Celeb képek, videok: Az "igazi" hírességek csarnoka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#517   2007. 12. 09. vasárnap 18:14
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Idegen szexhonlap reklámozása?
Itt ez nagy bűn.
(Ez egy válasz bmo123 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 17:57
http://www.*****.hu/index.php?inc=video_more&pic_id=*** (Moderálta: DrAnthony)

(1 hét tiltás + ennek kivételével a mai semmitmondó egysoros hsz-id törlése: tom)
#516   2007. 12. 09. vasárnap 17:57
bmo123 bmo123
http://www.*****.hu/index.php?inc=video_more&pic_id=*** (Moderálta: DrAnthony)

(1 hét tiltás + ennek kivételével a mai semmitmondó egysoros hsz-id törlése: tom)
#515   2007. 12. 09. vasárnap 17:31
X Törölt felhasználó (69371)
kifejezetten csinos, talán a képernyők egyik legszebbje! csak kár, hogy már foglalt, és anyuka! mákos ez a Bocskor!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 15:57
Várkonyi Andrea:

(Na de gyerekek, őszintén: Csúnya? Nőietlen?)

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#514   2007. 12. 09. vasárnap 15:57
Várkonyi Andrea:

(Na de gyerekek, őszintén: Csúnya? Nőietlen?)

#513   2007. 12. 09. vasárnap 15:47
Azért a Bloom gyerek is játszott egy pár (szerintem) jó filmben. Nekem pl. jó film a Gyűrűk Ura trilógia, jó film a Trója, és jó film a Sólyom végveszélyben is (bár ahogy mondtam, abban nem nagy szerepet kapott).
De ismétlem magam, szerintem a nőkben az ilyen nyálgép-kisfiús pofival felébreszti az anyai ösztönöket, azért csipázzák. Vagy tuggyaafranc miért... kerdes hehe
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 16:38
hmm, az ilyen kisfiús ábrázat már a dicaprionál előjött... azt a nyálfejű csigát is bírták a csajok... de mér??? (pedig jó filmekben játszott és egész jó színész sztem,ettől függetleneül) de ki ez a bloom? nyes
#512   2007. 12. 09. vasárnap 09:45
Krok486 Krok486
Azért, mert a csajok egy része a borotvált mellkasra gerjed. Szerintem meg mindenki gyanús, aki leveszi a szőrt a melléről - mármint a pasikra gondolok... nyes
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 16:38
hmm, az ilyen kisfiús ábrázat már a dicaprionál előjött... azt a nyálfejű csigát is bírták a csajok... de mér??? (pedig jó filmekben játszott és egész jó színész sztem,ettől függetleneül) de ki ez a bloom? nyes
#511   2007. 12. 07. péntek 16:38
yanee84 yanee84
#510   2007. 12. 07. péntek 08:30
surdapapa surdapapa
nekem fejügyileg tiszta Palcsó Tamás!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 06. csütörtök 16:05
Orlando Bloom a "kisfiús" ábrázatával hódít, felébreszti a nőkben az anyai hajlamot, szerintem. Pedig annyi férfiasság van benne, mint a VIVA-s hokkergyerek műsorvezetőben... mf2
Csodálkoztam is, amikor megláttam a Black Hawk Down (A Sólyom végveszélyben) című filmben. Mondom, hogyan fog ez eljátszani egy kőkemény Rangert. De hála Istennek a film elején leesik a helikopterről, és annyi a szerepe. Nem is csoda, csak a neve kellett...
#509   2007. 12. 06. csütörtök 16:05
Orlando Bloom a "kisfiús" ábrázatával hódít, felébreszti a nőkben az anyai hajlamot, szerintem. Pedig annyi férfiasság van benne, mint a VIVA-s hokkergyerek műsorvezetőben... mf2
Csodálkoztam is, amikor megláttam a Black Hawk Down (A Sólyom végveszélyben) című filmben. Mondom, hogyan fog ez eljátszani egy kőkemény Rangert. De hála Istennek a film elején leesik a helikopterről, és annyi a szerepe. Nem is csoda, csak a neve kellett...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 06. csütörtök 11:01
Lányoknak:

