igen most latom kicist felre ertetem bocsanat de nekemis relevans volt
szega-nak írták a választ jatekosmel-ék, nem neked.
de értelemszerűen neked is írhatták volna.
Nálunk hasonló volt a szitu, így lett nekünk is masszőr pasi házibarátunk, immár 7 hónapja járunk hozzá, közös szuper élményekért. (Ez egy válasz rolia üzenetére (2026. 07. 29. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 12:59
de értelemszerűen neked is írhatták volna.
Nálunk hasonló volt a szitu, így lett nekünk is masszőr pasi házibarátunk, immár 7 hónapja járunk hozzá, közös szuper élményekért. (Ez egy válasz rolia üzenetére (2026. 07. 29. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nem feltetlenul massazsra gondoltam mas program is szoba johet csak ebbe a forumba irtam be
nem feltetlenul massazsra gondoltam mas program is szoba johet csak ebbe a forumba irtam be
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2026. 07. 29. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 12:52
Fizesd be egy normál masszázs, egy pasihoz ajándékba. Ott, ha hajlandó elmenni, már oldódik a gátlása a meztelenség/szégyellőség/idegen férfi témakörökben.
Ne láss bele semmit, egyelőre ez a Te vágyad inkább, a hallani se akar róla, az nyilván erős reakció egy teljesen normális, hétköznapi szolgáltatásra.
A legőszintébb, ha megjérdezed, hogy miért nem szeretné?
Ne láss bele semmit, egyelőre ez a Te vágyad inkább, a hallani se akar róla, az nyilván erős reakció egy teljesen normális, hétköznapi szolgáltatásra.
A legőszintébb, ha megjérdezed, hogy miért nem szeretné?
Fizesd be egy normál masszázs, egy pasihoz ajándékba. Ott, ha hajlandó elmenni, már oldódik a gátlása a meztelenség/szégyellőség/idegen férfi témakörökben.
A legőszintébb, ha megjérdezed, hogy miért nem szeretné? (Ez egy válasz szega85 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 05:39
A legőszintébb, ha megjérdezed, hogy miért nem szeretné? (Ez egy válasz szega85 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek a páromat hogy tudnám rávenni hogy valaki megmasszírozza? Férfiról hallani sem akar de szerintem azért mert tudja hogy izgatná a dolog
sziasztok paromal megyunk jovo heten Bdapestre par napra tudtok ajanlani valami jo ki kapcsolodast parom nem anyira nyitot inkab valami visza fogot erdekelne
Ez az élmény nekünk is tetszene!
(Ez egy válasz egyszeregyazegy üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 15:55
Tegnapi nap egy szervezett tantrikus estèn vettünk rèszt! Ràhangolódàs,beszèlgetès,jàtèkok utàn pàros oktatás lett volna a következő program! Pàrom beszèlgetett egy màsik pàr hölgy tagjàval,ès azt talàltàk ki ,hogy kèt nő egymàs melletti àgyon legyen ellazítva! A tantra oktató azt mondta legyen így! Mire elő lett kèszítve a kèt àgy megjelent egy màsik pàr is! Kèrdezrèk hogy maradhatnak e nèzni,erre ki lett talàlva,hogy kell mèg egy àgy ès ők is rèszt vehetnek az oktatàson! Hàt az oktatàs vègère a hàrom lâny lènyegèben eggyütt èlvezet töbször is el,mi fiúk ès az oktató hathatós segitsègèvel! HÀT IGEN CSAK INTENZÍV ÈLMÈNY VOLT!
Sziasztok. Esetleg Baranya Somogy környékén van masszőr ? Ajánlást szeretnék leginkább.
Szerintetek a páromat hogy tudnám rávenni hogy valaki megmasszírozza? Férfiról hallani sem akar de szerintem azért mert tudja hogy izgatná a dolog
Cegléd környékén van jó joni masszőr? Feleségemet befizetném
Hölgyek, ki volt mostanában masszázson?
Sziasztok!
Hajdú-Biharban tudtok jóni masszászban jártas urat?
Előre is köszönöm!
Hajdú-Biharban tudtok jóni masszászban jártas urat?
Előre is köszönöm!
