Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#31   2012. 06. 03. vasárnap 15:44

A jóbarátok mindenen osztoznak

Egy hideg őszi napon történt pár évvel ezelőtt. Még ma is tisztán emlékszem a gyönyörű élményre, amiről a legtöbb nő csak álmodik, én viszont átéltem.
A barátom, Robi és én a munkahelyemen találkoztunk először. Ő a szemben lévő épületben dolgozott. Már az első perctől kezdve tudtam, hogy randizni szeretnék vele. Minden alkalmat kihasználtam, hogy flörtölhessek vele, és egy napon meghallgatásra talált a kívánságom. Nemsokkal később elkezdtünk találkozgatni.
Eltelt néhány hónap és a kapcsolatunk egyre mélyült. Megkapta tőlem a legértékesebb dolgot, amit egy lány egyáltalán adhat, a szüzességemet. Fülig szerelmes voltam belé, és ő is belém. Mindennap csak úgy rohantam haza a munkából, aztán át hozzá, azon gondolkodva, milyenfajta szexuális élvezeteket fogunk felfedezni aznap.
Imádta a szexet, de a legjobban attól gerjedt be, amikor az ajkaim közé vettem a farkát. Azt mondta, én szoptam le legjobban élete során. Mégjobban felizgatott, amikor ezt hallottam. A barátai is szerettek, mondták is Robinak, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen csinos barátnője van. Elképzelhetitek, mennyire szerettem ezt hallani.
Egyszer Robinál voltam, a nappaliban ültem, észrevettem, hogy a lakótársa, Tamás nagyon szúrósan néz engem. Mintha akarna tőlem valamit. Nem igazán tudtam, hogyan reagáljak erre, mert sohasem fordult meg a fejemben, hogy más férfival legyek Robin kívül.
Akkor Robi belépett a szobába. Úgy éreztem, a homlokomra van írva, hogy le akarok feküdni Tamással. Gyorsan kimentem a szobából és hoztam egy-egy pohár bort mindkettőjüknek. Ők ketten a földön ültek és nézték a tévét. Ahogy beléptem, Tamás megfogta a karom, és engem is a füldre húzott. Próbáltam szabadulni a fogságomból, eközben a földre huppantam, a fekete csipkés blúzom kigombolódott és a melleim tökéletesen kilátszottak, mert nem volt rajtam melltartó.

Robi Tamásra nézett és azt mondta:
- Hát nem ő a legszexisebb?
- Igen, nagyon megdobogtatja a szívem - válaszolta Tamás.
Ekkor nagy gombóc volt a torkomban és egyre jobban felerősödött bennem a hármas szex gondolata.
Hirtelen megszólalt Robi:
- Hé, Tomi! Gyere, vigyük be őt a hálószobába!
Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. Ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak.
Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.
Először Robi kezdett csókolni, közben Tamás benyúlt a szoknyám alá és lehúzta a bugyimat. Az ajkaival megérintette a combomat, lágy csókokat lehelve oda, ahol éppen járt. Robi a blúzom maradék gombjati is kigombolta, felemeltem a karjaimat és ő levette rólam a vékony felsőrészt. Már majdnem meztelen voltam, kivéve a szoknyámat. Tamás nyelvével már a puncimban kalandozott, gyakran megérintve érzékeny csiklómat.
Puncimból csöpögött a nedvesség, és nem győztem várni a farkaikat. Egy szót se szóltam, de az arcomra lehetett írva:

- Dugjatok meg! Dugjatok meg jól!
Ekkor Robi megkérdezte Tamástól:
- Elől vagy hátul szeretnél lenni?

Ő magára rántott és a megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azzal, hogy a farkára ültem. Nagyon kellemes érzés volt, még most is emlékszem. Elég nagy kerületű, ívelt farka volt, és mélyen behatolt a nedves puncimba. Ekkor Robi mögém helyezkedett és lassan a popsilyukamba nyomta a faszát. Emlékszem, szokatlan érzés volt, de érdekes módon óriási élvezettel párosult. Nem tartott túl régóta a dolog, amikor éreztem, hogy Tamás a puncimba engedte a spermáját, miközben a popsim is munkára volt fogva. Hallottam, hogy Robi is közel jár a lövelléshez és a következő amit éreztem, az az ő spermája volt a popsilyukamban.
A következő percekben csak feküdtünk ott, és megállapítottuk, hogy nagyon jó volt az együttlét. Ez volt a legjobb vasárnapi matiné, amit valaha átéltem. Különösképpen azért, mert azóta se volt több hasonló élményünk. Viszont a féltékenység szikráját sem fedeztem fel egyikünkön sem. Csak annyit mondhatok, hogy csodálatos volt és nem bántam meg.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#30   2012. 06. 03. vasárnap 15:34

Brandi - egy igaz történet

Brandivel a középiskolai éveim végén találkoztam. Akkor a barátommal, Rickkel járt, aki állandóan azon volt, hogy megpróbáljon összeismertetni engem vele. Azt mondta a lányról, hogy nagyon vad egy szuka.
Végül engedtem az unszolásnak és elvittem őt kocsin Bartonville-be, ahol a lány az elvált édesanyjával élt. Később megtudtam, hogy tulajdonképpen csak a lány élt ott egyedül, míg az anyja a különböző szeretőinek házában. Kiszálltunk a kocsiból, Rick ellenőrizte, hogy az anya kocsija ott van-e, de nem volt ott, így kinyitotta az ajtót a kulcsával.

Odabent Brandi a díványon feküdt, egy épphogy puncitakaró rövid naci és nagyon rövid top volt rajta. Rickre nézett és elmosolyodott, majd rám szegezte tekintetét. Úgy tűnt egy kissé meglepődött, hogy ott látott engem, valószínűleg nem várt mást Ricken kívül. Felállt, odament a bejárathoz, a melle ugrálásából és a kemény mellbimbóiból arra lehetett következtetni, hogy nem hordott melltartót.

