/ 27 oldal
Hozzászólások

Kedvcsináló a szeptemberi versenyhez!

Újra itt az ősz, amikor pont ideális az idő egy jó kis sétához. De mi lenne ha ezt egy kicsit izgalmasabbá tennénk? Ahogyan a verseny témája (Bugyi nélkül a városban) sejteti, egy alul semmi flangálásra gondoltunk. Na persze ha melltartót sem akartok venni a ruha alá, mi nem vagyunk semmi jónak az elrontói! smile Ki csinálja a legmerészebb képeket? Ki meri a legtöbbet kockáztatni, hogy még épp nem bukik le?



Ízelítőnek néhány kép Vrucamicától, aki a közterületen való meztelenkedést a legmagasabb szinten űzte.

vrucamica

vrucamica

vrucamica

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

A júliusi (Bikinit le) verseny eredménye

Kedves Versenyzők!

Íme, a júliusi "Bikinit le" versenyünk végeredménye!
Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

Júliusi különdíjasunk: Ezohed

Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

1. hely: SexTonightt
sextonight

2. hely: Bexus
bexus

3. hely: csinike211
csinike

Különdíj: Ezohed
ezohed

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Amatőr magyar pornó casting

Minden apa arról álmodik, hogy féltve őrzött lánya a legjobb iskolába jár majd és fényes jövő előtt áll. De mi van akkor, ha apu szeme fényének csak a szexen jár az esze, és a szülői tiltás ellenére titokban bejelentkezik egy pornócastingra?! Öt bevállalós magyar tinilányt ismerhettek meg filmünkből. Barbi büszke szép nagy cickóira, és alig várta, hogy betöltse a 18-at, máris belevágott élete nagy pornós kalandjába. Bianka már az első forgatásán egy méretes fekete faszt kapott rózsaszín puncijába. A vagány szexcsapda Gigi a barátnői előtt akart felvágni, hogy neki már pornóvideója is van; a tini Rubina egy anális kalandtól sem riad vissza, Cinthia pedig egy motoros szexkalandba keveredik, de esze ágában sincs megbánni! Valódi magyar amatőr szereplők, magyar szexfilm!

Letöltés - Apuci szeme fénye pornózni szeretne

A szexmániás Kisördög

Punci81 ezúttal is egy sztori ötletével érkezett a díjátadóra, amit a fotózás során igyekeztünk élethűen megörökíteni.

A díjátadó helyszínét megszállta az Ördög. Egy napon úgy gondolta a bátor és kíváncsi idegen, hogy meglesi az Ördög-lányt. Valami zaj megzavarja a szexdémont, ezért elhagyja a lakást. A kíváncsi idegen így nyugodtan pezsgőzik és szétnéz a lakásban... Közben visszatér az Ördög-lány, akinek feltűnik, hogy nincs egyedül. A pezsgő hatására elálmosodik a bátor idegen. Az Ördöglány pezsgőjét ugyanis nem bírja egy egyszerű halandó. Pár korty elég volt, hogy elveszítse a kontrollt. Az Ördög csak erre várt. Kikötözi... És hogy végül ki lett megbüntetve....?!

Tovább a díjátadós képekhez!
punci81

A mámor fogságában

A tehetős üzletember, nimfomániáját kezelteti egy pszichiáternél. Úgy tűnik a terápia hatásos, de van egy kis gond. A volt szeretők ugyanis sorra öngyilkosok lesznek, vagy valaki az öngyilkosságba hajszolja őket. Az új, olasz szupersztár Kocsis Brigitta, a magyar származású sztár ezúttal is lefegyverző alakítást nyújt.

Letöltés - A mámor fogságában

Csinike combjai között két dugattyú is lüktet

Habár a cím egy kicsit hatásvadász, és többet sejtet a valóságnál, azért még igaz! Csinike combjai között, egy V2-es chopper hengerei duzzadnak az erőtől, de főleg a nyomatéktól!!

Csinikéék azzal az ötlettel kerestek meg bennünket, hogy benne lennénk-e egy szabadban megtartott díjátadóban. Persze azonnal igent mondtunk az ötletre, főleg miután azt is megtudtuk, hogy Csinike egy vagány motoros csajszi, és motoros képekre gondoltak. Azért valljuk be! Melyik férfi fantáziáját nem indítja be a motor+nő kombináció? Na ugye? hehe Senkit nem hagy hidegen! De azt gondoljuk, hogy a csajok sem találnak kivetnivalót ezekben a képekben. Kicsit ugyan szoft, de mégis vagány, és igényes sorozat kerekedett ki ebből a fotózásból. Reméljük, hogy Ti is így gondoljátok!

