Segítség, ismertetők

Klikk ide!1. Gyakran ismételt kérdések (GYIK, FAQ)

Klikk ide!2. Problémák, hibamegoldás

Klikk ide!3. VIP tagság ismertető

Klikk ide!4. Letölthető filmek ismertető

Klikk ide!5. Tagság ismertető

Klikk ide!6. G .Pont ismertető

Klikk ide!7. Beküldés ("Tölts fel Te is!") ismertető

Klikk ide!8. Amatőr havi verseny és versenyek ismertető


1. Gyakran ismételt kérdések (GYIK, FAQ)

 • Mit találok a GoldenGate-en, hogyan működik?

 • A GoldenGate 1999 óta igyekszik az erotikát kedvelőknek mindenben a maximumot nyújtani. Találsz rengeteg, magyar amatőrök által beküldött képet és videót; kategorizált pornó sorozatokat; több, mint ezer azonnal nézhető pornó jelenetet, többszáz letölthető DVD minőségű filmet ; vicces képeket és videókat; aktív fórumokat; chat-et, beépített üzenetküldőt; hogy csak a fontossabbakat említsük.
  Az oldal nagyrésze ingyenes, de a prémium szolgáltatásokhoz VIP tagságra van szükség. A letölthető filmekhez pedig licenszt kell vásárolnod, hogy megnézhesd őket. Illetve több alapvető kényelmi szolgáltatáshoz elég a sima tagság. Ezek: feltöltés (beküldés), chat használat, privát üzenet küldés és fogadás, kedvenc anyagok gyűjtése, hozzászólás, fórumozás, blog nyitás és frissítés. Regisztrálni az oldal jobb felső részén található "Regisztráció" gombra klikkelve tudsz. A VIP tagsággal számos előny jár, ezeket megtalálod ezen a segítség oldalon a "VIP tagság ismertető" részben!

 • Az oldal tartalmát kik adják?

 • Az oldal tartalmának egy részét Ti, a látogatók adjátok. Ezek az amatőr és vicces beküldött anyagok, hozzászólások, stb.... A napi sorozatok, pornó jelenetek és letölthető filmek jogtiszta anyagok. A GoldenGate engedélye nélkül nem szabad újraközölni semmit, ami az oldalon található!

 • Milyen gyakran frissül az oldal?

 • Az oldal látogatók által feltöltött része folyamatosan frissül, attól függően, hogy mikor történik beküldés, vagy épp hozzászólás. A napi pornó sorozatok, GoldenGate TV jelenetek a nevükből adódóan naponta, éjfélkor frissülnek. A letölthető filmekhez általában heti három alkalommal kerül ki új.
  2. Problémák, hibamegoldás

  Ha problémád van, on-line ügyfélszolgálatunk bármikor a rendelkezésedre áll! Lehetséges, hogy olyan kérdésed van, amelyre választ kapsz ezen az oldalon. Kérlek, csak akkor írj ügyfélszolgálatunkra, miután elolvastad a problémádhoz tartozó rész megfelelő bejegyzését (Például letölthető filmek, VIP tagság, G .Pont vagy feltöltés témakörben)!

  Amennyiben nem találtál megoldást ezen az oldalon, kérlek kattints ide, és írd meg nekünk problémádat, igyekszünk mihamarabb segíteni! Ha máskor is írni szeretnél, minden oldal alján megtalálhatod az "E-mail" linket!
  3. VIP tagság ismertető

 • Miért válasszam a VIP tagságot a GoldenGate-en?

 • Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi prémium szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!!

 • Mik a VIP tagság előnyei, milyen szolgáltatásokat vehetek vele igénybe?

