Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Sziasztok. Júli2-5ig Rovinjba megyünk. Szívesen vinnénk magunkal vidám, jófej srácokat.
Sziasztok....holnap azaz szombat délután vagy estére keresek hölgyet párt kalandra! Sportos magas szőrtelen pasi vagyok utazni de fogadni is tudok!
Sziasztok fiatal sracot ketesünk ma vagy holnap estére a hölgy örömére hetero alapon csak fiatal sracok irjanak kamusok tipli
Sziasztok . Én Bp-i nem független 50 pasi vagyok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca Helyem sajnos nincsen
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca Helyem sajnos nincsen
Sziasztok
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne
Vá
, fürdési lehetőséggel. Kis beszélgetés, esetleg 1 üveg bor mellett,fehérneműben akár aztán jön minden magától. Teljesen borotvált vagyok. ( Has,mell,intim, hónalj) Ha szeretnél egy jó kis éjszakát akkor írj itt üzenetben. Várom a leveleket. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otán
Sziasztok , Párt keresek hosszabb távra
(belevágok szeretnék a lehetetlenbe)
(belevágok szeretnék a lehetetlenbe)
Sziasztok. Ma párhoz csatlakoznék Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Pénteken napközben , párral ,hölggyel találkoznék!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Debrecen és környékén csatlakoznék párhoz, orálisan mindkét fél örömére.
Igényes, diszkrét vagyok.
Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok. Egy Pest megyei párt autós játék közben, szívesen meglesnék, persze csak akkor megyek közelebb, ha jelzést kapok, hogy nem vagyok zavaró! Vagy ablak le csúszik, vagy elakadásjelzővel. Helyszínt, időpontot, beszéljük meg privátban.
Csodás, kellemes napot mindenkinek.
Csodás, kellemes napot mindenkinek.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
Sziasztok!Hajdú-Bihari párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!

tarloka

gabesz3351
Nicole