Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#41   2013. 07. 02. kedd 10:03

Albérlő folytatása 2

"Azt hiszem rosszul ítéltem meg a fiút" gondolta, "egyáltalán nem olyan kis tudatlan és tapasztalatlan mint hittem. Lehet hogy én vagyok itt az, akit elcsábítottak?" A fiú keze szakavatottan siklott végig rajta. Minden pontot megtalált, amit kellett, mint egy virtuóz a hegedűn, úgy játszott a testével. Perceken belül teljesen felizgult és olyan nedves lett mint már régen nem. Most már biztos volt benne, hogy alaposan melléfogott a sráccal, és abban is biztos volt hogy csapdába csalta. Megjátszott volt a visszafogottsága, az, hogy lányok sosem keresték. Azt hitte hogy félénk, közben egy nagy nőcsábász lehet. Honnan tudná máskülönben annyira pontosan, hová kell nyúlnia hogy megőrjítsen egy nőt? Bolondot csinált magából.... hacsak... Igen, az működhet. Azt gondolja a srác - és joggal - hogy nincs férfi az életében, lemondott a szexről és mindenről, szolid életet él. Hiába néz ki bombázónak, ha úgy viselkedik mint egy félénk háziasszony. De ha most minderre rácáfolva egy igaz férfifaló démonnak adja ki magát, akkor megmentheti a látszatot. Akkor nem elcsábított lesz, hanem szeszélyes vamp, akinek ahhoz támadt kedve, hogy egy fiúval szeretkezzen.
Átvette a kezdeményezést. Odahúzta az arcához a srác fejét, hosszan a szemébe nézett, majd
elkezdte csókolni. Finoman, izgatóan. Most ő simogatta a fiú testét. Úgy mint egy érett nőhöz illik, kicsit kacéran, tapasztaltan, és lassan, el nem sietve semmit. Úgy, mint akinek a saját élvezete a fontos, azzal törődik csak.
Látszott a fiún, hogy kezd elbizonytalanodni. "Aha, most már nem vagy olyan biztos abban, hogy jó volt a helyzetértékelésed, ugye?" - gondolta magában elégedetten. Szóval működik a terve! Megfogta a fiú fejét és finoman de határozottan lenyomta az ágyékára. Széttárta a combját, az egyik lábát behajlítva felhúzta hogy szélesre nyissa az ölét a fiú nyelvének.
Az pedig szófogadóan elkezdte nyalni. A nyelvével körbe-körbe járt a csiklóján, majd egy-egy pillanatra félig benyomta a hüvelyébe. Aztán két ajka közé fogta az egyre jobban lüktető csiklót és szívta, szopogatta.
- Most jóóó... ne hagyd abba, amíg el nem élvezek! - mondta - amikor már nem bírom és eltolom a fejedet, akkor azonnal nyomd belém a dákódat! Nem lassan, finoman, hanem határozottan, keményen. És úgy folytasd, amíg nem jön az orgazmus. Utána majd ráérünk játszani egymással.
Elégedetten elmosolyodott magában, amikor látta hogy a srác teljesen megdöbben. "Legalább az önbecsülésemet meg tudom őrizni" gondolta. "És ha már így alakult, akkor egy igazán jó szex-el teli éjszakához is jutok" tette hozzá gondolatban, némi iróniával. "De ettől a pillanattól egy darabig csak a szex érdekel!"
Ideje volt már magára koncentrálni. Érezte, hogy ébredezik csipkerózsika álmából a teste. Mindaz a vágy, érzékiség, amit 3 évig elnyomott, most utat tör magának. Így csinálták Kristóffal is, azt éli majd újra át ma éjjel. Apró csókok, simogatások az egész testén... ezzel kezdte a srác is. Aztán a melle... nem csak nagy, hanem érzékeny is. Néhány perc elég, és máris benedvesedik. Mindig így volt, ma is. Utána már nem kell sok s csiklójának és jön a kis orgazmus. Úgy mint most. Érezte már a testén átfutó hullámokat, amik kevéssel az orgazmus előtt jönnek. Lehunyta a szemét, hátravetette a fejét. Belemarkolt a fiú hajába, másik kezével meg a lepedőbe. Elkezdett rángani az öle, ami hosszú ideig belé volt zárva, az hatalmas sikollyal tört ki belőle:
- Jóóóóó, nagggyon jóóóó... Jajj Istenem--- de finommm! - eltolta magától a fiú fejét: - Gyorsan! Most gyere belém! Jó erősen! Gyere! Akarom!
Nem nyitotta ki a szemét, de érezte ahogy belécsúszik a fiú dákója és elkezd fel-alá száguldani benne. Nagyon kemény a srác szerszáma. Egyre erőszakosabban döfi belé. Elszokott a szextől, nem tágul eléggé a hüvelye. Kínosan feszül, szinte fáj ahogy dühödten dugja a srác. Aztán kezd magára találni. Lassan elülnek ugyan a kis orgazmus hullámai, de már elkezd a hüvelye reagálni az ingerre. Minden mintha gyorsított felvétellel menne, sokkal gyorsabban jön mint bármikor. Nagyobb intenzitással is. Amikor jön a hüvelyi orgazmus, üvöltve szakad ki belőle:
- Abba ne merd hagyni! Gyerünk, ahogy csak bírsz! Még-még-mééég!
Nem tudja, hogy ez a szokatlan élménynek, vagy a hosszú szex mentes időszaknak köszönhető, de egyik orgazmusból a másikba esik. Nem tud betelni az élvezettel. A fiú már biztosan megbánta, hogy könnyű győzelmet remélt. Nem hagyta pihenni csak éppen annyi ideig, amennyi a regenerálódáshoz kellett. Amikor lankadtan mellé rogyott az ágyra, rögtön fölé hajolt és elkezdte kényeztetni a testét. A fülébe lehelt, végigsimította nyelvével a száját, majd a testét az ágyékáig. Mindent megtett, hogy újra és újra felizgassa a fiút. Ha nagy merészen megostromolta a 3 éven át jól őrzött várát, akkor most álljon is helyt annak megtartásában.
Végül ő maga is elfáradt. Az utolsó orgazmusnál már csak hangosan zihált, aztán elernyedt.
Megsimogatta a fiú arcát, és még egy utolsó döfést adott az önbizalmának:
- Finom volt. Egész ügyes vagy. - Egy futó csókot lehelt az ajkára, majd visszahanyatlott a párnára. - Most pedig aludnom kell. Itt maradhatsz ha akarsz, de a szobádban kényelmesebb. Mosolygott magában, amikor hallotta hogy a fiú összeszedi a holmiját és csendben becsukja maga mögött az ajtót. Úgy hatott, mint egy csatát vesztett hadvezér visszavonulása.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#40   2012. 09. 13. csütörtök 12:38

