Kelemen Anna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1526   2007. 07. 11. szerda 01:27
X Törölt felhasználó (7767)
Igazat adok neked, kedves Hipp, amikor egyesek felhördülésével kapcsolatban kifejted az álláspontodat.Kelemen Anna - ahogyan mondod -, egy nő, márpedig egy nőt bántani ilyen kifejezésekkel, hogy "guppiszar", meg "gruppimittoménmi", mégpedig meglett, toleráns gondolkozású zemberkék által, háááát hadd ne mondjam ki, minek is tartom én az ilyesmit! smile És a szellemi kvalitásai is az általad briliáns módon megfogalmazottak szerint valóak vis-ŕ-vis az emlegetett, töpörtőnek való széptevőkéivel! smile És egyetértek azzal is, hogy óvatosan - bár én a "gyöngéden", "érzéssel" kifejezéseket használtam "vón" -,kell hozzáérni, hiszen érzéki és egyben érzékeny nő, és ezekből a gyöngéd érintgetésekből bizony nem szabad kihagyni a punciját sem! Pontosan azért, mert eredeti! smile Továbbmenve is mind-mind az igazat tártad elénk Annácskáról: Ő nem pinapótló - ami szemérmetlenül pislog itt oldalt, senkitől és semmitől sem háborgatva, hanem igazi, valódi puncival rendelkező hölgy, akit - ugyan valljátok már be -, akármelyikőtök szemrebbenés nélkül hajtana szex-igájába, csak éppen intenie kellene.
Követendő példának tartom az erősebbik nem számára is hősies példaadásodat,kedves Hipp, amellyel fennen hirdeted a férfitársadalom eredendően génkódolt, nőkkel szembeni kötelességérzetének eljövetelét. Hálából egy portré a megvédett hölgyről:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 10. kedd 21:59
Szervusztok!
Egyszerúen nem értem egyes emberek felzúdulását, hörgését, ha nem az általatok használt félresikerült szemüvegben járnátok, akkor rájöttetek volna egy s' másra:
Kelemen Anna egy nő, olyan amilyen, de kérdem én tőletek, itt a gg-n reklámoznak pinapótlókat, akkor melyik a jobb az abszolut mű vagy ez a remekbeszabott /baszott, majdnem eltévesztettem/ hölgy, aki az értelmi képességeivel toronymagasan felette áll, az itt hurrogó dagadt, nagypofájú kurafiaknak. Nem, nem tévedek a Michael Jackson is már lassan teljesen mű és mégis sokan szeretik. Annácskával ilyen baj még nincs, csak óvatosan kell bizonyos részeihez hozzányúlni, viszont tudtommal a puncija még teljesen eredeti.
Nos kedves férfitársaim akinek nem tetszik eme remekbeszabott leányzó, az nem látogatja ezt a topicot. Ugyebár lehet menni jobbra is balra is. Egyszerűen nem tudnám elviselni, hogy országunk, /mit országunk NEMZETÜNK/ eme büszkesége a nagyhírű GG portálján az adott kategóriában nem az előkelő helyen állna. Remélem értve vagyok, munkásságom egy további részét ennek a nemes feladatnak fogom szentelni.
Jóccakát!
De nehogy elfeledjétek büszkeségünk ábrázatját, és gyönyörű /már-már művészi/ felépítését most /egyenlőre csak/ kettő képet mellékelek, ahol bizonyítja, hogy mint titkárnő is megállja a helyét /hogy eszem a lelkét az aranyosnak/.
Surda neked meg kuss!