 • A VIP tagsággal minden szolgáltatást igénybe vehetsz, amit az ingyenes tagsággal, ezen felül:
  - GoldenGate TV teljes használata több, mint ezer teljes jelenettel
  - VIP sorozatok és képek megtekintése (heti 4 extra sorozat, csak a VIP tagoknak), visszamenőleg is minden sorozatot megnézhetsz, egészen 2004-ig!
  - "Handsfree" mód (teljes képernyős kép diavetítés) és kedvencek playlist-ben nézhetőek
  - Az utóbbi 2 hónap sorozatainak egyben letöltése, egy sorozat egy ZIP-ben, összesen ~1.5Gb képanyag, ami napról-napra új letöltést jelent
  - Amatőr beküldők képeinek letöltése naponta egyben (Legalább napi 20 sorozat)
  - Extra méretű képek megtekintése, eredeti méretben (ez akár lehet 4000 pixeles felbontás is, a sima tagsággal csak az 1024 pixeles képeket látod)
  - Kedvenc témák gyűjtése a fórumban
  - Szavazás a VIP sorozatokra, hozzászólás a VIP sorozatokhoz

 • Mik a VIP tagságod által elérhető GoldenGate TV előnyei?

 • - A GoldenGate TV-ben jelenleg 979 videó található, több mint 13 nap és 20 órányi néznivaló (ez napról napra több lesz)!
  - A videókat nem kell letöltened. Bármikor, bárhonnan, egy kattintással indíthatód a videózást.
  - Az internet sebességedhez igazodva akár 3 különböző videó-minőség közül választhatsz.
  - A GoldenGate TV-ben több, mint 10 kategóriából választhatsz, így könyebben megtalálod az ízlésednek megfelelőt.
  - A GoldenGate TV-be minden egyes nap egy új videó kerül fel. Természetesen az összes régebbi videó is elérhető marad.

 • Hogyan lehetek VIP tag?

 • - Emeltdíjas SMS küldéssel, bankkártyás fizetéssel, IVR telefonos fizetéssel. Az ár függ a választott csomagtól, és időtartamtól. Ettől függően a VIP tagság ára heti bruttó 357-480 ft, havi ára 1440-1800 ft. Részletesen a regisztrációnál látni fogod a lehetőségeket és árakat.
  - Pont beváltással is lehetsz VIP tag, ha aktív részvételeddel összegyűjtesz oldalunkon 5000 pontot a GoldenGate .Pont rendszerben. Erről a rendszerről olvashatsz a "G .Pont ismertető" pontban ezen az oldalon!
  - Töltsd fel barátnőd meztelen képeit, vagy kettőtöket, vagy saját elcsípett képeket, és ingyen VIP tagsággal látunk el! (250-5000 pontot kapsz a .Pont rendszerben, ami egy heti VIP tagságra váltható, természetesen másra is beválthatod.). Beküldés: "Tölts fel te is" menüpont. Felhívjuk a figyelmedet, hogy csak abban az esetben adunk pontot a beküldésedért, ha annak eredetét és minőségét megfelelőnek találjuk. A részleteket a "Feltöltés ismertető " pontban olvashatod ezen az oldalon!

  Amennyiben még nem vagy VIP tag, az aktiválásához kattints ide!
  4. Letölthető filmek ismertető

 • Hogyan működik a film letöltés?

 • Lényegesen egyszerűbb a filmekhez jutás az oldalunkon, mint másutt. Szabadon letöltheted a kikerült filmeket, ráadásul letöltésvezérlőt is használhatsz, és nincs gond akkor sem, ha lassú a neted, mert a letöltési időd is korlátlan! Fizetni a filmért ráérsz akkor, amikor először megnézed.

  A legelső tőlünk letöltött film indításakor (legyél az internetre csatlakozva) a windows media player fel fog tenni egy kérdést, melyre nyomj OK gombot. Ekkor automatikusan alkalmassá teszi magát a lejátszód, hogy a filmjeinket le tudja játszani. Ezután a filmjeink első indításakor a windows media player feldob egy kis ablakot, melyben megtalálod, hogy hova kell az sms-t küldeni (Több fizetési mód is a rendelkezésedre áll majd: telefonos hívás, bankkártya, stb...). Amint elküldted az sms-t, azonnal kapsz egy válasz sms-t, melyben lesz egy jelszó. Ezt csak be kell írnod a windows media player által nyitott kis ablakba és onnantól bármikor szabadon megnézheted a filmet (többet nem fogja kérdezni a jelszót)! (Fontos, hogy a filmjeink csak windows media player-el nézhetőek meg! Ez a lejátszó az összes windows-on alapból rajta van)

 • Mi történik amikor megadom a jelszót a media player-nek?

