/ 27 oldal
Hozzászólások

Febuári versenytéma: kutyapóz!

A kutya póz sokunk nagy kedvence. Nézni is jó, de csinálni az igazi! smile Igen, jól látjátok, februárban mindkettőtöknek meg kell "dolgozni" a győzelemért! Mutassátok be, hogy milyen egy fergeteges szex ebben a pózban! A sorozat nem kell, hogy csak erre a pózra korlátozódjon, de mindenképp ez legyen a középpontban!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Mától már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

JÖN JÖN JÖN! - A díjátadók történetének legizgalmasabb fordulata!

NIcole egy nem mindennapi kéréssel fordult hozzánk, aminek megszervezését mi örömmel, és nem túlzok, ha azt állítom, hogy ugyanolyan izgalommal vártuk mint Ő.
Ráhangolódásnak íme, egy sorozat, amikor még Nicole sem tudta, csak sejtette, hogy mi vár rá! smile
Hamarosan Ti is láthatjátok a folytatást! Vajon mit kívánhatott Nicole? smile

Tovább a díjátadós sorozathoz!
Nicole2

Kíváncsi vagy az új díjátadós helyszínre?
KLIKK IDE!

Hell Hole - Az élvezetek bűnös bugyrai

Aki bűnös, annak bűnhődnie kell. Legyen az elkövető bármilyen csinos is. Ám nem mindegy, hogy milyen az a büntetés. Mert bizony a törvény szigora másként csap le azokra, akik előtte kefélnek egy nagyot a bíróval, vagy egy szexi ügyvédnővel puhítják meg a vád képviselőjét. De ha már mindenképp a rácsok mögé kerülünk, egy kis cumi a börtönőrrel, vagy szex a börtönigazgatóval, egész kellemes hellyé változtathatja a börtönlétet.

Letöltés - Hell Hole

Duci anyucik kemény akcióban

És igen, itt vannak ők, a nagycsöcsű, markolós seggű anyukák, akiknek soha de soha nem elég a faszból és a dugásból. A duci Madonna, zuglói ribancunk C Pina, Juditta és Vivienne és még sokan mások hergelik a dákókat ezen a dvd-n, a húsos MILF kedvelők nagy örömére...

Letöltés - Duci anyucik kemény akcióban

A szexőrültek Karácsonya

Közeleg az év vége, és az ünnepi hangulatban mindenki sokkal bevállalósabb, mint eddig bármikor. Mert egy jó évet csakis egy hatalmas szexbulival lehet méltó módon megkoronázni. Így amatőr szereplőink belehúznak, és kiélvezik a december minden percét. A szexi tinilány, Kati a karácsonyfa alá élete első popószexét is megkapja. Két huncut párocska egy szexklubban ünnepli az év végét, sok piával és még több dugással. Viki és barátnői kefélős szilveszteri házibulit szerveznek, csakis bevállalósoknak. Judit és dögös anyukája eközben a pezsgőtől mámorosan gátlástalanul elcsábít egy fiatal srácot. Berniék pedig négyesben vágnak bele az Újévi ünneplésbe, ami persze izgalmas kefélésbe fullad. BUÉK mindenkinek! Magyar film, magyar szereplők!

Letöltés - A szexőrültek Karácsonya

Ha elkezd esni a hó, ez jusson eszedbe! :) - januári verseny beharangozó

Reménykedjünk, ha már a fehér karácsonyra kevés is az esély, de valamikor azért szerencsénk lesz egy kis igazi télhez. Kapjátok fel a csizmát és a kabátot, de alatta ne legyen semmi :P , és irány ki a szabadba! smile A bátrabbak hóangyalt is rajzolhatnak meztelenül. smile Emlékeztek még a három évvel ezelőtti "Pucéran a kabát alatt" versenyre? Most is hasonló sorozatokat várunk. Ha kitolna velünk az időjárás, akkor a versenyt időtartamát meghosszabbítjuk februárig.
A nevezés feltétele: havas képek készüljenek. smile


Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Project lingerie

Hosszú az út, amíg a kezdő fehérnemű modell a csúcsra ér. És ennek érdekében olyan dolgokat is meg kell tennie, amire korábban nem is gondolt. Természetesen a menő cégek fejesei, a tervezők mind a testét akarták. És mivel a szexet szerette, a céljai eléréséhez pedig az kellett, hogy lecumizzon, vagy egy nagyot keféljen egy-egy fejessel, hát örömmel megtette. És a végén azon kapta magát, hogy már élvezi is a dolgot.