#1525   2007. 07. 11. szerda 00:25
tom1019 tom1019 VIP Admin
tudtam, hogy nem fogsz sokáig lelépni!
a GG betegség, és gyorsan jönnek az elvonási tünetek... nyes
végre valaki kiáll az igazamért, hogy van keresni valója a hölgynek köztünk,
annak ellenére, hogy én sem igazán vagyok oda érte,
kivéve amikor a szájában pihentetem a farkamat... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 10. kedd 21:59
Szervusztok!
Egyszerúen nem értem egyes emberek felzúdulását, hörgését, ha nem az általatok használt félresikerült szemüvegben járnátok, akkor rájöttetek volna egy s' másra:
Kelemen Anna egy nő, olyan amilyen, de kérdem én tőletek, itt a gg-n reklámoznak pinapótlókat, akkor melyik a jobb az abszolut mű vagy ez a remekbeszabott /baszott, majdnem eltévesztettem/ hölgy, aki az értelmi képességeivel toronymagasan felette áll, az itt hurrogó dagadt, nagypofájú kurafiaknak. Nem, nem tévedek a Michael Jackson is már lassan teljesen mű és mégis sokan szeretik. Annácskával ilyen baj még nincs, csak óvatosan kell bizonyos részeihez hozzányúlni, viszont tudtommal a puncija még teljesen eredeti.
Nos kedves férfitársaim akinek nem tetszik eme remekbeszabott leányzó, az nem látogatja ezt a topicot. Ugyebár lehet menni jobbra is balra is. Egyszerűen nem tudnám elviselni, hogy országunk, /mit országunk NEMZETÜNK/ eme büszkesége a nagyhírű GG portálján az adott kategóriában nem az előkelő helyen állna. Remélem értve vagyok, munkásságom egy további részét ennek a nemes feladatnak fogom szentelni.
Jóccakát!
De nehogy elfeledjétek büszkeségünk ábrázatját, és gyönyörű /már-már művészi/ felépítését most /egyenlőre csak/ kettő képet mellékelek, ahol bizonyítja, hogy mint titkárnő is megállja a helyét /hogy eszem a lelkét az aranyosnak/.
Surda neked meg kuss!

#1524   2007. 07. 10. kedd 21:59
X Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok!
Jóccakát!
Surda neked meg kuss!

#1523   2007. 07. 09. hétfő 22:29
este 20 db E-mailt kaptam, hogy tiltsalak benneteket Moncyval! eplus2
(na most legyek tárgyilagos... buck hehe )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 09. hétfő 21:41

- Hahó, kedveskéim!- mintha ezt mondaná a volt playmate -, a lúzer az, aki egyszercsak hivatalból kénytelen csinálni azt, ami ellen egyébként kézzel-lábbal-tűzzel-vassal tiltakozott anno... eplus2
(Ez poén az #1800 mintájára, remélem, ezzel Tom is egyetért) vigyor2 wave
Béke!-mondom zombie@-val wave
#1522   2007. 07. 09. hétfő 21:41
X Törölt felhasználó (7767)

- Hahó, kedveskéim!- mintha ezt mondaná a volt playmate -, a lúzer az, aki egyszercsak hivatalból kénytelen csinálni azt, ami ellen egyébként kézzel-lábbal-tűzzel-vassal tiltakozott anno... eplus2
(Ez poén az #1800 mintájára, remélem, ezzel Tom is egyetért) vigyor2 wave
Béke!-mondom zombie@-val wave
#1521   2007. 07. 09. hétfő 21:01
Anya!
azt fogják hinni a luserek, hogy én biztattalak, hogy hozd fel a topicot!
(szét fognak tépni, még szerencse, hogy nem vagyok ijedős...) eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 20:17
Már hiányolták egyesek h. messze került e topic wink

#1520   2007. 07. 09. hétfő 20:17
Moncy Moncy
Már hiányolták egyesek h. messze került e topic wink

#1519   2007. 07. 05. csütörtök 15:23
beszarok! anna vezeti a topp 10 listát! eplus2

(ez egy komoly érdemi hsz. volt!) nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 14:12
Surdapapa had "örüljön" nyes wink wink wave

#1518   2007. 07. 05. csütörtök 14:12
Moncy Moncy
Surdapapa had "örüljön" nyes wink wink wave

#1517   2007. 07. 05. csütörtök 07:54
K.Annácskáról 1 videó, amit a KA topicba az egyik kedves fórumozótársam nem mert beszúrni.
"Ez önmagába is elég vicces.
Nem ajánlom az utolsó 2 mondatot labilis idegzetű NEKATO tagoknak.Eléggé felháborító!"