Körülbelül 160 cm magas, rövidre vágott szőke haj, halvány bőr, ami nem volt annyira halvány, hogy vámpírnak nézzen ki, de annyira az, hogy kiváló legyen.

- Ó! Jack - mondta Rick, miközben odament hozzá. Mosolyogtam és köszöntem neki.
- Azt hittem csak ketten leszünk - súgta Ricknek, gondolva, hogy nem hallom.
- Rendben lesz. Jack jó fej. Nem fog semmit sem csinálni, amíg nem mondjuk neki. Ugye, Jack?
- Persze, hogy nem, míg nem kéritek - feleltem, de betolakodónak éreztem magam.
- Azonkívül Jack mindig játszhat Mutt-tal - mosolygott rám, nyilvánvalóan tudott valamiről, amiről én nem.
Brandi megfogta Rick kezét és az enyémet, és levezetett minket a lépcsőn az alagsorba és a szobájába. Mutt lent várt ránk. Rick és Brandi bementek a lány szobájába és becsukták az ajtót. Szerencsémre a kulcslyuk régi típusú volt, így mindent tökéletesen láttam, amit csináltak. Figyeltem Brandit ahogy levetkőzött Ricknek, feltárva halvány melleit és azzal együtt mélyvörös mellbimbóit, melyek úgy néztek ki, mint ízlelésre vágyó érett földieprek. Rick is valószínűleg valami ilyesmire gondolt, mert miközben a lány vette le a cuncitakaróját, Rick legjobb tudása szerint szopta és nyalta azokat a cicivégződéseket.
Ahogy levette a kis puncifedőt, azt láttam, hogy nem hordott bugyit! Egy kis kincses ösvény vezetett egy ápolt bozótba, amely csillogott a fényben, nyilvánvalóan a nedvessége miatt. Sosem láttam még olyan nőt, akinek a nedvességétől fénylett a fanszőrzete! Rick lejjebb ment és belevetette arcát a lány lábai közé, aki mozdulatlanul állt, alkalmanként felnyögött, ahogy Rick nyalta a csiklóját. Rick felállt és levette a gatyáját, Brandi csak ekkor mozdult meg ismét.

A lány azon nyomban térdre ereszkedett és el kezdte szopni Rick kemény farkát, 13-15 cm mélyen a szájába nyelve, bele-beletemetve orrát a fanszőrzetbe. Körülbelül két percig szopott, Rick végignyögte ezt az időt. Kezdett kényelmetlen lenni a 20 centis keményedés a szűk farmeromban. Elkezdtem dörzsölni magam a farmeromon keresztül, mikor Rick kiszólt:

- Hey, Jack! Miért nem játszol egy kicsit Mutt-tal? Csak kb. 20 perc múlva leszünk készen...
Egy hosszú nyögéssel nyugtázta, láttam ahogy Brandi mindkét golyóját a szájába vette.
Amikor Mutt meghallotta a nevét, odajött az ajtóhoz és majdnem fellökött engem. Mutt elvégre tényleg csak egy korcs. A legfelismerhetőbb fajta benne a német juhász, de ez csak a fején látszik. Kábé ötven centi magas a lapockájánál, tarka színű: barna, vörös, fekete és fehér váltakozik rajta, a szőre rövid. Szintén felizgult, és a részben kint levő pénisze nedves volt, ami kb. 15 cm-es lehetett.

Látván a faszát, kíváncsi lettem, így lehajoltam, hogy megnézzem, erre Mutt fölemelte a lábát, mint pisáláskor szokta. Természetesen visszahőköltem, ekkor letette a lábát, majd odajött hozzám és újra felemelte. A pénisze keményebb volt, mint ezelőtt. Nyilván azt várta, hogy olyat csináljak, amit mások szoktak. Letérdeltem és finoman megfogtam a faszát. Letette a hátsó lábát, de a mellső mancsait a mellkasomra tette és elkezdte kefélni a kezemet. Ez nagyon új és érdekes volt nekem. Kíváncsi voltam arra is, hogy Rick és Brandi mit csinálhatnak most.

Éppen az ány szélén hajoltak, Brandi lábai a földön, Rick mögötte, és veszettül basztak, közben Muttal ugyanazt tettem a kezemmel. Rick most kihúzta a farkát és hagyta, hogy a lány leszopja. Mikor ezt csinálta, láttam, hogy Rick lábai szorosabbak voltak és a heréi vad táncot jártak. Mikor ez történt, a lány megállt és visszatért hátul baszási pózba. Brandi nagyon csendes volt, ritkán nyögött, de Rick morgott és nyögött minden egyes lökésnél.

A kezem nedves volt, azt láttam, hogy Mutt nemsoká elélvez. Arrébb mentem, elvesztve jó látásomat Rickre és Brandire, így Muttnak úgy tudott orgazmusa lenni, hogy ne az összes fröccsenjen rám. Nagyon készséges volt, visszatért mind a négy lábára, így tudtam húzogatni a farkát. Akkor láttam a golyóit. Hallottam róluk, de eddig csak olyan állatokat láttam, amik ivartalanítva voltak. Hatalmas volt! A pénisze kb. 3 centi vastag volt mindenhol, de a golyóknál kb. hét centi vastag.

Húzogattam a faszát és Mutt olyan volt, mint egy tűzoltótömlő. Az első elélvezése kb. 13 cm-rrel előtte ért földet és még vagy öt percen keresztül élvezett, spriccelés spriccelést követve. Ezek már nem mentek olyan messzire, csak pár centire, nagy tócsát csinálva a padlón. Az utolsó néhány spriccelése a kezemre folyt. Mikor végzett, fölnyalta a gecijét a földről.