Letöltés - Project lingerie

Vadóc 30-as anyukák

Ezek a 30-as anyukák megőrülnek a faszért. Dögösek, kívánatosak, a férjeik mégsem törődnek velük. Nem csoda, hogy egy kemény fasz után néznek. Vétek is az ilyen nőket parlagon hagyni! Egyikük igazi domina típus. A frissen felszedett barátját a korláthoz bilincseli, miközben kemény marokkal veszi kezelésbe a hatalmas bránert. Utána persze jól megkúratja magát.

Letöltés - Dirty 30 moms

Kié a legszebb cici? Hajrá! :) Új amatőr versenyünk kezdetét vette...

A nőiesség szimbóluma a mell. Van, aki a kicsire esküszik, más a nagyra. Egyesek a körtét, mások az almát szeretik jobban. De ha azt hinnétek, csak ez a két típus van, messze jártok az igazságtól. Büszke vagy a melleidre? Mutasd meg őket a versenyen! Ne felejtsétek! Ezúttal tényleg nem a méret a lényeg! Most is igyekezzetek minél változatosabb képeket készíteni: több szögből fotózni, egy vibrit vagy egy farkat bevonni a játékba! Használhattok mézet, tejszínhabot, tusfürdőt! Szárnyaljon a fantázia! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Szerepelni akarsz? Próbáld ki magad és jelentkezz!

AMATŐR FILMEKHEZ SZEREPLŐKET KERESÜNK!

Szerkesztőségünk a Privát Szex Club amatőr videók forgatáshoz keres vállalkozó kedvű párokat, lányokat szereplőnek.
Ha szereted a szexet, szeretnéd kipróbálni magad a kamera előtt, és szeretnél egy kis pénzt is keresni, jelentkezz hozzánk!


Lehetsz duci vagy vékony, kis cicis vagy nagy cicis, borotvált vagy szőrös.... a lényeg, hogy szeresd a szexet, és szeress szerepelni!

Jelentkezés feltétele: betöltött 18-ik életév

A jelentkezés menete:

- Küldj magadról 3-4 fotót. Legyen közte arc és teljes alakos kép is, minimum fehérneműs (ruhás képeket nem tudunk elfogadni!)

- Ha pároddal együtt jelentkeztek, mindkettőtökről kérünk fotót.

- A fotók mellé írj egy pár soros bemutatkozást (hány éves vagy/vagytok, milyen típusú jeleneteket vállalsz/vállaltok)

- Add meg elérhetőségedet (e-mail, telefonszám), tölts fel magadról pár fotót, majd küldd el nekünk jelentkezésedet az alábbi a következő űrlap kitöltésével!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy casting nálunk, kattints IDE és nézd meg hogyan teljesítettek amatőr szereplőink az első forgatáson!

b

Dögös csajok, gigászi mellekkel!

Igen jó párosítás! És ha ehhez még az is társul, hogy imádnak kefélni, akkor nem lehet okunk a panaszra. Ezek a csajok nem a szemükkel hódítanak. Ezt el kell ismernünk nekünk férfiaknak, és nekik is. Mert akik ilyen bitang dudákat hordanak maguk előtt, azok hogy is várhatnák el azt, hogy a férfiak a tekintetüket szemmagasságban tartsák? Al Bundy-nak volt igaza! Dudák! Dudák! Dudák!