Tovább a díjátadós képekhez!
csinike

A csodatévő aranyhal

Egy szegény hajléktalan kifog a Dunából egy aranyhalat. Ha nem készül belőle halászlé, a halacska teljesíti a hajléktalan három kívánságát. Mit is kívánhatna egy kiéhezett férfi? NŐKET!

Letöltés - A csodatévő aranyhal

Havi verseny: Autós kaland!

Sokunk fantáziáját izgatja a szex nem megszokott környezetben. Bár az autós szex nem számít extrém helyszínnek, bízunk benne, hogy megmozgatja a fantáziátokat, és sok jó kalandban lesz részetek. Izgat, hogy milyen lenne felvenni egy stoppos lányt, aki természetben fizet a fuvarért? Játsszátok el! Vagy attól indulsz be, ha igazoltatáskor egy dögös rendőrnő visszaél a hatalmával? Esetleg fordítva? Találjatok ki, valami jó kis autós sztorit, és nevezzetek! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, hétfőtől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Seggbekúrt tini ribik!

Seggbekúrt tini ribik! Fiatalok, és csinosak! És most esnek át az anális szűzkeresztségen! Mivel a barátnőiket már mind seggbekúrták, ők sem akarnak kimaradni a jóból. Kapják is a szűk kis popsijukba keményen!

Letöltés - Anal bitches

Suisilék is nálunk jártak! :)

Suisil az elmúlt időszakban a Goldengate egyik legtöbb dobogós helyezését besöprő versenyzője. Már jó pár díja várt átadásra, ezért is voltunk kíváncsiak, hogy vajon milyen díjátadós sorozatot sikerül összehoznunk velük. Jó sok fotó készült. Vagy 300 darab, amit első körben bő 200-ra szűkítettünk, amiből végül maradt 66 db amit láthattok is a díjátadós galériában. Előtte persze ment a nagy eszmecsere arról, hogy hány képből is álljon egy jó sorozat. Suisilék inkább a kevesebb, de ütős képből álló sorozatokra tették a voksukat, mi pedig inkább a több képből állóra. A képek válogatásánál gyorsan ki is derült, hogy ebből a sok jó képből, nem lehet rövid sorozatot összeválogatni. smile Reméljük Ti sem bánjátok! smile

Jó hangulatú, laza bevállalós díjátadót tudhatunk magunk mögött, amit szerintünk tükröznek az elkészült fotók is. Reméljük, hogy a képeket nézve, ti is így látjátok! smile

Tovább a díjátadós fotókhoz!
suisil

Titty mania 6

Mi kell a vízparthoz? Jó igen, hideg sör! És még? Naná, hogy csöcsök. Minél nagyobbak, annál jobb! Mert kevés dolog tudja úgy beindítani a férfit, mint amikor a feszes ciciken, legördülnek a vízcseppek. Akkor hiába a jól neveltség, az illem. Az ész megáll, a fasz feláll! Csak az jár egy férfi fejében, hogy fú ezt a dögös, nagycsöcsű, milfet de megbasznám. És ha ezeknek az unatkozó egyedül nyaraló háziasszonyoknak is az jár a fejében, és azért pakolja ki amije van, hogy basszon már meg egy keményfarkú igazi férfi, akkor megütötték a főnyereményt. A filmben éppen ilyen csodálatos egymásra találásoknak lehetünk szemtanúi.

Letöltés - Titty mania 6

A kielégíthetetlenek

Rita Faltoyano izmos domborulataiba, nagy melleibe nehéz nem beleszeretni. Ő az az igazi farmerlány típus, aki kezében tartja a gyeplőt. Őt bizony meg kell kúrni, nincs mese. Ennek a filmnek ő a főszereplője, de természetesen barátnői is kitesznek magukért.

Letöltés - Brat is brat

Újra nálunk jártak SexTonight-ék!

SexTonight-ékat már elég rég láthattátok nálunk díjátadón. Ám ezúttal két versenyben is dobogós helyezést értek el, és újra nálunk üdvözölhettük őket, azt hisszük, mindannyiunk nagy örömére.