Már elég kanos voltam és kielégülésre vágytam. Levettem a gatyámat a tiszta kezemmel, így a sperma áztatta kezemmel meg tudtam fogni a faszomat és elkezdtem maszturbálni. Mutt gecije meleg érzés volt a farkamon és még a kezemen is. Mutt sem idegenkedett a maszturbálásomtól, mert odajött és elkezdte szimatolni, dörgölni az orrával a golyóimat, és elkezdett nyalni a segglyukamtól a golyóimon át egészen a makkomig. Mikor elélveztem, próbálta elkapni a szájával, de legtöbbször a fején vagy a nóziján kötött ki a gecim. Testnedveim egy része a földet érte, Mutt ezt fölnyalta. Találtam egy pár bugyit a hálószoba ajtajánál, ezzel letörölgettem Muttot csöpögő gecimtől, éppen időben.

Először egy nagy morgást hallottam Branditől. Aztán hallottam Ricket üvölteni: " Jövök, rögtön elélvezek...". Ezt követte egy nagy nyögés és lihegés.

Megtörölgettem magamat is a bugyikkal és visszavettem farmeromat. Leültem a földre és Muttot vakarásztam a füle tövénél, közben arra vártam, hogy kijöjjenek és meghallgassák Mutt farkának dübögését a padlón. Ahogy Brandi szobájának ajtaja kinyílt, Mutt odaszaladt az elsőnek kilépő Brandihez és elkezdte baszni a lábát, de ő csak félrelökte és pirosabb lett a színe hirtelen, mint volt. Rick vigyorogva jött ki.

Megcsókolta Brandi arcát. "Miért nem adsz Jacknek egy viszlát puszit, amiért volt oly rendes, hogy elhozott engem ide ?"
Brandi odajött hozzám, átölelte a nyakamat a karjaival és odanyomta ajkait az enyéimhez. Kicsit megdöbbentem, de még jobban megdöbbentem, mikor áttolta a nyelvét az ajkaim között a számba. Egy kicsit kesernyés és sós ízű volt, és tudom, hogy Rick miért engedte. Szerette kellemetlen helyzetbe hozni a barátait és barátnőit, és úgy gondolta, ezúttal mindkettőt sikerült. Végül elhúzta tőlem, észrevette az újból előjött merevedésemet.

"Gyerünk!" - mondta, közben megfordult és felment a lépcsőn.
-Nyilvánvalóan jól tudod, mit kell tenned. Jobban, mint ő - súgta Brandi a fülembe miközben mentünk a lépcsőn. -Talán valamikor vissza kellene jönnöd egyedül is. Tudok mutatni egy pár dolgot, amit csinálok, mikor az utolsó pillanatban eldönti, hogy nem jön ide - mosolygott és kikísért a kocsihoz, ahol Rick türelmetlenül várt.

Az egyetlen dolog, amit Rick mondott a szülei házához tartó úton:

-Nem tudom elhinni, hogy engedted annak a ribancnak, hogy a gecimtől csöpögő nyelvét a szádba csúsztassa.
Következő héten Rick szakított Brandivel, miután megtudta, hogy öngyilkosságot kísérelt meg aszpirin túladagolásával. Rick szánalomhiánya a lány iránt végleg véget vetett barátságunknak. Megtaláltam a kórházat, ahol a lány volt, és küldtem neki virágot. Meglátogattam, amint engedték, hogy nem családtagok is bemenjenek hozzá. Elmondta, hogy az anyja nem is mutatkozott. Megpróbáltam kipuhatolózni, hogy miért akart öngyilkos lenni. Egy csomó okot mondott nekem, alacsony önbecsülés, zavarodottság és még valami más, amiről nem akart beszélni a kórházban. Azt mondta, akkor akar majd beszélni, ha kikerül onnan, mert úgy érezte, hogy én egy olyan ember vagyok, aki megérti.
Brandit a próbálkozását követő harmadik hónapban engedték ki a kórházból. Fölhívott és mondta, hogy menjek el hozzá. Azt mondta, hogy megérti, ha nem akarok, de az ajtó mindig nyitva lesz előttem. Tudom, hogy általában mindenkinek kell egy barát, így elmentem hozzá.

Brandi izgatott volt először, de végül megmondta, hogy tud Mutt általam való kielégítéséről. Megpróbáltam ezt tagadni először, de mikor mondta, hogy észrevette a friss gecitől sikamlós bugyit, miután elmentünk, már tudta, és én sem tagadhattam. Bevallottam neki, és azt his, hogy figyeltem őket kefélés közben. Erre azt mondta, hogy Rick azt mondta neki, hogy valószínűleg ezt teszem.

Ezután Brandi elmondta, hogy miért is akart öngyilkos lenni.

"Körülbelül egy éve" - mondta szinte suttogva - "Muttot az utcán találtam, épp a szemetesünket kaparta. Behoztam, megtöröltem és adtam neki kaját a maradékokból. Ezután Mutt nem ment el soha. Egyik éjszaka, miután Rickel szexeltünk, Mutt bejött, miközben én még feküdtem az ágyon. Rick már elment, és túl fáradt voltam a tusoláshoz. Mutt feljött az ágyra, és elkezdte lenyalni Rick spermáját rólam. Először meglepődtem és megijedtem, hogy megharap de miután elkezdte nyalni a csiklómat és belém dugta a nyelvét, hogy spermát nyaljon, átengedtem magamat az élvezetnek és hagytam, hadd csinálja. Többször elélveztem közben, mint Rickel! Ez így ment egy ideig, de aztán megkérdőjeleztem saját épelméjűségemet. Úgy gondoltam, valami probléma van velem, hogy egy kutyát engedek ilyet csinálni. Azt hiszem, összezavarodtam, hogy élveztem az
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#29   2012. 06. 03. vasárnap 15:31

A nadrágja alatt bugyit hordott

Zoltánt egy házibulin ismertem meg. Fekete hajú. magas fiú volt, és amikor egy lassú számnál hozzám simult, éreztem, hogy nem mindennapi méretei vannak. Hamarosan a teraszon kötöttünk ki, ahol nem zavart senki bennünket. Remekül tudott csókolódzni, és az egyik lábamat felemelve, a puncimon éreztem azt a dudort, amiről tudtam, hogy a nadrág alatt ágaskodó hatalmas farkától van. Legszívesebben akkor, és ott odaadtam volna magam.

