Fogjuk gyengéden két oldalról, két tenyerünk közzé a nyakát, tarkóját, majd egymással párhuzamosan mindkét oldalon simítsuk végig, egészen a vállakig. Ismételjük meg ezt de most úgy hogy hüvelykujjunkkal a gerinc mentén haladunk végig, tarkótól egészen a medencéig. Kezeinket, finoman simítsuk végig a karjain, csúsztassuk be a tenyerei alá majd finoman emeljük meg a karjait. Engedjük vissza őket, majd a tarkótól párhuzamosan szorító mozgásokkal haladjunk végig a karokon. Haladjunk ismételten a tarkótól, majd a vállaknál csúsztassuk be tenyerünket hónalj alá, majd lassan haladjunk két oldalt a csípő felé, majd vegyük az irányt a has felé. Az alhas vonalán találkoznak tenyereink, majd pedig, vegyük az irányt a mellek felé. Itt variálhatjuk, vagy oldalt kerüljük ki őket vagy a szegycsontnál, haladjunk a vállak felé. Vagy nem kerülünk ki semmit... Ebben az esetben tenyerünk vagy hónaljban, vagy pedig a kulcscsonton van. Természetszerűen karjait kicsit megemeli, mi nyúljunk azok alá és két irányba haladva húzzuk őket szét. Természetesen finoman, érzéssel. Fogjuk meg a bal kezét, tenyerét helyezzük rá a tarkójára. Jobb kezével támaszkodjon a combunkra, mondom a combunkra... Jobb kezünket helyezzük mi is a bal tenyerére, majd bal kezünket a könyökétől egészen le a csípőig finom mozdulatokkal simítsuk végig. Ezt ismételjük meg háromszor. Majd kéz csere, és a másik oldalon ugyanezt megismételjük. Ezt követően, a türelmesebbek végezhetnek a párjuknak egy finom arcmasszázst is.
Nagyjából ott tartottunk, hogy párunkat testileg és lelkileg elő és felkészítettük azoknak az élményeknek a befogadására ami rá vár. Itt most két úton folytathatjuk. Aki türelmetlen, az a *-l jelölt ponttól olvassa tovább, aki türelmesebb és ínyencebb, az olvassa és alkalmazza.Ültessük fel párunkat, lehetőleg török vagy lótusz ülésbe, kinek melyik a kényelmesebb. Természetesen segítsük is ebben, hiszen előző munkánk hatására ellazult. Kerüljük mindkét részről, a hirtelen, gyors mozdulatokat.Miután felült, térdelő helyzetbe helyezkedjünk mögé. Hagyjuk, hogy a felső testünknek támaszkodjon a háta. Ez úgy a férfiaknak, mint a nőknek elég erotikus. A férfiakat határozottan izgatja, amint végig simítja a nők mellbimbója a hátukat, míg a nőknek úgy szint izgató ahogy az izmos férfi mellnek támaszkodnak. Mondanom sem kell, hogy bár erre nem tértem ki, a masszázs végző egyént sem kell túlzottan sok ruha takarja. Arra az esetre most pedig nem térnék ki külön, hogy mi a teendő, ha a női mell a férfi fenekét simogatja, illetve, ha a nőnek kényelmetlen a férfi csontos mellcsontja... E tekintettben, kérem keresse fel plasztikai sebészét és/vagy személyi edzőjét.
