Uma Thurman:

na és Ő? Christina Aguilera
JAVÍTVA. LEGKÖZELEBB HASZNÁLJ KÉPFELTÖLTŐT, NE A KÉP DIREKT LINKJÉT SZÚRD BE, MERT HA AZ OLDAL MEGVÁLTOZIK, ELTŰNIK A KÉP!!! DrAnthony

Rihanna
LEGKÖZELEBB MENTSD LE A KÉPEKET A GÉPEDRE ÉS KÉPFELTÖLTŐ HASZNÁLATÁVAL
www.kepfeltoltes.hu
SZÚRD BE A KÉPEKET!!!
EZT A HSZ-T TÖRÖLNÖM KELLETT, MERT A KÉPEKET NEM SIKERÜLT VISSZANYERNEM. Jav.: DrAnthony
LEGKÖZELEBB MENTSD LE A KÉPEKET A GÉPEDRE ÉS KÉPFELTÖLTŐ HASZNÁLATÁVAL
www.kepfeltoltes.hu
SZÚRD BE A KÉPEKET!!!
EZT A HSZ-T TÖRÖLNÖM KELLETT, MERT A KÉPEKET NEM SIKERÜLT VISSZANYERNEM. Jav.: DrAnthony
Egy egész szexis kép Gwyneth Paltrow:

Rihanna

Ez a csaj akkor már minek vesz fel ruhát, ha mindíg látszik a melle(...büdös rin**ó)?
Se nem takar, se nem tart melegen. (Ez egy válasz purple19 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 09:24
Se nem takar, se nem tart melegen. (Ez egy válasz purple19 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

JAVÍTVA. LEGKÖZELEBB HASZNÁLJ KÉPFELTÖLTŐT, NE A KÉP DIREKT LINKJÉT SZÚRD BE, MERT HA AZ OLDAL MEGVÁLTOZIK, ELTŰNIK A KÉP!!! DrAnthony

Megmondom őszintén, sokan odavannak az ilyen tejcsoki lányokért, de nekem sajna ez a csaj nem jön be... Nem tetszik, se így-se úgy... (Na, ezért biztos kapok a pofámra...)
(Ez egy válasz purple19 üzenetére (2007. 09. 25. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Hű!Nem tetszik?!De hisz ez rihanna!
Há' buzi-e vagy?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 25. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 22:47
Há' buzi-e vagy?

Megmondom őszintén, sokan odavannak az ilyen tejcsoki lányokért, de nekem sajna ez a csaj nem jön be... Nem tetszik, se így-se úgy... (Na, ezért biztos kapok a pofámra...)

Osztan tudod-e, mi a logika? Igen? Akkor van-e akváriumod? Nincs? Akkor ki is a hokker???
Naaa, hát evvan, nem gyön be a csaj... Na, tedd le azt a követ! Te is, meg te is!!!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 25. kedd 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Naaa, hát evvan, nem gyön be a csaj... Na, tedd le azt a követ! Te is, meg te is!!!

'A követ igazából fel sem vettem a kezembe'. 'Csak úgy tettem, mint ha benne lenne'....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 26. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 20:57

Osztan tudod-e, mi a logika? Igen? Akkor van-e akváriumod? Nincs? Akkor ki is a hokker???

Courney Cox igazi cicije.

szerintem legtöbb celeb már direkt csinálja az ilyen lefotozható pikáns jeleneteket, csak hogy mindig cimlapon legyen, és tudjanak miről csámcsogni az ujságok
Már ugye ha ez valóban Courtney Cox...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
doki! tudhatnád,én soha nem csalok.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 28. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez az!!! Pontosan tudom, hogy állandóan csalsz, Rodolfó is tőled tanult!
Különben is, nem hiszem, h te csaltál, csak arra gondoltam, hogy nekem nem hasonlít annyira Courtney Cox-ra, ez a kép sok más fekete hajú csajra is hasonlíthat.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyira még nem "celeb", de szerintem gyönyörű:
Jessica Stroup amerikai színésznő:

Jessica Stroup amerikai színésznő:

Ali Larter amerikai színésznő.
Szeret horrorfilmekben szerepelni (Végső állomás 1-2, Kaptár 3). Szerintem GYÖNYÖRŰ!!

Szeret horrorfilmekben szerepelni (Végső állomás 1-2, Kaptár 3). Szerintem GYÖNYÖRŰ!!

Gillian Anderson:

Jééé, volt szőke is?
Sosem láttam még róla szőke képet, mindig vörösnek láttam csak...
Hááát, nem is tudom, kicsit mintha öregítené... Vagy ezek esetleg nem régi képek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 12:20
Sosem láttam még róla szőke képet, mindig vörösnek láttam csak...

Hááát, nem is tudom, kicsit mintha öregítené... Vagy ezek esetleg nem régi képek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Gillian Anderson: