Korai Karácsony!

Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő a Four Christmases című filmjének bemutatóján.
2008. november 20., Los Angeles

Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő a Four Christmases című filmjének bemutatóján.
2008. november 20., Los Angeles
A legszexisebb pasik LÁNYOKNAK:

Blair Underwood

David Beckham

Daniel Craig

Ed Westwick

Hugh Jackman ausztrál színészt választotta egy amerikai magazin a legszexisebb élő férfinak. Az Ausztrália című film főszereplője ezzel olyan hírességek mellé került a listán, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Matt Damon.

Michael Phelps

Robert Buckley

Zac Efron

Blair Underwood

David Beckham

Daniel Craig

Ed Westwick

Hugh Jackman ausztrál színészt választotta egy amerikai magazin a legszexisebb élő férfinak. Az Ausztrália című film főszereplője ezzel olyan hírességek mellé került a listán, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Matt Damon.

Michael Phelps

Robert Buckley

Zac Efron
Debra Messing amerikai filmszínésznő.
Emmy-díjat kapott a Will és Grace sorozatban való alakításáért.

Emmy-díjat kapott a Will és Grace sorozatban való alakításáért.

Hááát, nem akarok rosszmájúskodni, de ezzel a hajjal és sminkkel Christina is beférne a mi kis "Negatív" topicunkba...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 15:27

Christina Aguilera fekete kisestélyiben
2008. november 10., Beverly Hills
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Heather Marie Mardsen, amerikai filmszínésznő (általában "B" kategóriás akciófilmekben játszott-játszik):

Ugyanmár... Értem is - tudom is... De mindegy.
Az utóbbi 2 hölgyről pár szó a magam részéről:
Katherine Heigl legelőször még bájos
Bájos arca, hosszú szőkésbarna haja már kislányként jelezték: igazi szépség válik belőle.
Nemrég adták a TV-ben az "Apám a hős" című vígjátékot, melyben Gerard Depardieu oldalán szerintem egy kellemes komédiát készítettek, de még ott is igazi kis
Manapság a Grace Klinika című sorozatban játszik. Itt kapcsolnám össze a másik hölggyel, Madchen Amick-kel.
Katehrine Heigl természetes szőkésbarna, és szerintem a Grace Klinikában viselt, mesterségesen rászőkített, "besárgított" nem áll jól neki. Mioért kellett azt a szép valódi szőkét elrontani ezzel a műanyaggal, nem tudom. Hasonlóképpen Madchen Amick. Sötét hajjal szerintem sokkal szebb volt.
(Ő egyébként legelőször a Twin Peaks-ben játszott). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 10. hétfő 10:27
Az utóbbi 2 hölgyről pár szó a magam részéről:
Katherine Heigl legelőször még bájos
ti
-színésznőként Steven Seagal felejthető akciófilmjében, a Száguldó erődben tűnt fel. alf
niBájos arca, hosszú szőkésbarna haja már kislányként jelezték: igazi szépség válik belőle.
Nemrég adták a TV-ben az "Apám a hős" című vígjátékot, melyben Gerard Depardieu oldalán szerintem egy kellemes komédiát készítettek, de még ott is igazi kis
ti
láthattuk. alf
ni alf
lá alf
nykéntManapság a Grace Klinika című sorozatban játszik. Itt kapcsolnám össze a másik hölggyel, Madchen Amick-kel.
Katehrine Heigl természetes szőkésbarna, és szerintem a Grace Klinikában viselt, mesterségesen rászőkített, "besárgított" nem áll jól neki. Mioért kellett azt a szép valódi szőkét elrontani ezzel a műanyaggal, nem tudom. Hasonlóképpen Madchen Amick. Sötét hajjal szerintem sokkal szebb volt.
(Ő egyébként legelőször a Twin Peaks-ben játszott). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Neeeemmmm!
Ő nem tucat szőke! Ő kimondottan szép! Sőt inkább a gyönyörűt mondanám rá!
Látom még mindig nem értesz semmit!
Látom még mindig nem értesz semmit!
Neeeemmmm!
Látom még mindig nem értesz semmit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 07. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 21:37
Látom még mindig nem értesz semmit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 07. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismét egy "tucatszőke":
Katherine Heigl filmszínésznő

Madchen Amick filmszínésznő:

egy kedves barátnőmnek szeretettel:

A Dr. House készítői a sorozat századik epizódját ünneplik.
2008. november 3., Los Angeles

A Dr. House készítői a sorozat századik epizódját ünneplik.
2008. november 3., Los Angeles
Ismét egy "tucatszőke":

Amy Smart:

akkor egy kis enyhítés a szépséges nők érdekében és mellett:

Gina Lollobrigida olasz színésznő a róla szóló dokumentumfilm bemutatóján a római filmfesztiválon. A 81 éves hírességet életműdíjjal is kitüntették.
2008. október 31., Róma
és egy aktuálisabb kép a fiatalság javára:

Kate Beckinsale amerikai színésznő Halloweent ünnepel a kislányával, Lilyvel és férjével, Len Wiseman filmrendezővel.
2008. október 31., Los Angeles (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 30. csütörtök 23:56

Gina Lollobrigida olasz színésznő a róla szóló dokumentumfilm bemutatóján a római filmfesztiválon. A 81 éves hírességet életműdíjjal is kitüntették.
2008. október 31., Róma
és egy aktuálisabb kép a fiatalság javára:

Kate Beckinsale amerikai színésznő Halloweent ünnepel a kislányával, Lilyvel és férjével, Len Wiseman filmrendezővel.
2008. október 31., Los Angeles (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, akkor most visszakérdezek: Ő nem férne bele "majdnem" a negatív szex-szimbólum kategóriába?
novazze megelőzté!
ez a nő
még a negatívba is elég jóindulattal fér be!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a nő
még a negatívba is elég jóindulattal fér be!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, akkor most visszakérdezek: Ő nem férne bele "majdnem" a negatív szex-szimbólum kategóriába?
Nálam fél lábbal már benne van (vagy fél mellel).
Amiket lentebb linkeltél doki, na azok bezzeg ...
De az a fej Sipos Petinek.
Amiket lentebb linkeltél doki, na azok bezzeg ...
De az a fej Sipos Petinek.
(Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Julia Roberts és Bruce Willis egy jótékonysági felolvasóesten.
2008. október 27., San Francisco

Sanior

Anikó84