Letöltés - Blazing titties

Persze, hogy szeretnénk! smile

A popsirepesztők

Fiatal csajok szűk, még be nem járatott popsijai várják, hogy úgy igazán betömjék őket. Amit meg is kapnak rendesen, csak úgy visítanak, amikor a vastag dákókat tövig vágják a hátsó fertályukba.

Letöltés - Asswrecked - A popsirepesztők

Így játszunk mi! Legújabb pénzdíjas versenyünk nevezési időszaka elindult!

Sokan szeretjük az erotikus szerepjátékokat! Reméljük, hogy ezt ti is így gondoljátok. Izgatja a fantáziátokat egy szexi bejárónő, egy csini babysitter? Vagy a keményebb dolgokra gerjedtek? Egy dögös rendőrre / rendőrnőre? Esetleg valami más? Osszátok meg velünk kedvenc szerepjátékotokat! A legkreatívabb versenyző különdíjat kap! Fontos! A sorozathoz mindenképp használjatok valamilyen jelmezt, kelléket! Pl. egy egyszerű fehérneműs sorozatot, mondván "anyu" beöltözött feleségnek nyes , sajnos nem tudunk elfogadni.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! November elsejétől, vasárnaptól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

A lányom bassza egy feka

Minden apa a legjobbat akarja a lányának. Tisztelettudó férj, jó munkahely, biztos egzisztenciával, akivel el lehet dicsekedni a rokonok, ismerősök, és szomszédok előtt is. Lám az én lányom kifogta a tutit! Ám ennek az álmodozásnak kegyetlenül vége szakad, amikor egyszer váratlan arra ér haza, hogy az ő egy szem lányát egy hatalmas néger kúrja a nappali közepén, és az ő szeme fénye nyög és visít, miközben a gigantikus fasz tövig jár benne. Mert hiába az egzisztenica, hiába a jólneveltség, ez mit sem ér, ha az ember lányát nem tudják tisztességesen megbaszni!

Letöltés - Omg - A black man fucked my doughter 2

Szia!
Sajnálattal olvassuk, hogy nem jelentek meg képek a sorozatból. Két oka lehet. Feltöltéskor valamiért nem töltődik fel minden kép, illetve a másik, hogy nem éri el a képek felbontása a min. 800*600-as méretet. Úgy látom, hogy az utolsó kép még épp a minimum felbontás felett van, ezért lehetséges, hogy ez utóbbi volt a gond, és a többi nem érte el a minimum felbontást..
Üdvözlettel,
GG Szerkesztőség

Szigorúan bizalmas

Vad orgiákról, elcsábított alkalmazottakról, szexért cserébe kapott előléptetésekről suttognak a a Fehér Ház bennfentesei. Az átlag szavazó nem is sejti, milyen kéjenc, szexmániás elnökre adta a voksát. Az hogy a titkárnő a munkaidő végén nem ússza meg egy rendes seggbekúrás nélkül, vagy hogy a csinos gyakornoklányoknak csak kiadós szopatások, baszások útján van előmenetel, azon meg sem lepődnek az elnök emberei. De még a munkatársak feleségei, lányai sincsenek biztonságban. Sőt, ha úgy hozza az elnök kedve, még egy külföldi diplomatával is szendvicsbe vágják az alelnök lányát. De ezekről a történetekről, csak bizalmasan mernek suttogni a beavatottak.

Letöltés - Szigorúan bizalmas

A nagy cici mindenek felett

Ágyban, mellek közt meghalni. Ez is lehetne a mottója a filmnek. Mert amit ezek a dögös, nagycsöcsű csajok művelnek, az felér egy meghalással. És amikor a hatalmas mellek között eldurrannak a végletekig megkínzott farkak, az felér a mennyországgal.

Letöltés - Hooter nation 1

Nevezés a "Legszebb punci" versenyre

Kedves Versenyzők!
Úgy látjuk a mostani versenyre sok új versenyző nevezne (akik talán még nem ismerik a versenyek működését ), ezért sok sorozatot vagyunk kénytelenek elutasítani, mivel azok nem felelnek meg a verseny szabályainak.