Már nem is sok hiányzott hozzá, de amikor gombolni kezdtem a nadrágját, hirtelen ellökött magától. Nem tudtam mire véljem a dolgot, de nem akartam erőltetni. A buli után találkozgattunk, és egyszer feljött végre a lakásomra is. Leült velem szemben, és zavartan, de minden szégyenkezés nélkül elmondta, hogy neki egy furcsa szokása van, és szeretné előre tisztázni velem a dolgot. Nem akarja ugyanis, hogy váratlanul érjen. Hírtelen minden végigfutott az agyamon, és gondoltam minden rosszra is. Kár volt. A furcsa szokás csupán abból állt, hogy hogy Zoltán imádott női bugyiban járni.
Azt mondta, izgatja a női fehérnemű, különösen a bugyi. Szóval, nincs is férfi alsónadrágja. Az eddigi barátnői kinevették érte, ezért fél minden új kapcsolattól.
Természetesen azonnal látni akartam, és alig tudtam kivárni, amíg leveti a nadrágját. Háttal állt nekem, amikor letolta a farmert. Hát, mit mondjak? Elakadt a lélegzetem, amikor megláttam a fenekét, benne egy tanga bugyi vékony pántjával.
A gyönyörű, egyenletesen barna, enyhén szőrös, arányos férfi test teljesen elbűvölt. Meztelennek tünt, csak amikor megfordult, akkor láttam meg a falatnyi bugyi elejét is. Hatalmas farka még így, nyugalmi állapotban is alig fért bele. Nem tudtam uralkodni magamon. Térdre rogytam, és azonnal csókolgatni kezdtem a hófehér bugyi elejét. Vörös csipkemintáival, nagyon erotikus volt. Ujjaim végigszaladtak a pántokon, és rendkívűl felizgatott a dolog.

Persze, csókjaim nem maradtak hatástalanok. Emelkedni kezdett Zoltán nem mindennapi farka. És egyszer csak kibukoptt a pici bugyiból. Azonnal a számba vettem, bár alig tudtam tőle mozdítani a nyelvem. Közben a tenyeremet mind a két oldalon Zoltán csípőjére tettem, és lassan lehúztam a combjáig. Bugyija összetekeredve csúszott le róla, már csak a fenekéből kellett kiszabadítani a keskeny, finom pántot. Teljesen lehúztam róla, és én is dobálni kezdtem le magamról ruháimat. Csókolóztunk és én egy pillanatra sem engedtem el a farkát. Szinte hihetetlen, de az ujjaim alig érték át, mire teljes nagyságra dagadt.
Gondolataim már azon vibráltak, mi lesz, ha ez az óriási szerszám a puncimba csúszik? Még soha nem volt dolgom hasonló méretű doronggal. Már abszolút csúcson lobogtam, mint a jelzőtűz, mikor hanyatt fektetett, és finoman belém nyomta farkát.
A biztonság kedvéért én sem engedtem el, remegő kézzel tartottam a tövénél fogva. Nehogy hírtelen az egészet belém nyomja, mert azt nem bírtam volna ki. Nem volt felesleges az óvatosság. Mindent betöltött a hatalmas hímtag. Nem tudta az egészet a puncimba nyomni, de valószínűleg már megszokta, mert roppant ügyesen bánt a szerszámával így is, hogy negyed része kilógott, illetve kinn is maradt.
Én nem tudtam, és nem is akartam visszafogni a viharként kitörő élvezetet, amit ez a farok okozott nekem. Megfordultunk, és én négykézlábra álltam, hátha mélyebbre hatolhat belém. Sajnos, nem tudtam vele foglalkozni, mert fél percen belül elélveztem ismét. Lázas kábulat vett erőt rajtam, mintha valami narkotikumot vettem volna be. Még akkor sem igazán voltam magamnál, amikor hanyatt fekve a melleim közé tette a szerszámát. Mind a két kezemmel megragadtam, és a melleim közé nyomtam teljes erőből, hogy érezzem minden porcikáját.
Ebben a pillanatban, mintha egy pohár kávéval öntöttek volna nyakon, úgy ömlött rám a forró sperma. Az egész éjszakát végig szeretkeztünk. Szerencsére másnap vasárnap volt, mert délig nem tudtam lábra állni. Mielőtt elment Zoltán, én magam húztam fel rá a piros-fehér bugyit, és helyeztem vissza fáradt farkát a csipke mögé.
Búcsúzóul egy nagy csókot nyomtam a bugyi elejére, mintha tudtam volna, hogy utoljára látom ezt a ritka példányt.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#28   2012. 04. 23. hétfő 12:43

Benzines Kanna!

