával ért el bármit is, hogy így került a bulvársajtó címpaljaira. Így, ilyen módon sem ismertség, sem nyilvánosság nem kellene...

Vannak volt professzoraim, tanáraim, akik most miniszterek, országgyűlési biztosok, alkotmánybírák, de még őket sem irígylem vagy gyűlölöm!!! Tisztelem a tudásukat, és azt, amit elértek...

Annán nincs mit irígyelni. Szánalmas az a gondolkodás, ha valaki azt hiszi, hogy a "pfúj"-olásom irígységből fakad. NEM, ÉS EZERSZER IS NEM!!!

Nem is Anna irritál igazán (de ezt is leírtam már vagy ezerszer), hanem az általa képviselt értéktelenség, hogy egy útszéli "K"-nál alig jobb nőcske villog a bulvár fényeiben, hogy manapság elég, ha valaki ide vagy oda teszi a picsáját, lefexik a fontos emberekkel, és így fényt, rivaldát tud kapni, tud érvényesülni. Mindesetre a szememben szánalmas és roppant ostoba az az ember, aki ezért sztárolja, felnéz rá, istenítni, vagy "fun"-olja. Anna távolról sem "hírtesség", csak egy felkapott műanyag bábu, akit betolnak a kenyérre és cirkuszra éhes plebsnek.
Aki meg ráharap, bizonyítja, hogy ebbe a kategóriába tartozik.
Helye lehet a mai igénytelen világban, de kik sztárolják, az igénytelenséget sztárolják, kik azt hiszik, ogy jól csinál bármit, azok azonosulnak az általa viselt és hordozott semmivel. Persze, egyszerű világunkban szükség van ilyen starletekere, de nem kell őket sem isteníteni, főleg pedig nem kell azt hirdetni fennen, hogy aki nem áll be a sorba, és nem borul le a lábai elé, az irígye, és ezért fújolja, mert nem tud abba a magasságba emelkedni!!! TÉVEDÉS, de sajnos mivel a sztárolók egyszerű emberek, így ezt fel sem képesek fogni, nekik vagy "fun" valaki, vagy irígye, nincs közbenső megoldás... Ostobaság ez így persze, de ha a plebs nem így volna, rá kellene ébrednie arra, hogy mekkora ostoba volt, hogy egy ilyen nő (és az értéktelen érték) volt a példa neki.
#1395   2007. 05. 03. csütörtök 15:02
DrAnthony DrAnthony VIP
Hmmm... Ezen ismét elgondolkodtam...
Miért hiszik azt egyesek, hogy ha valaki elér valamit (légyen az a Kelemen Anna-féle, általam és sokak által nemhogy irígyelt, de egyenesen megvetett és lenézett "valami", mely szememben sem érték, sem pozitívum), akkor azért irígylik az emberek, és irígységből, az irígységből fakadó gyűlöletből próbálják (akár itt, akár a bulvársajtóban vagy máshol) "lehúzni", lejáratni.

Számomra ez felháborító és mindamellett szörnyű egyszerű szemlélet.

Azt hiszem, épp elégszer kifejtettem már itt, de nem csak én, hanem még jópáran, hogy SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY IRÍGYEI volnánk vagy volnék én Annának.

Nem irígylem, hogy a seggével és a szájával ért el bármit is, hogy így került a bulvársajtó címpaljaira. Így, ilyen módon sem ismertség, sem nyilvánosság nem kellene...

Vannak volt professzoraim, tanáraim, akik most miniszterek, országgyűlési biztosok, alkotmánybírák, de még őket sem irígylem vagy gyűlölöm!!! Tisztelem a tudásukat, és azt, amit elértek...

Annán nincs mit irígyelni. Szánalmas az a gondolkodás, ha valaki azt hiszi, hogy a "pfúj"-olásom irígységből fakad. NEM, ÉS EZERSZER IS NEM!!!