szorításoktól, fogásoktól, mert amennyire élvezetes is tudd lenni, legalább olyan fájdalmas is lehet egy - egy fogás, ha erősebben nyomunk, fogunk meg egy izmot. Tarkó masszázs közben, fakultatív módon, jól jön, ha a felkart, vagy az egész kart is hosszú folyamatos simító mozdulatokkal végig masszírozzuk.Pozíciónk. Mivel még az elején vagyunk, és célunk ebben a részben a relaxáció, hogy minél fogékonyabb legyen majd az izgatásra, véleményem és tanácsom az lenne, hogy kerüljük azokat az eseteket ahol párunkra, partnerünkre ráülünk. Ellenkező esetben, mindkettőtök számára megnehezítitek a masszázs további részeit, túl nagy csábításnak teszitek ki magatokat még idő előtt.Javaslom, inkább a törzs melletti térdelő vagy guggoló pozíciókat (japcsi csajok alapból előnyben vannak ) amik valóban nem annyira kényelmesek, de rendkívül hamar megszokhatóak. Meg ugye beszéltem az állóképességről is...Mivel és itt ki tudja hanyadszor ismétlem magam célunk a relaxáció, kerüljük a beszédet, a beszélgetést. Lássunk és beszéljünk a kezeinkkel. Ezért javaslom kezdőknek a teljes sötétséget, zárjunk ki minden zavaró tényezőt. És ilyen esetben a beszéd is az. Ne valljunk szerelmet, megteszik helyettünk azt a kezeink, a mozdulataink is. Figyeljük a reakciókat. Mi az ami jól esik és mi az ami nem. Ha valami jó, ismételjük meg párszor, aztán csináljunk mást, majd térjünk vissza egy ideig. De ezt se vigyük túlzásba. Mindig azelőtt hagyjuk abba, mielőtt ő unná meg. Legyen meg benne mindig, az a vágy hogy hú ez igen.... ÉrintéseinkA férfiak többnyire, főleg ha a hátukról van szó, szeretik az erőteljes fogásokat, lábuknál azért a legtöbb inkább a finomabb mozgásokra esküsznek.A nők, pedig..... Lássuk be, volt abban valami, amikor a Don Juan de Marcoban azt mondja Johnny Deep, hogy a nőt úgy kell megérinteni ahogy a selyem, akár a nyári szellő. ( na jó ez nem az a rész, de ez is megfelel: http://www.youtube.com/watch?v=ZQiRtJ6uumk )Persze, mondanom sem kell mekkora a különbség az érintés és a cirógatás közt. De persze nekem is meg kell élnem valamiből... Szóval ott tartunk hogy kedves partnerünk ellazultan várja, hogy igazi munkánk még csak most kezdődjön. Mert ez eddig csak a bemelegítés volt.
Egyre másra néztem furcsán ki a fejemből, mikor a kedves fórumozók hozzászólásait olvastam, a témával kapcsolatosan. Talán pont ezért is jött a gondolat, hogy eddigi tapasztalataimat megosztom Veletek.A szenzuális, vagy nevezzétek erotikus masszázsnak, nem abból áll, hogy megsimogatjátok a pasitok hátát, bekenitek magatokat, őt csokival, tejszinnel, nagymama lekvárjával, megyúrmásszátok, ráültök a nedves puncival a fenekére, ráhajolva hozzádörzsölitek a mellbimbóitokat a hátához, harapdáljátok a tarkóját, közben a csiklótokat a farcsigolyáihoz dörzsölitek, majd hátára fordítva ilyen vagy olyan úton lerendezitek. Nem. Ez csupán, amolyan előjáték. Egy erotikus masszás teljes testet takar, és nem ritkán akár 2-3 órán keresztül is tart. Tehát állóképességgel tessék jól állni Persze ha a kezdetben nem jön is össze ennyi, ettől még fantasztikus nők maradtok, a pasi pedig napokig fogja emlegetni, hogy hú de jó voltál. De lássuk be, miért ne tegyük még jobbá, amit lehet.Első sorban, és itt főleg férfi társaim figyelmét hínám fel, van pár dolog, amire lelkileg szükségünk lesz. Az első, az önuralom, majd az intuíció, és persze a türelem. Önbizalomról nem is beszélek, ez magától értődik.Kezdjük hát.Először mindig arra kell törekednünk, hogy társunk minél kényelmesebben helyezkedjen el. Általában a háttal szoktam kezdeni. Ennek az egyik legfőbb oka, hogy a napok, hetek óta felgyűlt feszültséget így ezen az úton tudjuk a leghatásosabban elvezetni. Nem kell túlzásba esni, nem az a célunk, hogy meggyógyítsuk, csupán csak el kell lazítsuk. Főleg így tél felé haladva, tudd csodákat művelni, ha az olajat, amivel dolgozunk előtte megmelegítjük, de vigyázat ne forró legyen, de azért kéz melegnél melegebb. Apropó olaj. Az agyon