Mikor kiléptem az ajtón, a nap forró sugarai végigsimították félmeztelen, férfiúi felsőtestem. Nem mondhatom magam valami izompacsirtának, de az izmaim pontosan olyan szexin vannak kidolgozva, mint egy erotikus képen látható vékonyabb srácnak.
Eszembe jutottak az aznapi tennivalóim, s legfőképp az hogy az autómat indulatba kell hozni, mivel ez elmúlt nap épp csak annyi benzin volt benn, hogy a házig el vigyen. Ott aztán mint aki jól végezte dolgát önkényesen leállt. Lesétáltam az ajtóból vezető lépcsőn a kertkapuig, kivettem az autóból a kis kézi kannát, és a szomszéd háza felé vezető úton elindultam, a közeli benzinkúthoz. Mikor a szomszéd kapujával egy vonalba értem, pont kilépett rajta Olívia asszony aki úgy harmincöt éves lehet a haja sötétvörös, és a környékről sok lány megirigyelhetné a teste még mindig bájos és vérpezsdítő szépségét.
Egy „jónapot” erejéig lelassítottam, és megkérdeztem hogy van.
- Ó köszönöm jól, a fiam pont most ment el, a barátaihoz. - Nincs kedve bejönni egy frissítőre? kérdezte Olívia
- Köszönöm de még le kell mennem a kútra, benzinér.
Mikor a férjem elköltözött itt maradtak a benzines kannái, s ha jól tudom az egyik még félig van, talán az is megteszi. Na jöjjön! - igazán kedves.
Ezzel a mondattal hátra vezetett a kis kerti gloriettbe, s néhány pillanat múlva megjelent egy tálcával, rajta egy kancsó limonádé, jég és néhány pohár. Az öltözékét is megváltoztatta, most egy vékony kissé áttetsző fehér, úgy combközépig érő ruha volt rajta. A nyári szellő a testére tapasztotta a ruhát, ami úgy simult végig rajta törések nélkül, mintha nem lett volna rajt a semmi egyéb, mármint fehérnemű. Gyönyörű kebleit legalábbis a ruháján kívül semmi nem fedte, és a mellbimbói kicsit kiemelték a selyem ruhát. Egy magabiztos de mégis lassú mozdulattal leült a szemközti székbe, és letette a tálcát. A gloriett nem volt nagyon berendezve, csak egy alacsony és kicsi dohányzóasztal, meg három nagyon kényelmes karfás szék volt benne.
Kitöltött két pohárba limonádét, és az egyiket átnyújtotta nekem. Mikor bele kortyolta, Olívia felrakta az egyik lábát az alacsony asztalra, és a másikat pedig széttárta. Most már biztos voltam benne hogy nincs rajta bugyi sem. Kicsit zavarba hozott és hogy ne lássa hogy remeg a kezem, gyorsan letettem a poharat. Fölálltam és és elsétáltam a házig miközben, Olívia elmesélte, hogy mennyire nem törődött vele az ura. Mikor visszamentem leülni a gloriettbe, ő megfogta a rövid farmernadrágom derekát és egy lassú kecses mozdulattal leültetett az asztalra, magával szemközt. Az egyik lába még mindig fent volt az asztalon és a szemérem ajkai olyan lágynak és rózsaszínnek tűntek mintha rajzolták volna. Kicsit zavartan beszélgettem és megpróbáltam uralkodni a hangomon hogy ne remegjen. Ö az egyik kezét a combjára simuló ruhára tette, és lassan elengedte a karjának izmait és ettől a ruhája még feljebb csúszott.
Én egy mozdulattal letérdeltem a földre, ő teljesen felhúztam a ruháját és a csodálatosan simára borotvált puncija, úgy hívogatta a nyelvem mintha, csak valami finom étek lenne. Az egyik lábát a nyakamba raktam és egy kicsit lejjebb húztam a székbe, végigcsókoltam a vállamra rakott combját egészen a belső comb hajlatig. Finoman kinyújtottam a nyelvem és végignyaltam a puncija vonalát, lassú körkörös mozdulatokkal egyre mélyebbre és mélyebbre nyaltam. Ő a kezét a vállamra tette a másikat pedig a fejemre, fejét hátrahajtotta és mély levegőket véve, kéjesen felnyögött. Mikor a nyelvemmel elkezdtem a pöckét nyalogatni egyre erősebben, közben a kezemet finoman a segge alá helyeztem és két ujjammal benyúltam neki. Egyikkel a pinájába a másikkal a segglukába, és finoman ki-be húzogattam az ujjaimat, közben a számmal az ajkaim közé szívtam a pöckét és a nyelvemmel izgattam a végét, mire ő egyre jobban és hangosabban nyögött. A vállamon lévő kezével a hátamba mélyesztette a körmeit, a kéj és fokozódó izgalom jeléül. Egyre erősebben nyaltam a pöckét és a puncijába dugtam három ujjamat, amit gyors mozdulatokkal, ki be húzogattam. A másik kezemmel felhúztam teljesen a ruháját, és a mellbimbóját egyre keményebbre simogattam, miközben a pinája mindjobban nedves lett.
Egyre erősebben izgattam a pináját a kezemmel és nyelvemmel, ő még erősebben szorította a vállam és még hangosabban nyögött. Az izmai megfeszültek a pupillája kitágult a teste végigremegett, és a lyuka olyan nedves lett mint egy zuhatag. Megpróbáltam még mélyebben benyúlni neki és egyre erősebben nyaltam a pöckét, mikor ő mindkét vállam megfogta és kicsit eltolta a szám a lyukától. Éreztem hogy nagyon jót élvezett és mondta hogy szinte már fájt amikor fojtattam. Végigcsókoltam a testét a lyukától a melléig és bekaptam a mellbimbóját és kényeztettem a nyelvemmel. A teste egyenletesen barna volt, a bőre és a puncija tökéletesen fényes és sima, a melle mintha csak egy férfi kézre formázták volna. A vállamon lévő kezével arra irányított hogy álljak fel, de ő még mindig a székben ült, megfogta a rövidnadrágom derekát és közelebb húzott magához. Előrehajolt a székből és a melegtől izzadt barna és izmos hasamat kezdte csókolgatni, a nyelvével belenyalt a köldökömbe és a kezével kigombolta a nadrágom,amit félig lehúzott. az alsónadrágomba a szerszámom már szinte olyan kemény volt hogy robbanni tudott volna.
Ő alsónadrágomon keresztül kirajzolódó farkamat kezdte finoman harapdálni, aztán lehúzta a kisnadrágom, és két kézzel megmarkolta az égnek meredező kemény falloszomat. Finom lágy mozdulatokkal rángatta és közben nyalogatta és néha bekapta a heréimet, aztán megfogta mind két kezével a fenekemet, és bekapta a faszom. Először csak finoman aztán egyre jobban szívta és egyre mélyebben bekapta. Mind gyorsabban és gyorsabban mozgatta a száját a faszomon, én egyre csak hevültem és nyögtem és élveztem. Az ütem egyre gyorsult ahogy a vákuum is nagyobb lett a farkamon, éreztem hogy egyre több vér tódul le a péniszembe és egyre vastagabb. Megfogtam Olívia fejét és arra ösztönöztem hogy még mélyebbre szívja be a farkam. A menet egyre csak gyorsult a kezemmel egyre jobban szorítottam a vállát,ő érezte hogy mindjárt elmegyek, ezért az egyik kezével megmarkolta a faszom, a szájával meg még jobban szívta a makkom. A levegőt egyre gyorsabban kapkodtam és nyögtem, hirtelen mély élvezettel felnyögtem az eddiginél sokkal hangosabban, a forró láva elkezdett kitódulni a faszomból, Olívia már olyan erővel szívta hogy szinte fájt, mintha ő szívná ki a gecit a farkamból. A kezével közben finoman masszírozgatta a golyóimat és még egy darabig de már csak lassan és sejtelmesen szopott. Felegyenesedett a székből és kisétált a kert közepén lévő kiterített plédhez, és hasra feküdt. Mivel a kert két méter magas kőkerítéssel volt körülvéve, az ember fesztelenül mászkálhatott benne öltözet nélkül is.
A nap sugarai lágyan kényeztették finom barna csillogó bőrét. Kacéran rám nézett és tekintetével maga mellé mutatott. Odasétáltam pucér testtel, ami nekem egy kicsit furcsa volt de meglehetősen izgató. Mellétérdeltem végigsimogattam selymes bőrét megcsókoltam a fenekét, és végignyaltam a fenékvágását.
Éreztem hogy ujjra gyűlik bennem az erő és az ernyedt botom is kezd újjáéledni. Egy darabig még csókolgattam finom testét, aztán szóltam hogy húzza fel az egyik lábát a másikat meg hagyja kinyújtva. A nyújtott lábát a combom közé vettem és finoman lágyan behatoltam a még nedves puncijába és ahogy dugta ki be, úgy masszírozódtak a heréim a kinyújtott lábán a combjaim közt. Olívia egyre jobban elkapta az ütemet, és a kéjtől néha megemelte a fenekét hogy mélyebben behatoljak. Aztán megfordultam és a hátamra feküdtem, ő rám ült és bevezette a farkam a puncijába. Két kezét a mellkasomra tette és lassú de egyre gyorsuló mozgással emelgette a fenekét . Megfogta a vállam és felhúzott ülő helyzetbe, az egyik karját a nyakam köré fonta, a másikkal maga mögé nyúlt a feneke alá és megmarkolta a heréimet. Egyre szaporább mozgással emelgette magát és minden egyes emelkedéskor nekem nyomta a vénuszdombját. Ez annyira felizgatta hogy már úgy markolászta a golyóimat mintha össze akarná törni. Egyre gyorsult a mozgás, a faszom úgy siklott a nedves pinájába mintha mindig is egymáshoz tartoztak volna. Éreztem hogy nincs sok hátra a másik kezét is a nyakamba rakta, és olyan gyorsan mozgott mintha ugrálna. Én megnyálaztam az egyik ujjam és beledugtam a segglukába, érezte ahogy mozog a farkam a pinájába és egyre jobban nekem nyomta a vénuszdombját. Hangja lihegése nyögésekbe tört, és megfeszült minden izma még a seggluka is rászorult az ujjamra én kihúztam az ujjam, megtámasztottam magam mindkét kezemmel a hátam mögött. Egyre csak emelgettem a csípőm és egyre mélyebben hatoltam belé.
Ő megfogta a derekam és elkezdett lefelé nyomni mint aki már nem bírja az élvezés gyönyörét. Én hajthatatlanul és keményen még néhányszor felemeltem a csípőm, ő már sikoltozott és karmolászta a mellkasom a fejét hátra hajtotta és szinte ordított. Hirtelen megfogta a vállam és az egész felsőtestével a mellkasomra omlott, lassan még emelgettem a fenekem hogy egy kicsit mozogjon csak a faszom a puncijába aztán abbahagytam. A fülemhez hajolt és remegő hangon azt súgta szeretlek. A szó nem ért meglepetten, de tudtam hogy ez csak az élvezet utolsó kihunyóban lévő gondolat sarja. Talán fél órát még feküdtünk egymás mellet sűrűn elhulló csókokkal. Testünkön a nap sugarai úgy kényeztettek mint gyermeket az anya. Lassan leszáradt bőrünkről a heves vágta tajtékja, felkeltem felvettem a nadrágom és a cipőm. Odavittem Olíviának a ruháját és belebujtattam. Mielőtt még teljesen lehúzta volna a ruháját, leguggoltam végignyaltam a punciját aztán megcsókoltam és leengedtem a selyem fátylas ruhát.
Kikísért a kapuba és a kezembe adta a kannámat ami még mindig üres volt. Felnevetett és így szólt - Sajnos benzinem nincs, úgy néz ki a férjem mégis elvitte a kannáit.- Tudom - feleltem. Kisétáltam az utcára, és elindultam a benzin kút felé.
1 hozzászólás, utolsó: X (2012. 05. 31. csütörtök 18:38)
 
