Nekem az a fajta masszázs tetszik ahol a masszőr tényleg csak a masszázsra koncentrál páciens meg ellazul és élvezi azt a gyönyört amit a jóni masszázs ad. Nekem még nem volt benne részem, de csak olyat tudnék elképzelni amit egy két indiai videóban láttam.. a masszőr csak arra fókuszál .. hogy a tudásának megfelelően jóni masszázst alkalmazva érje el azt, hogy a páciens örömhöz jusson és nem megy bele semmiféle szexecskébe.... Gondolom többen néztetek már videókat és sokan látatok ti is olyat, hogy a masszázs címszó alatt hirdetik magukat a r*bik akik azt gondolják, hogy a silány sex a jó és a masszázst helyettesíthetik.. és az igazán jó masszőröket keresgélnünk kell.. és sokan már fel is adják a vágyaikat!
Ha ez megvolt beszélve, akkor miért ne?! Nekem is volt olyan hölgyismerősöm aki nem titkoltan ilyen célból érkezett, vagy hozta hozzám a férje
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 07. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 07. szombat 16:09
Törölt felhasználó (104575)

No, valaholt itt van az igazság, az erotikus masszázs dolgában. Nyilván van mikor a hölgy "kiszolgálása" az elsődleges, de ha megvan a szimpi, akkor akár több is történhet. Ha mondjuk nem is épp az első alkalommal, de egy második, harmadik masszázs után miért ne ?
Szerintem.
Szerintem.
No, valaholt itt van az igazság, az erotikus masszázs dolgában. Nyilván van mikor a hölgy "kiszolgálása" az elsődleges, de ha megvan a szimpi, akkor akár több is történhet. Ha mondjuk nem is épp az első alkalommal, de egy második, harmadik masszázs után miért ne ?
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 04. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 04. szerda 18:04
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 04. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (934287)

Ezt hozhatja a helyzet is. Voltam olyan párral akikkel masszázs volt megbeszélve, de úgy beindult a hölgy (és ettől a férj is) hogy a férj kérdezte a hölgyet hogy mit szólna ha hármasban folytatnánk. A hölgy válasza egy kéjes igeeeeen volt. ...........
Szóval mindenki tudja hogy miért van ezen az oldalon, de nem tudom fapofával végignézni hogy egy izgatott és nedves nő a kezeim között élvez...... a férj meg álló farokkal nézi ezt közelről és simogatja magát.
Igen emberből vagyok és igen potens is, viszont meg tudom magam türtőztetni ha kell, de ha nem kell.....
Szóval mindenki tudja hogy miért van ezen az oldalon, de nem tudom fapofával végignézni hogy egy izgatott és nedves nő a kezeim között élvez...... a férj meg álló farokkal nézi ezt közelről és simogatja magát.
Igen emberből vagyok és igen potens is, viszont meg tudom magam türtőztetni ha kell, de ha nem kell.....

Ezt hozhatja a helyzet is. Voltam olyan párral akikkel masszázs volt megbeszélve, de úgy beindult a hölgy (és ettől a férj is) hogy a férj kérdezte a hölgyet hogy mit szólna ha hármasban folytatnánk. A hölgy válasza egy kéjes igeeeeen volt. ...........
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 04. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 04. péntek 15:32

Törölt felhasználó (886790)

Ez így van, ezzel nem vitatkozom. Viszont ez a masszőr felelőssége. Aki tanulta a masszázst az tudja, hogy van benne etikai rész is. A masszőrnek kell megáljt parancsolni. Ha engedi elfajulni a dolgokat az eléggé gáz. Ok és okozat. Tegyük fel kérek egy erotikus masszázst felhúznak 90% állapotba Én se akarnék leállni, viszont higgadt fejjel átgondolva megbánnám és többet nem mennék ahhoz a masszőrhőz és nem is ajánlanám! Masszőrként Én ezt nem engedem, engedhetem meg magamnak. Túl sokat fektettem bele ahhoz, hogy csak úgy eldobjam. Az persze teljesen más kérdés ha előtte le van beszélve, hogy továbbmegyünk a végén! Ez is tapasztalat!!
van, de az orszag masik feleben
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 23:10
Törölt felhasználó (839911)

Sziasztok, van tapasztalatok lingam és yoni masszàzsal kapcsolatban? A pàromat szeretném meglepni egy közös masszàzsal de félek hogy valami kóklerbe futok bele. Tudnàtok ajànlani?
Köszi
Köszi
Sziasztok, van tapasztalatok lingam és yoni masszàzsal kapcsolatban? A pàromat szeretném meglepni egy közös masszàzsal de félek hogy valami kóklerbe futok bele. Tudnàtok ajànlani?
Köszi
Köszi
Jóni masszázs oktatására keresünk gyakorlattal rendelkező
férfit vagy párt
férfit vagy párt
Debrecenben keresnék masszőrt a feleségem részére
A yoni masszázst akarom kipróbálni, úgy, hogy a párom is jelen van. Van olyan ebben gyakorlott budapesti, vagy ahhoz közeli masszőr, akinek van erre helye? Írj üzenetet a fontosabb tudnivalókkal, pl. anyagiak, egy-két info, stb.
Csakis az előre megbeszélt dolgokig megy el az ember...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 04. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 04. péntek 15:32

Ez így van, ezzel nem vitatkozom. Viszont ez a masszőr felelőssége. Aki tanulta a masszázst az tudja, hogy van benne etikai rész is. A masszőrnek kell megáljt parancsolni. Ha engedi elfajulni a dolgokat az eléggé gáz. Ok és okozat. Tegyük fel kérek egy erotikus masszázst felhúznak 90% állapotba Én se akarnék leállni, viszont higgadt fejjel átgondolva megbánnám és többet nem mennék ahhoz a masszőrhőz és nem is ajánlanám! Masszőrként Én ezt nem engedem, engedhetem meg magamnak. Túl sokat fektettem bele ahhoz, hogy csak úgy eldobjam. Az persze teljesen más kérdés ha előtte le van beszélve, hogy továbbmegyünk a végén! Ez is tapasztalat!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 04. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 04. péntek 07:56
Törölt felhasználó (908783)

csak sokszor nincs megállás masszázs után,mert aki átéli,az már szeretne többet is....tapasztalat...

csak sokszor nincs megállás masszázs után,mert aki átéli,az már szeretne többet is....tapasztalat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 02. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 02. szerda 09:56

Nem is tartozik bele a szex. Akkor az nem yoni....
Igazad van, csak ezt nem mindenki így gondolja...........
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 02. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 02. szerda 09:56

Női Jóni masszőrt keresek!Kérem írjon!

(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2014. 04. 02. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Borsodban yoni? No Szex!
Miskolcon tud valaki yoni/erotikus masszőrt aki valóban az??
Sziasztok! Péntek estére nem tud valaki Sopronba masszőrt? kis meglepi lenne a hőlgynek, természetesen erotikus befejezéssel kellene.
Ha netán tud valaki akkor priviben írjon légyszi.
Ha netán tud valaki akkor priviben írjon légyszi.
Érdeklődnék hogy az erotikus/yoni masszázst hogyan lehet gyakorlatba ültetni.
Szoboszló környékén kellene egy hozzáértő esetleg érdeklődő személy akivel lehet ezt gyakorolni
Szoboszló környékén kellene egy hozzáértő esetleg érdeklődő személy akivel lehet ezt gyakorolni
A volt századparancsnokom hívták igy Jóni Gy... hadnagy,csak eszembe jutott.