A fotózás jó hangulatban történt, sorra kerültek le a ruhadarabok (habár a lány popsija ruhában, vagy anélkül is egyformán mutatós). Ám amikor előkerült egy vibri, és a szaftosabb fotókon volt a sor, Sextonight megpróbált kereket oldani. hehe Ám párja résen volt, még pont elcsípte az ajtóban, a vállára kapta, és visszahozta a további fotókhoz. Ugye szerintetek is jól tette? hehe Természetesen mindebből egy szó sem igaz, SexTonight szerette volna a szaftosabb képeket, de úgy gondoltuk, hogy ez egy jó kis sztori lenne a fotózáshoz. smile

Tovább a díjátadós képekhez
Sextonight

Csajok, dobjátok le a bikinit! :)

Végre itt a jó idő és a bikini szezon! Júliusi versenyünk témája igen egyszerű, ám mégis sok lehetőséget rejt magában. A lényeg, hogy megszabaduljatok a bikinitektől! Hogy ezt a strandon, medencében, esetleg egy szexi kocsi- vagy motormosás közben teszitek meg, az már csak rajtatok múlik. smile A szerkesztőségi különdíjat ezúttal az a versenyző kapja, aki egy igazán jó bikinis történettel rukkol elő.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, péntektől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Anyucik és elhanyagolt feleségek tabuk nélkül

Egy folyton üzleti úton lévő férj mellett nezéz hűséges feleségnek maradni. A filmben szereplő dögös fiatal milfek sem bírják a magányt, és elhanyagoltságot. De leginkább egy kemény farok hiányzik a puncijukból. És egy kertvárosban mindig van lehetőség egy kis félrelépésre. Van aki az újságkihordó fiúval csap egy hatalmas kefélést a nappaliban, van aki a szomszédot csábítja el, de olyan is akad aki a férje öccsével, vagy a nevelt fiával zavar le egy numerát.

Letöltés - MILTF 15

Szőrös muffú nimfó csajok, akik imádják a faszt

Fiatal, iskolás csajok, akiknek hamvas punciját még sosem érintette borotva. És persze, hogy tanulás helyett inkább a szexen jár az eszük. Ezért mindegyik inkább a fiújával tölti a délutánt, ahelyett hogy készülnének a dolgozatra. Ők pedig kapnak is az alkalmon, és jól megjáratják a farkukat, a szőrös tinimuffokban.

Letöltés - American Hair pie 9

Ismét egy új nyertest köszönthettünk legutóbbi díjátadónkon

Csinike 211-ék 2015 novemberi "Így játszunk mi" versenyünkön különdíjasok, 2016 márciusi "Rossz kislány" versenyünkön pedig 2-ikok lettek. Mivel a díjátadó előtt pár nappal volt Csinike211 születésnapja, ezért nem érkeztek üres kézzel a fotózásra, egy tortával leptek meg bennünket. Amint látjátok, a torta a fotózás végén erotikus tálalást kapott...

Tovább a díjátadós képekhez!
csinike

Fókuszban Pirner Alma

Nevét országszerte ismerik, nem beszélve a számos külföldi városról, ahol megfordult. Káprázatos műsorával rabul ejti a férfi nézőket. Láthattuk őt számos magazin címlapján, és egy-két kőkemény filmben, de jó ideje már csak lányokkal vállal jeleneteket. Ezzel a filmmel bepillanthatunk intim életébe, és gyönyörködhetünk csodaszép testében. Láthatjátok érzéki leszbi jelenetekben a gyönyörű Mészáros Dórival és Maria Belluccival.

Letöltés - Fókuszban Pirner Alma

A májusi versenyünk eredménye

Kedves Versenyzők!

Ezúttal az a helyzet állt elő, hogy egy versenyzőnek két sorozata is elöl végzett a versenyben. Ilyenkor a versenyszabályzat szerint a legjobb helyezést elérő sorozatát díjazzuk, így a többiek egy helyezéssel előbbre kerülnek. Ebben a hónapban kiosztásra kerül egy szerkesztőségi különdíj is. Aki kapja, szintén két sorozattal nevezett, melyek közül nekünk most a Piroska és a Farkas tavaszi története nyerte el a tetszésünket. Májusi különdíjasunk: SexyLady

Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

1. hely: SexTonight
sextonight

2. hely: csinike211
csinike

3. hely: suisil
suisil

Különdíj: SexyLady
sexylady

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Ugye szeretitek a gyümölcsöt? :)