Orlando Bloom színész egy jótékonysági úton, Nepálban.
2007. december 3.
#508   2007. 12. 06. csütörtök 16:03
Hát nekem se jött be sosem... Nem is tudtam felfogni, hogy miért ő az egyik legjobban keresett modell. Tán azért, mert manapság a "különleges" arcú nőket keresik. Ja, ha a csúnyaság egyenő a különlegességgel... levele

De legalább már felszedett pár kilót (3. kép), és nem az az undormány anorexiás giliszta.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:03
Kate Moss

hát eddig se wót jó véleményem róla! de mit esznek ebben a nőben! confused

Sharon!
még most is nagyon ott van!
#507   2007. 12. 06. csütörtök 14:03
surdapapa surdapapa
Kate Moss

hát eddig se wót jó véleményem róla! de mit esznek ebben a nőben! confused

Sharon!
még most is nagyon ott van!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 04. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 04. kedd 14:58
Kate Moss ismét a pletykalapok főszereplője, ezúttal azonban semmi drog, és semmi Pete Doherty nincs a dologban, Kate egyszerűen csak monokinizik.

A napokban a harminchárom éves szupermodell cicije virít mindenütt, pedig a lány meztelen felsőtestét megannyi divatbemutató alkalmával felfedte már. Ennek ellenére óriási paparazzi fogásnak számítanak azok a képkockák, amiken a modell egyszerűen csak monokinizik Cancun egyik luxusszállójában.

A híresztelések szerint Kate és jelenlegi párja, Jamie Hince viszonya kiegyensúlyozott, a modell túljutott Dohertyn, azt azonban még senkinek nem sikerült kideríteni, ki az a férfi, aki Kate meztelen testére veti magát - egy mindenesetre biztos, nem Jamie Hince.

---------------------------------------------------
Más:

Saron Stone mind a mai napig a legerotikusabb kisugárzású színésznők közé tartozik - a híresség pedig kimondottan élvezi is ezt.

Sharon Stone egy amerikai chat-műsorban beismerte, még mindig nagyon élvezi, hogy a szexszimbólumok közé sorolják - a negyvenkilenc éves színésznőt is beválogatták a Playboy azon listájára, ami az évszázad huszonöt legszexibb hírességéből áll. Larry King műsorában a színésznő úgy nyilatkozott, nincs is annál jobb mint, hogy az embert szexszimbólumnak tartják.
#506   2007. 12. 06. csütörtök 11:01
tom1019 tom1019 VIP Admin
Lányoknak:

Orlando Bloom színész egy jótékonysági úton, Nepálban.
2007. december 3.
#505   2007. 12. 04. kedd 19:37
GG hír:

"Reese Witherspoon és szerelme, Jake Gyllenhall egy repülőút során eltűntek a mosdóban. Az utasok szerint valószínűleg egy kis szex kedvéért vonultak félre.

Reese Witherspoon és Jake Gyllenhall Németországból utaztak Los Angelesbe. Állítólag hevesen végigcsókolózták a fél utat, majd Reese kiment a mosdóba. Hamarosan Jake is követte a színésznőt.

"Rögtön elkezdtem mérni az időt a stopperemmel, és összesen 11 percig voltak bent." - mesélte az egyik utas a Star magazinnak. Először Reese ment vissza a helyére, majd Jake kicsit később jött ki a mosdóból.

Azonban a feltűnést így sem sikerült elkerülniük. "Reese ezután elaludt, Jake pedig elővette a laptopját, és azon dolgozott." - mondta a mindenre odafigyelő utas."

