03.14 estére keresünk(akár hosszútávra ha jól alakul) fiút harmadiknak. Nő(33 éves - 171/56 - formás,vékony, hosszú lábak, forró, mély babapunci,cicik
) Férfi (41 éves). 19-25 éves kor között fiút keresnénk akinek intim mérete min. 20 cm és szereti a hosszú fülledt mocskos éjszakákat. Egész éjszaka
Nem csak pár órás numerát keresünk hanem mocskos mély kapcsolódást és élvezeteket olyannal aki kifejezetten imád hármasban duplán örömöt okozni a Nőnek. Nem mindegy hogy kivel és kell a kémia. A Nőnek pedig a csábítás(mert nem ingyen kurva). Jah és helyileg Budapest.
) Férfi (41 éves). 19-25 éves kor között fiút keresnénk akinek intim mérete min. 20 cm és szereti a hosszú fülledt mocskos éjszakákat. Egész éjszaka
Nem csak pár órás numerát keresünk hanem mocskos mély kapcsolódást és élvezeteket olyannal aki kifejezetten imád hármasban duplán örömöt okozni a Nőnek. Nem mindegy hogy kivel és kell a kémia. A Nőnek pedig a csábítás(mert nem ingyen kurva). Jah és helyileg Budapest.
Párhoz csatlakoznék hetero alapon 20/6 mérettel szexi feleség dupla élveztetésére. Bp és környéke.
Ma vagy holnap este pár esetleg akik nagy farkú pasit keresnek?
Szívesen csatlakoznék!
Szívesen csatlakoznék!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ma este kedves hetero párt lány nőt fogadnék, bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm!
Fiút keresünk maestére fogadni tudunk ,viberszám előny!!
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Kedves hölgyek, tavaszi feltöltődés, kényeztető masszázst ajánlok a hétvégére. Balaton Siófok és Veszprém. Privátban keressetek, szép napot!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok. Ma vagy holnap este párhoz csatalakoznèk Győr és környékén.
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...hármasban is lehet...
Ma este, vagy holnap napközben párhoz csatlakoznék.
Ma dél körül keresem partnereim Tatabánya, Tata, Komárom környékén nyitottan!
Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk viberszám előny!!
Sziasztok
Molett telt ,idősebb hölgy pár társaságát keresem.
Molett telt ,idősebb hölgy pár társaságát keresem.
Sziasztok! Ma hölgy, pár kalandozna? Akár autóskaland is!☺️
Péntek esti programra keresem igényes pár társaságát hetero alapon, profi masszázstudással, akár csak masszázsra is! Diszkréció és intelligencia részemről is elvárás!Budapest/Pest megye
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Egy kedves párral szívesen ismerkednék. Ha csak azt szeretnétek, hogy nézzelek benneteket azt is lehet. Nyitott, de nem független férfiként vagyok itt. Aktívként passzív bi férfival rendelkező párok ismeretségét is szeretettel fogadom. Köszönöm

tarloka

Laryne Laroche