Viki tőrténete

Szervusz, engem Viktóriának hívnak, azaz inkább csak Vikinek. Tudod, Gáborral ketten mi rengeteg ideig készültünk fel arra, hogy elvegyük egymás szüzességét.

Már két éve jártunk. Elhatároztuk, hogy az én 18. születésnapomon avatjuk fel egymást. Gyönyörűen megterveztünk mindent.

A jelzett napon korán hazasiettem. Anyut aput moziba küldtem, mert azt mondtam fáradt vagyok, és szeretném kipihenni magam, hogy estére egészen jól legyek, amikor felköszöntenek.

Ahogy az ősök elmentek, hamar megérkezett Gábor is egy öl vörös rózsával, izgalomtól kipirult arccal. Gyorsan feldíszítettük a szobát, és kezdődhetett addigi életünk legfontosabb, legszebb szertartása.

Először a fürdőszobába mentünk. Amíg a kád megtelt, folyamatosan simogattuk, és csókolgattuk egymást. Ruháinktól is ugyanilyen lassan szabadultunk meg. Nem siettünk el semmit. Ki akartunk élvezni minden másodpercet.

Beléptünk a kádba, és leültünk egymással szemben. Óvatosan, cirógatva szappanoztuk végig a másik bőrét, el-elidőzve azokon a testtájakon, amelyeknek eddig eltitkolt szépsége rabul ejtett minket.

Langyos vizet eresztettünk a zuhanyból, és a lágy permettel letisztítottuk egymásról a felgyűlt habot. Ezután kihúztuk a kádból a dugót, és felállva megszárogattuk egymás testét egy puha frottírtörölközővel.

Gábor az ölébe kapott, úgy vitt be a hálószobába. Gyengéden letett az ágyra, lefeküdtünk egymással szemben, és tovább kóstolgattuk a tiltott gyümölcsöt. Lassanként sorra felfedeztük a másik erogén zónáit, hol ujjainkkal, hol pajkos nyelvünkkel babusgatva, cirógatva végig azokat.

Légzésünk egyre szaporábbá vált, ahogy mind merészebb és merészebb tájakon kerestük boldogságunkat. Hamarosan megragadhattam Gábor feszülő büszkeségét, ah... és izgatottan tapogattam végig a számomra eddig teljesen ismeretlen, soha nem látott testrészt.

Gábor felnyögött érintésemtől, és úgy fordult, hogy szerszámát kezemben hagyva szájával elérhesse oh... pucér ágyékomat. Ujjaival óvatosan hajtotta szét Vénusz-dombom szőrzetét, és nyelvével gyengéden hatolt be szűzi barlangomba. Minden ízemben megremegtem, ahogy ez a meleg húsdarab titkaim leghátsó szentélyébe merészkedett.

Mozdulataink gyorsabbá, kapkodóbbá váltak, légzésünk pedig szaggatott lett az izgalomtól. Nedveink szinte áradatként csaptak ki a rejtelmes zugokból, ah... amit eddig még megmutatni sem mertünk egymásnak. A szerelem gyönyörű, illatos mocsarában, merő csatakban hancúroztunk, élvezve az Alkalmat, amely egymás kezére adott minket.

Hallottam már ilyet, de magamról sohasem hittem volna. Számomra is váratlanul és kivédhetetlenül nyögdécselni, sőt kiáltozni kezdtem. Ösztöneim elsodorták tizennyolc év minden gátját, és boldogan hirdették a világnak nővé válásom csodálatos előjátékát.

Gábor érezte, hogy eljött a pillanat. Végtelenül lassúnak tűnő mozdulattal bontakozott ki ölelésemből és rám feküdt. Kezével óvatosan igazította szerszámát a szent nyílásba, hogy felavassa végre. Egy pillanatra éles fájdalom hasított belém, majd mintha elfújták volna, csak az egyre növekvő újféle izgatottság és remegés uralta érzékeimet.

Gábor tövig nyomta belém izmos férfitagját, majd nagyon óvatosan mozdította jobbra-balra, hogy helyet csináljon a sohasem járt barlangban. Már erre sem tért vissza belém a fájdalom. Éreztem, hogy munkáját nedveinken kívül pár cseppnyi vérem is könnyebbé teszi.