dicsért babaolajak helyett vagy veszünk masszázsolajat (250 ml kb. 850 HUF) amelyek különböző illatokban kapható, vagy ha mi akarjuk kikeverni, akkor javaslom a szőlőmag vagy az olíva olajat. Figyelem, mindkettő rendkívül magas antioxidánsokban, de egyikük sem a textíliák barátja. Tehát. Eleinte arra ügyeljünk, hogy mozdulataink finomak, de mégis erőteljesek és határozottak legyenek. A csípőtől a tarkóig tartó mély mozdulatsort ne ismételjük, sőt szinte egy mozdulatsort sem ismételjünk, 3-4 alkalomnál tovább, mert egy idő múlva unalmas, majd pedig idegesítővé válik. Kombináljuk keresztirányú mozdulatokkal ami pld a csípő jobb oldalától a bal válig tart, majd pedig ez a fordított oldalon is megismételjük. Mint már azt már ennek előtte is többször hangoztattam, itt válik fontossá az intuíció, hogy érezzük, mely az a rész, amely a leginkább kívánja. FIGYELEM Nem, bármennyire is kívánja ott, bármennyire is nehezére esik hason feküdni ( ha pasi) a nemi szervek még jócskán odébb vannak.. Türelem, mindkét részről.Mindkét nemnél rendkívül fontos, hogy ellazítsuk a csípő, derék izmait, valamit a vállak. No igen a vállak. Nem egy embert halottam (magamat is) már dorombolni és nyöszörögni az élvezettől. Lehetőség szerint tartózkodjunk az erős szorításokt
Szia! Az erotikus oldaláról, de nem is tudtam, hogy van egészségügyi oldala is! Szóval az is érdekel!
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2011. 06. 15. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 08:28

vannak, de kérdés hogy te az eü-i vagy az erotikus oldal felől erdeklődsz
Izgatottan várjuk a történeteket!
a masszázs topikba írtunk az erotikus masszàzsról, ha gondoljatok bemásoljuk. Igaz nem konkrétan csak az intimzona, de lehet így is hasznos lesz
(Ez egy válasz neta üzenetére (2011. 06. 15. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 00:12

Sziasztok! Tudtok Joni masszázs oktató videót, filmet, címet...stb, aminek a valósághoz is köze van?
Sziasztok! Tudtok Joni masszázs oktató videót, filmet, címet...stb, aminek a valósághoz is köze van?
Mi érdeklődnénk...., ha lehet
priviben bővebben...
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 06. 03. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 03. péntek 09:13

szeretem az ilyen tudatlan ökör embereket mikor bele ugatnak más szavaiba!! a fran se szolt hozzád te barom paraszt!!! és mivel tényleg masszőr a szakmám igy most is keresek a Yoni masszázs iránt érdeklődőket!!!!
szeretnénk ha valaki leírná izgalmas masszás történetét nagyon érdekel bennünket a téma.
én is egyetértek,mert nem tudom miért kötött belém!!!
nagyon egyetértek Veled!!!
(Ez egy válasz virilis üzenetére (2011. 06. 08. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 21:07

Vagy egy hónapig nem nézek be errefelé, és igen szomorú a tény, hogy mi sem változott azóta, mert ez a topik is csak a meg-megújuló vitákat generálja újra és újra.
Pedig lehetne akár hasznos, információban gazdag beszélgetéseket folytatni e témában.
Pedig lehetne akár hasznos, információban gazdag beszélgetéseket folytatni e témában.
Vagy egy hónapig nem nézek be errefelé, és igen szomorú a tény, hogy mi sem változott azóta, mert ez a topik is csak a meg-megújuló vitákat generálja újra és újra.
Jól fogalmaztál,mivel sosem szoltam bele abba amiket irtál!!! ezzel szembe te bele ugatsz!!!
szeretem az ilyen tudatlan ökör embereket mikor bele ugatnak más szavaiba!! a fran se szolt hozzád te barom paraszt!!! és mivel tényleg masszőr a szakmám igy most is keresek a Yoni masszázs iránt érdeklődőket!!!!
Szia!!! Köszönöm igen csak kedves szavaid és nem is kell mást irnom csak azt h az irásod és modorod jellemez h ki lehetsz!! Ja és senkit sem oktattm ki és senkit nem probálok átalakitani a véleménye alapján!! szerintem te valami nagy barom lehetsz!!! ha ilyet véltél az irásaimbol kilvasni!!
Igen ez egy ilyen oldal és igy lehet olyat keresni aki kiszeretné probálni a YOI masszázst!! Na,most már tudod akkor!!!