- Egy sorozatot akkor tudunk elfogadni, ha az minimum 20 képből áll.

- Ha megfelelő igazolóképpel rendelkezik. (A Goldengate felirat, vagy logó szerepel a jelentkező testén. Ráírva rúzzsal, tollal, bármivel. Vagy egy olyan monitor, telefon, tablet mellett készül, amin rajta van a Goldengate oldal. Utólag photoshoppal, paint-tel, ráírt feliratot nem tudunk igazolóképnek elfogadni.

- Csak a versenyre készült sorozatokat tudjuk elfogadni. Válogatásokat, olyan képeket amik már szerepeltek az oldalon nem tudunk a versenyben elfogadni.

- Ügyeljetek a képek változatosságára. Bár egyszerű a téma, ezt is fel lehet dobni. Egy szép fehérneműben fotózni a puncit, bevonni egy vibrit, a párotok farkát, stb. Több szögből fotózzatok! Elölről, hátulról, pucsítós pózban, stb. Ha túlságosan egyformák a képek. Egy szögből készül 20 db szinte teljesen egyforma kép, azt nem tudjuk elfogadni.

Reméljük sikerült egy kis segítséget, esetleg ötleteket adnunk a versenysorozatok elkészítéséhez.
Sok sikert kívánunk a versenyhez!

Goldengate Szerkesztőség

Franciaóra újratöltve

5 pompás gecifacsaró jelenet, 10 csaj - akiknek a világ összes fehérjére sem lenne elég, hatalmas szopások, egy kis perverzkedés - mindez egyetlen DVD-n, amelyen a legendás Franciaóra sorozat újabb emlékezetes videóit teheted magadévá nyes

Letöltés - Franciaóra újratöltve

Dögös fiatal csajok biszex buliban

A biszex szerelem egy magas szintjét mutatja be ez a film. Ilyen dögös tini csajok mellett, csoda hogy a srácoknak egymásra is van idejük figyelni. És bizony a csajok is élvezik, hogy ők kapják a nagyobb törődést. Ilyen bitang jó ciciknek és popsiknak bizony nehéz ellent állni. Jól meg is dugják a csajokat. Természetesen azért néha elkóborolnak a másik lyuk irányába is. Nem maradhat el a klasszikus vonatozás, és egymásba ülés sem.

Letöltés - Bi bi love 12

Kié a legszebb punci? Itt az új amatőr verseny!

Ahány punci, annyi egyéniség... Van aki a csupaszt, más a fazont kedveli, sőt van, akinek a szőrös az ideálja. Lehet baba vagy sajtburger. Nincs két egyforma. Egy dolog a közös: a puncit mindenki szereti. Mutasd meg a tiéd! Kérjük, hogy figyeljetek arra, hogy változatosak legyenek a képek, ezért több szögből, elölről és hátulról is fotózzatok! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Október elsejétől, csütörtöktől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Az augusztusi (Kedvenc játékszerem) amatőr verseny eredménye

Kedves Versenyzők!

Íme, az augusztusi Kedvenc játékszerem versenyünk végeredménye!
Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

1. hely: szivecske6
szivecske6

2. hely: punci81
punci81

3. hely: redpunci
redpunci

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Anyukák a parkolóból

Nincs is is jobb terep dögös MILF-ekre vadászni, mint valami bevásárlóközpont parkolójában. Ezek az igazi, csinos és érett nők olvadnak az első kedves szóra. A teszetosza férjeik még arra is képtelenek, hogy a bevásárlásban segítsenek. Akkor vajon milyenek lehetnek az ágyban? Nem kell hozzá sok idő, és máris a kocsinkban találjuk őket, csillogó szemmel, felajzva, akik csak arra várnak, hogy egy ismeretlen jól megbassza őket. Gyönyörűek, jó a testük, és csak úgy égnek a vágytól, hogy rávessék magukat egy-egy kemény faszra. Ezúttal olyan baszásban lesz részük, amit nem felejtenek el soha. És titokban minden nagybevásárláskor arra gondolnak, bárcsak megjelennénk a parkolóban.