Ahogy szerelmem is megérezte, hogy a hely elkészült, gyorsabb ütemre váltott, oh... és édes hinta palintában hajtott fel mindkettőnket egyre magasabbra, a kéj mennyei felhői közé.

Az a boldogságos, oh... dicsőséges érzés! Egyre feljebb kúszott bennem valami kimondhatatlan diadalérzet. Egyre feszültebb és hangosabb lettem, míg…. oh... fel nem értem a csúcsra. Hatalmasat sikoltottam, és megragadtam Gábor vállait, ah... ő is felhördült, és abban a pillanatban élvezett belém. Azt hiszem, mind a ketten rögtön elaléltunk. Egymás karjaiban tértünk magunkhoz pár perc múlva.

Felejthetetlen emlék a mai napig is a 18. születésnapom, életem legboldogabb születésnapja, melyen a legszebb ajándékot kaptam és adtam...
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#39   2012. 09. 10. hétfő 11:18

A dombtetőn

Egy április végi estén igencsak unatkoztam, úgyhogy gondoltam felmegyek a chatre. Nem sűrűn járkáltam arrafele, nem igazán ismertem senkit, úgyhogy egy korombeli lányra (19) rám köszöntem. Jól eldumálgattunk mindenféléről. A beszélgetést külön felpezsdítette, hogy ízlésünk igencsak meg egyezett, és hasonlóan vélekedtünk sok dologról: életről, emberekről, barátságról, szerelemről, stb... Egyébként Dia volt a neve.
Egész sokáig elbeszélgettünk, felvettük egymás MSN-re, képet cseréltünk. Nem volt kifejezetten szép lány, de valami mégis megfogott benne. Hogy mi, azt nem tudom, de valami erőteljesen megérintett Diában. Talán az, hogy eléggé szókimondó, nem egy nyámnyila típus. El tudtunk beszélni mindenről. És ebbe a mindenbe a szex is beletartozott.
Pár nap ismeretség után szóba került a szex. Elmesélte, hogy mikor és hogyan vesztette el, hogy milyen volt, milyen kalandjai voltak. Meséltem neki én is pár dolgot. Akkoriban voltam túl egy szakításon, úgyhogy egy ideig nem akartam megint komoly kapcsolatba bonyolódni, úgyhogy gondoltam, hogy jó lenne összejárogatni dugni, de semmi több, viszont ő érezhetően jobban vonzódott hozzám. Ő párkapcsolatot akart volna, de én nem.
Egy este, amikor ő is egyedül volt otthon és én is, web kam szexeltünk. Azaz nem teljes egészében, nekem nem volt web kamerám akkoriban. Ő megmutatta web kamerán testének minden zugát amit csak akartam, én pedig telefonnal csináltam képet a farkamról, és elküldtem neki. Tetszett mindkettőnknek a dolog. Melle nem volt nagy, tenyérnyi. Pinája elég szőrös, azt mondta, hogy életében csak 1x borotválta le. Nem zavart különösképp. Feneke viszont nagyon jó formás volt. Miután megmutatta magát, mindenképpen akartam 1 találkát, de még mindig szigorúan csak a szex kedvéért.
A találkát megbeszéltük másnapra. Tőlem 15 km-re lakott, átmentem vonattal, előtte még találkoztam egy régi ismerősömmel, majd pedig mentem a találkahelyre. A vasútállomáson találkoztunk, majd felmentünk egy dombhoz. Elég sokat kell lépcsőzni, de megérte. Amikor kicsit kifáradtunk, megálltunk egymással szemben.
-Még mindig akarod? - kérdezte
-Persze! - válaszoltam
Aztán magamhoz öleltem, és megcsókoltam. Nem csókolt eget verően jól, sőt, felejthető volt a csókja ha nagyon őszinte akarok lenni. A csók után leültünk, ő elém, én mögé. Kicsit megmasszíroztam a vállát, majd elkezdtem masszírozni a melleit is, majd lába közét kezdtem el simogatni nadrágon keresztül. A kis pihenés után továbbmentünk, és felértünk végre a dombtetőre. Volt ott néhány ember, úgyhogy keresnünk kellett egy rejtettebb helyet. Elkezdtünk sétálgatni az erdőben, majd amikor már elég távol kerültünk az emberektől, leültünk, és gyönyörködtünk a tájban, és hogy a dombtetőről milyen jól be lehet látni a várost. Aztán pedig rátértünk egymás testének gyönyöreinek felfedezésére...
Tehát leültünk pihenni, és tudtuk, hogy most jött el az idő, hogy egymást jobban megismerjük. Kicsit csókolóztunk, majd megkért, hogy ujjazzam meg. Kigomboltam a nadrágját, majd bedugtam egy ujjamat a bugyijába, és kerestem pinája nyílását. Mivel csak a kezem volt bent és a nadrágja nem volt lehúzva, és elég szőrös is volt, nem volt túl könnyű dolgom, de csak sikerült megtalálni a lyukát. Jó nedves volt. Nem siettem, szép lassan ujjaztam, próbáltam minél jobban "felhergelni". Miután már nem nagyon bírta tovább, kivettem az ujjam, majd megkértem, hogy most ő is csináljon valamit. Kicsit lejjebb húzta a nadrágom, és elkezdte markolászni a farkam, ami kőkeményen állt, és pár ondócsepp is volt a végén. Miután már "megismerkedett" a keze a farkammal, elkezdte szép lassan verni. Jó volt nagyon. Nem bírtuk sokáig, hogy ne legyünk egymáséi, úgyhogy kerestünk egy még eldugottabb zugot. Elindultunk, és már útközben markolásztuk egymást újból. Miután elértünk egy elég rejtett helyhez, letoltam a nadrágom, ő pedig elkezdett szopni. Elkezdtem picit kételkedni a történetekben amiket mesélt, mert ő azt állította, hogy elég jártas már a szexben, engem viszont elég bizonytalanul szopott. Biztos volt már dolga előttem mással is, de szerintem közel sem annyival, mint amennyit mondott. De az is lehet, hogy csak izgult. Nem baj, nem volt rossz. Szép lassan szopott, közben pedig középerősen szívott. Egyszer-egyszer megállt a szopásban és csak verte, közben pedig mosolygott rám. Utána megkért, hogy nyaljam ki. Felfeküdt egy vastag faágra, majd levettem a nadrágját, majd a bugyiját, és először csak ujjaztam. Elég szőrös pinája volt. A pináját jóformán nem lehetett látni, ami először picit zavart, de hamar hozzászoktam a helyzethez. Először csak óvatosan nyaltam bele a pinájába, mert nem nyaltam még előtte szőrös pinát. Rosszabbra számítottam. Nem volt rossz, de jobban szeretem ha csupasz, vagy ha nem ennyire szőrös. Csiklóját is igen nehezen találtam meg a sok szőr miatt, de amikor megtaláltam, Dia nagyon beindult.

