Miskolcon várok párokat lakásomon kukkolnék be szallnék vagy nezheted ahogy a pároddal vagyok szophatok ketten is
Maeste szivesenfigadnánk egy fiút a hölgy örömére kis zenehalgatas stb,
Sziasztok Érdekel
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (tegnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:39
Sziasztok! Ma délutánra keresünk kizárólag a lány örömére srácot autós szexre
Sziasztok! Ma délutánra keresünk kizárólag a lány örömére srácot autós szexre
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok.
Igényes férfiként ismerkednék ma esti közös program reményében.
Privátba írj
Igényes férfiként ismerkednék ma esti közös program reményében.
Privátba írj
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Szombat este párhoz csatlakoznék Miskolc vonzáskörzetében
45 éves átlagos, jóképű férfi vagyok. Némi tapasztalattal rendelkezem.
45 éves átlagos, jóképű férfi vagyok. Némi tapasztalattal rendelkezem.
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Ma este 21 óra magasságában lakásunkon fogadnánk hetero, nemdohányzó férfit egy kis borozgatós, beszélgetős programra, majd hármas szexre. Kisebb, de vastag intim előny ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Bp, Pest megye? Pàr ki benne lenne? Ismerkednèk testközelből
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Fiút keresünk maestére a hölgy örömére!! Fogadnitudunk
.
.
Sziasztok. (191 cm, 99kg, 20cm) férfi cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják. BI pár is lehet. Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak olyan írjon aki komolyan keres és talizni is akar...
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

tarloka

Peter Jennings
Gabriella Black