Letöltés - Anal Miltf 14 - Anyukák a parkolóból

A júliusi versenyünk eredménye

Kedves Versenyzők!

Íme, a júliusi Nedvesedjünk versenyünk végeredménye! Hamarosan közöljük az augusztusit is.
Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

Sajnos azonban van egy kevésbé jó hírünk is. Az irodánk, ahol a díjátadókat tartottuk, egyik napról a másikra megszűnt. Most azon dolgozunk, hogy minél hamarabb egy új helyet találjunk, ahol a díjátadókat meg tudjuk tartani. Igyekszünk, hogy ez mielőbb megtörténjen, de addig is szíves türelmeteket kérjük.

1. hely: Abbie
Abbie

2. hely: Franciacsók
Franciacsók

3. hely: zoliesandrea
zoliesandrea

Különdíj: Perverz_Pár27
Perverz_Pár27

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Fékevesztett tini kefélések!

A brazil tini csajok is arra vágynak, mint bármelyik európai társuk. Egy jóképű, kemény farkú szeretőre, akivel jó nagyokat kefélhetnek tanítás után, vagy akár közben is, a suli tornatermében.

Letöltés - Over 18 6.

Ti hol nyaraltatok? Küldjétek be! :)

A téma elég szabadon értelmezhető. Nincs kikötve, hogy vízpart, Balaton, tenger vagy más konkrét helyszín, de a képeknek tükrözniük kell egy nyaralás hangulatát. Olyan jellegű képeket most sem tudunk elfogadni, amelyek ennek nem felelnek meg, pl. egy szobában készültek, "Nyaralás a Balcsin" címmel. Hajrá! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Szeptember elsejétől, keddtől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Privát DVD 78

Az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Privát DVD sorozat 78. számában 12 remek amatőr jelenetet láthattok. Magyar csajok szólóban, párban, felspannolva, szexre éhesen... és újra több deci geci ömlik le a csajok torkán smile

Letöltés - Privát DVD 78

Nagyik porno castingon

Kiramama 62 éves, és első szexfilmjében egy fiatal srác próbálta fel a nedves pináját. Pirike is alig várta már, hogy elvegyük pornószüzességét - egy profi srác jutalmul alaposan meghajtotta a szexéhes mamócát. A mezőny legidősebb versenyzője azonban faszmajszoló Marika néni volt, akinek Szilárd barátunk utat vágott még éltes segglyukába is... Hadd szóljon az a nagyisegg! Hat szaftos jelenet, hat faszra termett magyar nagyi főszereplésével smile

Letöltés - Öregpicsák 22 - Nagyik porno castingon

Szivecske6 egy már nagyon várt díjátadón!

Szivecske6 két versenyen is dobogós helyezést ért el, és több jó sorozattal is megörvendeztetett bennünket, de a nagy távolság miatt nem volt könnyű összeegyeztetni az időpontokat. Végül azonban sikerült egy időpontot találnunk. Még be sem értem az irodába, ám a liftben gyanús lett egy pár hölgy tagja, hogy mintha én Őt már láttam volna valahol. smile És nem is csalatkoztam, tényleg a díjátadóra jöttek. Ismét egy jó hangulatú díjátadót sikerült tartanunk, és nagyon örültünk, hogy végre sikerült személyesen is találkoznunk. Nézzétek meg a képeket, szerintünk jól sikerültek!

Tovább a díjátadós képekhez!
szivecske6

Az 50-es anyukák igazi szexmániások

A gyerekek már kirepültek, a férj is egyre kevésbé akciókész. Jobban érdekli a hétvégi meccs, mint egy jó pina. Pedig ezek a nők még javában igénylik ám a kemény dákót, és hogy jól megadják nekik ami jár. De ha nem kapják ezt meg otthon, majd megkapják mástól. Csak aztán ne tessék csodálkozni, ha a kedves feleség nem a fakanalat fogja a kezébe, hanem valami egészen mást!