-Még, még, abba ne hagyd - nyögött fel. Ezzel egyúttal úgy belenyomta fejem a pinájába, hogy levegőt is alig kaptam. Jó érzés volt. Kezdett egyre kevésbé zavarni, hogy szőrös. Kezdtem én is beindulni, és egyre hevesebben nyaltam. Amikor már teljesen lucskos volt, szó nélkül bedugtam farkam a szájába, fejét megragadtam, és elkezdtem irányítani a fejét. Kicsit hevesebben szoptattam mint ahogy ő szopott engem, közben ujjaztam 2 ujjal.

Miután már ő sem bírta szusszal, beinvitálta farkamat a pinájába.

-Hát meg sem kefélsz?

Alighogy kimondta, már dugtam is be a farkam, egyből tövig. Jó szűk volt. Mindketten erősen felnyögtünk. Elkezdtem kőkeményen dugni, nem kíméltem, és ez neki is tetszett. Egyre nedvesebb és nedvesebb lett a pinája, én pedig alig bírtam hogy ne élvezzek el. Amikor éreztem, hogy pár mozdulat és elélvezek, kihúztam a farkam és elkezdtem nyalni. Miután kicsit keféltem, a szőr most már nem takarta el annyira a pináját, mivel kitágult rendesen, így lehetett látni a barlangját. Nem élveztem bele még, úgyhogy nem ódzkodtam attól, hogy nyelvem bedugjam a pinájába. Jó nagyra nyitottam a szám, úgyhogy miközben a nyelvem a pinájában kalandozott, alsó ajkammal tudtam ingerelni segglyukát is. A dupla élvezettől szinte megőrült, elkezdett remegni egész teste. Miután már nem éreztem az élvezési ingert a farkamban, visszadugtam, és kívülről elkezdtem stimulálni ánuszát. Nem dugtam már sokáig a pináját, rá voltam izgulva a segglyukára. Azt mondta, hogy próbálta már az anális szexet, tetszett is neki, és nem fájt, pedig nem volt nagyon kitágulva. Kaptam az alkalmon, és előzetes ujjazás nélkül bedugtam a farkam a fenekébe. Ennyire szűk segglyukban még soha sem "jártam". Kicsit nehézkes volt mozogni benne, mivel alig nyálaztam be, és nem is ujjaztam, de jó volt, mivel nagyon erősen ingerelt. Azt mondta hogy nem fáj neki, úgyhogy próbáltam kicsit gyorsulni, ám ekkor kicsit fájt neki is és nekem is, úgyhogy kivettem a farkam, majd picit szopott, én pedig benyálaztam 2 ujjam, és elkezdtem ujjazni a fenekét. Miután a szopást abbahagyta, kicsit nyaltam is a segglyukát, majd visszadugtam a farkam. Ekkor volt tökéletes: csúszott rendesen, ugyanannyira szorított mint előbb, és gyors löketeknél sem fájt. Elkezdtem vadul kefélni, szinte beleőrültem, le is izzadtam rendesen. Amikor éreztem hogy nemsokára elélvezek, kihúztam farkam szűk seggéből, és ráélveztem a pinájára. Jó sok anyag jött belőlem. Szőrös pináján jól megtapadt és csillogott a rengeteg sperma. Azt mondta, legszívesebben lenyalná ha le tudná. Gondoltam, segítek neki. Kezemmel letöröltem a gecit, majd belenyomtam a szájába. Ízlett neki.

Párszor még felmentünk a domboldalra, és dugtunk jókat. Volt, hogy csak seggbe dugtam végig. Ilyenkor általában beleélveztem a fenekébe, majd a végén leguggolt, és kinyomta a gecit a talajra, de volt olyan is, hogy miután beleélveztem, kinyomta a gecit a kezére és lenyalta. A legjobban az tetszett, amikor miután kinyomta, elkente a testén.

Jó kis kirándulás volt...
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#38   2012. 06. 13. szerda 10:32

4 orgazmusom története

Megosztom Veletek azt az élményemet, amire eddig még nem volt példa az életemben.