 • A media player automatikusan letölt az oldalunkról egy licenszet, melynek segítségével a számítógépeden bármikor lejátszható lesz a film. A film első elindításakor, amikor a media player kéri az sms-t, csatlakozva kell lenned az internetre, mert azon keresztül kapod meg a licenszet. Fontos, hogy ez a licensz a windows-odban kerül elmentésre. Ezért ha újra kell telepítened a windows-t, utána újra be kell szerezned a licenszet. Ezért legközelebb már nem kell fizetned, ezt kétszer ingyenesen kiadjuk a számodra. Amennyiben az újratelepítés előtt exportálod a licenszeket, majd utána importálod, a jelszót sem fogja kérni, így a két leheőséged korlátlanul megmarad!
  5. Tagság ismertető

 • Mennyibe kerül a tagság?

 • A tagság teljesen ingyenes.

 • Miért jó, ha lesz GoldenGate tagságom?

 • Rengeteg plusz szolgáltatást kapsz, melyeket csak tagok vehetnek igénybe.

 • Mik a tagság előnyei, milyen szolgáltatásokat vehetek vele igénybe?

 • - A G .Pont rendszert használhatod, gyűjthetsz pontokat és beválthatod őket fizetős és extra szolgáltatásokra. Bővebben ezen az oldalon, a "G .Pont ismertető " pont alatt olvashatsz erről!
  - Ingyenes videókat csak regisztrált tagok tölthetnek le
  - Az ingyenes sorozatok megtekintésén túl azokra szavazatot adhatsz le, hozzászólhatsz (szex, amatőr, kismalac sorozatok és képek)
  - Küldhetsz be nekünk saját amatőr anyagot, vagy akár kismalac rovatba kerülő képet, videót a "Beküldés ( tölts fel te is!)" menüpontot használva
  - Az oldalunkon szereplő bármely ingyenes kategória képét elküldheted képeslapként
  - Küldhetsz privát üzenetet bármelyik hozzászóló, vagy amatőr sorozatot beküldő tagunknak
  - Hozzászólhatsz és témákat hozhatsz létre a fórumban
  - Chat-elhetsz, fórumozhatsz, blogot nyithatsz

  Ne feledd: a felsorolt tevékenységekért mind pontok járnak!

  Ajánljuk figyelmedbe VIP tagságunkat, mellyel sokkal több tartalomhoz férhetsz hozzá! Ha VIP tagságot szeretnél, válaszd a "VIP tagság ismertető" részt ezen az oldalon!
  6. G .Pont ismertető

 • Mi a GoldenGate .Pont?

 • A GoldenGate .Pont lényege, hogy a GoldenGate-en való aktív részvételed pontokkal honoráljuk. Ezeket gyűjtheted pl. sorozatokra, képekre való szavazással, hozzászólások írásával, amatőr képeid beküldésével, stb...

 • Mire használhatom ezeket a pontokat?

 • Beválthatod különböző (pontba kerülő vagy egyébként fizetős) szolgáltatásokra. Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, miért mennyi pontot kapsz (zárójelben a napi maximum elérhető pont), illetve a beváltáskor mikre használhatod fel.

 • Miért kapok pontokat és pontosan mennyit?