Júniusban szigorú gyümölcsnapot tartunk! Ebben a hónapban ilyen kompozíciókkal tudtok nevezni a havi versenybe. Ne ijesszen el senkit a verseny nyitóképe! Nem csak a "Banán a popsiban" játszik! smile Ki-ki a vérmérséklete és fantáziája szerint alkosson! Nevezhettek erotikus és keményebb sorozattal is. Eperszezon van, lassan érik a meggy és a cseresznye is, a banán pedig egész évben kapható... :P

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, szerdától már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Apuci szűz, tini lányát fekete fasz döngeti

Minden apa tudja, még ha nehéz is elfogadni, hogy ma már nem szűzen fog férjez menni a szemük fénye. De arra azért kevesen számítanak, hogy bájos szőke lányukat egy hatalmas faszú feka srác fogja nővé avatni. Még ha egy rendes jóravaló fiú lenne az a szomszédból, azt is nehéz megemészteni, de hogy pont a környék hírhedt gazfickói basszák meg az ő egyetlen lányukat, na az már sok!

Letöltés - Omg black fucked daughter 4

Május a masztizás hónapja! Kövesd nyomon egy világtérképen, melyik városban masztiznak a legtöbben!

Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, 1995 óta pedig május utolsó vasárnapja a maszturbáció világnapja. Magyarország 2011-ben csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, azóta minden évben a Masztivilágnap honlapján gyűlnek a szavazatok. Idén új, térképes alkalmazással bővült a honlap, így két külön térképen is nyomon követheted, hol, melyik városban masztiztak éppen, és eddig hol kényeztették magukat a legtöbben. Az egyik világtérképen a fiúk, a másikon a lányok maszti-számát láthatjátok, és mivel sok honfitársunk él külföldön, ezért rájuk is gondoltunk, hiszen az új térképes alkalmazás az ő masztijaikat is megmutatja!

Aki tehát egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen!

m

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus.

Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat egy egészséges, önfeledt orgazmusra eljen

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ wink ...

Cél, hogy az idei maszti világnapig, azaz 2016. május 28-ig minél több maszti gyűljön össze! Tehát, masztizzatok, klikkeljetek, hogy új rekord születhessen! Kíváncsian várjuk, vajon melyik város lesz a győztes masztizásban wave

A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Tudj meg többet a Maszti Világnapról IDE kattintva

Újabb videós Díjátadó a GG-n!

Legújabb díjátadónk ismét egy videós díjátadó lett, és méghozzá elég mozgalmasra sikeredett. A februári Kutyapóz verseny első helyezettje, Carmen ismét azt kérte, hogy operatőrünk is megörökítse, amikor megkapja a nyereményét. Természetesen egyik kedvencüket, a nyertes kutyapózt is bemutatták párjával a kamera előtt, és közben a mohó Carmen több fiút is fixált orálisan.

Tovább a díjátadós képekhez!

Tovább a díjátadós videóhoz!

Öreg picsa - nem vén picsa!

Kedvenc retro nagyikáink visszatérnek, persze a tűz most is ott lángol öreg picsájukban, alig várják már, hogy fiatal kakasok basszák tapasztalt öblös pinájukat. Marika néni éltes sunája már sok boldog percet szerzett a fiatal srácoknak, és most sem okoz csalódást... Ilonka néni is nagyon népszerű a fiúunokák körében, most két kedvencét dédelgeti éppen... Bemutatkozik Márti néni, az ország legtüzesebb anyósa, és Dolly nénit is alaposan lepókhálózzák...

Letöltés - Öreg picsák 10

Édeságnes 111-ék a díjátadón!

Ismét egy új nyertest köszönhettünk díjátadónkon. Ezúttal a februári "Kutyapóz" versenyünkön 3. helyezést elérő edesagnes111-éket vártuk a díjátadóra és fotózásra. A fotózás során elmondták, nagyon sokat dolgoztak a versenyre beküldött sorozatukkal, aminek meg is lett az eredménye egy dobogós helyezésben. Reméljük nektek is tetszenek majd Édeságnes 111-ék díjátadón készült fotói.

Tovább a díjátadós képekhez!