Letöltés - Fukin at 50

Hogy manapság milyen szerelők vannak!

Elromlott a szerkesztőségben a nyomtató, ezért kihívtuk a szervizest. Mi egy öreg szakira számítottunk, ám helyette, egy dögös csaj érkezett. Mondanunk sem kell megörültünk neki, ám sajnos a nyomtatónkon nem tudott segíteni. A szerszámos táskát kinyitva ugyanis kiderült, hogy nem a jó táskát kapta fel, hanem azt, amiben a kis játékszereit tartotta. Először persze fennhangon reklamáltunk, hogy ezt bizony a főnöke tudomására hozzuk, hacsak... Hacsak nem tart nekünk egy kis bemutatót a "szerszámaival"! vigyor3 Természetesen nem úszta meg ennyivel. Ezt a komoly hibát, nagyon jóvá kellett tennie! smile

Punci81-ék jártak nálunk, akikkel a díjátadós fotózást egy kis történetre építettük fel. Sokszor mondják a kevesebb néha több. De nem most! Még úgy is majdnem 200 képből álló sorozat kerekedett ki a fotózásról, hogy bizony sokat kihagytunk belőle. De többet egyszerűen nem volt szívünk. Ez a sorozat így komplett, így mutatja be a történetet, amit be akartunk vele mutatni. Reméljük, hogy legalább olyan élvezettel nézegetitek a sorozatot, mint amennyire a "szerelő csaj" élvezte a munkahelyi fegyelmezést! :P

Tovább a díjátadós képekhez!
punci81

A júniusi "Jármű" versenyünk eredménye

Kedves Versenyzők!

Kicsit megkésve ugyan, de íme, itt a júniusi verseny végeredménye!

1. hely: Fulltutipár
fulltutipár

2. hely: LindaBlack
LindaBlack

3. hely: Goodgirl
Goodgirl


Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

A tóparti nedves szexkalandok

A csodás vízparti környezet mindenkiből kihozza a kefélhetnék életérzést. smile Gyönyörű csajok, nagy cicikkel, formás, feszes popsikkal csak arra várnak, hogy valaki jól megdugja őket. Jelentkezőkből persze nincs is hiány, és a csajokat úgy lerendezik a többiek szeme láttára, hogy attól mindenkinek megjön a kedve egy kis prütykölésre.

Letöltés - Wet Wild

Hot! Hot! Hot! - ebben a hűvös időszakban!

Amikor Fulltutipárék nálunk jártak, még javában tombolt a kánikula. A fotózás viszont a kellemesen hűvös irodában zajlott, és nem sok kedvünk volt kijönni újra a hőségbe. Amennyire vágytunk mi akkor a hűvösre, reméljük épp olyan forróság támad nálatok a képeket nézegetve! smile

Tovább a díjátadós képekhez!
fulltutipár

Neked mi a kedvenc játékszered?

Most nem a gyerekkori Barbie-ra gondoltunk, hanem olyan játékokra, amivel élvezetet okoztok magatoknak. Mi az, amit a legjobban szeretsz? Egy formás vibri? Esetleg egy hatalmas dildóért vagy oda? Vagy a gésa golyókért? Netalán telhetetlen vagy, és több is van? :P Persze, ha úgy gondolod, hogy a párod szerszáma sem maradhat ki, akkor azt is vond be a játékba! A nevezés feltétele, hogy a képeken kerüljön bevonásra egy tárgy, szóló vagy páros sorozatok is jöhetnek.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Augusztus elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!
Megfordítottuk! smile

Privát DVD 77

Bűvös 77-es számhoz érkezett a népszerű Privát DVD sorozat. Hogy mitől bűvös?! Nos, attól, hogy ez valóban egy remekül sikerült válogatás lett, mert ebben a számban eszméletlenül csodás magyar amatőr lányok bűvölik a faszt, hogy jó kemény legyen, és alaposan megdugathassák magukat vele. Sikerül nekik? Naná, hogy igen! Privát DVD rajongóknak kihagyhatatlan smile ))

Letöltés - Privát DVD 77

Szeptemberi verseny ajánló!