38 éves vagyok, és eddig azt hittem egészséges szexuális étvágyam van. A férjem külföldi munkájának ideje alatt az éhségem próbáltam mindenféle segédeszközökkel csitítani, de rá kellett jönnöm, olyan ez, mint a nagy tüzet öntözőkannával locsolgatni. Valamire jó, de az igazihoz rendes locsolócsőre van szükség.

Mondanom sem kell, hogy a skype-on történt beszélgetéseink jórészt szexuális töltöttségűek voltak, gyakori volt az egymás előtti maszturbálás. Amikor hazaért alig bírtunk egymással betelni. Viszont megváltozott valami. Bennem is és benne is. Új dolgokat akartunk mindketten. Egyre gyakoribb lett a popószex, ill. az egyéb eszközök bevonása. Rajongásig szeretem például, ha kiköti a kezem az ágy két végéhez, és kifeszítve várom, hogy azt tegye velem, amit szeretne. Egyik ilyen alkalommal mellém térdelt, és azt mondja: „szopj”. Ez a kiszolgáltatott érzés a végletekig felhúz. Odaadóan szívom, nyalom, kényeztetem a farkát, mert tudom: utána jutalom jár. Eddig nem tudtam tövig bekapni a farkát, de már olyan kéjjel nyomom a fejem előre, hogy ezen még ő is megdöbben.
Persze hamar felvette a fordulatszámot ő is. Rámarkol a hajamra, és úgy húzza a farkára a fejem. A szopástól olyannyira felizgulok, hogy a szabad végtagjaimmal tekergek mindenfelé, hátha megkönyörül rajtam, és az én pinám is kap valamit. Ha valamit nem jókor vagy nem jól csinálok, kiveszi a farkát a számból. Nagyon gonosz dolog! Bámulatos, hogy tudja felkorbácsolni a vágyat bennem az egekig!
Könyörögnöm kell, hogy újra baszni kezdje a számat és hálás vagyok, ha újra bekaphatom. De egyre kínzóbb a vágy, hogy az én pinám is kapjon valamit. Vagy a nyelvét, vagy a farkát. A mellbimbóim ágaskodnak – vágynak a szája után. Lehajol. És megharapja a bimbómat. A farkával a számban a kéjtől felsikítok. Ívben megfeszül a hátam, annyira akarom még. És akkor szopni kezd ő is, a másik mellem pedig hevesen markolja. Alig vagyok eszméletemnél. Kiveszi a számból a farkát és otthagy. Neszeket hallok. Aztán érzem, hogy a mellbimbómra felteszi a csipeszeket. Hideg borzongás. Ahogy a pici súly legördül a mellkasomról, megremegek. Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire finom!
Teljesen átadom magam neki, a bizalom 100%-os. Felhúzza a lábam, és közé fekszik. Remegve várom a száját. És végre rátapad a pinámra a forró, nyálas szájával. Nagyon gyengéden játszik a nyelvével. Ízlelget, csókolgat, mintha nem is a pinám, hanem a szám lenne. Majd nem abbahagyva két ujjával belém hatol és nem mozdul. A hosszú várakozás után ennyi is elég. Sokáig tart az első orgazmusom. Remeg a testem, folyik a könny a szememből. Majdnem elájulok. Amikor érzi, hogy a remegés elcsendesül, odabújik hozzám és megcsókol. Simogat, szeretget. De nem oldoz el. Újra nyalni kezd. Finoman, lassan. De a keze most játszik, de nem csak a pinámmal. Kalandozik a keze a popóm felé. Érzem, hogy olajos a keze. Lassan a figyelmem elkalandozik, és már csak izgatottan várom, hogy az átélt finomság után mi jöhet még.
Teljesen széttárom a lábam, mindenem kitárom előtte. Belecsúszik az ujja a popsimba. A következő pillanatban már én tolom a csípőm, hogy még mélyebbre tolja. De szinte azonnal ki is húzza. Megdorgál, hogy türelmetlen vagyok, ezért tovább kínoz, és csak izgat továbbra is. Valami síkos, hideg dolgot érzek. Nem tudom mi az, de már tolom is a csípőm. Felnevet. Azt mondja, ha jó leszek, megkaphatom. Fölém térdel és a számhoz illeszti a farkát. Mohón kapok utána, de a kikötött kezem miatt nem nagyon tudok mozogni. Megoldja ezt a gondomat, határozott, erős lökésekkel baszni kezdi a számat.
A melleim hullámoznak a mozgástól, a csipeszekhez erősített súlyok simogatják a bőrömet és finomakat rántanak a mellbimbóimon. Sikítanék a gyönyörtől, ha a torkomat éppen nem egy fasz uralná. Megáll, és hagyja hogy csak szopjak átéléssel. Megdicsér, hogy ügyes vagyok, rászolgáltam a jutalomra. És visszatér a pinámhoz. Újra csókolózni kezd vele, közben az olajos-síkos valamit újra megérzem a popómnál. Nem tudom kontrollálni a mozdulataimat. Húzom rá magam a műfaszra. Még nem kapcsolta be, egyelőre a finom kéj áramlik át a testemen, miközben még mindig csókolgatja, nyalogatja a csiklómat.
Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg. De nem szereti, ha követelőzök. Ezért még mélyebbre tolja a vibrátort. Elakad a lélegzetem. Az orgazmus nem szűnik. És közben újra csapást érzek a seggemen. De ez most nem a tenyere, hanem az ostort vette elő. Nem tudom hányszor csapott rám. Arra eszméltem, hogy újra mellettem fekszik és cirógat, dédelget. A műfasz nyugodtan pihen a popómban.