Rossz kislányok a suliból

Ami egyes lánykollégiumokban megy, az egyenesen felháborító. A tanulásra fittyet hányva, inkább csak faszt cibálnak egész nap. Szétkeféltetik magukat az osztálytársaikkal, és tanáraikkal is. Jó időben, még a tetőre is fellógnak és ott kúrnak mindenki szeme láttára. Ez már maga a fertő. És persze a többes szexet sem vetik meg. Párosan szopják a srácokat, azok pedig kiválasztanak közülük egyet, és minden testrészüket egyszerre dolgozzák meg. Kárhozat!

Letöltés - Kelly the coed 9

Tavasz kalandozás

A tavasz mindig kihozza az emberből a zsongást, a "kisördögöt". Nevezzetek ti is valami vérpezsdítő, tavaszi, a természetben készült sorozattal. Lehet az egy kirándulás (erdőn, mezőn, patakparton), vagy ha nincs időtök kirándulni, akkor pl. egy szexi fűnyírás a kertben. smile Egy a lényeg, szabadban készült képeket várunk a versenybe! Nevezzetek minél eredetibb sorozattal, mivel a legötletesebb sorozat szerkesztőségi különdíjban részesül!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Vasárnaptól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Micsoda markolni való csöcsök!

Micsoda markolni való csöcsök! Ezek a dögös milfek úgy játszadoznak az ikreikkel, hogy ott farok nem marad ernyedten. Gyúrják, masszírozzák, szopogatják, hogy összefut a nyál a férfiember szájában. Szerencsére nem sokáig kelletik magukat, hanem gyorsan közel engedik a felajzott hímeket a kannákhoz.

Letöltés - Titty mania 11

Anyucik és keményfarkú bikáik

Dögös anyucik, akik egyedülállók, rengeteg szabadidővel, és akikre mindig számíthatnak a szomszédasszonyaik, ha kell egy kis segítség. Na persze ha tudnák, hogy azért ilyen segítőkészek, mert a fiaikra vetettek szemet, biztosan kikaparnák a szemüket. A gyönyörű félvér barátnőt örömmel tesz eleget a kérésnek, hogy a szomszédja beteg fiára ránézzen időnként. Ő pedig egy egészen hatásos kezelésben részesíti a srácot. A kertészkedés sem egy unalmas munka, ha közben a szomszéd srác sóvárgó szemei bámulnak közben. Aki persze azonnal segít egy kis dugványozásban. Az érett háziasszony sem véletlenül olvasgat a kertben. A könyv címe Moby Dick, a fehér bálna. És a szomszéd fiú szerencsére érti a célzást. A nagycsöcsű szőkeség csak azért kopog be a szomszédhoz, hogy a büdös kölök vegye már lejjebb a hangerőt, mert már szétesik a ház, ám ekkor tudatosul benne, hogy a szomszéd kissrác bizony már felnőtt, és már nem is zavarja, hogy a nagy zenebona miatt át kellett jönnie.

Letöltés - MILTF 04 - Anyucik és keményfarkú bikáik

Candy Loveshot tinipuncija

Az októberi "Legszebb punci" verseny második helyezettjével találkozhattunk legutóbbi díjátadónkon. Candy Loveshot-ék első alkalommal neveztek, és rögtön a második helyet sikerült megcsípniük smile Mivel még nem ismertek bennünket, és nem tudták, hogyan is zajlik egy díjátadó, nagyon izgultak a fotózás előtt, de ahogy a képeken is látjátok, szerencsére sikerült feloldódniuk, így ismét egy szuper sorozattal örvendeztethetjük meg mindazokat, akik szavaztak rájuk - vagy majd ezután fognak wink Amint látjátok, a díjátadós sorozat témáját mindig a nyertesünkre bízzuk, van, aki merészebb, és van, aki visszafogottabb díjátadóra vállalkozik. Reméljük Candy Loveshot tinipuncijáról készült díjátadós sorozatunknak máris sok rajongója akad smile

Tovább a díjátadós képekhez
Candy

Marquis De Sade

Sade márki nagy kujon volt, a nők nem is tudtak ellenállni a gaz csábítónak. Na persze nem a humoráért voltak annyira oda, hanem a fáradhatatlan, méretes farkáért. Nem volt nő akit, ne elégített volna ki, és ha egyszerre ketten, vagy hárman próbálták kifacsarni, az sem fogott ki rajta. A nők megőrültek tőle. Imádtak lovagolni a vastag kemény farkán, de azt sem vetették, meg amikor hátulról tette őket magáévá. A férfiak természetesen gyűlölték, de titokban mind olyanok szerettek volna lenni, mint a márki.