Nem is Anna irritál igazán (de ezt is leírtam már vagy ezerszer), hanem az általa képviselt értéktelenség, hogy egy útszéli "K"-nál alig jobb nőcske villog a bulvár fényeiben, hogy manapság elég, ha valaki ide vagy oda teszi a picsáját, lefexik a fontos emberekkel, és így fényt, rivaldát tud kapni, tud érvényesülni. Mindesetre a szememben szánalmas és roppant ostoba az az ember, aki ezért sztárolja, felnéz rá, istenítni, vagy "fun"-olja. Anna távolról sem "hírtesség", csak egy felkapott műanyag bábu, akit betolnak a kenyérre és cirkuszra éhes plebsnek.
Aki meg ráharap, bizonyítja, hogy ebbe a kategóriába tartozik.
Helye lehet a mai igénytelen világban, de kik sztárolják, az igénytelenséget sztárolják, kik azt hiszik, ogy jól csinál bármit, azok azonosulnak az általa viselt és hordozott semmivel. Persze, egyszerű világunkban szükség van ilyen starletekere, de nem kell őket sem isteníteni, főleg pedig nem kell azt hirdetni fennen, hogy aki nem áll be a sorba, és nem borul le a lábai elé, az irígye, és ezért fújolja, mert nem tud abba a magasságba emelkedni!!! TÉVEDÉS, de sajnos mivel a sztárolók egyszerű emberek, így ezt fel sem képesek fogni, nekik vagy "fun" valaki, vagy irígye, nincs közbenső megoldás... Ostobaság ez így persze, de ha a plebs nem így volna, rá kellene ébrednie arra, hogy mekkora ostoba volt, hogy egy ilyen nő (és az értéktelen érték) volt a példa neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 05. 03. csütörtök 05:57
A magamutogatás szerintem meghatározóan emberi tulajdonság, enélkül nem is létezhetne ilyen "agresszíven" smile az emberi faj sem, egyszerűen a vérünkben van. Hogy aztán ki miben mutogatja magát, azt a létünk sokrétűsége, érvényesülési zónáinak megszámolhatatlansága hordozza. A túlságosan exponált, a tömeg sóvár avagy lenéző tekintete előtt zajló "magamutogatás" óhatatlanul magával hozza a heves fan-ságot éppúgy, mint az irígységből fagadó pfúj-olást, ez már eztán is így lesz mind Kelemen Anna, mind a többi magunkgyártotta "híresség" esetében. Rivaldafényben zajló életük okán is - netán ellenére is -, helyük van a nap alatt, és joguk van méltányos elbírálásban, míg más "magamutogatási szektorok", úgymond, árnyékbanmaradásuk miatt kevésbé kitettek a "bekarmolások"-nak, így kevesebb okot adnak az elébb említett "fan"-ságra, netán "gyülölet"-re...
#1394   2007. 05. 03. csütörtök 05:57
X Törölt felhasználó (7767)
A magamutogatás szerintem meghatározóan emberi tulajdonság, enélkül nem is létezhetne ilyen "agresszíven" smile az emberi faj sem, egyszerűen a vérünkben van. Hogy aztán ki miben mutogatja magát, azt a létünk sokrétűsége, érvényesülési zónáinak megszámolhatatlansága hordozza. A túlságosan exponált, a tömeg sóvár avagy lenéző tekintete előtt zajló "magamutogatás" óhatatlanul magával hozza a heves fan-ságot éppúgy, mint az irígységből fagadó pfúj-olást, ez már eztán is így lesz mind Kelemen Anna, mind a többi magunkgyártotta "híresség" esetében. Rivaldafényben zajló életük okán is - netán ellenére is -, helyük van a nap alatt, és joguk van méltányos elbírálásban, míg más "magamutogatási szektorok", úgymond, árnyékbanmaradásuk miatt kevésbé kitettek a "bekarmolások"-nak, így kevesebb okot adnak az elébb említett "fan"-ságra, netán "gyülölet"-re...
(Ez egy válasz popikapeti üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 00:16
Kelemen Anna egy beteges magamutogató csaj!!
#1393   2007. 05. 03. csütörtök 01:23
DrAnthony DrAnthony VIP
Csak azt áruld el nekem, Katicika, hogy miért kell ez a műmájerség? Miért kell ez a parasztvakítás? Aki ismer, tudja, hogy Grandpierre (is, többek között) Katicika huszonezredik álregje... Akkor miért nem a saját nick-eddel futtatod Annát???

Aki ráadásul guppifejű szar... nyes Bocsáss meg nekem Zombiee...

Na, legyártok vagy 10-15 álreget és nekiállok fikázni Annát... Ha ez így műxik...
#1392   2007. 05. 03. csütörtök 00:16
popikapeti popikapeti
Kelemen Anna egy beteges magamutogató csaj!!
#1391   2007. 05. 02. szerda 13:21
gorgh0 gorgh0
a melle az ugyanúgy csúnya!
#1390   2007. 05. 02. szerda 11:15
police man police man
szerintem jó nő
#1389   2007. 04. 30. hétfő 19:43
Talán lesz, aki megvédjen! smile smile smile smile smile

vigyor2 wave
(A kép csak topik-illusztráció!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 14:25
Teeeeeeeeeeeeee!

Megölllllllleeeeeekkkkkkkkkk! mf3
#1388   2007. 04. 27. péntek 06:04
Kelemen Anna Gáspár győzővel kezdteaz új évet!
Ez tényleg igaz? Tud valaki valamit erről? smile
#1387   2007. 04. 26. csütörtök 16:46
X Törölt felhasználó (69371)
én nem ide írtam!!!!!!!
#1386   2007. 04. 26. csütörtök 15:19
surdapapa surdapapa
legalább oly szép, mint a gerbera szekfűvel! (nekem annyira teccik itt is!)
#1385   2007. 04. 26. csütörtök 15:09
surdapapa surdapapa
én már rájöttem:
Te és Kátya egymás reinkarnációi vagytok!

én minden esetre nem hiszek a lélekvándorlásba!
#1384   2007. 04. 26. csütörtök 14:59
surdapapa surdapapa
hogy a farkam simogatnád Kellemetlen Annás képfeltöltése helyett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 26. csütörtök 14:57

Nem vagy te annyira vérengző, Papa... vigyor2 wave
#1383   2007. 04. 26. csütörtök 14:57

Nem vagy te annyira vérengző, Papa... vigyor2 wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 14:25
Teeeeeeeeeeeeee!

Megölllllllleeeeeekkkkkkkkkk! mf3

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: huge huge
Nyitás ideje: 2006. 01. 28. szombat
Üzenetek: 2402db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 02. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!