#27   2012. 03. 30. péntek 17:18

Az érzelem átka...

érzelmek átka.

Első rész.

Kriszti egy szép kis csajszi volt. 20 éves, szép barna haja és aranyos arca volt, a teste kifejezetten szép és kívánatos, mellei szép formásak. Három éve volt már a barátjával 17 éves kora óta, és a dolgok úgy néztek ki, hogy ez egy hosszú kapcsolat lesz a továbbiakra nézve is. Kriszti persze fantáziálgatott és megnézett más pasikat is, de nem csalta meg élete párját, ám mint ahogy az lenni szokott, három év alatt azért jócskán voltak hullámhegyek a kapcsolatban. Az évek mindenesetre elteltek megcsalás nélkül és már gyakran tervezgették további életüket. Mikor Krisztiékhez bekötötték az internetet természetesen egész nap rajta lógott hiszen kimaradt neki az ami sokaknak 14- 15 éves korában megadatott ezért már azonnal az első este az egyik népszerű chat oldalra vette az irányt. Beregelt és elkezdett válogatni a feltölthető fotók között. Volt képe sok, hiszen a számítógép mellé vettek egy digitális fényképezőt is amivel szintén elszórakozott. Semmi komoly képre nem kell gondolni, ám melltartós és bugyis képek készültek rendesen.