Mi izgathat fel egy nőt, erre hölgyeknek kellene válaszolni. Ne legyünk naívak, egy jó megjelenésű férfi masszőr kiválthat erzéseket, pláne ha a modora is olyan. Sajnos ez a tabusított szex téma miatt, ha egy nő férfi masszőrhöz megy, rögtön beindul a fantázia. Pedig egy jó masszőrnél nem keskeny a határ a munka és a szórakozás között.
Szerintem a nőkben van ilyen ok, kerülik a helyzetet.
És itt jön be a masszőr jó híre, ahova a barátnő jár és ajánlja oda el megy könnyebben.
De kíváncsi lennék mások véleményére is. (Ez egy válasz kamii üzenetére (2025. 08. 01. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 11:05
Szerintem a nőkben van ilyen ok, kerülik a helyzetet.
És itt jön be a masszőr jó híre, ahova a barátnő jár és ajánlja oda el megy könnyebben.
De kíváncsi lennék mások véleményére is. (Ez egy válasz kamii üzenetére (2025. 08. 01. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek a hölgyek képesek arra hogy egy masszőrnél felizguljanak? Vagy van aki pont ezért nem akar férfi masszőrhöz menni?
Szerintetek a hölgyek képesek arra hogy egy masszőrnél felizguljanak? Vagy van aki pont ezért nem akar férfi masszőrhöz menni?
Keres a weben yoni masszázs oktatásra. Sok találat közül válogathatsz
(Ez egy válasz dragon111 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 21:24
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen keresgélek, de a yóni masszázs alapjait szeretném elsajátítani saját (feleségem) örömszerzésére, illetve az esték felpezsdítésére. Ha van aki tud ebben segíteni, azt megköszönöm.
Lehet nem jó helyen keresgélek, de a yóni masszázs alapjait szeretném elsajátítani saját (feleségem) örömszerzésére, illetve az esték felpezsdítésére. Ha van aki tud ebben segíteni, azt megköszönöm.
Szia. Ez nem ilyen egyszerű azért.. Ha az orgazmus lenne a lényeg . Készíts elő egy más világot. Gyertyákkal ,relax zenével finom erre való olajokkal és masszírozd át szépen tetőtől talpig a párod. Az erogén zónákat se hagyd ki. De... Ne engedd elélvezni ,játssz vele . A végén már annyira fogja kívánni az orgazmust ,hogy el sem hiszed. Ez kb 1,5-2 óra . De megéri rászánni az időt. Utána csere. Tökéletes szórakozás egy párnak.
Ez engem is érdekelne!!!
(Ez egy válasz Parlagisas üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 20:15
Tud valaki konkrét helyet Szegeden és környékén, ahol ilyen masszázsban részesülhet egy pár mindkét tagja (akár egyszerre, akár külön)?
Sziasztok!
Sziasztok!
Szeretném a feleségemet elvinni egy erotikus masszázsra, Pécsen tudnátok ilyen helyet ajánlani ahol erre van opció?
Szeretném a feleségemet elvinni egy erotikus masszázsra, Pécsen tudnátok ilyen helyet ajánlani ahol erre van opció?
Tegnapi nap egy szervezett tantrikus estèn vettünk rèszt! Ràhangolódàs,beszèlgetès,jàtèkok utàn pàros oktatás lett volna a következő program! Pàrom beszèlgetett egy màsik pàr hölgy tagjàval,ès azt talàltàk ki ,hogy kèt nő egymàs melletti àgyon legyen ellazítva! A tantra oktató azt mondta legyen így! Mire elő lett kèszítve a kèt àgy megjelent egy màsik pàr is! Kèrdezrèk hogy maradhatnak e nèzni,erre ki lett talàlva,hogy kell mèg egy àgy ès ők is rèszt vehetnek az oktatàson! Hàt az oktatàs vègère a hàrom lâny lènyegèben eggyütt èlvezet töbször is el,mi fiúk ès az oktató hathatós segitsègèvel! HÀT IGEN CSAK INTENZÍV ÈLMÈNY VOLT!
Tud valaki konkrét helyet Szegeden és környékén, ahol ilyen masszázsban részesülhet egy pár mindkét tagja (akár egyszerre, akár külön)?

kalamos

Audrey Hollander