Szeptemberben ismét meghirdetjük, a "Nyaralás" versenyünket. Már most készülhettek a sorozatokkal, amiket majd szeptember 1-től tölthettek fel az oldalra. A téma mint látjátok elég szabadon értelmezhető. Nincs kikötve, hogy vízpart, Balaton, tenger, vagy akármi, de a képeknek tükrözniük kell egy nyaralás hangulatát. Olyan jellegű képeket most sem tudunk elfogadni amelyek ennek nem felelnek meg, pl. egy szobában készültek, "Nyaralás a Balcsin" címmel.

Szóval ha nyaraltok, és elkap benneteket az "ihlet", fotózzatok szorgalmasan! smile Ha több helyen jártok, akkor se fogjátok vissza magatokat, hiszen több sorozattal is lehet nevezni!

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Tini csajok faszvégen

Még csak pelyhes punciszőr van a lábuk között, de már mély torokkal buknak a faszra. És persze a csinos kis popsijukat is felkínálják egy beható analizálásra. Ezek a tini csajok nem követik a menjünk szűzen férjhez szabályt. Ők élni akarnak, baszni jó nagyokat, hiszen bármelyik nap lehet az utolsó.

Letöltés - 18 Confused 8

Egy igazán büntető hangulatú díjátadó! :)

Ezúttal Kattogtatunk látogattak meg bennünket, hogy átvegyék a májusi verseny után járó különdíjat. Kérdezték, hogy mit szólnánk ahhoz, ha a díjátadós képek hangulata hű lenne a verseny témájához. Természetesen mi nem vagyunk semmi jónak az elrontói, és örömmel fogadtuk az ötletet! smile

A csajszi olyan dögös rendőr szerkóval készült, hogy egyből tudtuk, itt valaki nagyon ráfizet! vigyor Igyekezett is keményen fellépni a kihallgatáson, de hogy hogy nem, mi sem értettük, de a végén csak ő húzta a rövidebbet! nyes A csuklóját bőrbilincs kötötte gúzsba, és hogy teljes legyen a kiszolgáltatottsága, még a nyakára is vezetőszár került. Jobbnak látta nem ellenkezni, és szót fogadni, ám menet közben rájött, hogy nem is olyan rossz az ami vele történik, ezért megígérte, ha szabaddá tesszük a kezeit, jó kislány lesz... smile

Tartotta is a szavát, ezt láthatjátok a képekből is! Rengeteg fotó készült, a szuper hangulatú díjátadón, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy több mint 150 db került ki a galériába.

Tovább a díjátadós képekhez!
kattogtatunk

A tüzes lukú nagymamák visszatérnek

Régi kedvenceink, Marika néni, Juditka, Zsizsi néni, Renáta nagyi, Magdika és a többi nyugdíjas mami újra itt, ráadásul pinájuk még jobban tüzel, és szájuk még mohóbban tapad a faszra... Hat öreg picsa vár ezen a dvd-n, akiket még mindig öntöz az éltető sperma nyes

Letöltés - A tüzes lukú nagymamák visszatérnek

Nedvesedjünk! Itt a nyári versenytéma! :)

Pancsolásra fel! Nem számít, hogy a strandon, egy szexi autómosás közben, vagy csak a kerti csapról locsoljátok magatokat a slaggal... Egy a lényeg! Nedvesedjen a cici, punci és a popsi! Ha a sorozatba belecsempésztek egy vizespólós részt, az még tovább emeli a fényét! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Július elsejétől, szerdától már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Revilo23 a díjátadón!