 • Tevékenység Ennyi pontot kapsz
  egyszerűsített szavazás (tetszik / nem tetszik) 1 (max. 10 naponta)
  "szakértő vagyok " szavazás 1 (max. 10 naponta)
  szavazás az állandó szavazásban résztvevő amatőr sorozatokra (csak VIP-ek szavazhatnak) 5 (max. 50 naponta)
  képeslap küldés 2 (max. 10 naponta)
  hozzászólás képekhez, sorozatokhoz, videókhoz , fórumhoz 3 (max. 30 naponta)
  minden nap, amikor megnézed a GoldenGate-et 5
  videó, kismalac, egyéb beküldés * 100 / alkalom
  saját amatőr kép vagy videó beküldés ** 250 - 5000 / alkalom

  A regisztrációkor minden tagunk kap indulásként 50 pontot! Ezen felül minden nap, ha meglátogatsz minket, 5 pontot írunk jóvá!

  * Ez alatt értendőek a kismalac és egyéb beküldött rovatban szereplő videóink.
  ** A kikerüléskor írjuk jóvá az adott ponto(ka)t. Az "amatőr fiúk" kategória kivételével olyan beküldők kapnak pontot, akik legalább 10 db, saját készítésű, digitális géppel készített (vagy ehhez fogható minőségű) képet, vagy egy legalább 1 perces saját készítésű videót küldenek be. Jogunk van eldönteni, hogy kinek adunk pontot a beküldésért és kinek nem. Az adott pontok mennyiségét az admin határozza meg. Beküldeni a "Tölts fel Te is!" menüpontban lehet.

 • Mire és hogyan válthatom be az általam gyűjtött pontokat?

 • A "Saját menü" G .Pont beváltó menüpontot választva válthatsz be pontokat. A videó letöltéseket nem kell beváltani, azok automatikusan vonódnak le.

  Beváltható szolgáltatások Ennyi pontba kerül
  1 hétig érvényes VIP tagság 1500
  1 havi VIP tagság 5000

  * VIP és Video+ tagoknak nem vonódik le pont

  Felhívjuk a figyelmedet, hogy fenntartjuk a jogot a GoldenGate .Pont rendszerben gyűjthető pontok számát bármikor megváltoztatni, ha erre okunk van. Továbbá fenntartjuk a jogot pontokat levonni olyan egyénektől, akik ezt jogtalanul, spam-eléssel érik el. Pl. rövid, értelmetlen, egyszavas hozzászólásokkal pontot gyűjtő egyént letilthatunk a GoldenGate .Pont rendszerről mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül!

  Jó szórakozást, sok pontot!
  7. Beküldés - "Tölts fel Te is!" ismertető

  A feltöltő szolgáltatásunk használatával tudod eljuttatni amatőr képeid, videóid, vicces anyagaid hozzánk. Használatához tagnak (ingyenes) vagy VIP tagnak kell lenned! Feltöltéskor olvasd el figyelmesen az instrukciókat minden lépésnél! Ha elakadnál, vagy kérdésed adódik, ez a leírás biztosan segít!

  Az előző feltöltőnkhöz képest rengeteg újítást, könnyítést vezettünk be, ezek:

  - nem kell egyesével kitallóznod a feltöltendő file-okat, bármennyi kijelölhető egyszerre
  - látod a feltöltés folyamatát, hogy hány %-nál jár és meddig fog tartani a procedúra
  - saját magad kivághatod az oldalon megjelenítendő index-képeket (a sorozat két kiemelt képe, amik az ajánlókban látszanak majd)
  - amennyiben azonnali feltöltéshez van jogod, a feltöltött anyag azonnal megjelenik az oldalon (erről tájékozódhatsz a "Saját menü" "Azonnali feltöltéshez való jogaim" menüpontjában)
  - ha videót töltesz fel, az azonnal átkódolódik, amelyből szintén választhatsz index-képet

  A feltöltéssel kapcsolatos tudnivalók:

  - Maximum feltöltési méret: 64 Mbyte / fájl
  - Elfogadott kiterjesztések: jpg, jpe, jpeg, gif, avi, mpg, asf, wmv, zip, flv , mp4, mpeg4, og
  - Miután kitallóztad a fájl(oka)-t, valamint klikkeltél az "Feltöltés!" gombon; várni kell, amíg feltöltődik! Várd meg, amíg végez. Kapcsolattól és képmennyiségtől függően ez az idő 1-30 percet vesz igénybe! Ezután jön a 3. lépés a beállításokkal!
  - Ne tölts fel olyan képeket, amik a goldengaten már vannak, törekedj az egyedi, érdekes vagy amatőr képekre!
  - Természetesen ha saját, amatőr kép, az jöhet minden mennyiségben! :)
  - A feltöltött anyagok az adminisztrátori elbírálás után megjelennek az oldalon, amennyiben megfelelnek a feltételeknek. Ez pár órán belül megtörténik általában. Amennyiben azonnali feltöltéshez van jogod, a feltöltés pillanatában már meg is jelenik az anyag, de utólag ezt is ellenőrizzük ternészetesen!
  - A feltöltéssel a feltöltő kijelenti, hogy elolvasta és egyetért az adatvédelmi elveinkkel és a felhasználási feltételekkel.
  - Ne tölts fel törvénybe ütköző anyagot!
  - Ha bármilyen hiba adódik, vagy valamit nem értesz; netán feltöltött képeid szeretnéd töröltetni, írj bátran nekünk!
  8. Amatőr havi verseny és versenyek ismertető

  A szezonális versenyeink (pl. karácsonyi verseny, popsi verseny, stb...) nevezési feltételeit mindig a saját oldalán olvashatod. Az alább leírtak a havi, állandó amatőr szavazásra vonatkoznak!

 • Kire lehet szavazni?

 • Bárkire, akinek a sorozata megfelel a havi verseny témájának. Az aktuális és következő havi témát megtaláljátok a "Magyar amatőrök" menüpontunk "Havi amatőr verseny" részben! Továbbá arra, aki a feltöltés menüpontunkban saját amatőr lány vagy pár sorozatot tölt fel, és a feltöltött képek között található legalább egy igazoló kép. Ezen felül szükséges, hogy legalább a 25 képet küldjetek be! Egy feltöltő bármennyi sorozatot küldhet be, mindegyikre külön lehet voksolni! Olyan sorozattal való nevezést, amely részben vagy egészben már szerepel az oldalon, nem tudunk elfogadni. A lányok és párok egy közös szavazásban vesznek részt. Az igazoló képpel nem rendelkező sorozatok kikerülnek a megfelelő alrovatba, de nem vesznek részt a havi versenyben. A feltételeknek megfelelő sorozat beküldője 7500 pontot kap, ami másfél hónap VIP tagságnak felel meg!

  Fontos!
  - Csak a kiírt versenyre készült friss sorozatokat tudjuk elfogadni!

  - Egy személy csak egy felhasználónéven nevezhet a versenyekre. Ugyanazon személy más felhasználónéven történő nevezését a versenyekre nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben ez mégis megtörténik, az a versenyből való automatikus kizárást eredményezi. Ha erre csak a verseny után derülne fény, az is a versenyből való kizárást vonja maga után.

 • Milyen díjakat kapnak a győztesek?

 • Minden hónap elején osztjuk ki a nyereményeket. Az előző hónapban a három legtöbb pontot elérő sorozatot díjazzuk. Ha pontszám egyezés van, akkor a legjobb nap dönt. A nyeremények:
  1. helyezett: 50.000 ft
  2. helyezett: 25.000 ft
  3. helyezett: 15.000 ft

  Egy beküldő csak egy sorozattal nyerhet egy hónapban. Ha több sorozata is az első háromba esik, akkor a legjobbat vesszük.

 • Különdíjak?

 • A Goldengate szerkesztősége különdíjjal / különdíjakkal jutalmazhatja a versenyben részt vevő sorozatokat. A különdíj odaítélése nem függ a versenyben elért helyezéstől.
  A különdíjjal járó nyeremény összege: 15.000 Ft

 • Mit jelent az igazoló kép??