Kriszti úgy gondolta, hogy abból nem lehet baj, ha megmutatja magát a netten és kacérkodik pár pasival. Be is jelentkezett és elkezdett nézelődni, nevetett a neveken, NagyFaszúPasi, Méretes@ és még sok- sok ilyen név. Elkezdett beszélgetni, nem nagyon válogatott beszélgetett akárkivel. Az első alkalommal kb. 25 pasi farkát látta képen és meglepődve tapasztalta, hogy egész jó pasik is vannak ezeken az oldalakon. Krisztinek megtetszett ez a chatelés dolog, de magáról leginkább szolid képeket mutatott ám így is igen nagy sikere volt a pasik között. Lassan mindennapos elfoglaltságává vált hogy mikor hazaért leült pár órára a gép elé. Lassan két hete chatelgetett és már jó pár ismerőse volt a neten de kiszúrt egy nevet, NagyFarkúFocista. Gondolt egyet és írt neki, ilyen nevekre eddig úgyse kattintott magától. A srác válaszolt és beszélgetésbe kezdtek, kiderült hogy 17 éves budapesti és focizik, azt érezni lehetett az interneten keresztül is hogy egy nagyképű valakiről van szó ám Kriszti úgy gondolta elbeszélget vele.

Mikor a képcserére került a sor Kriszti nagyon meglepődött, hiszen egy alsónadrágos képet kapott, amin egy olyan pasi volt hogy el sem hitte. Helyes arc, tökéletes felső test, ilyen csak a magazinokban van gondolta. Küldött magáról is egy képet amire visszajött a válasz hogy küldhetnél kicsit vadabbat.

- Minek vadabb? Nem elég?
- Én is alsó nacisat küldtem.
- Ki kérte?
- Baby, be is fejezhetjük a beszélgetést!
- Ok, na várj.

Kriszti gondolt egyet és elküldött egy képet amiben csak bugyi és melltartó van rajta.

- Na milyen?
- Hát ez már nem rossz!
- Tetszem?
- Végül is nem rossz. Jó a tested.
- Jobban nézek ki, mint a csajod?
- Hát nála azért nem.
- Miért? Hogy néz ki?

Kriszti megkapta a képét a barátnőről és bizony egy valósi kis sexbombát látott a képen, platina szőke nagymellű kiscsaj, a srác mellett a tökéletes pár voltak ők ketten.

- Na hogy tetszik?
- Tényleg szép csaj.
- Mióta vagytok együtt?
- Egy éve.
- Az nem rossz.
- És én hogy tetszem?
- Hát megmondom őszintén, szerintem nagyon jó pasi vagy.
- Köszi, igazából ezt vártam!
- smile Egyébként én is ellennék egy ilyen pasival.
- Azt rögtön gondoltam de azért nem vagy velem egy kategória.

Krisztit le döbbentette ez a mondat de valahol a szíve mélyén úgy érezte igaza van a srácnak mert tényleg sokkal szebb a srác tökéletes barátnője.

- Figyelj, lassan mennem kell, de egész jól eldumáltunk, holnap leszel.
- Talán, nem tudom még.
- Figy, ha gondolod, küldhetek pár képet, legyen miről álmodoznod otthon.
- Jól van, szia!

Kriszti úgy gondolta, hogy micsoda nagyképű egy fasszal hozott össze a sors. Megnézte a mail- jét semmi, el is ment egy barátnőjével a közeli plázába vacsorázni egyet. Körülbelül 22:30 lehetett mire haza ért és meglepve tapasztalta hogy több üzenete is érkezett a sráctól. Voltak itt alsó nadrágos képek és a-nélküliek is, normál és merev állapotban is. Összesen érkezett 15 elég kihívó fotó és az első meglepetés után Kriszti azon kapta magát, hogy órák óta hosszan nézeget minden fényképet és alaposan szemügyre vesz minden porcikát. El sem hitte, hogy ilyen pasi létezik, szép arc, tökéletes test, szép és nagy farok, mint egy amerikai sztár. Az üzenetek címe az volt hogy álmodozz csak. Nagyképűnek érezte ezt Kriszti mégis másnap ismét hosszan nézegette a képeket és már órákkal a megbeszélt időpont előtt fent volt a chaten. Mikor meglátta hogy netes barátja bejelentkezett, azonnal írt neki.

- Szia. Na mizu?
- Hello. Ki vagy?
- Kriszti, tegnap dumáltunk. Küldtél egy csomó képet.
- Ja tudom, a 20 éves csaj. Nem gondoltam hogy ma megint leszel.
- Miért ne lennék?
- Gondoltam megijedtél a képektől.
- Egyáltalán nem ijedtem meg. De elég jó a tested.
- Ja, azt vágom. Tetszik a farkam is?
- El kell ismerni, szép....
- Gondolom nem nagyon voltál még ilyen pasival.
- Mármint milyen pasival?
- Akinek ilyen a teste.
- Valóban nem...
- Figyu. Bár nekem is van barátom, de gondolkoztam tegnap, nem lenne kedved találkozni?
- Nem nagyon. Van csajom és szeretem.
- Aha értem.
- Csak gondoltam megihatnánk valamit.
- Á, nem akarok mással találkozni, viszont küldhetnél pár képet te is ami merészebb, ha már magadtól nem volt annyi eszed hogy küldj válaszba.
- Jogos, várj egy kicsit.