Letöltés - Marquis De Sade

Carmen díjátadó 2. rész

Carmen már az elején azt mondta, hogy valami ütős díjátadót szeretne, ha lehet videóst, mert az nagyon tetszene neki. Hát mi nem vagyunk semmi rossznak az elrontója, és megszerveztük neki a videós díjátadót. És hogy mindkét kezét tudja használni, a párjáén kívül kerítettünk még egy dákót, hogy mindkét kezével legyen mire rámarkolnia. Hát nem csak markolt, cumizott is rendesen, és ahogy a videóban is megemlíti egyszer, cumizásban nincs számára sok farok. nyes
Ki tudja? A másik verseny díjátadója még nem történt meg. smile

Tovább a díjtádós képekhez!
Carmen

Tovább a díjátadós videdóhoz!
Carmen

A punciszafttal átitatott bugyik illata

A punciszafttal átitatott bugyik illata, bódító hatással van a férfinépre. A kis szöszke masztizás közben jól összemaszatolta a kis bugyiját amit a nagybácsi természetesen megtalált és nem bírta ki, hogy ne húzza meg a hamvas kis puncit. Kelly a dögös kis barna tini a patakparton játszadozik magával, és a nagy élvezkedés közben a biugyijáról megfeledkezve indul haza. Visszafordul érte, és megdöbbenve tapasztalja, hogy unokatestvére mohón szimatolja a punciillatú, falatnyi kis textilt. A srác láthatóan zavarba jön, hogy így meglepték, de a csajszi nagy huncut, egyből előkapja a meredező dákót és jól leszopja a patakparton. De természetesen ő sem maradhat ki a jóból, mutat egy rejtett helyet, és jól megdugatja magát. Tiffany kéjesen masztizik otthon, azt hiszi egyedül van. Ám váratlanul hazaér a mostohatestvére, aki már régóta meg akarja dugni a kis puncit. Ezúttal nincs is menekvés, és nagy ellenkezés sem, mert a kiscsaj mohón rábukik a mostohatesó nagy bránerére. Britney keményen edz otthon, hogy gyönyörű testét formában tartsa, és az izzadtságtól már a bugyija is csatakos. Váratlanul beállít az unokatesója, aki szerint a testedzést egészen másként is tudnák folytatni.

Letöltés - Wet undies 2

Ki lesz a legjobb furulyaművésznő? :)

Ki bánik a legjobban A GG-n a fúvós hangszerekkel? Természetesen a versenyen a furulya szerepét egy farok kell, hogy helyettesítse. Ha van kedvetek, a jó időre való tekintettel szabadtéri koncertet is adhattok! :P Egy furulyával még egyszerű elboldogulni, egy oboa már nagyobb falat, de az igazán tehetségesek fagott-on is tudnak játszani! smile Ha valaki még nem jött volna rá a havi versenyünk témájára, ezúttal bizony szopni kell! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Mától már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Porno chick

Híres pornós csajok, és férfi pornósok, akik mára már klasszikussá váltak. Olyanok mint Ron Jeremy, vagy Briana Banks! Ők voltak a 90-es években a csúcs! És ma visszanézve is azt mondhatjuk, hogy nem véletlenül.

Letöltés - Porno chick

Parissweet és a 'Kiss me' párna! :)

Ahogyan pózol kezében a 'Kiss me' párnával, kevesen bírnák ki, hogy ne tegyenek eleget a felhívásnak. Ugye, hogy ugye? smile Ismét egy új nyertest köszönthettünk a díjátadónkon. Nem is egy fehérneművel készült, hogy megörvendeztessen bennünket. Abban egyetérthetünk, hogy bármi jól áll neki! smile Ezúttal játékosra vettük a figurát, és sok fotót készítettünk a tükrök segítségével. Ebből a csajból bizony nem elég egy, így mindjárt "ketten is szerepelnek" egy-egy képen. smile

Tovább a díjátadós képekhez!

Parissweet

Privát Party 2011 (teljes évad)

A Privát DVD Party 2011-es bulivideóit egy komplett DVD-re gyűjtöttük össze. Így, aki kimaradt valamelyik buliból, vagy egyszerűen csak szeretné újra élvezni a 2011-es év legizgalmasabb party-pillanatait, az magáévá teheti a Club Tutti Frutti legnagyobb és legvadabb orgiáit ezen a DVD-n! Nimfomán csajok, őrületes gang-bang és több hektoliter geci. Ilyen is csak a Club Tuttiban lehetséges...