Tudtam, hogy még jár nekem ma valami egészen finom, de azt éreztem, hogy képtelen vagyok több orgazmust elviselni. Kimerültnek és fáradtnak éreztem magam. Megcsókolt és azt mondta, hogy már csak a gyönyörű kis pinácskám nem kapta meg, ami jár neki. És készüljek, mert meg fog tölteni gecivel. Előtte eloldoz, de viselkedjek ügyesen, és fogadjak szót neki, akkor mindkettőnknek nagyon jó lesz.

Eloldozott, majd újra megcsókolt. Hosszan, finoman, lágyan. Majd egyre vadabbul szívta, harapta a számat, szinte a torkomig lenyomta a nyelvét. Éreztem, hogy újra remegek a vágytól. Kértem, hogy szophassam a farkát. Rám nézett, és azt mondta: később. De nem tudtam uralkodni magamon, ezért a visszakapott szabadságommal élve igyekeztem elérni a farkát a számmal. Nyugodt maradt, hagyta, hogy mohón bekapjam, de közben elmondta, hogy ez engedetlenség volt. Ezért most újra meg fog kötni.
Most négykézlábra állított, és a hátam mögött bilincselte össze a kezem. Ott feküdtem előtte felhúzott lábakkal, a vállamon támaszkodva, a faromat kínálva neki. A lábaim zárva. Határozott mozdulattal nyitotta szét a lábam. Teljes kiszolgáltatottság és a vibráló várakozás elegyével vártam rá. Elindította a vibrátort, újra éreztem a remegést. Aztán ráfogott a kezemre, és a farkát óvatosan, lassan tolni kezdte a pinámba. Olyan lassan, hogy nem bírva magammal, én toltam a csípőm hátra. Újra rácsapott a seggemre, majd vadul baszni kezdett.
A lökésekkel együtt erősen többször egymás után rávert a ringó seggemre. Sikítottam a gyönyörtől, majd ahogy éreztem hogy közeledik a csúcshoz, az ágaskodó kőkemény farkát döfi már belém, mindent felülmúló orgazmussal vártam, hogy belém lője a nedvét. Nem kellett sokat várnom! Ordítva élvezett belém. Két kézzel rántotta a pinámat a farkára, majd mélyen bennem tartotta, amíg az utolsó csepp ki nem csurrant.

Lekapcsolta a remegést a vibrátorról, de még a helyén hagyta. Kivette a farkát a pinámból, majd nyalni kezdte a csordogáló gecit. Éreztem, ahogy a geci végigfolyik a combom belső oldalán. Majd ugyanott a nyelvével odaadóan tisztogatva lenyalja. Az oldalamra fektetett, majd a gecivel a szájában odajött hozzám és megcsókolt. Boldogan nyaltam ki a száját.

Csókolóztunk és közben valami olyat tett, amivel a "meggyszem felkerült a tejszínhab tetejére". Ahogy csókoltuk egymást, újra elindította a vibrátort, és nem kihúzva egy centit sem, a tenyerébe vette a popsim, és aprókat nyomott rajta befelé. Hátrahanyatlott a fejem az újabb orgazmustól. Amikor vége lett, óvatosan kihúzta belőlem és a bilincset is levette rólam. Átölelt és azt mondta: ügyesen viselkedtem, és kitalálta, hogy a következő alkalommal mivel lepjen meg. Látja, hogy bejön nekem ha a puncim és a popóm is ki van töltve, ezért készüljek, mert hamarosan valami egészen rendkívüli dolog történik majd. Annyit elárul, hogy Ferinek hívják és a farka 18 cm...
3 hozzászólás, utolsó: Demona (2012. 09. 21. péntek 21:50)
 