überlol-->KATT!
#1516   2007. 07. 03. kedd 19:35
X Törölt felhasználó (73472)
#1515   2007. 07. 01. vasárnap 21:56
Adnohvtx Adnohvtx
Van még rajta valami eredeti alkatrész??? Egy jó krova készlettel 3 perc alatt szét lehet szedni!!!!
#1514   2007. 06. 29. péntek 17:20
X Törölt felhasználó (263843)
hát szem nagyon szép az anna!!! kinyalhatna engem is
#1513   2007. 06. 29. péntek 16:38
X Törölt felhasználó (96870)
Annacska igen jo kis csaj
#1512   2007. 06. 29. péntek 14:46
surdapapa surdapapa
tom ez vagy Te:

(kép kimodedrálva, mert offolja a topicot! az admint csak a megfelelő helyen/topicban lehet kritizálni, ill. fikázni, v. köcsögölni! tom) ejnye1
#1511   2007. 06. 29. péntek 14:26
nem tudom a választ! eplus2
de kérdezzük meg őt!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 06. 23. szombat 13:37
Miért van az, hogy mindig a legnagyobb darab szar lebeg a a bvíz tetején oly makacsul....?
#1510   2007. 06. 23. szombat 13:37
X Törölt felhasználó (38040)
Miért van az, hogy mindig a legnagyobb darab szar lebeg a a bvíz tetején oly makacsul....?
#1509   2007. 06. 22. péntek 09:55
Esköszöm nem ismertem rá
(bocs, de látod türelmes voltam a válaszoddal),
pedig láttam egykétszer közelebbről is a kis kedvencünket! nyes
(szerintem a dokit és a papit most egy kicsit kiakasztottad, de ügyi vagy! nyes )
(Ez egy válasz mum-bo üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:37

Nem tudom ez eleg meggyozo e. Meglep h nem hallottal a Camping Extrem-rol meg hasonlokrol. lookaround Amugy azert raktam be mert lattam hogy meg nem tett emlitest rola senki, es tobben (Te is!) panaszkodtak a gagyi kepekre. Pontosan hogy ezen nincs atmaszkirozva, rakoltve ket budai haz ara... Nem ertem miert kell fenyegetozni. rolleyes
#1508   2007. 06. 22. péntek 08:37
mum-bo mum-bo

Nem tudom ez eleg meggyozo e. Meglep h nem hallottal a Camping Extrem-rol meg hasonlokrol. lookaround Amugy azert raktam be mert lattam hogy meg nem tett emlitest rola senki, es tobben (Te is!) panaszkodtak a gagyi kepekre. Pontosan hogy ezen nincs atmaszkirozva, rakoltve ket budai haz ara... Nem ertem miert kell fenyegetozni. rolleyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 18. hétfő 21:59
Ez meg kicsoda?
Nem én hoztam fel a topicot!!! eplus2
Ha nem KA is illető, akkor tiltom a kép beszúróját!
Győzzetek meg, hogy rosszul látok, vagy Kannácska barnán és átmaszkirozva! hehe
#1507   2007. 06. 18. hétfő 21:59
Ez meg kicsoda?
Nem én hoztam fel a topicot!!! eplus2
Ha nem KA is illető, akkor tiltom a kép beszúróját!
Győzzetek meg, hogy rosszul látok, vagy Kannácska barnán és átmaszkirozva! hehe
(Ez egy válasz mum-bo üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 21:43

Oyee... kocsog

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: huge huge
Nyitás ideje: 2006. 01. 28. szombat
Üzenetek: 2406db
Utolsó üzenet: tegnap 17:38

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!