Celeb képek, videok: Az "igazi" hírességek csarnoka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#601   2008. 02. 29. péntek 10:34
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Sztem félreértettél. A Bostoni halottkémekben játszik egy csaj, nagy ritkán tűnik csak fel (a stáblistán sem találtam a nevét), vékony szőke. Na, őőőőőt kerestem volna, de mivel még a stáblistán sem találtam a nevét, ezért tettem be Jill-t.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 27. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 27. szerda 11:17
Se nem szőke, se nem vékony, de azért köszönöm! És külön azt is, hogy így gondoltál rám, és kismellű szőke cicákat vadászol. Tudom, kizárólag az én kedvemért. wink worship alien2
#602   2008. 03. 01. szombat 12:25
Lindsay Lohan is "jó" úton halad... confused mármint ha a Britney-féle lezüllés "jó" út...

Fékezhetetlen bulik, piálás...

Én is dohányzom. De ilyen undorító, csöves-sárga ujjam sosem volt:

#603   2008. 03. 02. vasárnap 11:30
X Törölt felhasználó (7767)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#604   2008. 03. 02. vasárnap 13:44
Krok486 Krok486
Nem értettelek félre, hanem egyszerűen leragadtam a kedvenc pannonos csajomnál nyes

A rendőrnénire gondolsz, aki Woody mellett feszít? Róla én is megnéznék egy-két képet, majd nyomozok, hátha rátalálok.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 29. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 02. 29. péntek 10:34
Sztem félreértettél. A Bostoni halottkémekben játszik egy csaj, nagy ritkán tűnik csak fel (a stáblistán sem találtam a nevét), vékony szőke. Na, őőőőőt kerestem volna, de mivel még a stáblistán sem találtam a nevét, ezért tettem be Jill-t.
#605   2008. 03. 02. vasárnap 17:14
Jaaaa, úúgy! nyes Hááát, a filmben csak ez az egyetlen vékony szöszi szokott néha felbukkanni... Akkor csak őrá gondolhatok... nyes
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 13:44
Nem értettelek félre, hanem egyszerűen leragadtam a kedvenc pannonos csajomnál nyes

A rendőrnénire gondolsz, aki Woody mellett feszít? Róla én is megnéznék egy-két képet, majd nyomozok, hátha rátalálok.
#606   2008. 03. 04. kedd 20:38
X Törölt felhasználó (42823)
Alessia Merz (olasz model, szinésznő wink

#607   2008. 03. 04. kedd 20:55
Ez a Peter, csak így tovább!!! worship eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 04. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42823)
2008. 03. 04. kedd 20:38
Alessia Merz (olasz model, szinésznő wink

#608   2008. 03. 05. szerda 11:42
X Törölt felhasználó (42823)
Tessék parancsolni! Még néhány kép Alessia Merz-ről.

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 04. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 04. kedd 20:55
Ez a Peter, csak így tovább!!! worship eljen
#609   2008. 03. 05. szerda 21:34
Köszi! Nagyon csinos a hölgy... Véleményed: Neked vörösen vagy feketén tetszik jobban? Nekem pl. vörösen sokkal szexisebb, izgalmasabb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 05. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42823)
2008. 03. 05. szerda 11:42
Tessék parancsolni! Még néhány kép Alessia Merz-ről.

#610   2008. 03. 06. csütörtök 01:39

Patrick Wayne Swayze

Született: 1952. augusztus 18.
Houston, Texas

"Los Angeles

Napjai vannak hátra Patrick Swayze-nek (55), a Dirty Dancing és a Ghost sztárja végstádiumú hasnyálmirigyrákban szenved – írta a National Enquirer amerikai magazin.

A színész csaknem két évtizedes kihagyás után két éve tért vissza a szakmába a Rowan Atkinson és Kristin Scott Thomas főszereplésével készült, Eltakarítónő című filmben. Swayze két új projektet tervezett ez évre, de a sors közbeszólt. Januárban gyors fogyásra és gyakori rosszullétre panaszkodva ment el orvosához, aki megállapította: a daganat teljesen felemésztette a hasnyálmirigyét, és szétlökődött a szervezetében. Swayze a Stanfordi Egyetem orvosi klinikáján kapott agresszív kemoterápiás kezelést, amely sajnos nem járt eredménnyel.

– Három kezelésen van túl, de a daganat nem lett kisebb – mondta a magazinnak a sztár egyik ismerőse. – Az orvosok közölték, már csak két sorozatot kaphat, de nincs sok értelme, mert a rák nem reagál rá. Azt mondták, készüljön fel, mert közel a vég.

Swayze, aki az 1980-as Dirty Dancing sármos tánctanárának szerepében robbant be Hollywood élvonalába, majd a Ghost című romantikus drámával Demi Moore oldalán bebetonozta magát, két évtizede megcsömörlött az álomgyártól, és farmján visszavonultan élt. 2006-ban döntött úgy, hogy ad karrierjének még egy esélyt, de úgy tűnik, az élet másképp gondolta. A magazinnak nyilatkozó forrás szerint már csak a csoda segíthet; ha Swayze leépülése ilyen tempóban folytatódik, legfeljebb öt hete lehet hátra."
#611   2008. 03. 11. kedd 19:20
Jessica Biel