 • Olyan kép (képek), amelyen a lány testére fel van írva (pl. rúzzsal, tollal, tejszínhabbal) a goldengate.hu felirat. Az is megfelelő, ha egy papírlapra felírjátok ezeket, és a lánnyal együtt lefényképezitek. Még egy lehetséges módszer, hogy a háttérben lévő számítógép monitorán jól kivehetően látszik a goldengate.hu oldal. Akár az összes kép lehet ilyen. Az igazoló képek megjelennek a sorozatnál ugyanúgy, mint a sorozat többi képe. Törekedjetek arra, hogy legyen köztük egy fekvő is, amit a sorozat oldalon megjeleníthetünk ajánlásként!

 • Mettől meddig tart a szavazási időszak?

 • Minden hónap elsejétől a hónap utolsó napjáig. A kikerülés időpontja számít, mindig számoljatok 1-2 nap átfutási idővel!

 • Hogyan működik a szavazás?

 • A versenysorozatokra a közönség és egy, a Goldengate szerkesztősége által delegált 4 tagú zsűri szavaz. A 4 zsűrinek egy-egy, a közönségnek egy összesített szavazata van, tehát összesen 5 db szavazat alapján dőlnek el a helyezések. A közönség részéről a sorozatokra minden regisztrált, bejelentkezett tagunk szavazhat. Leadott szavazatért 5 G .pontot írunk jóvá. (naponta max. 50-et). A szavazás biztonsága érdekében biztosítva van, hogy egy ember egy nap egyszer szavazzon. Szavazatod úgy lesz érvényes, ha egy versenyben lévő sorozaton a "Tetszik" gombra klikkelsz. Ezzel a "sima" szavazáson túl 1 pontot kap az adott sorozat a havi amatőr versenyen azon a napon. Azoknál a sorozatoknál, ahol már szavaztál, inaktívvá válik ez a gomb. Legközelebb másnap jöhetsz szavazni rá!

 • Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

 • A közönség szavazatok esetében minden sorozatnál a két legjobb napot nézzük. Ez alatt értendő az a két nap, amikor a legtöbb szavazatot kapta. A két szám átlaga lesz a hó végén a sorozat pontja. Példa: egy sorozat 2 hétig van kint. Ez időszak alatt a két legjobb napján (ami nagy valószínűséggel a kikerülést követő két nap) 28 és 32 szavazatot kapott. A kettő átlaga 30, tehát ez az a pontszám, amivel besoroljuk a közönség általi helyezésre, ezáltal kialakul egy helyezés lista az első helytől az utolsóig. Ezt a helyezést viszi tovább a sorozat a végső szavazásba, ami kiegészül a zsűri szavazataival. A szavazás állása nem látható senki számára, amíg a szavazási időszak tart, így elkerülve az esetleges befolyásolást, kivéve az eddigi legjobb napi pontot, azt megjelenítjük már akkor is. Viszont azoknál a sorozatoknál, amelyekre szavaztál, láthatod az aznapi aktuális eredményt. Az előző szavazási időszak végeredménye és a helyezések láthatóak természetesen. A zsűri szavazatainál a zsűri tagjai felállítanak egy általuk legjobbnak vélt listát. Az egyes sorozatokat besorolják, hogy szerintük hányadik helyen végzett az adott versenyben, így az 5 helyezés alapján (4 zsűri + közönség) alakul ki a végleges sorrend.

  Példa:

  SorozatKözönségZsűri 1Zsűri 2Zsűri 3Zsűri 4PontszámVersenyben elért helyezés
  Tünci2112171
  Saci1221282
  Irma34333163
  Vilma43444194

  Pontegyenlőség esetén a közönségszavazáson elért jobb helyezés alapján történik a végső sorrend megállapítása.

  Amennyiben a szerkesztőség tudomást szerez arról, hogy egy a versenyben részt vevő sorozat pontszámát tisztességtelenül próbálták befolyásolni a közönségszavazáson, jogosult annak azonnali kizárására.

