Anya!
azt fogják hinni a luserek, hogy én biztattalak, hogy hozd fel a topicot!
(szét fognak tépni, még szerencse, hogy nem vagyok ijedős...)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
azt fogják hinni a luserek, hogy én biztattalak, hogy hozd fel a topicot!
(szét fognak tépni, még szerencse, hogy nem vagyok ijedős...)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Már hiányolták egyesek h. messze került e topic
beszarok! anna vezeti a topp 10 listát!

(ez egy komoly érdemi hsz. volt!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(ez egy komoly érdemi hsz. volt!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdapapa had "örüljön"
K.Annácskáról 1 videó, amit a KA topicba az egyik kedves fórumozótársam nem mert beszúrni.
"Ez önmagába is elég vicces.
Nem ajánlom az utolsó 2 mondatot labilis idegzetű NEKATO tagoknak.Eléggé felháborító!"
überlol-->KATT!
"Ez önmagába is elég vicces.
Nem ajánlom az utolsó 2 mondatot labilis idegzetű NEKATO tagoknak.Eléggé felháborító!"
überlol-->KATT!
Van még rajta valami eredeti alkatrész??? Egy jó krova készlettel 3 perc alatt szét lehet szedni!!!!
hát szem nagyon szép az anna!!! kinyalhatna engem is
Annacska igen jo kis csaj
nem tudom a választ!
de kérdezzük meg őt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 13:37
de kérdezzük meg őt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Miért van az, hogy mindig a legnagyobb darab szar lebeg a a bvíz tetején oly makacsul....?
Miért van az, hogy mindig a legnagyobb darab szar lebeg a a bvíz tetején oly makacsul....?
Esköszöm nem ismertem rá
(bocs, de látod türelmes voltam a válaszoddal),
pedig láttam egykétszer közelebbről is a kis kedvencünket!
(szerintem a dokit és a papit most egy kicsit kiakasztottad, de ügyi vagy!
)
(Ez egy válasz mum-bo üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:37

Nem tudom ez eleg meggyozo e. Meglep h nem hallottal a Camping Extrem-rol meg hasonlokrol.
Amugy azert raktam be mert lattam hogy meg nem tett emlitest rola senki, es tobben (Te is!) panaszkodtak a gagyi kepekre. Pontosan hogy ezen nincs atmaszkirozva, rakoltve ket budai haz ara... Nem ertem miert kell fenyegetozni.
(bocs, de látod türelmes voltam a válaszoddal),
pedig láttam egykétszer közelebbről is a kis kedvencünket!
(szerintem a dokit és a papit most egy kicsit kiakasztottad, de ügyi vagy!
)
(Ez egy válasz mum-bo üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom ez eleg meggyozo e. Meglep h nem hallottal a Camping Extrem-rol meg hasonlokrol.
Amugy azert raktam be mert lattam hogy meg nem tett emlitest rola senki, es tobben (Te is!) panaszkodtak a gagyi kepekre. Pontosan hogy ezen nincs atmaszkirozva, rakoltve ket budai haz ara... Nem ertem miert kell fenyegetozni.

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez meg kicsoda?
Nem én hoztam fel a topicot!!!
Ha nem KA is illető, akkor tiltom a kép beszúróját!
Győzzetek meg, hogy rosszul látok, vagy Kannácska barnán és átmaszkirozva!
Ez meg kicsoda?
(Ez egy válasz mum-bo üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz mum-bo üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Oyee...
Lehet hogy csak teteti a hülyét hiszen csak így tudja magát eladni mert máshoz nem ért csak a szopáshoz!
de tényleg! ezektől a képektől megkimélhetnél bennünket, mert olyan rosszak és előnytelenek a SZTÁR-unkról, hogy éjszaka nem fogunk tőle aluszkálni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 22:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73472)
de mér kell 20-szor ugyanazt a képet betenni?
nem téma kanna, hisz ugyanazokat a képeket szúrjátok be! csináljon valami balhét megint, oszt lesznek róla új fotók, oszt majd akkor tegyétek be, addig meg irány a süllyesztő, ahova való!
"béke" by Zombíííííííí!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 21:21
nem téma kanna, hisz ugyanazokat a képeket szúrjátok be! csináljon valami balhét megint, oszt lesznek róla új fotók, oszt majd akkor tegyétek be, addig meg irány a süllyesztő, ahova való!
"béke" by Zombíííííííí!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73472)

huge

Astrás
Isabela K