Jessica Claire Biel Ely, Minnesota-ban született 1982 március 3.-án, de Boulder-ben éltek, s nőtt fel miután a család újra letelepedett. Fiatalként szerette az éneklést, modelkedésd, és a szinészkedést. 1994-ben ki is próbálta magát a "International Modeling and Talent Association's Los Angeles Convention" Korához képest megkapta a legmagasabb iskolai elismerést ( Young Actors Space ), és LA-ben szinészkedni is kezdett. ( 7th Heaven )
Jól ment neki és hamar kitünt, hogy több lehet itt, mint a helyi kis lány aki a szinházban játszik gyermek szerepeket. ( Beauty and the Beast, The Invisible People, Annie, és The Sound of Music )
1997-ben már film szerepe is volt ( Peter Fonda - Ulee's Gold ) és a Sundance and Cannes Film Festivals résztvevője is lett. 1 évvel később Jonathan Taylor Thomas filmjében látjuk viszont ( I'll Be Home for Christmas )

1999-ben bekerül a " People magazine's 50 Most Beautiful People " szavazására, ahol a Gear-be készült majdnem nude képek alapján első lett. A képek 180fokban változtatják meg a róla alkotott képet mivel még fiatalon ált modelt ilyen lenge képeknek.

#612   2008. 03. 13. csütörtök 11:52
Krok486 Krok486
MEGTALÁLTAM A SZŐKE LÁNYT A BOSTONI HALOTTKÉMEKBŐL!!!

Leslie Bibbnek hívják. Kezdetnek íme egy kis videóvetítés róla:

Leslie Bibb legjobb fotói és filmrészletei

Biográfia: na ebből nem sokat sikerült találni, de annyi biztos, hogy sok amerikai sorozatban játszott, és többször is szerepelt FHM-címlapokon (persze nem kis hazánkban).

És ha tetszett, íme még néhány kép "nyersben":

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 23. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 02. 23. szombat 11:30
Ezzel én is pont én is így vagyok!

Vannak jó pillanatai a csajnak, amikor egész jól néz ki, amikor mosolyog a csaj, komondottan tetszik, de sokszor meg olyan átlagos-átlag alattinak tűnik...

Az igazság az, hogy ugyanebben a sorozatban van egy szőke vékony csaj is (na, mondjuk annak sincs valami nagy melle), őt kerestem volna a neten, de nem találtam. Így Jill Hennessy olyan "félmegoldás" lett.
#613   2008. 03. 13. csütörtök 21:20
WOW krok! wow1 worship eljen

Isten vagy! Őrá gondoltam!!! Köszi!

Na, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a K&H bankos fekete kleopátrás hajú táncoslányra rábukkanj! nyes
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 11:52
MEGTALÁLTAM A SZŐKE LÁNYT A BOSTONI HALOTTKÉMEKBŐL!!!

Leslie Bibbnek hívják. Kezdetnek íme egy kis videóvetítés róla:

Leslie Bibb legjobb fotói és filmrészletei

Biográfia: na ebből nem sokat sikerült találni, de annyi biztos, hogy sok amerikai sorozatban játszott, és többször is szerepelt FHM-címlapokon (persze nem kis hazánkban).

És ha tetszett, íme még néhány kép "nyersben":

#614   2008. 03. 14. péntek 17:08
Krok486 Krok486
Az azért nem lesz olyan egyszerű, mint sorozatnév és szerep szerint keresni valakit. A reklámok világa zártabb, de igyekszem... smile

És kösz a dicséretet! smile

De ha már itt tartunk: azért Leslie mellei is elmúlnának, ha borogatná őket, mármint ilyen szempontból nem sokkal "nőiesebb" a kedvenc pannonos csajomnál - vagyis ugyanolyan észvesztően jó csaj! hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 13. csütörtök 21:20
WOW krok! wow1 worship eljen

Isten vagy! Őrá gondoltam!!! Köszi!

Na, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a K&H bankos fekete kleopátrás hajú táncoslányra rábukkanj! nyes
#615   2008. 03. 14. péntek 18:43
Hááát igen, ezt a "picicici" dolgot nála a TV-ben is figyeltem...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 17:08
Az azért nem lesz olyan egyszerű, mint sorozatnév és szerep szerint keresni valakit. A reklámok világa zártabb, de igyekszem... smile

És kösz a dicséretet! smile

De ha már itt tartunk: azért Leslie mellei is elmúlnának, ha borogatná őket, mármint ilyen szempontból nem sokkal "nőiesebb" a kedvenc pannonos csajomnál - vagyis ugyanolyan észvesztően jó csaj! hehe
#616   2008. 03. 15. szombat 08:21
tom1019 tom1019 VIP Admin
Lányoknak a mai napra:

#617   2008. 03. 16. vasárnap 17:22
Na és hogy a fiúknak is jusson valami:

#618   2008. 03. 17. hétfő 12:36
Bandur Bandur
Hát dranthony ezek nagyon szép fotók,művészien sugárzik a női báj és erotika eljen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 16. vasárnap 17:22

#619   2008. 03. 17. hétfő 21:06
Köszi!

Nekem legjobban a középső lány tetszik (Dina Meyer), csodálatos mosolya van!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 12:36
Hát dranthony ezek nagyon szép fotók,művészien sugárzik a női báj és erotika eljen
#620   2008. 03. 18. kedd 10:14
surdapapa surdapapa
Karsai Zitáról mindig a reklám jut az eszembe ...

Kicsi kamaty
Kicsi tánc! eplus2

oppá és jó, h elolvasom végig, mert a Dina Meyerre gtam, h Karsai Zita!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 16. vasárnap 17:22

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sanior Sanior
Nyitás ideje: 2006. 01. 28. szombat
Üzenetek: 837db
Utolsó üzenet: 2024. 05. 10. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!