#37   2012. 06. 13. szerda 10:30

A barátnőm a közösben

Barátnőmmel együtt a Műegyetemre járunk. Én mindig szerettem az erotikus történeteket olvasgatni, mert ezáltal erotikus fantáziám hihetetlen mértékben gazdagodott. Az olvasottakat mindig megpróbáltam a partnereim és magam élvezetére hasznosítani. Az angol nyelvű weblapok között böngészve találtam rá a lapotokra az angelfire-on. Gyakran visszatértem oda, mert mindig jó sztorik tűntek fel ott. Sok időmbe telt, mire sikerült rávennem a barátnőmet, hogy ő is nézze meg, de a végén megtetszett neki. A történeteitek megfűszerezték a szexuális életünket, mindkettőnket nyitottabb gondolkodásúvá tettek olyan dolgokra, amiket sohasem képzeltünk volna korábban. Nagyon sajnáltuk, amikor megszűnt. Ekkor még nem tudtuk, hogy magyarok vagytok. Mostanában olvastam erről az oldalatokról és gondoltam megnézem magamnak. Aztán a sok sztori olvasása után úgy döntöttem, megírom ezt a rövid esetet.
Ani gyönyörű lány, haja sötétbarna, szemei zöldek, mellei elég nagyok és teltek, mégis tornászokra emlékeztet a felépítése. Két éve tavasszal ismerkedtünk össze, és azóta nagyszerű a szexuális életünk. Eleinte eléggé gátlásos és félénk volt, de miután jobban megismertük egymást, egyre bátrabbá vált, és olyan dolgokat is kipróbálhattunk, amiket azelőtt sohasem. Ilyenek voltak például a szexuális segédeszközök.
Ani azt mondja, hogy én szabadítottam fel a szexualitását, és teljesen megújult az életszemlélete a szexuális élvezetek terén. Az egyik este be is mutatta, mennyire felszabadult lett, ezt a történetet szeretnénk megosztani az olvasóitokkal.
Anival az én koliszobámban voltunk és a 22 centis műfütyivel játszadoztunk, amit nemrég vettem. Ani teljesen meztelen volt, szétterpeszkedett az ágyamon én pedig a jókora gumifütyivel dolgoztam meg a punciját. Imádtam nézni, ahogy belejön a dologba és mennyire felizgul, miközben kefélem vele. Mindig magas hangon nyögdécselt, amikor csak bedugtam, és egész testében megremegett, amikor kifelé húztam. Ami pedig az arckifejezéseit illete, óriásiak voltak, és a gyönyörű felizgult testének látványa ahogy a gyönyörtől megfeszül, teljesen begerjesztett.
Azon a különleges estén Ani nyöései szinte kiabálásoknak is beillettek, ahogy keményen basztam a gumifasszal. Mondhatom, azonnal elélvezett, amint felgyorsítottam a kefélés iramát. Kiabált és rángatózott, mellei ritmusra himbálóztak, és a csípőjét előre-hátra mozgatta a műfasz felé. Korábban sohasem láttam még ennyire izgatottank és ennyire hosszan élvezni.
Sejtettem, hogy nagyon hangos volt, mert pár perc múlva kinyílt az ajtó és a szobatársam lépett be egy barátunkkal. Azt mondta, hogy csak meg szerették volna nézni, hogy mit csinálok, amitől ennyire kiabál Ani.
Kihúztam a műfarkat a barátnőm nedves puncijából, mielőtt még megláthatták volna, gondolván, hogy Ani be akar takarózni előlük. Tisztára meglepődtem, amikor azt mondta, hogy azonnal dugjam vissza. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy érdekelné, hogy a barátaim a meztelen testét bámulják, sőt, inkább az zavarta, hogy félbeszakítottam élete legnagyobb orgazmusát.
Jani bocsánatot kért, hogy megzavartak minket, és megjegyezte, milyen szép teste van Aninak. Közelebb jött és megcsodálta barátnőm gondosan borotvált ágyékát. Mondtam nekik, hogy menjenek ki, de Ani azt mondta, minden rendben. Nem hittem a fülemnek. Ott fekszik a barátnőm az ágyamon, széttett lábakkal és a punciját mutatja a szobatársamnak és a barátjának. Megkérdeztem tőle, hogy szeretné-e, ha ők is beszállnának hozzánk. Sokszor álmodoztam ilyesmiről, mármint, hogy lássam, amint másvalaki megdugja. A válaszának magamban örültem. Igent mondott, de hozzátette, csak akkor, ha engem nem zavar. Azt mondtam, nem zavar, ha ő élvezi a dolgot és a barátaim sem viszik túlzásba. Ani rámosolygott a szobatársamra és ujjaival széthúzta a szőrtelen szeméremajkait. Láttam, ahogy nedveitől fénylő, rózsaszín punciján megcsillant a fény. A csiklója teljesen megkeményedett, ő pedig lassan dörzsölgette, amíg Jani levetkőzött.
Mellé hemperedtem az ágyra, helyet hagyva Ani szétterpesztett lábai között. Jani leült az ágyra és hitetlenkedve nézett le a barátnőm puncijára. Majd Anira nézett a reakciójára várva. Ő azt mondta:
- Ízleld meg a pinusom!
Jani hamarjában odahajolt és le-föl száguldozott a nyelvével Ani duzzadt csiklóján. A barátnőm becsukta a szemeit és a fejét a mellkasomra tette, ahogy mellette feküdtem. Jobb kezemmel átkaroltam és a cicijét kezdtem simogatni. Másik kezemmel a hasát simogattam, míg Jani a nedves puncijában körözött nyelvével. Ani egyre mélyebben lélegzett, sóhajtásai egyre mélyebbek lettek, és Jani minden nyelvcsapására megremegett.
Ekkor figyeltem fel Dávidra, aki még mindig a szoba közepén állt tanácstalanul. Nem tudta mit is tegyen. Megkérdeztem, hogy kényelmetlenül érzi-e magát a szituációban. Erre azt válaszolta:
- Viccelsz? Napokig elnézném! Csak szóljatok, amikor segíteni kell!