Nekem speciel sosem jött be Reese kisasszony, főleg az állán azzal a "Travoltás" vágással nem... nyes

Ettől függetlenül láttam a napokban egy női magazin címlapján (no reklám), hááát, azért jó nőt csináltak belőle... Mindig eszembe jut ilyenkor, h mire nem képes a mai számtech... eplus2
#504   2007. 12. 04. kedd 14:58
Kate Moss ismét a pletykalapok főszereplője, ezúttal azonban semmi drog, és semmi Pete Doherty nincs a dologban, Kate egyszerűen csak monokinizik.

A napokban a harminchárom éves szupermodell cicije virít mindenütt, pedig a lány meztelen felsőtestét megannyi divatbemutató alkalmával felfedte már. Ennek ellenére óriási paparazzi fogásnak számítanak azok a képkockák, amiken a modell egyszerűen csak monokinizik Cancun egyik luxusszállójában.

A híresztelések szerint Kate és jelenlegi párja, Jamie Hince viszonya kiegyensúlyozott, a modell túljutott Dohertyn, azt azonban még senkinek nem sikerült kideríteni, ki az a férfi, aki Kate meztelen testére veti magát - egy mindenesetre biztos, nem Jamie Hince.

---------------------------------------------------
Más:

Saron Stone mind a mai napig a legerotikusabb kisugárzású színésznők közé tartozik - a híresség pedig kimondottan élvezi is ezt.

Sharon Stone egy amerikai chat-műsorban beismerte, még mindig nagyon élvezi, hogy a szexszimbólumok közé sorolják - a negyvenkilenc éves színésznőt is beválogatták a Playboy azon listájára, ami az évszázad huszonöt legszexibb hírességéből áll. Larry King műsorában a színésznő úgy nyilatkozott, nincs is annál jobb mint, hogy az embert szexszimbólumnak tartják.
#503   2007. 12. 04. kedd 10:51

Kína legszebbjét, Zhang Zilint választották Miss World-nek a hétvégén tartott szépségkirálynő-választáson. Az első udvarhölgy Miss Angola, a második udvarhölgy pedig Miss Mexikó lett.
2007. december 1., Sanya, Kína
#502   2007. 12. 03. hétfő 19:13
haggyad má tom, az az egyetlen értelmes része... hehe akkor már inkább a lábánál kurtítsuk meg... eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 03. hétfő 16:26
de ha levágnánk katie holmes fejét, akkor már faxa lenne az "összeállítás"... eplus2
#501   2007. 12. 03. hétfő 16:26
de ha levágnánk katie holmes fejét, akkor már faxa lenne az "összeállítás"... eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 15:57
az az eccerűbb eset! nyes
#500   2007. 12. 03. hétfő 15:57
surdapapa surdapapa
az az eccerűbb eset! nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 03. hétfő 14:31
Egy biztos, újra összeáll a Jacksons5... hehe
#499   2007. 12. 03. hétfő 14:31
Egy biztos, újra összeáll a Jacksons5... hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 12:48
állítólag Michael Jackson is összeáll egy koncert erejéig! hehe

egyébként meg Óvakodjatok a törpétől! eplus2
#498   2007. 12. 03. hétfő 12:48
surdapapa surdapapa
állítólag Michael Jackson is összeáll egy koncert erejéig! hehe

egyébként meg Óvakodjatok a törpétől! eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 01. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 01. szombat 13:11

Tom Cruise és Katie Holmes amerikai színész házaspár a Bambi díjátadón, ahol Cruise munkásságát is elismerték.
2007. november 29., Düsseldorf

Tíz év után újra összeállt a Spice Girls együttes. Az öt brit hölgy egy hétvégi divatbemutatón lépett színpadra - "bemelegítésként" decemberben kezdődő, világ körüli turnéjuk előtt.

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sanior Sanior
Nyitás ideje: 2006. 01. 28. szombat
Üzenetek: 837db
Utolsó üzenet: 2024. 05. 10. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!