Letöltés - Privát Party 2011

Vajon miért mosolyog Carmen ilyen huncutul? :)

Csak nem azért, mert már sejti, hogy mi vár rá a díjátadón? Úgy látszik, hogy a tavasz közeledtével egyre merészebbek és bevállalósabbak a dobogósaink. Carmen, egy ütős és vad díjátadóra vágyott, hát megkapta. nyes

Már az egyeztetés elején azt kérte, hogy ne csak fotózzunk, hanem róla is készüljön videó. Na persze erről minket sem kellett sokáig győzködni. smile Persze ezúttal sem kaptok meg mindent egyszerre, a kemény akcióra még egy kicsit várnotok kell. De ahogyan Carmen a pezsgősüveggel bánik, abból már sejthetitek, hogy a farok is jól áll a szájában. nyes

Hamarosan jön a folytatás is!

Tovább a díjátadós képekhez!
Carmen

A tini puncik gyengédségre vágynak

Szaftos punci, formás popsi, és hamvas keblek. Összefut a nyál a szánkban ha csak rájuk gondolunk. És amikor egymásnak esnek, csak úgy szikrázik a levegő! Ezek a csajok aztán tudják mivel szerezzenek örömet a másiknak. Nagy nyalakodások, fürge ujjazások, és minden ami szem s szájnak ingere.

Letöltés - Girl Power 2

A torkos anyucik

Igazi érett nők, akik nem érik be azzal, hogy otthon üldögélve várják míg a család hazaér. Van aki a suliban edzés után kapja el a fia barátját és az öltözőben hatalmasat kefél a kezdetben megszeppent sráccal. Aki persze gyorsan magához tér a kezdeti meglepetésből, és jól megbassza anyut. Egy bögyös szőke háziasszony pizzát rendel, de nem azért mert éhes, vagyis igen az, de nem a hagyományos étteremben. A pizzafutár szóhoz sem jut, már a farkán oboázik, és a végén a kemény munkáért rendes borravalót is kap. Egy srác bukásra áll, tanulna is keményen, ám bombázó nagynénje másként gondolja. Szerinte inkább az életre kell nevelni. És kezébe is veszi az unokaöcse sorsát és vele együtt a farkát is. Az elvált szőke milf úgy érzi túl nagy számára a lakás, ezért fiatal hátizsákos turista srácoknak adja ki az egyik szobáját. Szállásdíj nincs, de cserébe jól meg kell baszni a háziasszonyt.

Letöltés - MILTF 03 - A torkos anyucik

Magyar LoL kupa ingyenes, élő közvetítéssel!

Kedves Felhasználóink!

Ahogy azt biztosan láttátok már több helyen is, a MyTV League of Legends Kupát és élő közvetítést szervezett. Korábbi kérdőíveink alapján jó néhányan vagytok, akiket érdekelnek a számítógépes játékok és/vagy a LoL.

Kicsit későn kapcsoltunk, nagyon ígéretesnek tűnik a kezdeményezés, remélem a jövőben GG-s csapatot is tudunk szervezni egy ilyen bajnokságra. smile

Aki szeretne bekapcsolódni a legjobb 8 csapat küzdelmeibe, az látogasson el a MyTV Gaming csatornájára Szombaton és vasárnap 12:00-tól kezdődnek a közvetítések. Most hétvégén ez ingyen nézhető, bárki számára elérhető.

A kupa oldalát találod: http://mytv.telenor.hu/lolkupa/

Újabb díjátadó! Ezúttal Vivadance járt nálunk!

Vivadance is felavatta az új díjátadós helyünket. Ezúttal is, mint mindig, amikor új nyertes jön hozzánk, izgatottan vártuk a találkozást. Kik ők, milyenek lesznek, könnyen feloldódnak-e? Az oldottságra nem lehet panaszunk! Kevés náluk fesztelenebb párral találkoztunk a díjátadók történetében.

Tovább a díjátadós képekhez!

Vivadance

Márciusi versenytéma: "Rossz kislány"

Minden "jó kislányban" van egy "rossz kislány" is. Valakiben nem is kicsit! Mutasd meg Te is, hogy milyen "rossz" tudsz lenni, ha nem lát senki... Milyen kis piszkos játékokkal kényezteted magad, ha egyedül vagy. Vagy mutasd meg, hogy milyen "rossz" tudsz lenni, amikor a párod elcsábítod. Mert jó, ha tudjátok, nem csak a lányok vágynak a "rossz fiúra". A srácok is a "rossz kislányokra" buknak! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Mától már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Mit akarsz? Egy fekete faszt a picsádba?