 • Szavazás végeredménye és a nyertesek értesítése:

 • A közönségszavazás eredménye (ahogyan eddig is) a hónap utolsó napján éjfél után kerül frissítésre, így a közönség által elért sorrend már a versenyt követő hónap első napján látható. A zsűri által adott szavazatok (mivel azt a zsűri tagjai egyben fogják pontozni a verseny lezárása után, amikor már minden sorozat kikerült) - és így a versenyben elért végleges helyezések sorrendje - legkésőbb a versenyt követő hónap 8. napján kerül ki az oldalra. A helyezettek értesítése a végső sorrend kihirdetése utáni egy héten belül történik meg.

 • A feltöltés után mikor kerül ki a sorozatom?

 • Mivel a versenyben résztvevő sorozatoknál nincs automatikus kikerülés, ezért ezek a sorozatok mindig az adminok „kézi” jóváhagyása után kerülnek ki az oldalra. Mivel egyetlen adminunk sincs 0-24 órában a gép előtt, ezért kérjük, hogy a feltöltéseket úgy időzítsétek, hogy este 22 óráig beérkezzen hozzánk, ha még aznap este szeretnétek, hogy kikerüljön a versenybe. FONTOS! A szerkesztőség és az adminok minden erővel azon vannak, hogy az időben feltöltött sorozatok, már másnap versenybe kerüljenek. A Goldengate mindazonáltal fenntartja a jogot, hogy technikai probléma (szerverleállás, internetleállás, stb), és egyéb, az adminolást gátoló tényezők miatt a feltöltött sorozat 48 órán belül kerül ki az oldalra.

 • Mi van azzal, akinek a sorozata a hónap utolsó napján kerül ki? Így nincs 2 napja, hogy szavazzank rá?

 • Az ilyen sorozatok már sajnos nem vesznek részt, igyekezzetek időben beküldeni!

 • Egyéb fontos tudnivalók:

 • A szavazáson csak regisztrált tag által beküldött sorozat vehet részt! Feltöltéskor állítsd be, hogy részt kívánsz venni a havi versenyen, ennek hiányában nem vehetsz részt!

  Ha neveztek, tudnotok kell: amennyiben az első három hely valamelyikén végeztek, vagy különdíjban részesültök, a nyeremény átvételekor egy legalább 30-35 képből álló díjátadós sorozatot készítünk nálunk az irodában. Nincs tömeg (2 ember), és kitakarjuk az arcotokat, ha szükséges. A nevezésnél kérjük vegyétek figyelembe, hogy a díj átvételére csak személyesen van lehetőség, amikor elkészítjük a díjátadós fotósorozatot is.

  FONTOS! A díjátadós sorozat elkészítésével a versenyző (feltöltő) elismeri, hogy a versenyben elért helyezése után járó pénzdíjat megkapta. Amennyiben a versenysorozatot és a díjátadón készült sorozatot el kívánja távolítani a weboldalról, abban az esetben a nyereményként kapott pénzdíj összegét az eltávolításról szóló kérelem elküldésétől számított 3 napon belül visszafizetni köteles a Goldengate részére.

  Minden hónap elején (ill. szezonális versenyeknél a lezárás után) minden nyertest e-mailben értesítünk. A nyeremény átvételére csak akkor vagy jogosult, ha az értesítést követő 30 napon belül e-mailben vagy a megadott telefonszámon felveszed velünk a kapcsolatot időpont egyeztetésre! Amennyiben egy adott hónapban a nevezők száma nem éri el a 4-et, csak az első díj kerül kiosztásra!

  A képeket a "Tölts fel te is! / beküldés" menüpont alatt lehet beküldeni. Olvass erről bővebben ezen a segítség oldalon a "Beküldés ("Tölts fel Te is!") ismertető" részben!

  Erotikus Tartalom!
  A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

  Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

  1. Elmúltál 18 éves.
  2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
  3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
  4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
  5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
  6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
  Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
  Szűrőprogram letöltése és további információk itt!