Egy szép, napsütéses délelőtt volt... smile Ezt láthatjátok is a képeken. Úgy sütött be az ablakon a nap, hogy nem volt egyszerű ilyen szembe fényben fotózni. De szerintünk nagyon megérte "megküzdeni" a képekért, mert igazán jól sikerültek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Revilo-ék (pontosabban a pár hölgy tagja smile ) azon aggódott, hogy biztos alig lesz jól sikerült kép. Tudjuk, a csajok maximalisták! De azért csak sikerült kiválogatni egy híján 60 darabot. Ugye hogy jól sikerültek? smile

Tovább a díjátadós képekhez!
Revilo23

Nővérek ügyeletben

Vannak akik nem is betegek igazán, de élvezik ugráltatni a nővéreket. Egy kicsit fáj, egy kicsit szúr, és már nyúl is a hívóért. A lelkes és segítőkész nővérkék persze azonnal ott teremnek, hogy enyhítsék a kedves beteg szenvedéseit. Akiknek persze minden bajuk egy csapásra elszáll amint meglátják a hatalmas, hullámzó mellekkel hozzájuk siető bombázókat. Mert ezek nem ám olyan tenyeres talpas ápolónők, mint akikhez hozzá vagyunk szokva, hanem fehérneműben a köpenyük alatt érkező bombázók. Akik természetesen meg is kezdi a beteg szakszerű ellátását. Rögtön egy kis vérnyomás méréssel, amit persze a beteg farkán mérnek le, kézrátétellel. És hogy utána mi következik? Azt a legvadabb fantáziátokra bízzuk! Vagy nézzétek meg a filmet! smile

Letöltés - Knockin' nurses 4 - Nővérek ügyeletben

Seggbedugott háziasszonyok!

Micsoda nők! Micsoda háziasszonyok! Akiknek a sok házimunka, és a fárasztó gyereknevelés ellenére, olyan feszes és dögös a testük, hogy a húszévesek megirigyelhetnék. Puncijuk már ugyan nem olyan szűk mint pár éve, cserébe lehet őket keményen tolni. És aki egy mégis egy szűk lyukat szeretne magának, annak boldogan engedik a popsijukba is.

Letöltés - Anal Miltf 6 - Seggbedugott háziasszonyok

Az őrült nimfó csajok

Dögös nimfomán csajok, akikre ha ránézel, nem egy sakkparti jut az eszedbe. Főleg, hogy a kis buksijukban, csak az motoszkál, hogy minél nagyobbakat keféljenek, szopjanak, élvezzenek. Finom formás popsijuk csak azért remeg, hogy jól beakassz nekik hátulról, és kifulladásig baszd őket. Hiába, a szexőrült csajokat nem az eszükért szeretjük!

Letöltés - All american nymphos 3

A májusi "Elnyered a büntetésed" versenyünk eredménye

Kedves Versenyzők!

Megszületett az májusi verseny végeredménye, ahol a 3 dobogós neve már nem volt ismeretlen számotokra, most azonban a helyezettek névsora kiegészül a különdíjasokéval. Ebben a hónapban egy különdíj kerül kiosztásra 15 ezer forint értékben. Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

2. hely: revilo23
revilo

3. hely: punci81

punci81

Különdíj: Kattogtattunk
kattogtatunk

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Szilveszteri kaland felfedezi az irodánk környékét

Ezúttal nem az irodában, hanem az irodaházban csináltuk a díjátadós képeket. Ehhez pedig Szilveszteri Kaland egy szexi takarítónő rucit kapott fel, és rosszalkodott egy kicsit a folyosón, a liftben és persze a férfi mosdóban is. smile Mivel már rég letelt a munkaidő, ezért büntetlenül meztelenkedhetett, de azért persze lett volna nagy szaladás vissza az irodába, ha összefutunk egy túlórázó irodistával, vagy a portással! hehe

Tovább a díjátadós képekhez!
Szilveszteri kaland

Faszimádó kollégista csajok

Tini csajok, akik ahelyett, hogy tanulnának a koleszban, szó szerint elbasszák az időt. Mert ki akar matekot és fizikát tanulni, ha a szilencium idő alatt, dughat egy jót az évfolyamtársával, a tanárával, vagy akár a kolesz portásával?

Letöltés - True College girls

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 601-650

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!