Drágám! Egy nagy fekete faszt szeretnék magamban érezni egyszer az életben. Mit tesz a férj ebben a helyzetben, ha a kedves nej egy ilyen kéréssel áll elő? Vagy azonnal elhajtja, mondván, lófasz a te seggedbe! Amivel nagyjából nem áll messze a valóságtól. nyes Vagy azt mondja, rendben van drágám, ennyi neked is jár, de legközelebb te sem tagadhatsz meg tőlem egy csoki csajt. A felajzott asszony persze rögtön rábólint az alkura, csak már a puncijában és popsijában érezze azt a hatalmas fekete faszt!

Letöltés - Black in my wife 3

Abbie és a rúd! :)

Néhányan biztosan egészen másfajta rudat vizionáltatok Abbie kezébe, ám ezúttal egy sztriptíz rúdról szól a történet. Ami bizony az egyik legerotikusabb műfaj. Adott egy magas, dögös csaj, hosszú combokkal, hosszú hajjal, magassarkú cipőben. És persze a rúd. Ennyi elég is azt hiszem, hogy egy izgalmas díjátadós sorozat készüljön. Mi nagyon élveztük, reméljük, hogy Ti is!

Tovább a díjátadós képekhez!
Abbie

Szivecske a szexhintában!

Gondolom sokakat beindít a cím, ám az igazság az, hogy a szexhinta annyira nem lopta be magát Szivecske szívébe. smile Jó buli volt, de azt mondta ő inkább más szexjátékokat részesít előnyben. crazya
Ezúttal is készült Nektek, és egy nagyon dögös fehérneműt hozott a fotózásra. Kanapé, franciaágy, tantra fotel, szexhinta! Kipróbált mindent, amit lehetett. Ezúttal is egy nagyon jó hangulatú díjátadót tartottunk, és ahogyan a januári verseny végeredményét látjátok, hamarosan újra találkozunk. smile

Tovább a díjátadós képekhez!

szivecske6

Kíváncsi vagy az új díjátadós helyszínre?
KLIKK IDE!
Jó a szemed! nyes
Tényleg úgy néz ki mint egy elrontott photoshop, de az a helyzet, hogy ez eredeti kép. Ahogyan a popsit ütögette a farkával ilyen lett. Mert menet közben fotóztunk, nem beállított pózokat, hiszen az élvezet volt az előbbre való. Most néztem vissza a nyers képeket, és már azon is ilyen. nyes
Vagány bizony! Nézzétek meg a videót is! smile

Nicole díjátadó - Amikor elszabadulnak az ösztönök!

Hát igen! Az már az utolsó képből is kiderült, hogy ez nem egy megszokott díjátadó volt. Most már azt is megtudhatjátok, hogy Nicole elképzelése az volt, hogy egyszerre két méretes farkat cumizhasson. Hogy az izgalmat fokozzuk, Nicole szemét bekötöttük, így nem tudta kik is a szerszámok gazdái. smile A két srác igencsak elégedett volt, és ahogyan a videóban is hallhatjátok, biztosak voltak benne, hogy nem először volt egyszerre két farok Nicol szájában. nyes
Ja hogy eddig ezt nem is mondtuk? Azért is volt különleges ez a díjátadó, mert nem csak fotók készültek, hanem egy videó is. Több mint negyed óra kőkemény orál videóval örvendeztettük meg Nicole-t, és persze Titeket is. És ez már a megvágott anyag. Ettől jóval tovább tartott a nyelvlecke. finom Ha rajta múlik, szerintünk abba se hagyja. nyes

Tovább a videóhoz!

Tovább a képekhez!

Nicole

Nicole

Cum on baby bite my wire 3

Garatra! Lehetne ez is a mottója eme műremeknek. Akit felizgatnak a nagy szopatások, mélytorkos szájbabaszások, az nem fog csalatkozni ebben a filmben. A kis tini csajokat úgy megtömik mint a libát. Csak győzzék nyelni a nagy faszokat, és a sok spermát!

Letöltés - Cum on baby bite my wire 3

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 551-600

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!