Kriszti valósággal megbolondult! Bár semmi oka nem volt rá valamiért úgy érezte kötelessége neki is képeket küldeni. Bugyira és melltartó vetkőzött majd beállította a fényképező gépet és pózolni kezdett. Pár kép után lekerült a felső és a tanga bugyi is. Készültek a képek hol négykézláb hátulról, hogy szélesre tárt lábakkal.

- Na küldöm.
- Ok, ezek végre normális képek?
- Majd meglátod.

Pár perc eltelt mire csatolta a képeket és elküldte az igen sok mailt. Az első 4- 5 kép még alsóneműs volt.

- Most megint ilyeneket küldesz?
- Milyeneket?
- Hogy fel vagy öltözve, a faszért nem tudsz normálist küldeni?
- Megy olyan is ne izgulj.
- Ja látom.
- Tetszik?
- Elmegy.
- Elmegy? Ez nem túl meggyőző!
- Megbasználak, nem több.
- Ez is valami nyes
- Viszont itt van két haverom. Az egyiknek nem tetszel mert kicsi a melled, de a másik azt mondja nagyon megbaszna!
- Te most megmutattad a haverjaidnak a képeim?
- Persze! Miért?
- Mert én neked küldtem azokat, elég nagy köcsögség volt.
- Így jártál.
- Jó fej vagy.
- Tudom, na de most nem az a lényeg. Akarsz baszni a haverommal? Jó pasi?
- Nem, nem akarok. Nekem van pasim.
- Pedig megbaszna szívesen egy 20 éves csajt. Ő is focizik meg elég nagy a farka.
- Jó, hát engem hidegen hagy.
- Nem kell vele járni, csak had basszon meg.
- Nem, ne zaklass ezzel.
- Pedig régen dugott már. Szerintem elég rendesen megbaszna téged. Legjobb haverom. Viszont most mennünk kell, holnap legyél és döntsd el.

Kriszti megdöbbenve fejezte be a beszélgetést, ám valamiért mégis a srác járt a fejében, és azon gondolkozott, hogy találkozhatna vele. Tele volt gondolatokkal a feje, és mikor a barátja hívta telefonon, fel sem vette. Az forgott a fejében, hogy ha egy ilyen pasi megdugna, már az is milyen jó lenne. Furcsának találta hogy egy 17 éves srácról álmodozott, ám mégis csak ő járt a fejében, az ő közelében akart lenni. Napok óta rá maszturbált és naponta nézegette a srác képeit.

Nem is értette mi vezérelte, de másnap a megszokott időben ott volt a chaten és várta a srácot.

- Na szia.
- Na mi van?
- Mi a helyzet?
- Találkozol a haverommal vagy nem?
- Hát gondolkoztam rajta, talán moziba elmegyek vele, de akkor gyere te is.
- Én minek menjek?
- Meg ismerlek téged is.
- Minek? Vele ismerkedjél meg.
- De eljöhetnél te is.
- Ha elmegyek én is akkor megbaszhat?
- Most ezen van a hangsúly?
- Miért min legyen?
- Hát, mondjuk, talán összejövök vele.
- Van pasid, mondjuk őt nem zavarja. Téged zavarna?
- Hát elég nagy hullámvölgyben vagyunk most, de akkor csábítson el.
- Jó, összejöhettek, de akkor nem mindegy, hogy mikor basz meg?
- Hát azért első randin...
- Nem mindegy? A lényeg hogy elvagytok. Örülj neki hogy ilyen jó pasi megy rád.
- Most te eljössz?
- Elmegyek de csak akkor ha megbaszhat.
- Hát, majd beszélek vele. Majd ír neked, szólok hogy jöjjön fel a chatre.
- Ok.

Kriszti kiment a konyhába inni egy üdítőt és furcsa mód nem az járt a fejében hogy mire bólintott rá hanem hogy végre találkozhat azzal a pasival akire már lassan egy hete vár és igyekszik majd elcsábítani őt. Nem telt el 20 percnél több mikor Krisztihez megérkezett újdonsült barátja a chaten.

- Na hello. Én vagyok az a Marci!
- Hello.
- Láttam a képeidet, nagyon bejössz nekem. Nagyon jó pinád van.
- Köszi. Neked van képed?
- Az nincsen, szereted a nagy faszt?
- Hát szeretem, miért mekkora?
- 19cm és nagy a makkom.
- Az nem semmi az már szép méret.
- Volt már neked ekkora?
- Nem, nem volt még.
- Pasidnak mekkora?
- 16cm.
- Az semmi nyes
- Hát azért jól használja.
- Majd megmutatom neked. És milyen a lyukad?
- Miért?
- Hát hogy meg tudlak e normálisan baszni.
- Ja. Jön majd a haverod is? Ja, eljön a csajával azt mondta hogy menjünk moziba oda eljönnek.
- Ok értem.
- És nálad lehet? Mert nálam itthon lesz anyám.
- És?
- Hát jobb lenne nálad.
- Nekem is itthon van anyám.
- És zavarná?
- Nem hiszem.
- Na az jó. Nagyon meg foglak baszni nyes Remélem nem zavarja majd a hang.

Nagyszájú hülye gyerek gondolta Kriszti, fele sem igaz annak amit mond. Megfogom majd a farkát a busz megállóban és tele is élvezi a gatyáját.

Eljött a találkozó napja, Kriszti aznap estére lerázta a pasiját és este kilencre bement a plázába a mozihoz. Találkozott Marcival és Ákossal valamint Ákos barátnőjével. Ákos jobb pasi az életben mindt azt gondoltam, ábrándozott Kriszti és a film alatt végig próbált kapcsolatba kerülni a fiúval akit szemmel láthatólag nem hozott lázba az 20 éves lány. Krisztit tüzelte az hogy Ákos szinte semmibe vette és úgy érezte hogy küzdenie kell a fiúért aki az este folyamán egyre többet mosolygott rá és úgy érezte elért val
1 hozzászólás, utolsó: X (2012. 04. 21. szombat 08:46)
 
... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!