Elmosolyodtam és mondtam neki, hogy vetkőzzön le. Ő gyorsan lekapta magáról a pólóját és a nadrágját, így láthattam, hogy merev farka majdnem átböki az alsónadrágját. Szóltam Aninak, hogy nézze meg ő is. Lassan kinyitotta a szemeit és felemelte a fejét, hogy jobban szemgyre vehesse.
Ahogy Dávid az alsóját is levette, Ani szemei elkerekedtek. Dávid farka óriási volt. A barátnőm megkérdezte, hogy megfoghatja-e. Dávid lassan közelített felé, a farkát hagyta lengeni, ahogy lépkedett. Ani jobb kezébe fogta a méretes szerszámot. Éppen csak átérte ujjaival a vaskos rudat. A puncija irányából továbbra is kapta a Jani nyelvének gyönyörlöketeit és remegni kezdett. A barátnőm megkérdezte, hogy szeretném-e látni, hogy Dávid farkát szopja.
- Ha be bírod venni a szádba, akkor rajta! - válaszoltam izgatottan.
Ani ajkai közé vette Dávid makkját, és csókolta, nyalta, szívogatta, ahol csak érte.
Annyira felizgultam eddigre, hogy majdnem elélveztem. Látva Anit, szájában Dávid farkával, amíg a szobatársam az édes kis punciját nyalja a végletekig begerjesztett. Nem is bírtam tovább, lekaptam az alsógatyámat és magamra húztam Anit. A háta a mellkasomon volt, a farkam pedig kiállt a lábai közül.
Ani szereti, ha a popsiját dugom, így szóltam Janinak, hogy nyalja egy kicsit a popsilyukát, hogy nedves legyen. Ani feneke alá nyúlt, és megemelte, hogy jobban hozzáférhessen. A farkamat egy kicsit oldalra hajlította és elkezdte ki-be járatni a nyelvét Ani szűk popsijában. Amikor elég nedves volt, bedugta neki a mutatóujját és lassan ki-be mozgatta. A barátnőmnek nagyon tetszett ez a kényeztetés és nyomta a fenekét a szobatársam ujjára, de közben nem hagyta abba Dávid faszának szopását.
Egy percnyi ujjazás után, Jani kihúzta az ujját, és kezébe kapta a farkam. Elég mulatságos érzés volt, hogy egy fiú fogja a faszom. Még jobban meglepőtdem, amikor azt mondta, hogy nekem is szükségem van egy kis nedvesítésre, és leköpte a makkomat. Egyik ujjával szétkente rajta a nyálát, így rendesen benedvesítve a farkamat. Majd a hegyét odaillesztette Ani popsijának bejáratához. Elkezdtem nyomni, de túl szűk volt. Aninak is fájt, ezt látva szóltam Janinak, hogy hozzon krémet. Kezébe vett egy adagot, és rákente a farkamra. Aztán Ani popsilyukát is jól bekrémezte, néha bedugva az ujját is. Amikor végzett, ismét odairányította a farkam a lyukhoz. Addig nyomta, míg jó mélyen nem voltam Ani lyukában.
Néhány pillanatig nem mozdultam, csak élveztem, ahogy barátnőm szűk lyuka szorongatja a rudamat. Anin látszott az erőlködés, ahogy jobbra fordította a fejét, és megpróbálta ismét bekapni Dávid faszát. Szóltam neki, hogy várjon egy percet. Dávidot közelebb húztam a combjánál fogva, így Ani arca előtt terpesztett. Ez már jobban tetszett Aninak is és könnyedén a szájába kapta Dávid szerszámát. Nagyszerű volt a rálátásom.
Dávid elhelyezkedett és lassan baszni kezdte Ani száját. A feje az enyém mellett volt, le-föl mozgott a vállamon, ahogy a fasz ki-be járt a szájában. Elkezdtem mozgatni a medencémet fel és le, lágyan dugtam a barátnőm popsiját. Hihetetlen érzés volt.
Körülbelül egy perc múlva nyomást éreztem a farkamon. Észrevettem, hogy Jani a barátnőm punciját dugja felettem. Most minden lyuka be volt tömve egy farokkal, mennyit álmodoztunk erről, ő pedig remegett a gyönyörtől. Abba kellett hagynia Dávid farkának a szopását, hogy lélegzethez juthasson, és hangosan élvezni kezdett. Jani és én dugtuk alulról és felülről, farkaink összedörzsölődtek a barátnőm puncijának és popsijának belső falain keresztül. Ahogy élvezett, izmai összehúzódtak, összeszorítva a faszainkat benne. Teste megrázkódott fölöttem és hangosan nyögött. Jani fokozta az iramot. Hallottam a nedves puncijának hangjait, ahogy a szobatársam őt kefélő farkát szorongatja.
Izmai az orgazmustól szinte görcsbe rándultak, meg kellett fognom és magamhoz szorítani, hogy le ne essen az ágyról. Most már nem is próbálta visszafogni a kiáltásait. Folyamatosan élvezett. Jani kihúzta a farkát és Ani hasára és melleire élvezett. Az arca eltorzult és hangosan morogva élvezett. Dávid néhány perce csak nézte, és verte a farkát, várva, hogy Jani mikor végez. Amint az befejezte, átvette a helyét a barátnőm lábai között.
Miközben Dávid lassan bedugta nagy farkát a puncijába, Ani hozzám fordult és azt mondta:
- Szeretlek!
Teste ívben meghajlott és felnyögött.
- Dugjál keményen!
Dávid pedig rám tekintve azt mondta:
- Nagyon jó a puncija!
Lassan kezdte baszni, ráhajolva a testére. Szendvicsbe fogtuk magunk között, az én farkam a fenekében, Dávidé a puncijában. Dávid megcsókolta a nyakát és az arcát. Ani szorosan megölelte őt, és szenvedélyesen csókolóztak. Nyelveik felderítették egymás száját. Nem bírtam tovább, és a barátnőm popsilyukába lőttem a golyóim tölténytárát.
Nemsokára Dávid is kihúzta a farkát a pinusából és a hasára tüzelt. Ani odanyúlt és ujjával összekeverte Jani és Dávid gecijét a hasán.
- Fogadok, hogy jó íze van - amint ezt kimondta, le is nyalta az ujjairól.
A barátaim felöltöztek és megköszönték, hogy bekapcsolódhattak hozzánk. Kimentek a szobából és Ani megköszönte nekem a nagyszerű élményt. Elmondtam neki, hogy én is nagyon élveztem a dolgot és néha me
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!